family with dog

Soros en kindermisbruik: zijn er banden?

Het zal je maar gebeuren, dat je een gezin hebt en dat opeens één van je kinderen spoorloos verdwijnt. Na maandenlange zoekpogingen dwingt je omgeving je ermee te stoppen, want je zou door moeten met je leven. Dat kán natuurlijk niet, want je bent niet meer compleet zonder je ene kind. Het is een rib die uit je lijf is gerukt of zelfs een stuk van je hart en van je ziel dat weg is. Dit overkwam mijn oma, toen mijn moeder plotseling op haar negende jaar ontvoerd werd naar een Nazigezin in Duitsland. Ze vond haar dochter wel, maar kreeg haar pas terug na haar dood vier jaar later. Schuldige: de ISS, International Social Service en die gaan we vandaag eens aan een nader onderzoekje onderwerpen.

 

De ISS en internationale kinderontvoering

Ik heb al eens over deze verraderlijke organisatie geschreven, namelijk hier. Ze zitten in 120 landen, meestal verscholen onder een andere naam en zoiets doe je alleen maar, wanneer je geen zuivere koffie bent. In Nederland noemen ze zich FIOM en krijgen ze staatssubsidie, terwijl ze beweren een NON-gouvernementele organisatie te zijn. Maar wat is het nu dan? Non-gouvernementeel of overheidsinstantie in een heleboel landen? Ze doen vervolgens net alsof er in die 120 landen organisaties zijn, die bij hen aangesloten zijn, maar het zijn allemaal afdelingen van de ISS. Toen ik mijn vorige artikel (zie hierboven) over hen had geschreven, maakten ze snel een bedrijfsprofiel op Google aan om mij de mond te snoeren. Grapjuh, daar trap ik niet meer in na alles wat ze met mij, mijn familie én met zoveel andere kinderen gedaan hebben.

Deze organisatie hoort bij het netwerk van onze welgeëerde filantroop George Soros en hoewel ik het waarschijnlijk niet heel vast zal kunnen bewijzen, kan ik er in ieder geval aanwijzingen voor geven. En dat ga ik doen ook, want het is tijd dat kinderen met rust gelaten worden en bij hun eigen ouders kunnen opgroeien, waar ze een mooi leven krijgen met een goede opleiding, liefde en respect en alles wat ze nodig hebben voor hun geluk. Door mijn werk als genezer heb ik ontdekt dat reïncarnatie echt niet bestaat en dat betekent dat we, als we maar één keer leven, er alle recht op hebben om daar volop van te genieten. Allemaal en niet alleen een zootje stinkend rijke families aan de top van de wereld, die te kust en te keur onze kinderen misbruiken. Ik heb het ondergaan en gezien, dus laat niemand het meer wagen het bestaan van satanisch misbruik te ontkennen. Mijn hele lijf is er verminkt door. Hoezo bestaat het niet?

De ISS heeft een warrige website met een onleesbaar lettertype uit het jaar 0. Tja, ze willen niet gevonden worden, want alleen dán kunnen ze lekker doorgaan met hun onmenselijke praktijken. Ze hebben eerst mijn moeder ontvoerd, toen mij en nu hebben ze mij mijn jongens ook afgepakt. Mij gooiden ze in een satanshuis dat van de Nederlandse staat was. Het is dus in ieder geval een feit dat ze zich met dit soort gruwelpraktijken bezighouden. Nooit zal ik ze dat vergeven en hoewel ik nooit gevoelens van wraak gehad heb, zal ik het ze nu betaald zetten.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Wie zijn er betrokken bij de ISS?

Dat is gelijk al een million dollar question, beste lezer. Een of andere onbekende gast uit Libanon die de naam Jean Ayoub draagt, is de algemeen secretaris of CEO van de tent, die zijn hoofdkantoor in Genève beweert te hebben. Daar heb ik zo mijn eigen ideeën over als ik zo vrij mag zijn. Hun hoofdgebeuren zit in Nederland en daar verwed ik mijn hoofd om. Als u deze Jean Ayoub googelt, krijgt u een flauw filmpje op YouTube, waar hij met iemand van een andere kinderclub kletst en die 1000 views heeft. Verder alléén zijn bemoeienis met ISS en een korte samenvatting op LinkedIn. Daaruit blijkt dat hij jarenlang bij het Internationale Rode Kruis en de Rode Halve Maan in Libanon werkzaam geweest is en een tijdje een eigen tokootje had. Verder zat hij een tijdje bij Téléthon, een fondsenwervend clubje voor mensen met een bijzondere ziekte. Hij heeft economie gestudeerd en een cursusje management gedaan en daarmee is de kous af. Dit is een marionetje, bedoeld om de aandacht van de echte activiteiten van de ISS af te leiden.

Dus moeten we op zoek naar een bestuur of andere mensen die ook voor de ISS werken. Met een hoop gewroet en verwensingen aan mezelf waarom ik toch geen leesbril heb, vond ik ook dat: een lijstje met alleen een paar namen zonder foto’s of informatie over hen. Maar leep als ik ben, zocht ik ook gewoon in Google even op of die nog iets meer wist over die zogenaamde Board of Directors. Dat zijn immers de grote aandeelhouders bij een bedrijf. Hoe dat zit met een organisatie die zichzelf NGO noemt, maar wel subsidie tankt van tientallen landen, weet ik dan weer niet. Maar directeuren zijn het zeker.

Ik verras u even met een vrolijk kerstliedje, aangezien ik deze column in de adventtijd schrijf en het een zeldzame mooie herinnering aan mijn kindertijd omhooghaalt. Het heet Joulupukki wat in het Fins ‘kerstman’ betekent en u hebt het vast nodig. Ik in ieder geval wel, want mijn ogen vallen dicht van de saaiheid met deze taaie organisatie.

 

 

The Board of Directors van de ISS

Helemaal bovenaan staat ene Susan Jacobs. Systematisch als ik ben, ga ik die eerst eens opzoeken. Ze blijft een Wikipagina te hebben, jawel. Dat heeft die Ayoub-meneer niet. Op LinkedIn hangt ze ook rond, zonder foto en je mag ook al niet weten wat ze gestudeerd heeft. Dat zal dan wel didactiek zijn of zoiets, want daar schamen Amerikanen zich altijd voor. Gelukkig zat ze tot haar pensioen ook nog bij de Academy of Diplomacy – onderdeel van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken – waar ze van alles ‘voor kinderen’ deed en daar staat ze met een foto en een kort verhaaltje. Als het geen belangenverstrengeling is dat deze dame zo hoog in de Amerikaanse regering heeft gezeten en daarbij in het bestuur van de grootste organisatie – een NGO mét staatssubsidie – voor kindermishandeling zit, weet ik het niet meer.

Wat ik ook zo opmerkelijk vind, is dat eigenlijk alleen het Haagse Internationale Hooggerechtshof aangegeven wordt als betrokken instantie voor internationale kinderontvoering. Ik heb u wel eens verteld dat mijn zaak voor dít corrupte Hof heeft gediend en dat mijn ouders met nota bene de Amerikaanse staat, de USSR, de staat van Duitsland, van Griekenland, van Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland het aflegden tegen de Nederlandse staat. Terwijl zij gewoon mijn ouders waren en ontzettend lief voor me waren. En denkt u maar niet dat u ook maar iets van gegevens over die enorme rechtszaak kunt vinden! Alles wordt geheim gehouden, terwijl die rechtbank heel hypocriet beweert zo transparant te zijn. Nou, waar is míjn rechtszaak dan? En hoeveel ándere onterechte rechtszaken houden ze geheim? Ik heb ze vorig jaar opgebeld en een heleboel instanties van rechtspraak daarbij, maar niets hoor.

Nog meer raars. De ISS heeft in meerdere landen een eigen bestuur. Hier Australië. Hún CEO, gepromoveerd organisatiepsychologe Fiona McIntosh, is ook CEO bij een organisatie met de naam Fight MND, wat een ziekte blijkt te zijn (motor neurone disease).  Ook heeft ze gewerkt bij Deloitte en nog een ris bedrijven en organisaties. Dat hebben al die mensen die hele hoge functies hebben: overal werken ze één of een paar jaar en daarna gaan ze alwéér omhoog. Een normaal mens klimt de ladder lang niet zo snel op, want het is geen capabiliteit die je doet groeien, maar connecties in die gnostiek-satansekte, weet u nog. Belangenverstrengeling zie ik op haar LinkedIn niet. Grasduint u gerust nog verder in de personen aan de top van de ISS! Ik wil nog iets vermelden over waar ze zich mee bezighouden.

 

Werkgebied van de ISS

De ISS is in 1924 opgericht en kan daarom niet ván George Soros zijn. Die is immers ‘pas’ in 1930 geboren. Wat echter wél kan, is dat de organisatie bij zijn imperium hoort en ik weet uit vele bronnen dat dit zo is. Die bronnen vertéllen het me alleen zelf en zeggen allemaal dat je er absoluut geen bewijzen van kunt vinden op het internet. De ISS is een organisatie die stiekum op de achtergrond gezinnen kapotmaakt, precies zoals Soros’ Open Society Foundation heel weinig in de publiciteit komt. Dit in tegenstelling tot de stichtingen van Bill & Melinda Gates en van de Clintons. Daarvan weet iedereen dat ze tot hun nek in de eugenetica zitten, in de vaccins en in de eugenetische vaccins – dus vaccins met enge technologie die een chip in je kunnen zetten of misschien wel iets nog verdergevorderds wat je overal traceert. De OSF heeft ook nóg meer aandelen in de coronavaccins dan Bill Gates. Zo kochten ze het hele bedrijf dat de coronatests maakt, even op. Het kostte maar $41M, koopje.

De OSF staat echter meer bekend om het financieren van allerlei extreemlinkse clubjes, die regeringen ten val brengen en die dan ook in een hele rij landen nooit meer welkom is. Hongarije, Griekenland, Israël, Turkije, Rusland en de Filippijnen zijn echt niet de enige. De ISS zelf heeft een pagina met ‘vision and mission’. Toen ik mijn cursus marketing volgde, maakte de docente altijd grappen over zo’n pagina en ze waarschuwde ons om nooit zoiets vervelends op onze website te zetten. Ik had er natuurlijk één en haalde die gelijk weg, maar de ISS laat hem gewoon staan. Hier is hij. Ook is er nog een pagina ‘what we do’, waarvan je de logica niet snapt. Wat is immers het verschil tussen visie-en-missie en wat-doen-we? Logica is ver te zoeken bij de ISS en dat fenomeen kenden we al van de gnostiek.

Wat me verontrust, is dat ze beweren iets te doen met childtrafficking, dus kinderhandel. En met weeskinderen en met internationale adopties (okee, dat was al bekend). Ook houden ze zich bezig met migrantenkinderen, waarover u hier meer kunt vinden. Ze zeggen uiteraard niets verkeerds, want ze weten dat ik het dan onmiddellijk oppak en ze een kopje kleiner maak – of anders wel iemand anders, want ik ben geenszins de enige die weet wat een smerige club de ISS is. Wel is het zo dat ook George Soros zich ‘hard maakt’ voor migranten en migrantenkinderen, want zijnde een links persoon met een bak vol links geld wil hij Europa overspoelen met migranten. Daar stopt hij miljoenen zo niet miljarden in en zo koopt hij hele regeringen. Leest u maar mee.

 

Zit Soros achter verplichte opname van immigranten in Europa en Amerika?

De wereldmacht werkt echt niet alleen maar via dat machtsclubje met eliteklantjes van de WEF! De miljardairs die helemaal aan de top van de wereld staan – en dat kan iedereen nu duidelijk zien – zoals de Clintons, de Gates en de Sorosjes, kopen hele landen op. Vervolgens kunnen die hun schulden niet meer terugbetalen en dan zijn ze in hun macht. Soros is degene die regeringen dwingt met geld te smijten voor allerlei niet-werkende maatschappelijke omwentelingen, zoals doorgesnoven klimaatbeleid, onbetaalbare coronacompensaties voor bedrijven, excessen aan humanitaire hulp en noem het maar allemaal op. De landen komen vervolgens in de financiële sores en zijn dan slachtoffer van het WEF, dat tegenwoordig alle landen dicteert en waar de zoon van George Soros, Alex, in het bestuur zit. Dat deze zelfde families vervolgens óók nog letterlijk álle bedrijven ter wereld in hun zak hebben middels aandelen, maakt duidelijk wie de dienst uitmaakt op onze prachtige planeet.

Nu immigratie, waarvan de mainstreammedia zó hard ontkennen dat George Soros ermee te maken zou hebben of er geld in zou steken. Ik zoeken! En bingo, een artikel van meneer zelf uit 2016, waarin hij pleit voor extreemlinks beleid en nóg meer afgedwongen samenwerking in de EU. Hij beklaagt zich erover dat de EU zogenaamd populistische politiek in de hand zou werken door steeds harder te weigeren nog meer immigranten op te nemen. Een ellenlang en oersaai pleidooi, dat echter niet bewijst dat hij er geld in stopt. Dat bewijs staat namelijk in een ander artikel hier op de website van filantropie. Hij beloofde vast dat hij een half miljard dollar in de migrantencrisis zou steken. Voor wie nog niet overtuigd is: hier vertelt hij dat hij het gedaan heeft. Bemoeit hij zich dus met immigratie? Jawel!

Ik heb nog meer hoor, want je hebt ook nog de Paul & Daisy Soros Fellowship, die studiebeurzen uitdeelt aan ‘nieuwe Amerikanen’. Dat zijn vooral ook de kinderen van migranten, staat erbij. Toen Hongarije een ‘Stop Soros’wet uitvaardigde, die verbood om illegale migranten te helpen of steunen, kregen ze de hele EU bovenop zich. Toch is het raar dat het nódig is om een dergelijke wet te maken. Illegaal is toch al tegen de wet? Bewijzen kun je het niet, maar het riekt wel naar Soros, eerlijk wezen. In Detroit had de Soros Group een app in het leven geroepen, die illegale migranten hielp de Feds, de federale politie oftewel de FBI, te ontwijken. Dat hij de migrantenstromen richting de VS financiert, is niet te bewijzen, maar die app is wel degelijk van zijn kant.

 

De hamvraag: Soros en foute praktijken met kinderen

Het is een feit dat tussen de immigranten in de Verenigde Staten die met behulp van de regering-Biden de grens overstromen, bijzonder veel criminelen zitten. Moordenaars, kinderhandelaren, pooiers en meer van dat soort tuig. Als George Soros en zijn people vinden dat de VS per se miljoenen immigranten moet opnemen – de bemoeial! – en daar zoveel gangstermeuk tussen zit dat zich met kinderprostitutie en satanisme bezighoudt, kunnen we wel redelijk aannemen dat hij ook bij de ISS betrokken is. Die is immers dé instantie die zich bezighoudt met die migrantenstromen van kinderen en heeft duidelijk een extreemlinks beleid? In de Wikipagina van de OSF staat bij ‘Activities’ dat de stichting enorm veel geld en moeite steekt in alles wat met zogenaamd antiracisme en migranten van doen heeft. Het blijft echter indirect bewijs.

Wat Soros zeker financiert, dat is War Child, een organisatie in 1992 opgezet door onder andere Mabel Wisse Smit. Die behandelt kinderen uit oorlogsgebieden door ze muziek te laten maken, maar daar is niets over bekend van kindermisbruik. Zoeken met Duck Duck Go levert nog iets op wat wel een link legt tussen Soros en pedofilie. O ja je moet pedoseksualiteit zeggen, dat was ook zo. Onzin! Dit jaar mei werd een stel dat beschuldigd werd van het tot de dood mishandelen van hun 10-jarige zoon, vrijgesproken door een openbare aanklager in Californië, die gefinancierd wordt door Soros. Daarna vond ik nog een paar soortgelijke gevallen. Vorig jaar hielp Soros een pedofiele man uit de gevangenis ‘vanwege corona’. In 2017 werd Soros’ rechterhand, Howard Rubin, beschuldigd van verkrachting en kinderhandel. Ook kun je wel wat vage contacten vinden tussen familieleden van Soros en de engerd Jeffrey Epstein met zijn sekseiland, maar die rijke lieden kennen elkaar allemaal wel. Dat wil niet zeggen dat ze dan ook vuile zaakjes met elkaar ondernemen.

 

Alles wat slecht is voor kinderen, financiert George Soros

Misschien moet ik als volgt concluderen: George Soros is een man met linksextremistische denkbeelden. Daarbij hoort dat Kritische Theoriegebeuren (CRT) met het eeuwige gezeur over racisme enzo, maar ook het afbreken van traditionele gezinsnormen en -waarden. De CRT vindt dat iedereen maar seks moet hebben met iedereen en dat zoveel mogelijk mensen anders-seksueel moeten zijn. En zijn ze het niet, dan moeten ze het maar wórden. Daarom hebben Soriaanse schoolprogramma’s ook van die leuke voorleesmiddagen, waarop er dragqueens naar school komen om het veranderen van je geslacht te promoten en de kindertjes in de war te maken wat hun geslacht betreft.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen, aldus de CRT en dat noemen ze dan gelijkheid en een inclusieve samenleving. Dat betekent dat ook pedofielen, gangsters en moordenaars erbij horen en dat die allemaal op kinderen losgelaten mogen worden. Dat kinderen zo vroeg mogelijk al geseksualiseerd moeten worden, want oh dat is toch zo goed voor ze. Ten slotte vinden ze dat ouders dom zijn en de staat kinderen maar beter kan opvoeden. Dat mag je dan weer géén communisme noemen, ook al is het dat wel. Daarom is er ook zoveel … kindermisbruik in kinderinstellingen en pleeggezinnen van Jeugdzorg, toch? Omdat de staat er zo goed in is. De OSF financiert een heleboel projecten die met kinderen en onderwijs te maken hebben. Daar wordt kinderen én ouders bijgebracht net zo idioot te denken (níet denken) als Soros & Kornuiten zelf. O ja en een denktank is dus een pressieorganisatie, niet een adviesorgaan. Het Amerikaanse kritische nieuws staat iedere week wel een paar keer bomvol met nieuws over wat Soros nú weer gefinancierd heeft of geblokkeerd. Zware criminelen vrijlaten is ook zo’n hobby van hem. Hij runt in zijn eentje de hele Amerikaanse staat én de EU erbij én het WEF.

 

 Filantroop, toch?

 

Al met al kunnen we wel concluderen dat George Soros er behoorlijk wat rare ideeën over het gezinsleven op nahoudt, die in ieder geval kindermisbruik erg in de hand werken. Hij financiert ook organisaties die zijn ideeën uitvoeren en voordat hij ze financiert, laat hij ze oprichten door mensen die hij van tevoren heeft geïndoctrineerd. Kijk maar eens in deze 50-pagina’s tellende folder. Op iedere pagina staat dezelfde klinkklare quatsch nog een keer en nog een keer. Zo sust hij de mensen in slaap, waarna ze in zijn macht vallen. Vergeet niet dat George Soros & Family ook de wereldwijde media controleren.

Was ik nu nog vergeten te melden dat Soros tientallen organisaties die vóór abortus zijn – zelfs ná de geboorte!! – financiert? Hoeveel moet ik nog zeggen over Soros’ relatie met kindermisbruik? Er is geen organisatie op dat vlak op de wereld waar hij géén banden mee heeft en dús heeft hij die ook met de ISS. Hij houdt ze alleen geheim, omdat deze organisatie “nodig” is om kinderen voor satanisch misbruik te kunnen ronselen. Helaas is dat nog altijd niet gestopt en zelfs niet verminderd. Ze gebruiken alleen andere routes en die moeten de strijders tegen kindermisbruik eerst weer zien te ontdekken.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.