pills
Dit heet tegenwoordig dan "medicijn"

Thalassemie en wat een ‘ziel’ is

Bij mij zitten ziektes altijd dieper dan bij anderen, omdat die hele clan van sektegekjes aan m’n zog hing. Daardoor was ieder stukje genezing kats geblokkeerd en moest ik 25 jaar lang 24/7 geesten (‘entiteiten’) trekken, voordat er beweging in m’n doodzieke lijf kwam. Ik moest zelfs uitvissen wat begrippen als ‘geest’ en ‘ziel’ eigenlijk betekenen. Eindelijk heb ik het laatste stukje gevonden, dus tijd voor een verslag. Uiteraard met humor doorspekt.

 

Wat is eigenlijk een geest?

Stelt u zich voor dat je aangewezen bent op alleen de moderne geneeskunde. Die lacht u in uw gezicht uit, als u het hebt over het uitdrijven van entiteiten. Nou, ik had er vele miljarden bij me zitten en een groot deel daarvan moest er per stuk en handmatig uitgetimmerd worden. Had ik dat niet gedaan, dan was ik in 2013 overleden aan verlamde longen. Toen ik ze er eindelijk uitgesodemieterd had, bleek pas wat er eigenlijk aan schortte en kon ik gaan puzzelen om mezelf weer bijeen te rapen. Dat wat je entiteiten, geesten of demonen noemt, dat zijn dus eigenlijk mensen die bovenop je zijn gaan walsen. Die staan op jouw erf en daardoor raken bloedvaten en zenuwen bekneld. Heel kort door de bocht: zo krijgen niet al je lichaamsdelen en organen voldoende voedingsstoffen en word je ziek. Sommige mensen raken er depressief van in plaats van lichamelijk ziek en deze gasten zitten ook je gezin, je carrière en je geluk danig in de weg. Dat wat in de bijbel in in de natuurgeneeskunde je ‘geest’ genoemd wordt, dat bleken gewoon de hersenen te zijn. Beter om dan hersenen te zeggen, niet? ‘t Communiceert een stuk eenvoudiger. Plus als je andere mensen bij je vindt, is dat hun geest: die hebben hun brein dermate geprogrammeerd (opgefokt), dat ze je overheersen en je daardoor in de weg staan.

Bij mij stond de volledige top van de satansekte bovenop me te dansen-zonder-Jansen en ik kon dus letterlijk geen kant meer op met mijn leven. De oorzaak was mijn ontworteling, doordat die viezeriken van de ISS (ik neem inmiddels aan dat je die kent, anders zoek maar op mijn site) me ontvoerd hadden bij mijn ouders vandaan en me in het ene na het andere satansnest gepropt hadden met alles erop en eraan wat satanisten met kleine kindertjes uitvreten. Ze smeten me bovendien zo vaak van de trap, dat mijn lijf het begaf en mijn geheugen ook. Door de jaren heen kreeg ik zo’n wirwar van ziektes, dat ik zelf ook niet meer wist wat het allemaal was. Artsen bogen voor de oppermachtige sekte en hielden hun mond stijf dicht over wat ik mankeerde. Ze logen dat ik psychisch ziek zou zijn en alles ‘verzon’, wat me onterecht een kapotte reputatie opleverde. Ik moest intussen een mix van MS, ALS, ziekte van Crohn en van Lyme, diabetes, COPD, een dubbele hernia, meerdere soorten uitgezaaide kanker, Alzheimer en bloedarmoede zien te genezen. Zo niet, dan stonden mijn jongens op straat, ten prooi aan die vuile sekte.

 

 Dan wil je wel werken!

 

Thalassemie, geen gewone bloedarmoede

De hele sekte kreeg ik eruit met gigantische inspanningen en heel veel kennis over letterlijk alles, maar dat verrekte ijzer kreeg ik maar niet weer aan de praat. Totdat ik deze dagen opeens op de term ‘thalassemie’ stuitte. Daar had ik al eens iemand van genezen, dus laat u niet vertellen dat dat niet zou kunnen. Bijna alles kan genezen, als je maar bereid bent diep te graven en alle moeite te doen die nodig is. Genezen is luie geldwolven niet beschoren! Lang verhaal kort: ik heb dus geen simpele bloedarmoede, maar thalassemie. Dan worden je rode bloedcellen te snel afgebroken, waardoor je er te weinig hebt en ze bovendien erg klein zijn. Dat kwam inderdaad uit al mijn bloedtests naar voren en als het alleen bloedarmoede was geweest, had ik het allang genezen. Thalassemie zit diep verankerd in je genen en dus moet je die genezen.

 

Wat is nou toch een ziel?

En grappig: ik dacht de hele tijd dat mijn ‘ziel’ verdwenen was en zocht de hele wereld af om die terug te vinden. Net zolang totdat ik de heldere ingeving kreeg om eens uit te zoeken wat je ziel dan eigenlijk ís. De reden waarom ik dacht dat mijn ziel weg was, is dat mijn lijf helemaal alle kanten opgegroeid is en ik er totaal niet uitzie zoals het hoort. Mijn ouders zijn allebei een stuk langer en donkerder dan ik en hebben geen overgewicht, allergieën of andere aandoeningen zoals ik. Ik dacht eerst dat je dan een stofje miste dat CLA heet, maar dat was het niet. Het is dat in mijn geval mijn rechter frontaalkwab het begeven had. Daar bevindt zich de uitvoering van je genetische aspecten wat je fysieke aanwezigheid betreft. De blauwdruk van wie je bent oftewel je DNA. Dat is je diepste essentie en dus je ziel in moderne taal. Verder zorgde het ijzertekort dat ik klein bleef en bleekjes. Om mijn hersenen weer aan het werk te krijgen zodat ik eindelijk kon genezen, moest mijn mangaan weer goed stromen. Mangaan is het mineraal waarop je rechter hersenhelft draait, net als je linker op magnesium loopt. Dat is ook weer zoiets waar de moderne geneeskunde geen idee van heeft, maar wat men in de oudheid wel wist. Ik heb alle oude kennis daarom weer moeten terugzoeken om mezelf en anderen genezen te krijgen.

 

 Klauwen uit de mouwen!

 

IK ben de baas over mijn leven!

Na dagenlang een gefrustreerd niets te vinden, merkte mijn moeder op dat je bepaalde zinnetjes moest zeggen tegen je hersens. Toespreken moet je ze! Net als je kamerplanten. En of dat resultaat had! “They didn’t see you” bleek het sleutelzinnetje te zijn en na een week dat en nog wat aanverwante rare zinnetjes opgedreund te hebben, voelde ik me weer een stukje beter. Het mangaan had z’n werk hervat. Mijn lichaam had alleen de kracht niet om te genezen door het ijzergebrek.

Nu zál ik dat verrekte ijzer de baas worden, dacht ik vastbesloten. Mores zou ik dat vervelende metaal leren. Verspreid over je hele lichaam heb je er rond de 2 tot 2,5 gram van: dat kon ik toch wel aan? En ik had gelijk, want om thalassemie zonder hulp van een arts te genezen, moet je eerst al die innerlijke zooi opruimen. Blokkades, overtuigingen, trauma’s en miljarden hanggastjes. Dat werk is eindelijk klaar, dus volgende fase. Bij thalassemie zit je ijzer maar al te vaak op een kluitje ergens in een orgaan: hart, lever, milt, bijnieren … en ik wist al een hele tijd dat het mijne als een groupie in mijn lever zat. Daardoor weet ik ook zeker dat het thalassemie is wat eraan scheelt.

 

Foliumzuur en vitamine D

Om zo’n ijzerstapeling uiteen te drijven, heb je een schaapshond nodig: een kuurtje vitamine B11 oftewel foliumzuur. Ik heb nog een half pak Floradix in pilvorm staan. Ervan houden doe ik niet, maar als je echt troubles met je voedingsstoffen hebt, is er geen andere oplossing dan je lijf via die pillen aan het verstand te brengen dat je ijzer niet op een kluitje in je lever moet zitten – hoe gezellig het daar blijkbaar ook is – maar dat het as de gesmeerde bliksem je bloed in mot. Tenslotte ben ik de baas in mijn lijf en ik heb er tabak van om ziek te zijn. Sic!

Vandaag tweede dag, dus tijd om het wonder te aanschouwen! Ik weet dat we nu de clou eindelijk gevonden hebben. Als dat zo is, ben ik nog vóór het einde van deze maand al zover genezen, dat ik in ieder geval niet meer constant in mekaar zak. Ik wil er nog even bij vertellen dat ik dit allemaal zelf kan als gepokt en gemazeld christelijk geneeskundige, maar dat het geen uitnodiging is om het zelf ook te doen. Bij u liegen alle artsen u niet in koor voor, omdat de machtigste maffiaclan ter wereld het eist. Artsen kunnen geen van de aandoeningen die ik had, genezen. De gezondheidszorg is nu dermate overgereguleerd, dat ik dit werk niet meer kan doen. Er zijn immers geen diploma’s voor, omdat ik het zelf ontwikkeld heb: samengesteld uit een unieke genezende gave, een lading kennis uit de oudheid en uit de moderne tijd en een heleboel correcties op dat alles. O ja, vergeet mijn kennis van muziek en psychologie niet en mijn nuchtere instelling. Zonder die drie kun je alle kennis ter wereld hebben, maar krijg je geen mens genezen. Wat u wel zelf kunt doen, is trauma’s en andere narigheid uit uw verleden genezen met behulp van deze video:

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.