girl-fight-monster
Vrouw die het grote monster opruimt

Untold Today: FBI en kindermisbruik, Vaticaan en corruptie, Denemarken en covid … en meer

Volgens het KNMI zitten we vanaf vandaag officieel in een hittegolf, want daarvoor moet het vijf dagen boven de 30° zijn. Zelfs mijn telefoon is het ermee eens dat het nu toch wel 30° is en ik denk dat ook ik in de war ben door de warmte. Toch moet het nieuws geschreven worden, dus aan het werk maar!

 

Een andere regering beter?

Als je nu nog denkt dat een andere regering Nederland beter zou besturen, dan heb je het volkomen bij het verkeerde eind. Je wéét toch dat de beslissingen over nieuw beleid niet in de Kamers genomen worden, maar bij het WEF bedacht worden, door de top van de satansekte goedgekeurd en daarna via weer het WEF en de EU naar KMPG gaan om direct uitgevoerd te worden? Hoe kun je dan nog denken dat andere politici wél tegen ál die machtsblokken op kunnen? In Nederland is er doodsimpelweg geen meerderheid bij de bevolking voor een minder destructieve regering. Het zijn de mensen zelf uiteindelijk in een land, die beslissen wat er gebeurt en hier zitten die allemaal onder de betovering van de idee dat ze in een soort sprookjesland leven, waar alles perfect is. Alléén als er een meerderheid van minstens 51% is voor iets beters, kan dat gebeuren. In Hongarije ís die meerderheid er. In de Verenigde Staten ook en ik denk niet dat de Democraten nog een keer verkiezingsfraude durven te plegen. In Frankrijk was die meerderheid er níet. In Zweden en Denemarken is er af en toe een meerderheid voor wat minder slecht beleid, maar alleen op het gebied van dat vervelende virus. Kijk hieronder maar, ik heb er nieuws over.

Dus: het enige dat de griezelideeën van zo’n Agenda 2030 met klimaatterreur, covidterreur en algehele crises kan verwerpen, dat is een meerderheid van het volk. In ieder land is ongeveer 50% van de bevolking min of meer links en de andere 50% min of meer rechts. Als het Nederlandse rechts daadwerkelijk rechts is en dus geen woke, geen klimaatgezever, geen bemoeienis met vaccins en en digitale ID’s, maar wel het terugbrengen van een sterke economie en die beweging bestaat uit één partij, dan stemt de helft van de bevolking daar beslist op. Binnen die partij heb je dan Kamerleden die minder en meer rechts denken, waardoor ook al die mensen die wel een beter land willen, maar niet snappen wat het WEF bijvoorbeeld allemaal sloopt, ook aan hun trekken komen. Mensen wíllen het gewoon niet snappen, omdat ze zichzelf volkomen overbelasten met werk, zorg voor de kinderen (die er altijd weer bij inschiet) en vergaren van meer en meer geld en bezit. Bovendien zit die idee van dat we in een sprookjeshemel leven, zoals gezegd, volkomen vast in hun hoofd geplamuurd en weigeren ze verder na te denken.

Iets wat tevens moeilijk is om te begrijpen, is dat Mark Rutte Nederland juist níet kapot wil hebben. Als hij een zwaai naar rechts zou maken, zou hij dat niet overleven en dat zou dan de vierde politieke moord in dit minilandje worden. Sigrid Kaag zou dan premier worden en wat ben je dan opgeschoten? D’66 aan de macht is wel het allerergste dat er zou kunnen gebeuren. Pim Fortuyn werd toch vermoord? Zijn partij werd uiteengedreven en vanaf toen kon geen enkele écht kritische rechtse partij meer de grootste van het land worden. En de PVV wordt doodleuk gesnobeerd, hoeveel zetels ze ook hebben. Lukt het iemand om toch macht te vergaren, dan wordt die dus óf op een zijspoor gezet zoals de PVV óf wordt de leider ervan vermoord door die maffiose sekte. Maar als er één grote partij aan de rechtervleugel van de politiek is, heeft die sekte de macht niet meer om de leider ervan iets aan te doen. Alles draait om het hebben van een meerderheid bij het volk, want dat beslist uiteindelijk wat we als land gaan doen.

 

In Amerika kan het wél

Kijk hier maar eens: Kaileigh McEnany heeft sinds een aantal maanden een show op FoxNews met de naam Outnumbered. En die show … die trekt veel meer kijkers dan het hele CNN en MSNBC bij elkaar. Je weet nog wie Kaileigh was toch? Die verfrissende jonge perswoordvoerster van president Trump, die de woke-journalisten dagelijks weer op hun nummer wist te zetten met haar scherpe opmerkingen. Ook in haar nieuwsshow neemt ze geen blad voor de mond en in Amerika wordt dat hogelijk gewaardeerd, gezien de steeds maar stijgende kijkcijfers van FoxNews. Het kanaal is niet altijd zo consistent en draait ook af en toe mee met de liberalen, maar het feit dat ze Keileigh en ook Tucker aan het werk durven laten, betekent heel veel!

 

Tijd om Untold Times te steunen!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Indiase rechtbank eist compensatie doden coronavaccin

Een vrouw won een rechtszaak in de Indiase stad Kerala naar aanleiding van haar in 2021 door een covidinjectie overleden man. Het hooggerechtshof in de stad bepaalde dat de National Disaster Management Authority (nationale rampenautoriteit) en de centrale regering in New Delhi moeten opschieten met het uitgeven van een degelijk plan ter compensatie voor nabestaanden van doden door covidvaccins. Ik geloof dat dit een enorme doorbraak is en overal gehoord moet worden. Uiteraard vind je dit weer niet in de grote media, die het niets kan schelen dat er mensen overlijden aan de coronavaccins en dat er anderen blijvend ziek en gehandicapt door worden. Daarom moeten wij het nieuws verspreiden en ik heb aan mijn taak voldaan in deze.

 

Ook Denemarken heeft het gehad met het coronavirus en heeft bepaald dat het virus vanaf nu behandeld wordt als een normaal seizoensvirus. Vaccins worden alleen nog aangeboden aan mensen boven de 50 jaar en verder worden er nog regels opgesteld voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen. De dwang om je te laten vaccineren is hiermee afgelopen en ook lockdowns en andere onzinnige, maar wel destructieve covidmaatregelen zijn verleden tijd in Denemarken vanaf deze herfst.

 

Bescherming tegen te veel waarheid

Opdat wij, het plebs, het allemaal maar niet mogen horen, is Klaus Schwab met zijn vrinden hard bezig ons te beschermen tegen al die misinformatie op het internet. Hij poogt het internet eenvoudigweg te censureren met behulp van AI, kunstmatige intelligentie dus. Dan kun je mijn website helemáál niet meer zien, want ik mag van Google nu al maandenlang geen advertenties meer op mijn website, omdat ik een paar keer wat begrip heb gehad voor de Russische kant van de oorlog in Oekraïne. Dan verheerlijk je die oorlog volgens hen. Het is natuurlijk bijzonder geváárlijk om te lezen en horen dat die coronavaccins niet veilig zijn, dat de boeren moeten blijven, dat we gas van Rusland moeten blijven afnemen en meer van zulke zaken. Stel je voor dat iemand het zou gaan geloven!

 

Koffie met een grapje

We blijven even gezellig bij het World Economic Forum en gaan bekijken wat Klaus Schwabs sidekick Yuval Noah Harari weer te zeggen had vandaag. Die man zegt altijd weer open en bloot wat die hele boze machtsclan van ons wil: dat we doodgaan, want we zijn met te veel mensen en we zijn nutteloos. Zelf doodgaan doet hij dan weer niet. Kijk hier maar. Het is een beetje dark humor, dat ben ik met je eens, maar je kunt eigenlijk niet anders dan lachen om deze man met zijn bizarre ideeën. Hier een TedTalk van zijn hand.

 

 

Als toegift is er nog een iets grappiger grapje, namelijk dit: de kardinaal in het Vaticaan die zich diende bezig te houden met het aanpakken van de openlijke corruptie daar, is overleden met 98 jaar. Hij heeft zelfs niet eens het minste onderzoekje nagelaten.

 

BoerBurgerBeweging klaar voor landsbestuur …

Het laatste item van vandaag brengt ons terug naar het begin: de Volkskrant meldt dat BBB klaar is om deel te nemen aan het landsbestuur. Dat lijkt natuurlijk heel goed nieuws, maar hoe gaat deze partij dat doen zonder enige ervaring in de politiek en met slechts één lid in het parlement? Al worden er meer gekozen, dan nog kunnen die niet gelijk vanuit het niets minister of staatssecretaris worden. Niet alleen omdat ze geen ervaring hebben – iedereen moet immers een keer beginnen – maar omdat ze het klappen van de zweep niet kennen. Ze zijn niet opgewassen tegen alle boze tegenwerking die ze gaan krijgen als ze gaan meeregeren.

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.