You are currently viewing Satanisme bij de Nazi’s

Satanisme bij de Nazi’s

Vandaag eens kijken of het Naziregime uit de Tweede Wereldoorlog iets van doen heeft met satanisme en … bingo!

 

Occultisme in het nationaal-socialisme

Baäl - Beëlzebub
Baäl of Beëlzebul

U hebt het al geraden natuurlijk: vandaag gaat het over de banden van het nationaal-socialisme met het satanisme. Waarom is dat belangrijk? Wel, er is dus zo’n verborgen groepie van 9 zogenaamde ehm ‘wijzen’, die in het geniep ergens op een lekkende zolder de toekomst zitten te bedenken, te programmeren en dan de aanzet geven om die uitgevoerd te krijgen. Het zijn kabbalisten en als u me niet gelooft dat die zwarte magie gebruiken, dan heb ik hier de Wikipedia voor u. U ziet daar ook gelijk de banden met de theosofie, want dat, de gnostiek en de kabbala vormen hun religie. Het is een soort omgedraaid christendom, waarin de duivel uiteraard een grote rol speelt en de ‘godin van de hemel en de aarde’. Dat is niet Moeder God, maar die Eva uit het paradijs, die zichzelf hier op aarde waar de mensen toch niet wisten wie God was, tot godin had gebombardeerd. Enfin, ik heb er genoeg over geschreven, denk ik.

Het probleem van het satanisme is dat ze offers brengen aan Satan – ook wel Baäl genoemd, Baphomet of nog wel anders soms – en dat zijn dan mensenoffers. Baby’s en kinderen wel te verstaan. Maar het satanisme staat ook voor sadisme. Kijk maar eens wat de Romeinen, de Mongolen (Djengis Khan bijvoorbeeld) en nog meer brute volkeren met hun krijgsgevangenen deden en nog steeds doen aan sadistische martelingen. Kijk maar naar wat een aantal Naziartsen met kindertjes deed, vooral met tweelingen, aan gruwelijke experimenten, terwijl die kindjes nog leefden. Kijk maar naar die Amerikaanse dr. Carrie Madej, die cellen van geaborteerde baby’s in de coronavaccins vond. Dat kan ook alleen maar satanisme zijn. Ze had opdracht van het Ministerie van Justitie (DOJ) van de staat Georgia gekregen om de vaccins te onderzoeken, dus dit is uiterst serieus. Geen complottheorieën. Hier haar video nog even.

 

 

Vluchtende Nazi’s geholpen via de rattenlijn

De kennis die de hedendaagse farmaceuten hebben om hun vaccins niet alleen op jaren geleden geaborteerde foetussen te kweken (erg zat, niet?), maar om er levend geboren baby’s voor te gebruiken en wel zo dat de resten daarvan in de vaccins te vinden zijn, hebben ze van de Nazi’s. Of: daar is het begonnen, laat ik het zo zeggen. Bij die dokter Joseph Mengele en z’n lugubere collega’s. Ik weet niet of u het weet, maar zelf weet ik het pas sinds vrij kort: na de Tweede Wereldoorlog zijn veel vooraanstaande Nazi’s naar Zuid-Amerika gevlucht. Het Vaticaan, het Rode Kruis en generaal Franco in Spanje hielpen hen vluchten. Ze gingen naar Rome, werden van daaruit naar de Spaanse eilanden gebracht en zo vluchtten ze naar Zuid-Amerika: Colombia, Argentinië en Brazilië. De Verenigde Staten vlogen na de oorlog gelijk op de overgebleven paperassen van de Nazi’s om te kijken of ze iets konden leren van hun manier van oorlogsvoering en hun vreselijke ‘wetenschap’. Zo zijn bijvoorbeeld ook chemische fabrieken aka farmaceutische bedrijven als Bayer ontstaan.

In Amerika zelf kwam op die manier Operation Paperclip bij de CIA tot stand in de jaren ’50 en ’60. Het is het beruchte MK Ultra, waarmee mensen werden omgemarteld tot spion en verder kapot mens. Hier is een korte video erover, die een beetje uitlegt hoe het ging. Het is later nog veel erger geworden, want de slachtoffers kregen naast drugs ook nog een meervoudige persoonlijkheid door ritueel seksueel misbruik. Denk maar aan Britney Spears of Beyoncé. Ik heb het zelf ook meegemaakt, al was het bij mijn pleeg’ouders’ en niet ergens in een gebouw met meer slachtoffers.

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Nazi’s in de Sovjetunie bij de KGB

Dan Rusland. Er zijn ook Nazi-officieren naar Rusland gegaan en daar begonnen ze bij de KGB met psychologische oorlogsvoering via mindcontrol. Het is een psychologische methode om een heel land binnen een jaar of 5 compleet af te branden, zodat je een dictatuur à la 1984 kunt instellen. Deze Russische voormalige KGB-agent Yuri Bezmenov, die in Amerika geïnfiltreerd is in de jaren ’80, vertelt over de methodes. En die worden nú op ons losgelaten! Hij noemt drie stadia om een land om zeep te helpen:

  1. demoralisatie, mensen de moed ontnemen door via wanbeleid allemaal vervelende dingen te laten gebeuren. Mensen raken hun baan kwijt, hun bezit, hun gezondheid enzovoort.
  2. destabilisatie, door de economie, Defensie en Buitenlandse Zaken te beheersen en daar slechte dingen mee te doen voor het land.
  3. Crisis, dus een crisis veroorzaken, waardoor er chaos en paniek ontstaat
  4. Een gewelddadige omwenteling van het regime naar een ijzeren dictatuur en dat dan ‘normalisatie’ noemen.

Dit is de korte versie van de video. Als u de lange wilt, vindt u die hier op YouTube.

 

 

Hoe Hitler aan de macht kwam

Wat ik ook nog even wil laten zien, is hoe Hitler aan zijn enorme macht kwam. In 1932 had hij helemaal geen macht en zat hij zo diep in depressie, dat hij dacht dat hij het niet meer zou redden. Toen ontmoette hij een – jawel! – Kabbalameneer die allemaal occulte Dingen Deed en binnen de kortste keren was zijn hele lot omgekeerd. Hij werd kanselier van Duitsland en daarna dictator en oorlogsbeest. Op deze video kunt u het zien. U moet hem wel op YouTube bekijken, zie ik. Daarvoor volgt u de link op de video. U kunt natuurlijk zeggen dat het geenszins bewezen is dat Adolf door het ritueel aan de macht gekomen is. Dit gebeurde echter zo snel nadat hij het ritueel had gedaan – binnen een maand – dat we toch wel kunnen stellen dat het invloed gehad heeft. Ik heb genoeg ervaring met magie om te weten dat het wel degelijk werking had. Waar het mij om gaat, is dat ik de band tussen satanisme en Hitlers Nazitroepen aantoon. Neonazi’s willen ook nog wel eens satanisten zijn. Kijkt u hier maar eens. Deze griezels wijzen alle ethiek af en geloven ook weer in een ‘decadent joods-christelijk idee’.

 

 

Het Nederlandse koningshuis en de Nazi’s

Dan komen we weer terug in Nederland, want ook het Nederlandse koningshuis heeft banden met de Nazi’s. Prins Bernhard was de dader. Maar we hebben meer, want hun stamvader leefde nog in de middeleeuwen en heette Guillaume d’Orange. Hij droeg het kruis van Juda op zijn wapenschild en werd gezien als een direct afstammeling van koning David uit de bijbel. Dat hij joods is, maakt op zich niet uit natuurlijk, alhoewel zijn nazaten wel heersers van Nederland werden en dan zou je verwachten dat ze ook Nederlands zijn. Wat ik erger vind, is dat hij aan kabbala deed, wat dan weer iets minder geweldig is. Kabbala is gewoon raar occultisme met die gedachte van ‘wij joodse kabbalisten zijn superieur’ en satanisme daar nog bij. De familie is de joodse roots blijkbaar wat vergeten – in ieder geval werd en wordt er eigenlijk nooit over gepraat – maar ze bleven een liefde koesteren voor het jodendom.

Of dit koning Willem-Alexander nu gelijk een Nazi maakt, vind ik dubieus. Joods en Nazi gaan niet samen – joods en Chazarisch weer wel en een aantal Nazi’s wás Chazarisch. Dus aangezien koningin Juliana met een Nazi-officier moest trouwen, zou je je kunnen afvragen of dat koningshuis dan Chazarisch is. Het lijkt me wel. Plus in dit soort superrijke en vooraanstaande families is vaak kindermisbruik. Zeker weten doe ik het absoluut niet, maar het is wel mogelijk. Willem-Alexander is vet geprogrammeerd en totaal niet spontaan of open. Dat bereik je heel moeilijk met een liefdevolle opvoeding, maar nogmaals: ik spreek me er niet over uit zonder bewijzen.

Er gaan geruchten rond dat koningin Beatrix satanische rituelen in een verlaten hotel vlakbij Elburg (onder Zwolle) financierde, maar in hoeverre die waar zijn, weet ik niet. Ik geloof niet gelijk alles wat ik lees en geloofde eerst mijn eigen verhaal ook niet, toen mijn geheugen terugkwam. Dit verhaal is van de VPRO en gaat over meerdere satanspraktijken vooral in Duitsland. En op deze website leest u wat er wordt verteld over het koningshuis. Wat ik ervan weet, is dat ook in satanische gezinnen vaak niet alle kinderen worden misbruikt. En verder weet ik dat lang niet iedere satanische familie al die gruwelen ook wil. In mijn pleegfamilie waren er een aantal die eruit wilden en daar ook moeite voor deden. Er zitten zelfs mensen tussen die eigenlijk niet slecht zijn, maar toch slechte dingen doen door de dwang van die sekte. Je weet pas hoe het zit als je de mensen kent en bewijs hebt.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.