apples-orchard

Tegenwind: rustig debat over corona op teevee

Van één van mijn lezeressen ontving ik een uitzending over corona met een enorm rustgevend gesprek van een groepje wetenschappers, die kritisch zijn op het overheidsbeleid. Zowel Belgen als Nederlanders zitten erbij en het was echt super om mensen over dit onderwerp te horen in een prachtige omgeving in Andalucia. Zonder de stress van tijdsgebrek of schreeuwende tafelgenoten, zoals bij Eva Jinek.

Dit wilde ik u niet onthouden, want je moet maar net alles weten te vinden op het internet. Bedankt dus voor het toesturen! De onafhankelijke media zijn verspreid en hebben nauwelijks bereik op het internet. Op de televisie, de radio en het internet mogen ze niet komen en als ze er toch een keer zijn, worden ze gelijk door de anderen in het programma uitgescholden en wordt ze de mond gesnoerd. Deze mensen praten vanuit hun expertise, analyseren cijfers en misschien leuk: Lord of Statistics Maurice de Hond zit er ook bij en de Vlaamse hoogleraar Mattias Desmet.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft unieke informatie over de top van de wereldmacht en over satanisch kindermisbruik, die zij onder veel andere interessante kennis deelt. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:  

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF  

 

Hier is de video:

 

 

 

 

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.