world-people

Slaande globalisten

Wanneer mensen die niet tegen hun verlies kunnen, toch verliezen, gaan ze om zich heen slaan. U kent het vast. Van álles proberen ze om toch nog te winnen en zo leert u ze heel goed kennen. Toegeven dat het spel leuk was en dat ze eerlijk verloren hebben, is er niet bij. En zo is het ook in het echt, alleen is alles dan een stuk naargeestiger en gevaarlijker. Om zich heen slaande globalistische regeringen vandaag! 

En ik zit weer te knoeien op mijn telefoon, want de 8 jaar oude computer heeft een nieuwe hobby: het toetsenbord laten haperen of geheel stoppen. Hoera, mensen. Bij Linux betekent dit dat u toe bent aan een verse installatie en dus moet er van alles geregeld worden om dat voor mekaar te boksen. Er wordt aan gewerkt. Ondertussen zullen er absoluut een paar tikfoutjes in dit artikel staan, waarvoor alvast verschooning.

 

Rudy Giuliani geplunderd

Op het moment zien we overal in het leven rare dingen gebeuren, die lijken te wijzen op de installatie van een forse dictatuur. Maar hoe gevaarlijk is het eigenlijk? Zo werden eergisteren zowel het huis als het kantoor van de heer Giuliani, The Mayor of the World en de heer Trumps advocaat, opeens geplunderd door maar liefst de FBI. Die nam allerlei geluidsopnamen mee en ook apparatuur. Giuliani zou de wet hebben overtreden, terwijl hij zocht naar bewijs voor de Oekraïnedeals van Joe en Hunter Biden. Nu is hij een zeer ervaren advocaat, dus hij kent de wet uiteraard meer dan goed genoeg om zoiets doms te doen. Maar intimiderend is het wel. Giuliani vecht echter terug: hij liet gelijk gisteren weten dat de binnenval onterecht was. De FBI had hem in 2019 zelf verteld dat hij doelwit was van desinformatie in Oekraïne, dus wat moeten ze hem maken?

Met Joe Biden aan de macht kan de FBI de heer Giuliani enorm schaden, maar welke aanklacht ze ook mogen vinden, die is niet waar. Anders had hij immers niet in zoveel video’s uitgebreid verteld over zijn bewijzen. Bovendien is de politiek in roerige wateren. Er zijn afzettingsprocedures bezig van drie Democratische gouverneurs (Californië, New York en Michigan). Verder zijn er weer verkiezingen van senatoren en congresleden in beide Kamers van het Parlement, waarbij de Republikeinen aan het winnen zijn. In het Congres hebben de Democraten nog maar een nauwe meerderheid en in de Senaat is het 50-50. De gouverneurs van Republikeinse staten hebben niet alleen de covidregels overboord gemikt, maar ze procederen tevens met succes tegen letterlijk iedere onredelijke wet die Biden erdoor jast. De globalistische Democraten hebben dan wel heel veel macht, maar kunnen niet zomaar het hele land overnemen. Vergeet u ook de grootschalige hertellingen van stemmen en andere feiten van de afgelopen presidentsverkiezingen niet.  Bovendien is Donald Trump al een tijdje terug en die schreeuwt erop los, overal waar men maar wil luisteren. Hij heeft daarmee een flinke invloed op wat er in het land gebeurt en het schip kapseist in ieder geval bijzonder traag. De Democraten hebben het Spaans benauwd.

Verder heeft Biden allang meermalen moeten toegeven dat hij een gigántische puinzooi aan de grens met Mexico heeft gecreëerd, dat de werkeloosheid welig tiert, dat zijn coronaterreur het land verwoest en dat hij Amerika niet gevaccineerd weet te krijgen. Ook vice-president Kamala Harris krijgt dagelijks op haar lazer, omdat het haar taak is om Bidens grenspuinhoop op te ruimen, maar zij zit te niksen. Daarbovenop nog moest ze gisteren toegeven dat Amerika helemaal geen racistisch land is, waarmee allevier de poten onder haar en Bidens héle antiracistische beleid doorgezaagd zijn. Ze zijn gewoon niet meer geloofwaardig.

 

Dictatuur in Duitsland

In Duitsland hebben het spreekverbod over Covid-19 en de gevolgen van een positieve uitspraak van een rechter uit Weimar tegen mr. Reiner Fuellmilch kwaad bloed gezet in heel Europa. Fuellmilch heeft overduidelijk bewezen dat de hele coronacrisis van tevoren opgezet is en dat geen enkel ding van wat ons over dat virus verteld wordt door regeringen en RIVM’s, zelfs maar ten dele klopt. De rechter die hem gelijk gaf, zit in een afzettingsprocedure, want Madame Merkel achtte het nodig zich met het rechtssysteem te bemoeien. Het kan best zijn dat ze desbetreffende rechter afgezet krijgt, maar wat wint ze daarmee? Europa heeft het al héél lang gehad met haar autoritaire gedrag in de EU en nu Duitsland duidelijk geen democratie meer is, zullen andere lidstaten dit land niet meer in hun midden accepteren. Willem Engel heeft al acties bedacht om het onderwerp ook hier in Nederland aan de kaak te stellen, hoorde ik hem gisteren zeggen op een livestream op zijn website en op YouTube.

 

Israël en Europa

In Israël heeft de regering vaccinatiepaspoorten ingesteld, maar al vlot daarna hebben ze een heleboel coronaregels moeten laten schieten. De nieuwskanalen gillen van de daken dat er nog wel eens groepsimmuniteit zou kunnen ontstaan in het land door de “doortastende aanpak van de vaccinaties”, maar men kan geen mondkapjes meer afdwingen en ook moet het land weer opengegooid. De mensen hebben er genoeg van en willen het oude normaal terug. En dat is exact wat ze krijgen! Net als in 22 Amerikaanse staten, Zweden en Rusland. Het WEF en de WHO zijn griezelig, maar hebben niet langer absolute macht.

In Europa kunnen deze twee Führers bovendien maar niet langs de waakhonden der democratie Polen en Hongarije komen. Iedere keer zijn die hen te vlot af, hen bijtend waar ze maar kunnen. In alle landen op de wereld zo ongeveer loopt de bevolking op straat te demonstreren voor vrijheid en democratie. De meerderheid gelooft geen zak van de opgeblazen larie over een killervirus dat nog muteert ook, over de noodzaak kinderen bloot te stellen aan het meest perverse onderwijs ook en wil gewoon weer normaal doen. Steeds minder mensen accepteren nog de fabel dat ze daarvoor gevaccineerd moeten worden. Na vaccinatie krijgen ze hun vrijheid immers nog altijd niet terug! En opschieten met die prik is er ook al niet bij. De globalistenkliek faalt aan alle kanten, omdat ze doodeenvoudig niet meer uit genoeg sympathisanten bestaat om hun ongezellige terreur erdoor te drammen.

 

Nederland: alwéér hetzelfde catastrofale kabinet terug?

Hier in Nederland lijkt alles wel het stroefst te verlopen. Tweedekamerheld Pieter Omtzigt zit ziek thuis, omdat zijn partij het CDA de waarheid over gewoon alles niet kan jeuken. Intussen lijkt de rest van het CDA toch wéér te gaan regeren met de VVD, alsof het maar normaal is. Ik wou dat Thierry Baudet hem een paar maanden terug niet zo afgemaakt had, maar misschien heeft hij het al wel weer goed gemaakt. De mooiste oplossing zou het mij toeschijnen dat Omtzigt bij Forum ging, want dan hadden we echt sterke strijdkrachten voor een beter land. Maar wie weet is het juist beter dat hij iedereen in de weg zit. Als hij een probleem is, kan diezelfde ongekozen prutregering niet terugkeren. Dat is ook wel chill natuurlijk.

En zo proberen we allemaal slim te zijn en bij te dragen aan een betere toekomst. Het volplempen van Twitter met vrije ideeën helpt ook meer dan u wellicht denkt. Het sociale medium staat bekend om zijn ‘rechtse’ meute en weet zich geen raad met ons. Dat is bijzonder grappig en erg in ons voordeel! We veroorzaken een impasse met tegelijkertijd kortsluiting op Twitter. Beter kan eigenlijk niet onder de gegeven omstandigheden!

 

Het klimaat: nog zo’n afknapper!

De bedoeling der globalisten was en is eigenlijk nog steeds wel, dat ze ná “corona” de wereld bij mekaar gaan jeremiëren over de verschrikkelijke opwarming van de aarde. Maar ja, daar hebben ze zelf een behoorlijke bijdrage aan geleverd met de mondkappenstapel. Benieuwd naar de vraag hoeveel van die dingen we er doorgejast hebben in een jaar tijd, vroeg ik het Google eens. Die had daar niet gelijk antwoord op, maar de Engelse Wikipedia meldt dat de dingen veelvuldig gestolen worden. Wel werd vorig jaar verwacht dat alleen al de VS zo’n $166 miljard aan wegwerpkapjes zou gaan uitgeven. De Denverse krant meldde in december vorig jaar al dat er wel rond de 1,5 miljard wegwerpmondkapjes in de oceanen van onze planeet zouden drijven. Ik denk dat het er misschien wel 10 keer zoveel zijn.

Ook Unicef meldt nog even fijntjes dat zij 200 miljoen medische mondkapjes overal en ergens heen hebben gestuurd. Maar als u 5 miljard mensen vermenigvuldigt met 2 maskers per dag en dat keer – zeg – vijf dagen per week … dan is dat toch wel een dikke 2 biljoen of tweeduizend miljard. Dus wat het WEF en de WHO ons nog te melden hebben na hun eigen ecologische wanbeleid, weet ik eigenlijk niet. Vervolgens wordt het wel vrij lastig vol te houden dat we geen bezit mogen en alles moeten “delen”, dat we geen vlees en zuivel meer mogen en ons mond moeten houden, denkt u ook niet? Ons gevecht is echt nog niet afgelopen, maar we zijn beslist niet langer aan de verliezende zijde. Ik ga er vandoor. Fijne dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou writes sound and objective analyses about countries that have made the positive decision to develop their economies with the help of Russia, China and each other. *Education: Greek & French Literature. *Career: 4 years music, 25 years education, 13 years finding how to cure all diseases, 3 years journalism. *Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren, facts & experts. *No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, whinyfaces & digital ID's. *Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.