You are currently viewing Toch herstel?

Toch herstel?

Heel veel heb ik nagedacht over wat me allemaal is overkomen de laatste paar jaar. Als nuchter mens geloofde ik niet in engelen, niet in magie en zekerrr niet dat ik zelf ooit seksueel misbruikt zou kunnen zijn. Dan zou ik het dus niet meer moeten weten, wat me onmogelijk leek. Toch bleek het waar te zijn en dan is het dus mogelijk. Maar datgene wat me zo getraumatiseerd heeft en wat mijn ziel nagenoeg gedood heeft, dat is niet de satansekte of Het Systeem, maar iets heel anders.

Wat ik ook laat zien, is hoe leuk mijn jongens en ik het met elkaar hadden. Daarmee zie je nóg maar weer eens hoe schandalig het is dat ze me afgepakt werden. Ze hebben het nu allebei vreselijk, maar zijn voorgeprogrammeerd dat ze geen moeder mogen hebben en Jeugdzorg heeft hun ook voorgelogen dat ze mij zouden vermoorden als ze niet als de wiedeweer bij mij weggingen. Hier is de podcast op  Rumble:

 

 

En hier is hij op YouTube:

 

 

Volgers, donateurs en sponsors heb ik nodig! Dus graag mijn artikelen overal delen, net zolang totdat de mensen me gaan volgen. Ik doe mee! Wij moeten Google zijn, want met Google vind je bijna niets meer tegenwoordig. Alles wordt gecensureerd. Als mensen mijn site moeilijk vinden om te spellen, heb ik ook nog een landingspagina: https://www.jeugdzorgverhaal.com. Van daaruit kunnen ze op mijn website komen. En ik heb een nieuw domein aangevraagd: http://natassanews.com. Dat gaat binnenkort ook werken. De bedoeling is dat déze site – natassavassiliou.eu – gaat doorverwijzen naar natassanews.com. Mensen struikelen nu eenmaal over mijn achternaam …

 

 


donations-NN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.