apples-orchard

Tegenwind: rustig debat over corona op teevee

Van één van mijn lezeressen ontving ik een uitzending over corona met een enorm rustgevend gesprek van een groepje wetenschappers, die kritisch zijn op het overheidsbeleid. Zowel Belgen als Nederlanders zitten erbij en het was echt super om mensen over dit onderwerp te horen in een prachtige omgeving in Andalucia. Zonder de stress van tijdsgebrek of schreeuwende tafelgenoten, zoals bij Eva Jinek.

Dit wilde ik u niet onthouden, want je moet maar net alles weten te vinden op het internet. Bedankt dus voor het toesturen! De onafhankelijke media zijn verspreid en hebben nauwelijks bereik op het internet. Op de televisie, de radio en het internet mogen ze niet komen en als ze er toch een keer zijn, worden ze gelijk door de anderen in het programma uitgescholden en wordt ze de mond gesnoerd. Deze mensen praten vanuit hun expertise, analyseren cijfers en misschien leuk: Lord of Statistics Maurice de Hond zit er ook bij en de Vlaamse hoogleraar Mattias Desmet.

 

 The Happy Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa Vassiliou vecht heel hard voor een betere wereld en heeft unieke informatie over de top van de wereldmacht en over satanisch kindermisbruik, die zij onder veel andere interessante kennis deelt. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:  

 

Hier is de video:

 

 

]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.