Red pill

Stil zijn of zeggen waar het op staat?

Met de tijd ontdek ik steeds meer auteurs, journalisten en columnisten die me inspireren of van goede informatie voorzien. Vandaag stel ik u voor aan de Amerikaanse schrijfster Naomi Wolf en haar artikel over moedig opstaan in deze moeilijke tijd.

Deze dame had een stevige column vandaag over de vraag of je moedig bent, als je je durft uit te spreken tegen de coronamaatregelen en -vaccins of voor de strijd van Rusland tegen het westen. Of tegen de klimaatbeuzelarij, tegen de globalistische elites of voor fossiele brandstoffen en kernenergie. Tegen nóg meer immigratie, het bebouwen van alle natuur en het verjagen van boeren. Zij vond dat je dan niet moedig bent, maar dat degenen die de waarheid wel zien, maar niet durven zeggen, ‘pussies’ zijn. Laffe ratten zeg maar. Dit soort mensen uit haar kennissenkring stuurt haar privéberichten op sociale media om haar instemming te vragen, dat ze zich niet hoeven uit te spreken. Naomi maakt er gehakt van en gelijk heeft ze, al zou ik het zelf toch iets zachter uitdrukken. Hier vindt u Naomi Wolfs essay. (Het is eigenlijk geen column).

 

“Democratie = iedereen denkt hetzelfde”

Wat ik zelf denk, dat is absoluut theoretisch, aangezien ik thuis werk en geen irritante linkse collega’s om me heen heb. Die mensen vinden immers dat iedereen het met hen eens moet zijn, want anders zouden ze zogenaamd niet veilig zijn en bedreigd worden. Zij vinden dat democratie inhoudt dat iedereen hetzelfde denkt en dat is dan wat zíj zelf denken. Het feit dat democratie juist inhoudt dat je wél anders denkt, dringt totaal niet tot hen door. Laat staan het feit dat we momenteel niet eens meer over meningen praten, maar over het feit dat de wereld in groot gevaar is voor een gigantische coup van de globalistische elite in Amerika die de macht wil grijpen middels The Great Reset. Ik bedoel: ze zéggen het gewoon in video’s en schrijven het op de website van het WEF, het World Economic Forum. Ik verzin het niet. Zoveel fantasie heb ik niet en ook de slechtheid om zoiets naargeestigs te verzinnen, ontbreekt me. Ik bedenk altijd leuke dingen.

Wat er nu gaande is, dat is dat Oekraïne in oorlog is omdat de globalisten het land per se bij de EU en de NATO moeten en zullen hebben. Rusland wil niet omsingeld worden door de zijn land vijandige NAVO en verdedigt nu de burgers in de Donbassrepublieken, die om hun hulp gevraagd hebben. Als de westerse machten Oekraïne toch winnen, ondanks dat ze het land nu ijskoud laten stikken in de oorlog met Rusland, is de wereld ten dode opgeschreven. Dan groeien onze kinderen op in een nooit meer eindigende helse dictatuur, waarin niemand meer bezit mag hebben en iedereen alleen een nummer is. Zoiets als in de film The Matrix of in het boek 1984. Nadenkende mensen waarschuwen hier al tientallen jaren voor, maar de meerderheid houdt de oren stijf dicht en nu staan we op de rand om echt helemaal in die dictatuur te vallen. Het plan is om de wereld te laten sterven van honger door de oorlog in Oekraïne, het land dat het hele Midden-Oosten van graan voorziet. Een energiecrisis ook, een prijzenoorlog en constante lockdowns en verplichte vaccinaties vanwege het coronavirus dat allang voorbij is. Het zijn bewezen feiten, niet de mening van een paar complotdenkers.

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Terug naar wat ik zelf denk. Als je een linkse baas hebt en een meuk linkse collega’s van hier tot Tokio en drie keer terug, denk ik dat het wel van enige moed getuigt om de waarheid over de toestand waarin de wereld nu verkeert te durven zeggen. Je gooit dan letterlijk de knuppel in het hoenderhok. Ik zou zelf dan wel de boel nuanceren, door iets te zeggen in de trant van (over corona): “gisteren stond in de krant dat 90% van degenen die Omikron oplopen, gevaccineerd is. Misschien is er inderdaad wel iets te zeggen over de kwaliteit van die vaccins. Het staat echt dagelijks in het nieuws nu”.

Of (over Oekraïne): “Weten jullie eigenlijk wel dat in het oosten van Oekraïne al 8 jaar lang mensen worden gemarteld en op gruwelijke wijze vermoord door het Oekraïense leger? De rest van het land doet daar precies niets tegen en er wordt niet eens bijgehouden om hoeveel mensen het gaat. De schattingen lopen uiteen van 10.000 tot 14.000 mensen en vooral ook veel kinderen. Deze mensen zijn Oekraïens, maar spreken Russisch”. En dan verder bijvoorbeeld: “De Oekraïense regering blokkeert hun banken, hun sociale voorzieningen en als hun identiteitspapieren verlopen zijn, krijgen ze geen nieuwe. Daarom geeft Rusland hun al jaren Russische papieren. Dat betekent niet dat die mensen Russen zijn”.

 

Kalmte overwint!

Als je je rustig, maar zelfverzekerd uitspreekt, zul je zien dat er collega’s zijn, die het met je eens zijn. Die durven dan ook te zeggen wat ze vinden en dan blijken nadenkende, kritische mensen helemaal niet meer in de minderheid te zijn. Als je je bovendien rustig en niet te fel uitspreekt – ja ik weet hoe moeilijk dat is! – krijg je niet zo gauw ruzie en moet de rest die het níet met je eens is, toegeven dat uw mening er ook gewoon bij hoort. Zodra ze die accepteren, gaan ze misschien wel nadenken ook en gaan ze inzien dat we echt, werkelijk waar, in een ontzettend gevaarlijke tijd leven. We lopen op een tijdbom die ieder moment kan ontploffen met als resultaat een overname van de wereldmacht, om te beginnen in Europa, door de Amerikaanse globalisten. Dat zijn dezelfden als de satanisten waar ik mijn leven lang tegen vecht en die mij als doofpot voor hun misdaden misbruiken. Hoe verder ik van hen bevrijd ben, des te minder schandalen er ongepubliceerd blijven. Zo simpel is het.

Als u dus bij de moedige mensen wilt horen, is de eerste stap om te zetten dat u míj steunt met een abonnement op mijn columns (in de rechterkolom), door mijn columns overal waar het kan, te delen en door te doneren voor mijn onverschrokken moedige werk. Niemand durft de satansekte uit te stappen.

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.