the-hague-government
Nooit meer een mooie blauwe lucht

Untold Today: WEF, Veteranen vast, Taiwan, Russia, US en Oekraïne eist $750B

Jaren geleden hadden wij een kaasbordje waarop stond “Today is the best day”. Ergens een keer gescoord door een kilo kaas te kopen bij Albert Heijn, geloof ik en op een latere dag sneuvelde het arme ding ook weer. Als je trauma’s hebt, moet je naar het verleden om die op te lossen, maar in veel andere gevallen vind ik het persoonlijk een prima idee om vandaag te vieren.

 

Natassa in het nieuws

Ik sta zelf ook in het nieuws vandaag. Aangezien het niet opschiet met het worden van een bekend persoon, behandel ik mezelf maar vast als zodanig. En ik héb wat om te vieren, want ik ben alweer een kilo overgewicht kwijt. Door onder andere een trage schildklier was ik al in de puberteit te zwaar. Na mijn eerste zwangerschap zat het overgewicht vastgemetseld. Met lede ogen moest ik aanzien hoe ik met mijn 1m57 aan lengte 91,5 kilo moest wegen, terwijl er nergens een oplossing was. Maar nu ik zelf uit de bloedtests heb gezien dat mijn schildklier te traag is, kon ik ermee aan de pruts en nog weer een paar jaar later weeg ik vandaag 85 kilo. Je kunt nog niet zien dat er wat af is, maar dat mag de pret niet bederven. En ik ben ook op mijn ouwe dag langer geworden, want ik ben nu al geruime tijd 1m60. Anderen krimpen, maar dat hoeft niet, mensen! Je kunt ook langer worden bij het ouder worden.

Ik heb nog iets uit Nederland. Een groep arme veteranen wilde graag naar de herdenking van Operatie Market Garden uit de Tweede Wereldoorlog die jaarlijks in Amerika gehouden wordt, maar door de puinzooi op Schiphol ging dat feest helaas niet door. Ik vind dat sneu voor die lieve oude mannetjes. Schiphol is één van de grootste luchthavens ter wereld en ligt in één van de rijkste landen, ook ter wereld. Waarom kan dat vliegveld niet gewoon goed georganiseerd zijn? Dat was vroeger toch ook zo? Ach de woke, de woke … de coronalockdowns en wie weet wat nog meer. Toch maar niet áltijd in het heden leven!

 

Blanke arbeidersjongens in Engeland

Dit is ook een tranentrekker, over arme arbeidersjongens in het Verenigd Koninkrijk. Dat land is inmiddels zó overspoeld met buitenlandse immigranten, dat de Engelsen bijna in de minderheid zijn. En maar zeuren over discriminatie en racisme tegen buitenlanders! Nee, even van een afstandje kijken, want dan zie je dat het juist de Engelsen zelf zijn, die gediscrimineerd worden en bijna niets meer te zeggen hebben in eigen land.

Ook Engeland: de Bank of England gooit de rente omhoog, hatsjiekiedee! Ondanks dat er een lange recessie aankomt volgens experts, doen ze het toch en ik weet niet genoeg van economie om te weten of dat goed of slecht is. Het lijkt aardig voor de mensen, want er is me een hoop armoe in dat land hoor! Bovendien gaat het om halve procentjes, geen enorme stijgingen. De inflatie staat al op 13,3%, zegt Reuters in het artikel hierboven. In Nederland werd gisteren iets gezegd over 10%, maar 13 is echt heel erg veel. Dan moet je de bevolking echt helpen met overleven.

 

Oekraïne aan het Build Back Better

Tja, ook Oekraïne wil modern zijn en dus moet het land dan maar aan de BBB, het Build Back Better van het WEF. Dat betekent dat ze de economie moeten afbreken en dat kost kennelijk klauwen vol geld. Zou je die economie dan niet liever willen ópbouwen?, zou een logische vraag zijn, maar die stelt de EU in deze tijd niet. Zelenski vraagt zonder blikken of blozen om $750 miljard. Je snapt het bovendien niet, want in Oekraïne hebben ze al een recordhoogte zonnepanelen en ook een paar flinke kerncentrales. BBB betekent immers dat je eerst de economie afbreekt en die dan weer “opbouwt” door mensen bijna alleen maar in de energiebesparende sector te laten werken en vooral ook in loondienst. Een eigen bedrijf is uit den boze vandaag de dag, want je mag geen bezit meer hebben. Alles moet je leasen van die enorme internationale bedrijven en dat is uiteraard niet goedkoop. Nee, nee.

Verder heeft de Oekraïense president Zelenski hulp geëist van China in de oorlog tegen Rusland. Dat was een handige move, want uit het antwoord dat China daarop gaf (namelijk géén), kon je opmaken aan welke kant het land staat: die van Rusland. Tenminste, zo bekijken de globalisten dat. Een logisch mens ziet echter dat je nu juist vóór Oekraïne bent, als je enig begrip voor Ruslands houding in deze hebt. Dat land wil immers de moorden op de mensen in het oosten van het land, de zogeheten Donbass, stoppen. Omdat dat niet gebeurde en er al bijna 15.000 mensen vermoord waren na 8 jaar terreur door het Oekraïense leger, viel Rusland binnen om er een einde aan te maken. Het is Oekraïne zelf die zijn bevolking steeds weer opoffert en de dood instuurt. Bijvoorbeeld door steeds weer met hun leger in appartementen van burgers te gaan zitten, die ze eerst even op straat smijten. Daarna gaan ze de hele wijk platschieten en -bombarderen. De link gaat naar een liveblog van de Telegraaf, maar daar stond het nu eenmaal in. Hier op Twitter staat ook hoe Oekraïne zijn eigen land verwoest, uit de WSJ, Wall Street Journal:

 

Even pauze om te doneren! Dat gebeurt nóg altijd veel te weinig en dat kan echt zo niet langer. Untold Times en welke andere mediaoutlet ook, kan NIET bestaan als er niet betaald wordt voor het nieuws. Je ziet dat er geen advertenties op de site staan. Dat is omdat Google vindt dat ik “glorify (!) the war in Ukraine”, terwijl ik juist altijd zeg dat ik het heel erg vind dat die oorlog er is. Maar ik wil wél dat mensen het nieuws van twee kanten kunnen horen en dus schrijf ik er wel over. Verder word ik op allerlei andere manieren nog altijd geblokkeerd, waardoor ik geen bereik heb op het internet. Dat is niet omdat ik iets verkeerd doe, maar omdat jullie overheid per se niet wil dat het verhaal van mijn ontvoering uit Griekenland naar de satansekte in Nederland bekend wordt. Ga maar eens dankbaar bekijken hoeveel geld je iedere maand zomaar krijgt voor je werk of zelfs uitkering. Ik moet het van júllie hebben!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Koffie met een grapje: het WEF wil de zon blokkeren

Als je een oplettend persoon bent, wist je al jaren dat de globalisten op onze planeet (ik heb StarWars gekeken, dus ben even gewend aan leven op meer planeten) de zon willen blokkeren. Dat lastige ding joh, wat moet je ermee? Je verbrandt er alleen maar van en het klimaat wordt volgens hen steeds warmer. Cancellen die bal gehakt. Jammer dat ‘ie zo groot is. Anders konden ze hem zo uit de lucht tillen en naar de Pleiaden brengen. Of dichterbij Mars, zodat ze ons daarheen kunnen sturen. Het gaat overigens niet met zoiets als bètablokkers en ook algoritmes komen er niet aan te pas. Nee nee, het gaat met ruimtebubbels! Geheel in stijl met de moderne denkwijze waarbij iedereen in z’n eigen bubbel zit. Aerosolen worden in de lucht gespoten in enórme hoeveelheden en dan heeft de zon dus minder kracht om ons lastig te vallen met vitamine D en desinfectiekracht. Dat kun je toch ook beter doen met chemische vitaminepillen en chemische desinfectietroep?

Eigenlijk heb ik twéé grappen vandaag. De eerste is serieus bedoeld, maar ik vind het gewoon dolkomisch hoe de media en het WHO maar door blijven jammeren over dat apepokkenvirus. Daarom is het echt geweldig dat de WHO heeft moeten toegeven dat dat virus alleen maar wordt overgebracht via homoseksueel contact. Het is natuurlijk wel sneu voor homoseksuele medemensen dat zij dat virus kunnen krijgen en het ziet er bijzonder ákelig uit. Maar het zijn zulke kleine promillages van besmettingen dat ze zich er gelukkig weinig zorgen om hoeven te maken. Dus mogen we er wel om lachen!

En hier heb ik nog iemand om aan je voor te stellen, namelijk de hilarische komiek JP uit het Amerikaanse. Meestal is hij grappiger, maar dit gaat over de gekte van het blokkeren van de zon. Hier vind je zijn gewone kanaal waar hij bijna dagelijks komische sketches heeft.

 

 

China, Taiwan en …. Japan!

Nancy Pelosi zegt dus dat ze naar Taiwan is gegaan om het eiland ervan te verzekeren dat de Verenigde Staten het wel zullen verdedigen. Ten eerste kun je je daarbij afvragen waartegen het eiland dan verdedigd dient te worden, want het heeft geen oorlog of ruzie met andere landen. Er is hoogstens een meningsverschil met China over de vraag of Taiwan zich nu wel of niet bij China zal aansluiten, maar de VS mengt zich er zo hard in dat we geen idee hebben wat Taiwan er zelf eigenlijk van vindt. Zij hebben immers de keuze, niet de Amerikanen.

Verder zouden de ministers van Buitenlandse Zaken van China en Japan in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh samenkomen voor een bilateraal overleg, onder andere over Taiwan. Japan toog echter naar de G7 én de EU en kwam met een kritisch gezamenlijk statement over China’s beleid met betrekking tot deze parel van de Zuid-Chinese Zee. Dat zat China niet lekker en nu is het overleg afgezegd. Jammer toch dat het zo moet lopen! Vrienden zullen de Chinezen en Japanners misschien niet worden, maar het zou mooi zijn als er minder spanningen waren. Helaas is het daarvoor nodig dat Japan minder met het westen meegaat in de globalistische en progressieve politiek en dat zie ik de eerste paar eeuwen nog niet gebeuren.

 

Negeneneenhalf jaar gevangenis wegens wietolie

Als je wilt zien hoe de spanningen tussen Amerika en Rusland ook op het niveau van sportlieden spelen, heb ik hier kort het verhaal van de Amerikaanse basketbalster Brittney Griner. Zij werd door de Russische autoriteiten beschuldigd van het handelen in drugs en er is een redelijk grote fles met wietolie (ruim 700 ml) in haar bagage gevonden. Dat is verboden in Rusland en dat heeft ze vast geweten voordat ze naar dat land vertrok voor de basketbalwedstrijden. Ironisch is dat ze juist voor het UMMC-team van Jekaterinenburg zou spelen, niet voor haar eigen Amerikaanse team. En in Rusland weten de autoriteiten best dat wietolie in Amerika en Europa als medicijn gebruikt wordt. Mijn inziens is het best kinderachtig om deze sporter dan zo’n lange gevangenisstraf te geven, maar dat is wat oorlog doet met mensen en met regeringen. Het is echt tijd om ons verstand te herwinnen en weer normaal tegen elkaar te gaan doen. Ja ook tegen de Russen!

 

Weer spanningen in Nagorno-Karabach

caucasus-map
Helemaal rechtsonder in het blauw Azerbeidjan met een stukje nog links van het limegroene Armenië

Als laatste heb ik nog abc-news voor je, die meldt dat de strijd tussen Armenië en Azerbeidjan weer aan het opvlammen is. Het gaat altijd weer over Nagorno-Karabach, een regio die bij het christelijke Armenië hoort, maar in het islamitische Azerbeidjan ligt. Voor de veiligheid van de mensen daar is het uiteraard beter dat de regio bij Armenië hoort en bovendien ligt er een prachtige eeuwenoude kerk en klooster in het gebied. Dat is een monument van Armenië, dus heel begrijpelijk dat Armenië dat terug wil hebben. Als ik zo op de kaart van de twee landen kijk, zie ik dat Azerbeidjan ook nog een stuk land aan de westkant van Armenië heeft, waar je over land niet kunt komen, tenzij je door Armenië of Iran reist. Met mijn verstand zou ik denken: wissel stukjes land uit aan elkaar, zodat Azerbeidjan één heel land is en Armenië ook. Hoe moeilijk kan het zijn?

 

Dit was de krant van vandaag door Untold Today. Tot morgen!

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.