money-donations-euros

URGENT: dringend hulp vereist!

Heel erg had ik gehoopt dat ik dit bericht niet zou hoeven schrijven. Normaliter als ik mijn hele geheugen naar boven had gehaald en alle horror verwerkt, zouden slechte mensen niet langer misbruik van mijn trauma’s kunnen maken. Dan zou er weer geld moeten komen. Maar ik kan er niet tegen werken. Ik word dermate hard de grond ingewerkt door nota bene de Nederlandse staat, dat ik mezelf en mijn gezin – uiteraard – niet op tijd bevrijd krijg. Het laatste is dat ik “even” €18.000 moet terugbetalen aan de gemeente, want die zou ik zogenaamd onterecht ontvangen hebben. Ik heb helemaal niet zoveel ontvangen en al helemáál niet onterecht. Ik heb NU hulp nodig op alle fronten en die moet ook echt komen!

Als iemand hulp nodig heeft, wordt er altijd gevraagd: “Heeft hij/zij geen noodkreet gegeven dan?”. Nou, ik heb dat honderden malen gedaan, zo niet duizenden. Bij alle instanties die er bestaan én bij mijn publiek. Maar denkt u dat er iemand om maalt? NEE, niet als ík degene ben die hulp moet krijgen. Er is in dit land naast mij niet één persoon die geen toegang heeft tot:

  • (medische) zorg
  • inkomen of als het dan niet anders kan, een uitkering of PGB
  • rechtshulp
  • bereik op het internet
  • media om zijn of haar verhaal te doen
  • vrienden of buren die even helpen

 

De zaak

Ik krijg zelfs mijn bedrijf Natassa News niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, want daarvoor moet je per se daarnaar toe. Daar kunnen we kort over gaan: ik kan dat niet, want ik ben er te ziek voor. Geld voor de inschrijving heb ik overigens ook niet meer. Ze komen niet gewoon even naar je toe als je niet mobiel bent. Nee, je wordt geacht maar allemaal Minions om je heen te hebben, die alles wel even voor je doen. Maar de clan die míjn leven – en als ik zeg ‘ik’ of ‘mijn’, bedoel ik daarmee uiteraard ook mijn jongens – om zeep heeft weten te helpen na een oorlog van 55 jaar, laat me geen millimeter zelfbeschikking over mijn leven. Ziektekostenverzekering en belasting moet ik wél betalen, maar zorg krijg ik niet. Klaag ik erover, dan word ik genegeerd.

Ze zorgen zelfs via actief lasteren in hun uitgebreide netwerk dat mensen die in contact met mij komen, mij welbewust de rug toekeren en me liefst ook nog even een mes in de rug steken. Costas blijft volhouden dat hij absoluut niet kan helpen, hoewel hij zoveel geld heeft en mijn ouders ook: dan ontvoeren ‘ze’ mijn jongens, houden ze alledrie vol. En wie die ‘ze’ dan zijn: de nog overgebleven supermachtige leden van de satansekte in Amsterdam, die tevens het stel schijtlijsters van de regering, de rechterlijke macht en de medische sector onder de duim hebben. Iedereen in Nederland is in enige mate in deze satansekte opgegroeid. Dat wil niet zeggen dat je dan ook slecht bent. Ik ben toch ook niet slecht? Nee, het betekent dat je niet zelf over je leven kunt beschikken, want als je éven een stap zet die het geteisem niet in gedachten had, branden ze je af. Verschil met mij is alleen dat ik als enige nooit geweten heb dat ik in een sekte zat.

 

Maar waarom …?

Maar hadden ze dan niet allang mijn ex naar Algerije gestuurd met mijn jongste lieverd? Hoewel ik er niets meer mee kan, heb ik nog altijd gezag over hem. Dat konden ze me niet afpakken, want zolang hij thuis woonde, was hij ingelukkig. En dat weet iedereen. Nu hij daar moet wonen, is hij helemaal in zichzelf gekeerd en vertelt hij niets meer over zichzelf. Toch is het wel degelijk waar van die ontvoering. Nu er namelijk niets gebeurt – ik kan immers niet in opstand komen zonder inkomen, bereik of advocaat – en omdat ik een ontzettend goede moeder ben van wie ze de kinderen onrechtmatig hebben afgepakt, moeten ze wel zorgen dat in ieder geval mijn jongste naar school gaat. Mijn ex zorgt totaal niet voor hem. Hem afbreken doet hij wél en dus “moeten” Jeugdzorg en de gemeente Wageningen in opdracht van de satansekte zorgen dat mijn zoon het enigszins volhoudt. Hij is dan ook met de hakken over de sloot geslaagd voor de havo, ook al heb ik als oud-lerares grote vraagtekens bij die matige cijfers. Maar ik word genegeerd.

Dus als ik mezelf opeens uit de ellende weet te manoeuvreren, waardoor ik wél inkomen heb, bereik, een advocaat en medische zorg, liggen de zaken anders. De satansekte weet dat ik dan direct mijn recht op mijn eigen naam en identiteit en die van de kinderen opeis en dat ik een miljoenenclaim indien. De hele staat van de dorpsbibliotheek tot aan de minister-president en zelfs het koningshuis is als de dood voor de satansclan die bang is tenonder te gaan, als ik een normaal leven heb zoals u allemaal. Sommigen horen zelf bij die clan. Zoals ik eerder heb uitgelegd, komt hun angst voort uit het feit dat ze mij onrechtmatig van mijn ouders hebben afgestolen en in het ene na het andere satanskot hebben laten opgroeien. U kunt dan wel zeggen: “hadden ze hun klauwen maar thuisgehouden, eigen schuld”, maar daar schiet ik niets mee op. Ze hebben macht en ik laat mijn kinderen niet door hen martelen en vermoorden in zo’n satansritueel.

 

Bang om te moeten boeten voor hun misdaden tegen mijn familie

Toen ze me ziek hadden gekregen en ik mezelf ging genezen, door mijn – ook zonder dat ik wist van het misbruik – zeer traumatische verleden goed te verwerken, raakten ze in paniek: wat als ze haar door hen gewiste herinneringen aan verkrachtingen, satansrituelen en andere horror terugvindt in haar geheugen? Dan ligt de hele Nederlandse staat op z’n gat, want die hebben allemaal meegewerkt aan de ondergang van mij en mijn familie. Mijn geheugen ging overigens open, toen ik in het supernauwe scanapparaat in het ziekenhuis te Leeuwarden lag, zonder een kalmeringspil die alle anderen wél kregen. Ik heb het niet eens zelf gedaan.

Het is gebeurd, omdat de neuroloog geen scan wilde maken en hoopte dat ik een angstaanval zou krijgen in dat nauwe ding, waar ik bijna drie kwartier in moest. Dat gebeurde niet: ik kreeg een spontane herinnering aan mijn geboorte en bleek geboren te zijn uit een andere moeder dan mij was voorgelogen door de Kinderbescherming. Daarna genas ik spontaan van diabetes, een laatste restje Lyme en de ziekte van Crohn. Niemand kan dus zeggen dat mijn herinneringen fake zijn. Bovendien was op de slechts 9 foto’s van mijn rug duidelijk te zien dat mijn ruggegraat totaal ingestort is.

Datgene wat hun nog steeds macht over mijn gezin geeft, is het feit dat ze mijn kinderen en mijzelf kunnen grijpen en vermoorden in zo’n smerig satansritueel. Dat doen ze zodra ik het logboek van de ISS in handen krijg en publiceer. Daar staat alles in wat ze met mij en mijn familie hebben uitgevroten. Alleen moet ik wel eerst genezen zijn om het te kunnen ontvangen en publieren, want zolang ik nog ziek ben, kunnen ze mijn kinderen kidnappen. Zo werkt hun macht nu eenmaal. Ik had gehoopt dat ik het zou uitzingen tot dat moment, maar het lukt net niet.

 

Ik heb NIETS meer over

Ik heb nog precies €40 op mijn bankrekening staan en dat is het allerlaatste. Ik kan er geen boodschappen meer van doen, want dan moet je verplicht minstens €50 uitgeven. Aangezien de staat me niet helpt en bijna niemand me helpt aan meer bereik op het internet of aan donaties en sponsoring voor mijn werk, heb ik geen andere keuze meer dan het u te smeken. Ik werk er meer dan hard genoeg voor om het te verdienen! Die sekte raakt bovendien zijn macht ook over u kwijt als ik eindelijk eens doorbreek. Dan gaat de hele Nederlandse overheid op de knieën en dan gaan er eindelijk koppen rollen. Ik krijg dan schadevergoeding, kan eindelijk weg en opgelost is alles.

Als een staat zóver gaat om haar zich onrechtmatig toegeëigende burgers te vermoorden, wat is er dan nog over van het leven? Wilt ú nog een mooi leven hebben voor uzelf, als mijn gezin en ikzelf het níet mogen? Bent u in staat uw kop in het zand te blijven steken, terwijl míjn gezin geen kant op kan? Doet u nog een oog dicht als mijn gezin buiten haar schuld om zó vernietigd wordt door het land dat ú uw vaderland noemt, maar waar mijn gezin zonder één druppel Hollands bloed gevangen zit in de hel? Ik zou het niet kunnen!

 

De laatste onrechtmatige claim

Wat er nu weer aan de hand is. Jarenlang zit de gemeente Wageningen achter me aan te jagen met claims dat ík nota bene, die jarenlang mijn spaargeld moest opmaken omdat ik niets meer kon verdienen door de hetze die zij tegen mij voerden, de uitkering van mijn ex moet betalen. Deze luiwammes die het doodleuk verrekt om te werken, krijgt klaarblijkelijk bijna €1400,00 in de maand van de bijstand, sinds hij mijn zoon in huis heeft. Dat eist de gemeente Wageningen van mij en ze negeren al mijn bezwaarschriften en andere reacties. Nou ja, mijn zoon logeert bijna altijd bij anderen, maar officieel “woont” hij daar dan. Mijn ex krijgt gratis vloeren, gratis hulp voor van alles en de hele tijd krijgt hij van alles van die gemeente. Van úw en mijn belastinggeld en ze eisen dat ík dat betaal, na 14 jaar lang de meest gruwelijke heksenjachten op mij en mijn gezin te hebben gehouden.

Toen ík met de zoveelste tia en geen cent meer over in het ziekenhuis lag, waarna ik niet anders meer kon dan bijstand aanvragen, kreeg ik rond de €850. Ja want u hebt geen huur, was de smoes dan. Nee ik heb misschien geen huur, maar ook geen huurtoeslag en ik moet wél mijn eigen huis verzekeren plus alles wat eraan mankeert, zelf laten repareren. En mijn kinderen dan? Ik ben nog steeds moeder hoor. “Niets mee te maken”, was het antwoord en terwijl zíj zelf de meest walgelijke lastercampagnes tegen mij voerden, waardoor mijn bedrijf niets meer opbracht, eisten ze ook nog mijn huis op. De EU vindt het niet terecht dat Nederland mensen hun huis afpakt. In de voorwaarden staat dan ook dat ze dat kúnnen doen, maar het niet hoeven. Ze horen dat per geval te bekijken, maar doen dat niet. In mijn geval heeft de gemeente als hoofddader meegewerkt aan het stukgaan van mijn bedrijf en mijn gezondheid én pakten ze mijn kinderen onrechtmatig af. Dan mogen ze al helemáál niet ook nog je huis afpakken. Of je even binnen 3 weken tijd €18.000 te laten betalen, terwijl je 0 inkomen hebt door hun schuld!

Dus dan moet je zien dat je het ergens verkoopt, terwijl alles kapot gaat omdat je doodziek in bed ligt zonder enige hulp en geen geld hebt voor onderhoud. De satansekte zorgt ondertussen dat je geen kopers krijgt. Niet met magie, maar door hun leden die overal in het land wonen, in te zetten tegen ons. Het geld graaien zij ingeval je het toch weet te verkopen (“ja, kosten, mevrouw”) en dan sta je zonder een cent op straat Het staat allemaal in dat wurgcontract van ze. Doodziek, zonder kinderen, met een kapotte naam zonder dat je iets fout hebt gedaan en met geen enkele kans om ooit weer op te staan. Uiteraard vocht en vecht ik daartegen, want het is verboden dat de staat haar burgers expres vernietigt en vervolgens óók nog hun huis pakt.

 

Doneer en verspreid mijn artikelen!

Dus: doneer, doneer, doneer voor mijn prachtige werk en als je sponsors weet: kaart het aan. Het kan via Paypal, via WhyDonate en BackMe.org, zie gelijk onder dit artikel. Mijn herinneringen zijn helemaal teruggekeerd, maar mijn rechter hersenhelft die nodig is om te kunnen genezen, doet het nog altijd niet goed genoeg. Het is ontzéttend veel werk om die weer aan de praat te krijgen. Het kan, dat heb ik honderden malen bewezen bij andere patiënten, maar ik kan niet heksen en ook niet vliegen. Zoals het er nu uitziet, schat ik dat het hoogstens een maand duurt en waarschijnlijk korter.

Help me erdoorheen! Bedenk maar dat u het ook voor uzelf doet, voor het land en voor de wereld. Die satansekte houdt de hele wereld in zijn greep en MOET breken. Dat kan alleen maar door míj vrij te krijgen. Iedereen zegt altijd dat ik zo goed schrijf en dat ze enorm veel energie krijgen door mijn artikelen, dus daar dient voor betaald te worden. Ú krijgt ook betaald voor uw werk toch? Of werkt u gratis en leeft u van de wind?

 

 

donations-NN

 

U kunt ook doneren via het welbekende Nederlandse donatieplatform BackMe.org door hier te klikken.

OF


 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.