vaccine

Staatssecretaris net ontslagen of de Haagse trein dendert verder

Iedere keer dat er even iets goeds – i.e. iets bevrijdends – gebeurt in Nederland, wordt er onmiddellijk een enorme chaos gecreëerd, waarin het goede nieuws verzuipt. Zo ook nu met het werkelijk bespottelijke en beschamende ontslag van staatssecretaris Mona Keijzer afgelopen zaterdag. Vol staan de kranten opeens met berichten dat Mark Rutte bedreigd zou worden door nota bene mocromaffia en hoeveel beveiliging hij wel niet nodig heeft. Hoe ver-schrik-ke-lijk het wel niet is dat hij nu niet meer op de fiets naar zijn werk kan en weer terug.

Alsof dat nog niet genoeg is om de potsierlijke situatie aan te duiden, stond er ook weer gelijk een bericht in het nieuws dat niet alleen de formatie ‘gewoon’ doorgaat, terwijl er dus een meerderheid in het land nieuwe verkiezingen wil. Nee nee, Sigrid Kaag is weer bezig aan haar comeback, want dat is net zo’n bal elastiek als Mark Rutte: dan denk je haar eindelijk weg te hebben als demissionair minister en dan wil ze toch opeens samenwerken met de ChristenUnie. Als de mensen je toch zó overduidelijk massaal uitkotsen, overal in de media en de sociale media … dan ga je toch uit jezelf weg, zou u denken? Maar nee, die hele tent vol met antidemocratische Manke Nelissen in de regeringsstad blijft vastgepind zitten, wat het land ook verder aangeeft te willen. En dát is precies de reden waarom mensen dan toch maar op hén stemmen, want ze zien er geen gat meer in en voor FvD en PVV laten ze zich bang maken.

 

En wéér het coronavirus

Omdat het ontslag van Mona Keijzer een meningsverschil aangaande de coronapas betrof, wil ik standpunten van een paar andere partijen laten zien. Van deze van Caroline van der Plas (BBB) schrok ik best even: daar waar toch meer dan 80% van de bevolking is ingeënt tegen dat virus, wil zij nóg meer testlocaties op het platteland?? Die tests wérken niet, dus waarom wil men daar toch maar steeds niet van afstappen? Mevrouw Caroline, alsjeblieft denk even na. We moeten serologische tests afnemen en wettig maken, want die wijzen wél uit of iemand antistoffen voor dat coronavirus heeft en dan hoeft niemand meer gedwongen te worden zich te laten vaccineren of testen. Ik vertel zo nog iets wat ik ontdekte over de vaccins en wat de allerbeste reden is om u er vér vandaan te houden – vooral uw kinderen ook.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Vorige week diende BVNL zoals de nieuwe fractie van Van Haga tegenwoordig heeft, een motie van wantrouwen in tegen demissionair minister Hugo de Jonge. Kijkt u maar eens wat de verschillende partijen daarvan brouwden! Niet schrikken, okee? (Moet u trouwens ook altijd zo lachen om dat rare zinnetje ‘en gaat over tot de orde van de dag’ achter een motie?).

Hier nog iets ergers, namelijk Mireille, de vrouw van Hugo de Jonge, die nota bene blij is met het ontslag van Mona Keijzer. Brutalen hebben de halve wereld … En dan moet u nagaan dat Mona Keijzer groot voorstander was (is) van de coronaspuit en vond dat die nóg meer gepromoot moest worden in plaats van dat CoronaToegangsBewijs in te zetten. Wat haar stoorde, was vooral dat het covidbeleid niet meer logisch was. Verder is ze totaal niet wakkergeschrokken over welk onderwerp ook, want ze blijft CDA-lid. Ze was staatssecretaris van Klimaat (en Economische Zaken), dus ga maar na hoe ze over het WEF en hun Great Reset denkt. Bovendien is ze helemaal gestopt met nationale politiek en heeft ze haar zetel afgestaan aan ene Henri Bontenbal, die Pieter Omtzigt al een tijdje in de Kamer heeft vervangen.

Nog heel even een klein beichtje over de Duitse verkiezingen, die gewonnen zijn door de sociaaldemocraten (SPD). Ze zijn in Duitsland gewend om met twee partijen te regeren, maar dat schaffen SPD en CDU/CSU net niet. Die zullen waarschijnlijk wel net als hier in Nederland maandenlang gaan zitten forneren. Het lijkt wel alsof het mode wordt om demissionaire regeringen zolang mogelijk te laten zitten en dan op hun dooie akkertje gerust een jaar over een nieuwe regering te doen. Zo hou je de macht wel dichtbij je!

 

Dit zit er in uw coronaspuit

Tot slot heb ik nog een niet al te vrolijk bericht over wat er allemaal in die coronaspuiten zit. Er is op internationale basis een groot onderzoek gedaan, waarin een kleine duizend vaccinflacons van Moderna, Pfizer en AstraZeneca onderzocht zijn op ingrediënten. Die hoeven deze farmaceutische giganten immers niet bekend te maken, wat voor iedereen op de wereld zou moeten betekenen dat ze die rommel weigeren. Helaas zitten we met een planeet vol domoren, want kijkt u hier maar eens wat er allemaal in die spuiten zit. Hier is het artikel in het Nederlands. Hier is het artikel in het Duits.

Van YouTube is hij uiteraard verwijderd, want oh als wij toch eens zouden weten dat die spuiten vol met puntige metalen objecten, rare monstertjes die naar elkaar toe bewegen als je bepaalde woorden zegt (!) en zelfs parasieten zitten! Uiteraard vonden ook déze onderzoekers weer die giftige stof grafeenoxide en wel in grote mate. Dat is de veroorzaker van de overbekende bloedstolsels, waar mensen tia’s en hartaanvallen door krijgen en waar ze vaker dan u misschien denkt aan overlijden. Daarom is er een andere video bij van één van de bij het onderzoek betrokken artsen, die in de Amerikaanse nieuwsshow van Stew Peters vertelt en laat zien wat er gevonden is.

 

 

Zo, tijd om het artikel te delen, om u (opnieuw) in te schrijven voor de nieuwsbrief bij ieder nieuw artikel (die kunt u zo instellen dat u hem eens per week of zelfs per maand ontvangt) en om een donatie te doen voor mijn noeste arbeid. Ik heb bij iedere donatie op Whydonate de gulle gever bedankt met een berichtje, maar merkte dat dat blijkbaar niet ontvangen is. Hiermee dus nogmaals heel erg van harte bedankt voor de donaties die gedaan zijn! Ik ben er heel blij mee, maar het is echt niet voldoende om van te kunnen leven, zolang ik nog niet 100% bevrijd ben van mijn achtervolgers en dus op geen enkele andere manier aan inkomen kan komen. Hieronder kunt u alles met één muisklik doen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou writes sound and objective analyses about countries that have made the positive decision to develop their economies with the help of Russia, China and each other. *Education: Greek & French Literature. *Career: 4 years music, 25 years education, 13 years finding how to cure all diseases, 3 years journalism. *Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren, facts & experts. *No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, whinyfaces & digital ID's. *Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.