vaccine

Today: wéér Covidmaatregelen, Trump, Rusland, pedofielen, mijnen in Donetsk

Iedere dag een Untold Today schrijven is helaas te zwaar voor mijn gezondheid. Maar vandaag is er weer één en een bijzondere ook.

 

Mijnen op een weeshuis, pedofielen online en een onwillige Kinderbescherming

Ten eerste keek ik even of mensenrechtenactiviste Eva Bartlett nog nieuws had over Oekraïne. Tot mijn schrik had ze net vandaag een nieuwe video over beschietingen door het Oekraïense leger op nota bene een weeshuis in Donetsk. Er werd geschoten met munitie met ‘petal mines’ erin, wat ze laten zien. En maar beweren dat de Russen dit weer gedaan hebben. Nee! De Russen schieten nooit op burgerdoelen. Ik weet niet hoe deze mijnen in het Nederlands heten, maar hier is Eva Bartlett voor je:

 

 

The Independent slaat alarm over pedofielen – als je mij kent, weet je dat dat satanisten zijn hè. Nooit vergeten! – die op het internet kinderen van zelfs maar zeven jaar oud dwingen foto’s van zichzelf te laten zien. Je snapt die ouders ook niet, maar de mensen in deze tijd zijn overbelast, kinderen worden lastig gevonden door bijna de hele westerse maatschappij en vriendjes mogen ook op Facebook en Insta, dus waarom jouw kind niet? Wel … omdat jij een verstandige ouder bent, die om je kind geeft en niet wilt dat hij of zij in handen van foute monsters valt. Maar wie durft dat tegenwoordig nog tegen z’n kinderen te zeggen? Mijn kinderen kregen pas een smartphone toen ze een jaar of 10 waren. Mijn jongste dan, want in de tijd van de oudste waren die ondingen er gelukkig nog niet. Het feit dat kinderen als steeds irritanter worden ervaren en mensen steeds minder geduld met ze hebben, is een enorm rood signaal dat onze maatschappij écht aan verandering tot op de bodem toe is!

 

Rusland in de rouw en Amnesty’s rapport

In het Russische leger was een vrouwelijke kolonel, die de Wolvin van Rusland genoemd werd. Haar naam was Olga Kachura, ze was 52 jaar oud, Oekraïens qua afkomst en volgens de Telegraaf heeft ze postuum nog de hoogste onderscheiding gekregen die de Russen kennen. Verder heeft de Telegraaf allemaal sprookjes over dat deze vrouw het doden van Oekraïners ‘leuk’ zou hebben gevonden (raar toch? Haar eigen mensen doden?) en er heel wat heeft gedood ook. Wij weten ondertussen dat het Russische leger juist géén burgers doodt. Ten eerste niet omdat zij de Oekraïners als hun broeders en zusters zien en ten tweede omdat ze het belangrijk vinden om correct te zijn.

Het rapport van Amnesty International over de toestand in Oekraïne en de vraag wie doet daar eigenlijk wat is niet best ontvangen door politiek en media internationaal. Hier op Nieuwsuur een boze discussie, omdat Oekraïne ladingen onnodige slachtoffers maakt, van hun eigen volk nog wel en dat moet eigenlijk maar liever niet gezegd worden, vindt men. Nee, het is beter dat het uitkomt, want dan is die oorlog misschien ook eens afgelopen. Het rapport zelf is nergens te vinden, want de wereld is er enorm geschokt over, maar dit artikel vertelt wel redelijk precies wat erin staat. Ik blijf het raar vinden dat de hoogste politici uit bijna alle landen niet zouden weten wat er in dat land gebeurt en wij als simpele burgers wel!

 

 

Tijd om Untold Times te steunen!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Donald Trumps huis doorzocht door FBI

Donald Trump meldt dat er een inval in zijn huis in het Floridase Mar-a-Lago gepleegd is door de FBI. Hier ook in het Nederlands. De Democraten met hun gigantische rechtszaak over 6 januari 2021 of de Capitoolrun moeten en zullen hem schuldig bevinden, al is het maar dat hij zijn veters niet gestrikt had. Ze blijven maar doorzeuren over die dag, terwijl iedereen weet dat de bewakers van het Capitool – het gebouw waar de House (Tweede Kamer) van de Verenigde Staten gevestigd is en waar ze aan het vergaderen waren die dag – de mensen zelf hebben binnengelaten. Er zijn gewoon beelden van en het is de politie die een vrouw heeft doodgeschoten. Dat zijn dan de feiten zeg maar. De Democraten zouden zich daar dood voor moeten schamen, maar in plaats daarvan proberen ze president Trump, die op grote afstand van het Capitool een toespraak hield die dag, voor hun eigen domheid te laten opdraaien. Niet fatsoenlijk!

 

Koffie met een hartje

Eigenlijk hebben we hier een rubriek ‘koffie met een grapje‘, maar vandaag heb ik niet zo gauw een grapje uit het nieuws! Wel stond deze mooie tweet van Caroline van der Plas er. Het is een korte video van boeren in de omgeving van Barneveld, die met hun tractors een hart vormen om een zieke collega sterkte te wensen. Een hartje voor deze lieve mensen!

 

Misschien toch nog iets wat eigenlijk wel een grap of beter gezegd een farce is. Hugo de Jonge heeft de Eerste Kamer verkeerd geïnformeerd over de Omgevingswet en zelfs de NRC – jawel! – meldt daarbij dat het niet de eerste keer is dat het fout gaat bij deze wet! Hij ligt er al vanaf 2019 en hij is nog steeds niet goed- of afgekeurd. Het gaat om, zo schrijft NRC “een droomwet om de ruimtelijke ordening te versimpelen tot een politieke plaag”. Misschien nog het beste om het hele ding naar de prullenbak te transporteren?

 

Nederland is vrijheid?

Nederland is vrijheid? Dit vind ik een mooi stuk uit EW Magazine over hoe men in Nederland altijd stervensbang is geweest voor een te machtige overheid. Ik kan me dat nog goed herinneren uit mijn jeugd en ook dat vrijheid hoog in het vaandel stond. Dat is nu helemaal verdwenen en daarover schrijft Roelof Bouwman. De jongere generaties van nu weten helemaal niet meer dat Nederland ooit een vrij land is geweest.

 

Nog weer meer Covidmaatregelen en deze keer verplicht

Rodrigo Chaves, de in april dit jaar nieuw gekozen president van het Zuid-Amerikaanse landje Costa Rica, zegt: “Onze mensen zijn geen vee!”, terwijl hij het Covidmandaat afschaft. Vaccins waren verplicht tot 3 augustus jl. De coronaspoedwet van Costa Rica is hiermee op zijn juiste plek beland, namelijk in de papierkliko. Hadden wij ook maar zo’n premier!

Vaccinproducenten worden steeds vaker geconfronteerd met rechtszaken van nabestaanden van gevaccineerden, die plotseling overleden zijn vlak na de coronspuiten. Mensen zijn het zat dat dit gebeurt en in de doofpot wordt gehouden. De vaccins zijn niet degelijk getest en niet veilig. Dat is een feit dat niemand op enig logische of wetenschappelijke manier kan weerleggen. De bevolking komt steeds meer in opstand en weigert zich ook nóg weer te laten prikken. Deze gefabriceerde crisis, die niet zozeer doden aan het virus maar wel doden aan het vaccin ertegen heeft veroorzaakt, moet afgelopen zijn! Er wordt hard gevochten om dit voor elkaar te krijgen. Ik weet echt niet hoe we nóg een winter door moeten komen, waarin er voedsel- en energietekorten zijn én we de hele tijd thuis in de kou en met honger opgesloten worden, waarbij nu álle bedrijven op de fles gaan. We moeten dit te allen koste voorkomen en dat doe je dus door mij te steunen!

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.