horses-battle
Vecht voor het goede, niet voor destructie!

Untold Today: Olivia Newton-John en kanker, abortus in India, vreemde rituelen, Trump

Vandaag staat het internet vol over de natuurlijk tragische dood van Olivia Newton-John, een uit onze oude tijd welbekende actrice uit de film Grease die toen hot populair was. Zelf ben ik nooit fan van haar geweest, maar ze had dus een stichting waarmee ze voor een heleboel geld onderzoek naar kanker liet doen. Daar gaan we even op in vandaag, vooral omdat zij de oplossing voor deze ziekte ook weer niet vond en eraan overleed. Verder komt Donald Trump natuurlijk voorbij, een mars in India vanwege abortus, een volgend setje rare rituelen en zo nog een paar dingetjes. Niet in het minst dat er gisteren eindelijk weer een donatie was na lange tijd en mijn dank daarvoor, maar ook druk voor meer!

 

Olivia Newton-John en kanker níet genezen

Op Twitter zette ik een verbaasde reactie neer over Olivia Newton-John, omdat ik niet begrijp waarom zij zo als een godin vereerd werd en postuum nog steeds wordt. Allerlei onderscheidingen kreeg zij, alleen maar omdat ze toevallig in een beroemde film speelde en omdat ze later dat onderzoek naar kanker financierde en crowdfundde. Dat je haar erom respecteert, is begrijpelijk en een normale reactie, maar ik hou niet van verering van mensen. Olivia kon nooit iets verkeerd doen, terwijl bijvoorbeeld Donald Trump nooit iets goed kan doen.  Of Thierry Baudet of Vladimir Poetin. Of ik. Want ik deed óók onderzoek naar kanker en niet omdat ik dat zelf had – dat was pas later – maar omdat ik het zag bij een oude vriend van me. Dat hij COPD had, was bekend, maar toen ik hem behandelde, zag ik dat hij ook kanker had in zijn linkerlong. Er ligt een zwaar taboe op het woord ‘kanker’ en toen ik hem vertelde wat ik had gezien, boeide het hem niet: hij geloofde me niet, want … ik was geen dokter. Ik vroeg hem ernaar te laten kijken als hij weer eens in het ziekenhuis was, maar hij wilde niet. Tja.

Wat ik wel deed: ik maakte een flesje longenolie voor hem en een crème met speciale kruiden die wél tegen kanker helpen. Zijn inbreng was dat hij ze iedere dag gebruikte en dat is net zo belangrijk als dat ik het voorschrijf. Ik dook in zijn gepijnigde verleden en genas een aantal grote trauma’s, waarbij ik hem ook bevrijdde van een paar negatieve mensen die bovenop hem zaten en bijdroegen aan zijn ziekte. Een half jaar later ongeveer werd hij genezen verklaren in het ziekenhuis en hoefde hij nooit meer met spoed opgenomen te worden vanwege zijn longen. Ik moet er nog aan toevoegen dat hij een zware roker was én verslaafd aan heroïne. En hier komen we dan bij die verering: als Olivia Newton-John iemand van kanker genezen had, zouden de kranten over de hele wereld overuren draaien en zou er wel minstens een kerk ontstaan die haar als godin vereerde. Maar toen ik deze oude vriend genas, kreeg ik met moeite een korte aanbeveling van hem voor op mijn website, waardoor ik niet genoeg bewijs had om keihard te kunnen claimen dat ik inderdaad kanker en COPD genezen kan. Dit moest me even van het hart. Als ik geld had gehad, had ik wetenschappelijk onderzoek kunnen doen en was iedereen nu genezen geweest.

 

India op de been voor Pro Life

India was onder de indruk van de kortgeleden door de conservatieven gewonnen Amerikaanse rechtszaak, waarin een oude rechtszaak van Roe vs Wade werd overwonnen. Het betekent dat iedere staat nu zelf een abortuswet kan maken en dat er niet meer een automatisch recht op deze medische behandeling bestaat in de Verenigde Staten. Eigenlijk zou iedereen daar blij mee moeten zijn, maar extreem-linkse mensen willen tegenwoordig nog abortus plegen als het kindje in hun buik al bijna geboren is en baby’tjes zélfs nog tot 10 maanden ná de geboorte mogen vermoorden. Het is bizár wat mensen zich in hun hoofd halen uit totaal doorgeslagen overtuigingen en druk van hun omgeving. In India zijn in 25 jaar tijd 800 miljoen (!) abortussen gepleegd en daarom hielden ze vandaag een enorme demonstratietocht door hun hoofdstad New Delhi. Hier vind je een live-video ervan:

 

 

En hier vind je de manier om mijn werk te steunen!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Vreemde rituelen!

Frontnieuws kan het soms wat grotesk vertellen, maar het is een feit dat een deel van de elite van alle tijden gek is op rituelen, die verdacht veel weg hebben van satansverering. Nu weer is er een openbaar ritueel gehouden, waarin een enorme stier aanbeden werd. Dat lijkt wel heel erg op de verering van het gouden kalf in het oude Israël, toen de Joden moe waren geworden van de jarenlange tocht door de woestijn van Sinaï en hun leider Mozes lang wegbleef om met God te communiceren boven op een berg waar ze kampeerden. Zoals ik al heel vaak verteld heb, is het vereren van duivelsbeelden iets wat in veel culturen heeft bestaan. In de ene cultuur hield het sneller op dan in de andere en degenen die nu nóg steeds als holenmens leven en Baäl vereren, worden satanisten genoemd.

Normaliter geloven die eigenlijk in een god en een godin, die samen half goed en half slecht zijn, waarbij die Baäl dan staat voor hun slechte kant – maar dat terzijde. Zo’n raar ritueel bij de opening van de Gemenebestspelen van dit jaar in het Engelse Birmingham, nadat er al meerdere zulke rare rituelen zijn gehouden – denk aan de nieuwe Gotthardtunnel in Zwitserland in 2016 bijvoorbeeld – zou eigenlijk verboden moeten zijn. Zoals Frontnieuws meldt, gaat het om bloedoffers, moorden op mensen in horrorrituelen en het azen op kinderen die ze misbruiken, mishandelen, folteren en doden. Of uitbuiten om hun organen, want helaas is ook dat weer geen complottheorie maar een waar verhaal. We leven in een trieste wereld. Op deze website zie je foto’s van het ritueel en hier is een stukje op video:

 

 

Het normaliseren van satansverering: pedofilie, kinderhaat en meer

Het kan niet langer ontkend worden dat een deel van de elite van onze wereld niet alleen zélf een horrorleven leidt, maar dat ze een nieuwe modegril hebben: ze willen dat wij óók net zo gaan leven als zij. En wat doen zij dan? Wel, zoals ik al zo vaak verteld heb, verkrachten ze hun eigen baby’s ergens in de leeftijd van na de geboorte tot 18 maanden oud. Ook doen ze een ritueel dat De Put heet, waarbij het kind op de leeftijd van nog maar vier jaar in een put, een donkere kast, een rioolput of iets dergelijks waar veel spinnen zitten, opgesloten wordt en in het donker gelaten. Dit gebeurt nádat het kind eerst liefde geleerd heeft van ouders of God en Jezus. Vervolgens wordt het kind in die put gesmeten, waar het doodsangsten uitstaat en gedwongen wordt degene die van hem hield – ouders, God, Jezus etcetera – af te wijzen. Het is met mij ook gedaan en dit gun je echt niemand. Als het kind de geliefde níet afwijst, laten de satanisten het twee uur lang (!) in de put zitten, in het pikkedonker en helemaal alleen met de spinnen om hem heen. Daarna is er nog een ritueel waarbij een kind van 12 een baby moet verkrachten. Dit wordt alleen gedaan als de sekte het voor elkaar gekregen heeft om het kind slecht genoeg te krijgen dat hij of zij in staat is zoiets vreselijks te doen.

In verschillende richtingen van de sekte zijn nog wel meer van dit soort horrorrituelen, maar deze zijn standaard. Iedereen die in een satanisch “gezin” opgroeit, moet deze rituelen door en meestal herinneren mensen zich dat later niet meer, omdat ze nog zo klein waren toen het gedaan werd. En omdat het zo erg was ,dat ze later niet meer geloven dat het echt gebeurd is. Als de ouders het niet zelf doen, zorgt de sekte er zelf wel even voor dat het gebeurt. Het grootste probleem hiermee is dat deze rituelen grote gevolgen hebben voor het latere leven van het slachtoffer, maar dat die de trauma’s niet kan verwerken. Dit heel simpelweg omdat je je zoiets niet herinnert, wat ik al zei.

Als je tegen de sekte vecht nadat deze rituelen met je gedaan zijn, gaat je leven kapot. Dat is – en dat heb ík uitgevonden – omdat je er hersenschade aan overhoudt in onder andere de thalamus. Dat is een klein eivormig stukje van je limbische systeem, helemaal tussen je oren, dat tevens het einde van het zenuwstelsel is. Als je vecht tegen wat de sekte van je wil (namelijk dat je slecht wordt), krijg je altijd ongeluk en tegenslagen bij alles wat je onderneemt om een leven op te bouwen. Veel mensen weten niet eens dat ze in een satanisch gezin zijn opgegroeid, want dat is de tactiek om hun sekte uit te breiden. Ook weer Frontnieuws meldt vandaag iets wat helaas maar al te waar is: de overal op de wereld in regeringen zittende en door Klaus Schwab vergiftigde Young Global Leaders doen al hun best om seks met kinderen uit het strafrecht te verwijderen en te legaliseren. In Nieuw-Zeeland is dat al gebeurd. Afijn lees het stuk maar en huiver.

 

Donald Trump vecht terug na inval FBI

Gelukkig is er ook een ‘elite’ die tégen het satanisme en in het algemeen tegen de vuile woke vecht. Donald Trump is één van de leiders van die beweging en hij wordt dan ook al jaren hevig aangevallen. Als je mij vaker leest, weet je dat dat met mij óók mijn leven lang al gedaan wordt en veel erger dan bij wie ook. Bij Donald Trump viel gisteren opeens de FBI binnen, bij nacht nog wel en een oud-commissaris van de NYPD, de politie van New York, waarschuwde dat de Democraten hem gaan vermoorden, als ze geen “bewijzen” vinden van wat dan ook wat hem liefst in de gevangenis, maar in ieder geval toch uit de politiek kan verwijderen.

Donald Trump laat zich echter niet gek maken en hield een prachtige toespraak, die op Rumble te zien en te horen is. Hij kondigde aan dat hij zich misschien nog wel laat herverkiezen als president en zijn toespraak zal je hart vullen met hoop en met liefde. Hier is het artikel van Slay News waarin het staat. Hieronder vind je de video nog apart.

 

 

Met deze mooie en hoopvolle woorden sluit ik de Untold Today af. Hier kun je mij en mijn werk steunen.

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.