You are currently viewing Satanisme: zijn alle verhalen waar?

Satanisme: zijn alle verhalen waar?

Deze dagen heb ik met mijn neus in de satanische verhalen gezeten. Zoonlief was aan het leren voor school en ik zat met koptelefoon op in de keuken – zodat hij het niet zag of hoorde – te luisteren naar de meest afschuwelijke gruwelen die een mens zich maar kan voorstellen. En dan vele malen erger. Wat er allemaal van waar is, weet ik alleen deels, want ik heb mijn verleden teruggehaald en toen wel wat gezien. Ook heb ik tijdens het genezen van honderden mensen in de jaren daarvoor een heleboel gezien. Nou, laat ik het zo zeggen: dat was echt allemaal heel anders dan wat ik deze dagen op de video’s hoorde! Dit artikel moet heel erg nodig online staan. Costas heeft morgen een rechtszaak tegen de ISS en dan moet het uit zijn met die toestanden. Daarom schrijf ik alvast wat ik denk dat er wel en niet klopt. Normaal zou ik daar meer tijd voor nemen, maar dat komt de volgende keer wel weer.

Om mee te beginnen: gisteren stond er in het Noord-Hollands Dagblad een heleboel nieuws over satanisme. Dat vindt u hier op Facebook. Hier ook in de Telegraaf van afgelopen donderdag. Het komt gewoon uit de krant, want wat deze walgelijke gekken doen, komt steeds meer naar buiten. Dat is ook de bedoeling, want het moet stoppen! U kunt ervoor blijven kiezen om mij te blijven afwijzen, maar u leest verderop wat u daar eigenlijk mee doet. En waarom het maar beter is om daar eens mee te kappen, want de wereld staat op het puntje van een diepe val in een dictatuur die nooit meer zal kunnen eindigen. Wat namelijk wél waar is van alle verhalen, is dat deze gasten veel macht hebben en aan het proberen zijn het satanisme naar buiten te brengen. Doel: de mensen laten wennen aan hun zieke levensstijl. Dat is in ieder geval zeker en dat moeten we niet doen natuurlijk.

 

Even voorstellen: het satanisme

Eerst een paar dingen die ik duidelijk begrepen heb. Het satanisme komt in ieder geval heel duidelijk uit het joods-christelijke geloof. Het is een manier om met God te spotten en om Hem te vervloeken. Verder heeft die griezelige wereldmacht, die dus het satanisme als geloof schijnt te hebben, een bestuur en is er een raad van vijf bijzonder enge wijven. Goed georganiseerd zijn ze namelijk wel. Alles loopt gesmeerd, hoewel er ook veel misgaat. Maar dan is er altijd wel een plan B. Wat kinderen wordt aangedaan, moet stoppen en wat ook mag stoppen, dat is dat mensen de meest buitenaardse verhalen lopen rond te strooien over wat satanisten wel allemaal aan horror zouden doen. Het satanisme is omgekeerd christendom, maar waarom zitten die lieden dan overal ter wereld in regeringen, in het bedrijfsleven enzovoort? Ik denk omdat ze zich met drugshandel en handel in het algemeen bezighouden. En verder met alles wat God verboden heeft en wat slecht is voor de wereld. Doorgeslagen wetenschap, corrupte politiek en overal weten ze munt uit te slaan.

Van wat er op de video’s wordt gezegd, geloof ik hoogstens een kwart en dat is al meer dan zat! Ik denk dat de geïnterviewde hogepriesteres bij de Luciferianen zit, hoewel ze zegt dat ze eruit is (dat kan niet op zo’n hoog niveau, zegt ze zelf) en dat ze heel weinig weet van de rest van de wereldmacht. Ze groeide ook op in een heel nauw groepje, dus dat klopt wel. Wat me héél duidelijk is, dat is waar ík toe dien. En dat is het belangrijkste, want de hele toko steunt op het in bezit hebben van mij. Ze brokkelen niet langzaam, maar in ijl tempo af en als dat wat ik op de video’s gehoord heb, juist is, hebben ze zelfs vacante posities op de hoogste plekken. Tijd dus om mij eruit te trekken. Nou, ik ben voor hen dus – niet lachen – God. En zij wijzen God niet alleen af, maar vervloeken God ook. Nu snapt u waarom ik zó vreselijk vervloekt ben, zo’n slecht leven heb ondanks dat ik zo’n krachtige persoon ben en waarom ik zó vol met “demonen” zit. Daar gaan we het ook even over hebben, want dat is het enige dat er toch wel grappig aan is. Ja dat ik God ben volgens hen, is ook erg hilarisch. Wat ik met vervloekt bedoel, zal ik met een voorbeeld uitleggen:

De afgelopen dagen lag er alwéér een kwaaje brief van een incassobureau dat onterecht geld van me blijft eisen en waar niet mee te praten valt. Ik zweer u dat er iets zwarts en heel kwaadaardigs op die brief zat. Wat het is, weet ik niet, maar het is meer dan een buitengewoon boze intentie van de afzender om mij te grijpen en kapot te maken middels de inhoud ervan. Nog wel erger dan dat, maar hoe ze zo’n zwarte ‘energie’ op een brief krijgen, weet ik niet. Misschien hebben ze daar wel een machine voor of doen ze een ritueel met gillende varkens. Het is in ieder geval niet veilig voor me om de envelop te openen, omdat ik dan weer allemaal nare dingen moet meemaken en daar heb ik onderhand vet tabak van. En omdat ik sowieso in mijn gelijk sta. Dat, samen met die ‘vloek’ betekent dat dit een coup is. Ik heb honderden keren brieven ontvangen, waar zo’n zwart iets op zat. Anderen hebben het ook heel vaak gezien en gevoeld. Ik verbeeld het me absoluut niet, daar ben ik net iets te serieus voor.

 

Betekenis dubbele punt

Tien video’s heb ik zitten bekijken op Bitchute en YouTube. Okee, ik zie inmiddels het hele duivelse gebeuren als een soort enorm horrorspektakel, waarin iedereen keurig netjes een rolletje krijgt om af te draaien. Keurig volgens de regeltjes, want o wee als je iets zelf verzint: dan krijg je straf en mag je niet meer meedoen. En mijn rol is om voor dood stil te liggen, zodat de Daemes ende de Heeren van ‘t Quaet mij lekker kunnen vervloeken met hun ranzige spreuken ende magie. Dat die magie werkt, kan ik u zeggen! Helaas. Als kinderen 12 jaar oud zijn, schijnen ze te moeten “kiezen” of ze volwaardig lid willen zijn van de club en daarvoor moeten ze God – het goede – afzweren en belasteren. Als dat waar is, moeten die mensen eens gauw hun kinderen kwijtraken en verplicht gesteriliseerd worden! Omdat ik door alles wat ik heb meegemaakt hersenletsel heb opgelopen, heb ik daar last van. Anders konden ze schelden zoveel ze wilden, maar zou ik er niets van merken en hadden ze er zelf ook niets aan. Dan hadden ze me allang met rust gelaten. Het probleem is dat ze wél iets met me kunnen en dat de hele wereld daaronder lijdt. Daarom schrijf ik dit artikel alvorens Costas een rechtszaak met de kinderhandel, de ISS, heeft.

Volgens de vrouw die geïnterviewd werd, worden kinderen zo gefokt dat ze bepaalde enorme talenten hebben. Ik heb echter ontdekt dat ze die van mij aftappen, via mijn DNA en dat lijkt inderdaad te kloppen. Net zoals ze bijvoorbeeld dat ve-tsin in het eten stoppen om de smaak te versterken, hebben ze ook mijn talenten opgeblazen. Eigenlijk is er maar één talent: dat je alles kunt leren waar je interesse voor hebt. Ze tappen ook van anderen af, want vóór mijn geboorte waren er ook al van die types met enorme talenten. Alleen lang niet zovéél. Zo’n talent ziet eruit als een witte bol die ik in ze zie zitten. Haal ik die eruit, dan kunnen ze hun kunstje nog steeds, maar op een meer natuurlijke manier. Dan voelen ze zich ook opgelucht. Maar ik ben juist ook heel veel normale (niet hooggeplaatste) mensen tegengekomen, die zo’n raar talent hadden waar ze niet mee konden omgaan en last van hadden. Dat betekent dat iemand dat talent er ingestopt heeft bij ze of iets in die geest, niet? Dat kan op vele manieren gebeurd zijn, onder andere door verkeerde therapeuten, foute meditatie en misschien erf je zoiets ook wel, als je ouders ook al zo’n raar talent hadden. Beroemde sterren gaan er vaak kapot aan, omdat ze zichzelf helemaal opzwepen om zo’n sterrenleven vol te houden. En normale mensen raken op een dag burnout.

Hoe dan ook: ze hebben dus een top en daar heb je vijf vrouwen, die boven alles staan en dan net weer onder Satan. Ze praten met Satan en die schijnt ook in de kamer te komen waar ze zitten. Dan laat ‘ie ze alle vier hoeken van de kamer zien. Rare verhalen zijn het wel, want er bestaat geen ‘wezen’ dat Satan is, Lucifer (die bestaat ook al niet) of de duivel. Of Moloch of Baäl of hoe noem je de kerel. Ook is er een bestuur waar deze vrouwen dan ook weer in zitten, voor zover ik heb begrepen uit video 8. Dat kan natuurlijk niet, want iedereen heeft één job. Maar ik had wel gelijk toen ik zei dat die biljardairsclub niet de hoogste top is in die tent van ze. Die vijf wijven, dat zijn dus die waar ik altijd zoveel last van heb. Wat voor mij, maar voor iedereen eigenlijk, van het grootste belang is, dat is dat ze geen “God” meer hebben om lasteringen over uit te spreken. Dan zijn die gekke wijven werkeloos en is de tent klaar. Ze hebben ál hun macht en troep op mij ingezet en de reden waarom ik zo kapot moet en mijn familie ook, is omdat ik wel iets beters te doen heb dan voor dood te gaan liggen bij een zootje krankzinnige dwazen, die kindertjes misbruiken voor hun eigen gewin. O ja: die wijven zijn dus absoluut niet van een of andere oeroude bloedlijn ofzo. Dus dat verhaal kunnen we ook wel overboord gooien. Satanisten hebben gewoon families die net als clans zijn, dat is alles. O ja en satanisten zijn bijvoorbeeld ook de ietwat excentrieke tiepjes van de Satan’s Church of ‘ordinaire’ pedofielen. De meesten zijn helemaal geen satanisten in de klassieke zin van het woord.

Ik had beloofd nog over de demoontjes te schrijven. Daaruit kunt u dus mooi concluderen dat helemaal níemand helderziend is, want anders zou iedereen gewoon weten wie die zogenaamde boze geesten zijn! Ik zie ze gewoon, wanneer ik me erop concentreer en soms komen ze ongevraagd met me praten. Dan gil ik “Stiltecoupé” tegen ze en “Koppen dicht in andermans kop” en dan jaag ik ze naar de uitgang. Dan is het afgelopen met ze en dat zijn dus geen demonen. Allemaal zijn het mensen die ik vaak wel ken – ik ben toch de hoogste figuur volgens hen en dus staan hún hoogste figuren om mij heen om me tegen te houden – of die beroemd zijn ofzo. Sommige zijn slecht, andere zijn aardige mensen. Wie ik bijzonder vaak zie, is bijvoorbeeld David Icke. U kunt het wel of niet met hem eens zijn, maar ik geloof er niets van dat hij geen goeie mens zou zijn of zelfs een demon ofzo. Wat ik ook wel eens zie, dat zijn mensen met een masker op, die zich uitgeven voor demonen. Toch denk ik eerder dat ze naar een of ander raar verkleedfeestje zijn geweest en daar ergens van geschrokken zijn, zodat ik ze kan zien. Als ik ze namelijk weg wil hebben, moet ik eerst de reden opzoeken waarom ze daar überhaupt zijn en dat is zonder uitzondering omdat ze ergens van geschrokken zijn.

 

Wat ik denk

Ja, satanisme bestaat en het is vreselijk. Ik heb het zelf meegemaakt als baby en als kind en ook daarna had ik uiterst nare types om me heen. Die laten niet los hoor! Maar je hebt satanisten in alle soorten en maten. Dat zo iemand als Hillary Clinton – om maar een heel kwaadaardig iemand te noemen die we allemaal wel kennen – akelig is, geloof ik zo. Bill is ook heel vaak op het pedo-eiland van Epstein geweest, waar een satanische ‘kerk’ staat. Maar of zij dan ook zelf die horrordingen met kinderen doen, dat weet ik gewoon niet. En ziet u de eveneens ontzettend boosaardige Sigrid Kaag al kindertjes vermoorden? Ik vind haar doodeng, maar dat kan ik me echt niet voorstellen. Elon Musk werd genoemd en Will Smith … Tja, excentriek zijn ze wel, maar dan ben je toch niet gelijk iemand die kinderen misbruikt en opeet? Johnny Depp en Keanu Reeves? Als het waar is dat heel Hollywood alleen maar uit satanisten bestaat, dan hoef ik nooit meer een film te zien! Hollywood heeft lást van wereldpikjes en dat soort popjes als zo’n Kylie Minogue of hoe noem je die talentloze grieten allemaal, die zijn gewoon hersenloos en denken alleen maar aan het geld. Het kan hun niets schelen dat ze jonge meiskes op het verkeerde been zetten en depressies inwerken. Maar satanisten? Nee …

Wel denk ik, en dat heb ik ook de CIA horen zeggen, dat er mindcontrol is in Hollywood. Dat artiesten min of meer gedwongen worden om een slecht voorbeeld te geven aan jonge kinderen en pubers. Dat vertelde Michael Jackson ook en dat geloof ik wel. Maar je kunt toch stoppen als het je niet aanstaat? En de top van die hele wereldmacht zal echt ook wel Satan een leuke peer vinden, alleen kan ik me gewoon niet voorstellen dat ze echt allemaal kinderen misbruiken en mishandelen. Dat gaat er niet in bij mij. Verder vind ik het Nederlandse koningshuis belachelijk en onredelijk rijk. Ze krijgen ook maar miljoenen van het rijk, waar ik het totaal niet mee eens ben. Maar dat is iets héél anders dan dat ze satanisten zijn. Hetzelfde over het Engelse koningshuis, dat ik ongelofelijk stijf vind. Maar Queen Elizabeth doet soms gewoon heel stoere dingen, waar iedereen heel blij mee is. Ik kan even geen voorbeeld noemen zo uit mijn hoofd, maar ze is niet alleen maar vervelend. En ik denk dat driekwart van de video’s hieronder driedubbele quatsch is. Tunnels diep in de aarde tot wel 65 km in de aarde, waar ze kinderen vasthouden! En onder de zee maar liefst. Nou, die is 11 km diep. Hoe gaat u daar hele tunnels onder bouwen? Zo diep zijn nog maar drie mensen ooit geweest.

Ik vind het razend komisch dat ik volgens deze maffe miepen God ben. Ik bedoel … altijd wilde ik weten wie nou eigenlijk God was en dan blijk ik het zelf te zijn! Nou ja, alleen voor die gekjes die de wereld beheersen dan, maar toch. En de echte God die zit in alles wat goed en mooi is. In de natuur, in lieve woorden, in een kind, in een mooi stuk muziek, in een goeie grap … Dat is allemaal wat we ‘licht’ noemen en daarom heb ik een plekje in huis waar ik vaak een lichtje aansteek. Meestal komt er dan gelijk een héle lading van dat kwaad uit me weg. Ik zou alleen zo graag willen weten wanneer het nou eindelijk eens uit is met die troep. Er moet toch een einde aan zitten? En Elon Musk … dat is een aardige man, net als Will Smith, één van onze favoriete acteurs hier thuis. Ik zet de video’s hier neer als bronvermelding, maar denk dat u beter iets vrolijkers kunt doen dan daarnaar luisteren. En dat is een bazige opmerking! Fijne week mensen. Ik denk dat pedofilie of pedoseksualiteit als u wilt, een veel groter probleem is dan satanisme. En dat is erg genoeg!

 

De video’s

 

 

Dit hierboven is deel 1 in het Nederlands. Vertaald en ingesproken door mevrouw Petra Mensink, een enorm karwei, waarvoor mijn grote complimenten. Hier zijn ze in het Engels, het origineel:

 

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

This Post Has 2 Comments

 1. Natassa Vassiliou

  Hallo Alwin, ja ik heb van het verhaal gehoord. Het dagboek van Marianne’s moeder niet gelezen. In die jaren was ik heel hard aan het overleven en kreeg ik niet zoveel mee van de actualiteiten. Laatst benaderde iemand me met dat verhaal, maar hij was ook alweer gauw verdwenen. Beetje raar en onbeleefd ook. Maar zo erg wat dat meisje is overkomen en ik zag op haar foto dat ze misbruikt was. Dus ook al eerder vermoed ik.

  Die Beatrix … dat vind ik een eng mens! Zo koud altijd en ja, dat verhaal van die Friso daar snap ik weinig van. Zou hij zo slecht zijn?? Mabel dat is een heel fout type en die gaat met die Soros om. Ik denk al heel lang dat hij ‘Satan’ is. De vrouwelijke Satan is een vrouw die ik ooit gekend heb en die is denk ik één van de vijf wijven van de top van die hele kluit.

  Maar kun je je voorstellen dat – noem es iemand – Geert Wilders een kind zou martelen en vermoorden? Hugo de Jonge? Ik wil geen onrecht doen aan de slachtoffers, maar vind het moeilijk te geloven. Mensen zijn slecht …

 2. Alwin

  Interesant, ken je het dagboek van de moeder van Marianne Vaatstra ? Die is ritueel vermoord door huurmoordenaars uit het asielcentrum in de buurt van de moord. Ritueel vermoord in opdracht van…Friso wordt genoemd…heb je zijn graf gezien ? Een burgermans graf. Heb je de reactie van Beatrix gezien de dag na zijn “dood” ? Een volle lach zonder emotie naar de “dode” zoon Friso…apart.
  Er is een zieke groep mensen die pedofilie hoog in het vaandel…wat tot en met de Hoge Raad gaat. Advocate Adèle van der Plas weet daar nog veel meer van !

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.