You are currently viewing Statement over de coronacrisis in Nederland

Statement over de coronacrisis in Nederland

Weinig heb ik geschreven of gepodcast over de coronacrisis. Ik vond het zo’n strijd dat ik me er niet in wilde mengen, maar nu wil ik dat toch doen. Daarom mijn statement erover. Ik vind het namelijk bizar dat niemand tegenwoordig één woord mag zeggen dat de regering niet ook zegt, zonder voor schut te worden gezet. Dat druist totaal in tegen iedere vorm van democratie en ik vind het ook helemaal niet in orde om mensen te framen en uit te schelden, gewoon omdat ze nadenken en daardoor soms iets vinden wat de regering dan even niet vindt.

Ondanks dat ik niet veel over het covidvirus, het bijbehorende vaccin en de mondkapjesoorlog heb gezegd, heb ik er wel degelijk een mening over. Om me die te vormen, heb ik heel wat onderzoek gedaan en ik zal een paar links geven, waarop u dat – mocht u dat willen – ook zou kunnen doen. En mijn video hier. Wat ik heel erg vind, is dat er zoveel influencers zijn, die zich gedragen als trollen op sociale media en die gebruikers dwingen het eens te zijn met de regering. Ze schrijven op ontzettend autoritaire toon dingen die totale onzin zijn, doen net alsof ze de waarheid – echte onderzoeken bijvoorbeeld – niet geloven en ze veroordelen artsen en wetenschappers, die heel veel kennis van zaken hebben en waarschuwen tegen de maatregelen van de regering en vooral tegen de vaccins. Ik vind dat zorgelijk en wil (u en) anderen graag tot nadenken aanzetten. Alvast een mooie zondag gewenst!

 

 

 

-Artikel: Gewoon denken, even niet complotdenken
-Artikel: Niet knuffelen, wel zoenen? Britse minister overtreedt eigen coronaregels
-Korte film: Movie Covid-19 The System

 

 


donations-NN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.