world-map-drought
Volkomen overdreven paniekkaart van een uitgedroogde wereld

Untold Today: Pelosi prijst China, veel vaccindoden, nasleep Trump, kritiek coronawet, Oekraïne

Op deze hete zomerdag met strakblauwe lucht hier in het Friese kom ik het nieuws van vandaag brengen. Er gebeurt van alles, er zijn veel ontwikkelingen en er is veel informatie die alleen naar buiten kan komen via kleinere media zoals Untold Times. Alles gaat langzaamaan, maar hier is dan toch de Untold Today.

 

Nederland en het eeuwige Covidschandaal

Ik begin in Nederland. Dit kleine minilandje staat steeds vaker in het internationale nieuws en vandaag staat er in het nieuws te lezen dat het nieuwe voorstel voor een permanente coronaspoedwet met forse kritiek ontvangen is door gezondheidsdiensten, juristen en burgemeesters. Het kabinet erkent vervolgens dat de wet een ‘haastklus’ was, waarmee de kous af is en de kritiek weggeveegd. Na de zomer moet de wet ingaan, dus laten we hopen dat de twee parlementen die Nederland telt, nog enigszins wakker zijn gebleven in de warmte van de zomer. We weten al dat men bezig is een nieuwe “uitbraak” van het virus in de herfst op touw te zetten, waarbij er wéér lockdowns komen, wéér eigenlijk-toch-wel-verplichte vaccinatierondes en QR-codes, die deze keer ook een digitale ID zijn met je hele hebben en houwen erop én blijvend.

Ook vandaag in het nieuws in Nederland van het CBS was een melding dat er heel veel bedrijven nu echt helemaal stoppen, omdat ze het niet meer trekken. De meeste ervan zijn eenpitters, staat er dan zo bij alsof dat niet erg is. Wel, lieve mensen, Untold Times is óók een eenpittert, maar daarom is het niet minder een levensecht bedrijf.

 

Verder stond er in het Amerikaanse nieuws dat ook weer in Nederland de coronavaccindoden bijzonder hard oplopen. Auteur en wetenschapper André Redert ontdekte een verband tussen de toenemende dodentallen, die de 5% hebben bereikt en de coronaspuiten, dat eigenlijk niet meer te weerleggen is. Vijf procent lijkt misschien weinig, maar volgens het artikel van LifeSite is het historisch gezien aanzienlijk. We zien daarbij bijna dagelijks wel berichten van mensen overal op de wereld, die na een coronavaccin opeens dood neervallen. Dit mag absoluut niet worden onderzocht en áls het al een keer voorkomt, wordt het glashard ontkend door angstige artsen in het zoveelste bedreigde ziekenhuis in het zoveelste land.  Hier is het onderzoek te vinden. Tijd dat het eindelijk eens écht boven water komt en voilà mijn bijdrage hieraan!

 

Tijd om Untold Times te steunen!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Extreem laag water in een kurkdroog Nederland

Nu.nl bericht dat de Elbe en de Rijn gevaarlijk laag water hebben momenteel door de warme droogte in Nederland en heel Europa wel zo ongeveer. Raar is dat ze een oud gezegde erbij halen en dan waarschuwen dat zulk laag water zogenaamd een voorteken van een slechte oogst en honger zou zijn. Dus in plaats van de totaal onlogische en bezopen handelsoorlog met Rusland, waardoor we allerlei producten missen, is nu opeens wéér het klimaat schuldig aan de komende voedseltekorten. Wat word je er toch moe van af en toe, ook al is het soms ook wel grappig om te lezen wat de klimaatclan nú weer verzonnen heeft. De waarheid is ondertussen wel dat het inderdaad warm en droog is en dat het een goed idee is om water te besparen.

 

 

Oekraïne: bombardementen op hotel en Amnesty neemt rapport niet terug

De Canadese mensenrechtenactiviste en journaliste Eva Bartlett meldt vandaag in een geschreven artikel dat een hotel vol met journalisten in de Oekraïense stad Donetsk vanochtend vijf keer gebombardeerd is door het Oekraïense leger. Bartlett vertelt dat onder andere de lobby, waar de journalisten meestal voor en na hun veldwerk zitten te schrijven, getroffen is en dat zij er één minuut vóór het bombardement doorheen gelopen was. Er zijn minstens vijf doden gevallen, waaronder een kind. Op het moment waarop zij haar artikel schreef, waren de vele gewonden nog niet geteld. Wel was daar ook ambulancepersoneel bij.

Oekraïne vervolgt, arresteert, houdt gevangen en vermoordt systematisch journalisten. Eva Bartlett staat op de dodenlijst van hun geheime dienst, zo heb ik eerder gezien op de site van Mirovorets (de link in dit artikel is geblokkeerd) en misschien herinner je je nog dat de Chileense journalist Gonzalo Lira eerder dit jaar wekenlang vermist was. Ook de Amerikaanse Patrick Lancaster die daar al 8 jaar woont, moet steeds onderduiken om te voorkomen dat hij verdwijnt.

Ondertussen blijft Amnesty International bij haar rapport over de zorgelijke toestand in Oekraïne, waar al maanden wordt bericht mét videomateriaal erbij, dat het Oekraïense leger mensen uit hun appartementen zet en daar vervolgens zelf zijn intrek neemt. Midden tusssen de bevolking, wat enorme aantallen civiele slachtoffers oplevert. Vandaag schrijft de vooraanstaande nieuwswebsite Politico ‘Don’t shoot the messenger’ en dat is mijns inziens terecht. Als het de Oekraïense regering niet bevalt dat de waarheid over hun martelingen, moorden en ander onrecht naar buiten komt, dan moeten ze hun leger daar maar geen opdracht toe geven. Bovendien heeft Amnesty net zo goed harde kritiek geuit op de Russische manier van oorlogvoeren in het Oost-Europese land.

 

Koffie met een grapje

Dit wordt een schaterlach! Tot mijn hilariteit stond er namelijk vanochtend in het Amerikaanse nieuws, te weten SlayNews dat ik kortgeleden ontdekte, dat de voorzitter van het Amerikaanse parlement Nancy Pelosi, die net van een totaal omstreden bezoek aan Taiwan terug is en gas terug moet nemen vanwege zware kritiek, China prees. Niet alleen dat! Nee nee beste lezer, Pelosi zei dat China één van de meest vrije maatschappijen ter wereld is.  Ze voegde eraan toe dat Amerika ‘nog steeds de One China Policy’ steunt, oftewel dat Amerika net als China zou vinden dat Taiwan hun toebehoort. Midden op NBC News nog wel en voici la preuve:

Nog leuker: ze zegt hier dat dit over die vrijheid in China niet haar woorden zijn, maar die van Freedom House. Ik zocht dus Freedom House op en … kijk zelf maar. Hier vind je een hele lijst van landen die door hen onderzocht worden met punten voor de mate van vrijheid. China heeft slechts 9 punten tegenover Nederland 97. Dat laatste over Nederland klopt uiteraard voor geen meter, want onze vrijheden zijn enorm beperkt de laatste jaren, maar dat van China ook niet. En van een heleboel andere landen mijns inziens ook niet. Maar Freedom House zegt nergens dat ik kan vinden in ieder geval dat China zo’n vrij land zou zijn. Hier vind je hun rapport over China van dit jaar: 11 punten. Goochelen met cijfertjes, daar zijn ze wel goed in bij dat Freedom House.

 

Nasleep van de inval door de FBI in Donald Trumps huis in Florida

De Amerikaanse gemoederen zijn verhit over de inval bij Donald Trump thuis door de FBI afgelopen maandag. De FBI was getipt dat Trump zogenaamd bepaalde geclassificeerde documenten in zijn huis zou bewaren, die hij meegenomen had bij zijn vertrek uit het Witte Huis en die hij niet mocht houden. In plaats van om de kluis te vragen, vielen ze binnen met 30 à 40 man. Zijn advocaten mochten niet naar binnen en de agenten kwamen uren later naar buiten met 12 dozen vol papier. Daarna is er geen nieuws meer, dus we kunnen aannemen dat er gewoon niets tussen die papieren zat, wat Trump niet mocht hebben.

Verder hebben we nog de daadkrachtige gouverneur van Florida, Ron DeSantis, die genoeg heeft van de eeuwige negatieve extreemlinkse terreur van miljardair en bemoeial George Soros. In een tweet liet hij weten dat hij de man zou ruïneren, net zoals hij Amerika aan het ruïneren was en inmiddels heeft DeSantis de hoofdofficier van justitie (State Attorney of DA genoemd) van de staat ontslagen. Die was op de hand van Soros namelijk en was van mening dat hij wel even mocht bepalen welke wet hij ‘cool’ vond om te volgen en welke niet. In de titels onder het filmpje zie je staan dat Soros speciaal officieren van justitie met geld spekt, die soft-on-crime zijn oftewel die criminelen lekker laten lopen of anders lage straffen geven.

 

Dames en heren dit was het voor vandaag! Hier gaat het collectezakje nog even rond, want het nieuws is uiteraard niet gratis.

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.