Stemwijzer - Kieskompas - Verkiezingen
De zwaan gaat wel vliegen

Stemwijzer – Kieskompas – Verkiezingen

Eventjes een stemwijzer erop losgelaten. Stemwijzer – Kieskompas – Verkiezingen, want het is nodig om te waarschuwen tegen die griezel van een Timmermans, maar nog een paar meer ook waar je echt niet op mag stemmen. 

Het wordt eens tijd dat je het erg gaat vinden dat ik zo mishandeld word in dit land en dat ik ook niet terug mag naar huis en naar onze familie met mijn jongens. Er zitten nog steeds een paar vet rotte appels in Den Haag en die gaan jullie er maar eens mooi uitstemmen morgen! Hier zijn ze met niet mis te verstane uitleg erbij en ook wat je kunt doen als je pér se voor “het klimaat” wilt stemmen, maar absoluut NIET op GL/PvdA mag stemmen van mij. Want ik ben niet zoals anderen en ik laat niemand in de steek, al ben ik het er dan zelf niet mee eens. 

 

 

 

Outstanding News Directly from the Diplomat World 

 

 

 2. Donation at Whydonate (iDeal is possible)

 

 

Subscribe to the newsletter, so you will receive new articles in your e-mail:

 

 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Anastasía Vassiliou, MA

Countess Anastasía Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages and was trained as a political leader by her family, who were the rulers of Anatolia. --- Anastasía ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she discovered how to cure all diseases and healed many patients including herself. While recovering she started news website Insider Times with news directly from political leaders and diplomats.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.