Untold Today: betaalde covidnarratieven, Maxwell nieuwe gang, Atatürk vs Vrijmetselarij en meer

Eindelijk weer tijd voor een Untold Today met divers nieuws uit verschillende delen van de wereld, dat je elders niet gemakkelijk vindt. Natassa Vassiliou zoekt ladingen nieuwswebsite af op haar megaoude laptop, die ieder moment kan instorten, om voor jullie nieuws te vinden. Daarvoor wil ze donaties terug en dat je haar nieuws deelt!

 

Om te beginnen Rusland: daar overleed oud-leider Mikhail Gorbachov op 91-jarige leeftijd. Door het westen wordt zijn dood betreurd, daar men hem hier ziet als vredestichter, maar in Rusland zien ze hem als degene die de Sovjetunie om zeep hielp. Rechts in het menu zie je deze dagen een video ter ere van hem. The Swan Lake Suite van Pyotr Ilyich Tchaikovsky. Dit stukje over Gorbachov moest ik gauw schrijven, want het nieuws kwam net aan toen ik op de knop ‘publiceren’ had gedrukt. Zelf denk ik dat de man het wel goed bedoelde, maar het doet me wel verdriet om te zien hoe hij zich de laatste tientallen jaren steeds meer tegen Vladimir Poetin keerde. Deze man kun je misschien niet altijd helemaal volgen, maar hij heeft wel de globalisten op de knieën gekregen. Dat kon niemand anders! Als hij er niet was, hadden we nu allang zonder enig bezit in een tiny house gezeten in een dictatuur waar je nog nooit eerder van gehoord hebt. Toch zagen wij Mikhail Gorbachov vroeger als een grote held en ik heb zijn boek Perestrojka helemaal gelezen.

 

Amerika: Ghislaine Maxwell, nieuwe covidnarratieven, World Economic Forum niet meer financieren

We gaan eerst naar Amerika. Daar zit handlanger van wijlen Jeffrey Eppstein Ghislaine Maxwell al een tijdje in een Floridaas gevang, alwaar zij allemaal beregezellige nieuwe gangsters ontmoet heeft. Daarmee gaat ze verbanden aan, want de wereld dient toch wel geterroriseerd te blijven volgens haar. Nieuwste vriendin van Maxwell is ene Narcy Novack, die een moordenaar inhuurde om haar man en schoonmoeder om te leggen, opdat zij er met de kas van de familie vandoor kon. De hele gevangenis is als de dood voor dit brute mens en nu heeft ze ook nog Ghislaine als vriendin erbij. Tijd voor een tweetal isolatiecellen als je het mij vraagt!

De Rockefellerstichting heeft een nieuw snoepje: ze hebben miljoenen dollars ingezet teneinde het coronanarratief nieuw leven in te blazen. Er moeten immers weer prikken gezet worden en de bevolking heeft daar niet echt zin in, net als in nieuwe lockdowns en een digitale ID-pas met al je gegevens erop. Zelf denk ik dat deze toestand zelfs met miljoenen niet opgelost kan worden, zeker al omdat de nieuwe Omicronvaccins niet eens getest zijn, maar we gaan het zien. Overigens wordt deze stichting tegenwoordig niet meer door de Rockefellers zelf geleid, maar door een oud-diender uit het Obamaregime, namelijk dr. Rajiv J. Shah. Ziehier hun eigen website. Het project is genaamd Mercury Project en wordt gedaan door gedragswetenschappers, die moeten pogen het plebs aan de spuiten te krijgen. Ik ben benieuwd!

Verder hebben de Republikeinen in Amerika een nieuw wetsvoorstel ingediend: ze willen stoppen met het World Economic Forum te financieren met belastinggeld uit hun land. Kamerleden (House Representatives) Scott Perry, Tom Tiffany en Lauren Boebert hebben het wetsvoorstel gesponsord, omdat het WEF een ondemocratische en ongekozen organisatie is, die de mensen (ons dus!) hun privébezit wil afnemen. Daarvoor misbruiken ze het sowieso al onware klimaatopwarmingsverhaal en de Republikeinen vinden dit te ver gaan.

 

FDA wil nieuwe, ongeteste Omicronvaccins goedkeuren

Het kan zijn dat je dit al gelezen hebt, want op 28 augustus stond het al in de Wall Street Journal. De FDA wil nieuwe, lichtere vaccins speciaal voor de Omicronvariant van het Covidvirus goedkeuren. Deze zijn echter niet getest op mensen, laat nog staan dat dat hele virus inmiddels niet meer dan een verkoudheidje veroorzaakt. De grenzeloze inhaligheid van de farmaceutische industrie is weergaloos, mogen we ondertussen wel concluderen! Het Zwitsers-Duitse Uncut News vermeldt het nieuws ook, zoals je ziet.

Eveneens meldt Uncut News dat in Nederland één op de 800 vaccins bij 65-plussers lijdt tot de dood, volgens vaccinonderzoeker Theo Schetters. Ondanks de enorme tegenwerking door het Lareb en door artsen overal in het land die prikken zetten, worden de bijwerkingen langzamerhand toch duidelijk. Het beeld is niet mooi: er overlijden meer mensen aan de vaccins dan aan het virus zelf en dat is erg.

 

Hier kun je doneren!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Koffie met een grapje

Echt vreselijk grappig vond ik deze: Meghan Markle, je weet wel, die B-actrice die getrouwd is met de Britse prins Harry, heeft weer iets nieuws. Ze vergeleek zichzelf met Nelson Mandela, door in het Amerikaanse tijdschrift The Cut te beweren dat haar huwelijk met Harry net zoveel blijdschap veroorzaakte als de vrijlating van de strijder tegen Apartheid. Mandela’s kleinzoon Zwelivelile, ook wel Mand’la genoemd, zei dat hij dit maar een vreemde uitlating vond. Zijn grootvader zat 27 jaar lang in de gevangenis, terwijl Markle voor haar huwelijk met Harry actrice in de Amerikaanse serie Suits was en via Instagram haar geweldige jetsetleven liet zien in samenwerking met een blog die The Tig heet. In ieder geval kondigde ze aan dat ze de hort weer opgaat op Instagram en met allerlei interviews overal en ergens. We zullen dus wel weer smullen van haar domme uitspraken de komende tijd.

 

Land voor Vrijmetselaars

Tussen alle nieuws door, zoekende naar een antwoord op de vraag of de Vrijmetselarij ook nog banden zou kunnen hebben met Joden, vond ik daar geen antwoord op, maar wel op iets anders. Nooit heb ik namelijk volledig begrepen waarom in 1921 de Turken, die uit Mongolië komen en geen donder te maken hebben in Europa, op de Balkan of in het Midden-Oosten, toch driekwart van Griekenland en bijna de helft van Koerdistan in hun schoot geworpen kregen. En dat nog wel terwijl het Griekse leger net ons hele land had terugveroverd op hen, ook in 1921. De Engelsen kwamen ertussen met de Fransen in hun zog en iedereen uit het hele Midden-Oosten en de Balkan moest opdraven in Genève, waar wel eventjes een paar grensjes getrokken zouden worden in dit gebied. Wel werd eerst het hele Klein-Azië, het Griekse deel van “Turkije”, door het Turkse en Britse leger platgebrand, waarbij anderhalf miljoen Grieken omkwamen. Maar dit was geen genocide hoor …

Daar kreeg Griekenland dus dat wat je vandaag kent en minder nog, want de helft van de eilanden was bezet door de Italianen en de Albanezen pikten nog even Argyrókastro in, onze noordelijke sprookjesstad. Pas in 1946 kregen we eindelijk de laatste eilanden terug, namelijk de Cycladen. Wie helemáál geen meter grond kregen, dat waren de Koerden. Hun vertegenwoordiger, de Mullah Barzani, opa van de Barzani van tegenwoordig, was in traditionele Koerdische kledij gekomen en dat werd dus niet gewaardeerd in het Geneefse. Vreemd eigenlijk, want het was een splendide idee om zich zo prachtig uit te dossen als vaderlandlievende leider. Wie wél alle land kreeg, namelijk dat wat jullie tegenwoordig “Turkije” noemen en waarvan iedereen verplicht moet denken dat dit een legitiem land zou zijn, dat was Mustafa Kemal oftewel Atatürk (“Grote Turk”).

Deze man verscheen in bijdetijds Engels pak compleet met vestje, dasspeld en stropdas, geheel tégen de Turkse traditie in. Nooit heb ik begrepen hoe de Engelsen en Fransen zoiets onrechtvaardigs erdoor hebben weten te rammen op de wereld. De Grieken hadden nota bene zélf zonder enige hulp hun bloedeigen land, waar ze al 12.000 jaar woonden, heroverd, de Turken waren de ergste bruten ooit en je zou dus verwachten dat juist díe een paar toontjes lager zouden moeten zingen – en de Koerden hebben altijd stukjes van hun land beheerst. Hun hele land konden ze eenvoudigweg niet terugkrijgen, omdat het over vier “landen” verspreid lag en die allemaal vijandig gezind waren. Dit is tot op de dag van vandaag het geval en de indeling van landen op de Balkan en in het Midden-Oosten is daarmee zeer zeker niet legitiem.

Maar Mustafa Kemal blijkt dus Vrijmetselaar te zijn geweest. In Constantinopel was een Grand Loge van deze chique, maar morbide organisatie en daar zat meneer bij. Meer hoef je niet te weten om te kunnen verklaren waarom de Turken, die 1000 jaar lang de hele Balkan en het Midden-Oosten hadden geterroriseerd met plunderingen, verkrachtingen en moorden, alle land kregen en de Grieken en de Koerden alles kwijtraakten. Ik wil ook nog éven benadrukken dat deze man tegen het narratief over hem in Turkse schoolboeken in juist géén democratie heeft gebracht in het nieuwe “Turkije”. De eis van Genève was dat alle bevolkingsgroepen in het nieuwe door de Turken geregeerde land gelijke rechten moesten hebben en recht op hun godsdienst, cultuur en taal. Nou, niets daarvan is bewaarheid geworden. Turkije is een totalitaire staat waar je alleen kans op overleven hebt, als je je hoofd buigt, Turks praat zonder accent en zegt dat je “Turk” bent. De hele economie is overigens aan stukken gereten door de laatste president Erdoǵan en er is niets meer over van dit prachtige land onder de Turkse heerschappij.

 

Varia

Ik heb nog vier korte varia voor je uit verschillende landen en dat was Untold Today voor vandaag. Ten eerste is de eerste transhumanist een feit: in Californië – waar anders? – is de eerste persoon met een chip in het hoofd om “slimmer te worden” er. De arme man heeft hersenkanker en de chip in zijn hoofd is een concurrent van Elon Musks Neuralink.

Ten tweede slecht nieuws voor Nederland: het koopkrachtpakket van ruim 15 miljard komt pas volgend jaar. De oppositie is woedend, zo bericht de Telegraaf en dat mag ook wel! De inkomstenbelasting wordt per 1 januari 2023 verlaagd en het minimumloon en de AOW gaan omhoog. Je moet dan wel uitkijken dat je je toeslagen niet verliest, voordat er wéér een nieuw schandaal met de belastingdienst bijkomt.

Het steeds gekker wordende Facebook gaat nu ook bij uitlatingen van mensen of bij nieuwsberichten waarvan geen enkele zekerheid bestaat of die niet waar zijn, waarschuwingen neerzetten. Van die fact-checkers weet je wel. Die zijn altijd als eerste niet waar, zo grappig vind ik dat.

En Nigeria verbiedt reclames met blanke mensen erin. Normaliter zou je zeggen: nou zeg, wat nu weer? Maar Nigeria is en blijft een zwart land en wel een land dat zijn economie heel graag beter wil hebben. Dan is het een slimme zet om gewoon mensen uit je eigen land in je reclames te willen zien toch? Zo gek vind ik dit niet. in Nederland mag de originele blanke bevolking bijna niet meer in reclames te zien zijn. Overal zie je gekleurde mensen, terwijl die niet meer dan hoogstens 15% van de bevolking uitmaken.

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.