podcast-natassanews

Uw rechten inzake het coronavaccin

Vandaag vertel ik meer over welke rechten u hebt om een coronavaccin te weigeren. Veel mensen zijn namelijk bang voor ontslag. Toen ik het uitzocht, zag ik dat er best een aantal goede argumenten zijn, die kunnen helpen ingeval uw zaak voor de rechter komt. Ik ben geen jurist en daarom moet u mijn video niet als professioneel zien, maar wel als een leidraad om zelf verder uit te zoeken wat uw rechten zijn. Zo heb ik bijvoorbeeld jurisprudentie gevonden en nog veel meer.

Ik denk dat de video het op YouTube wel zal uithouden, maar ik wil wel volgers daar!! Het is echt abnormaal dat iedereen die voor de lol een video uploadt minstens 1000 views krijgt, maar ik nog niet eens honderd. Google wil mij nu eenmaal niet, dus even helpen is echt niet meer dan normaal! Ik merk het gelijk hoor, als er eindelijk eens iemand wat van me gedeeld heeft en dat gebeurt veel te weinig.

O ja en zet de video even op maximale kwaliteit, anders kunt u mogelijk de teksten die ik laat zien, niet goed lezen. U klikt daartoe op het beeldscherm en dan op het wieltje rechtsonder in beeld. Daar stelt u de kwaliteit zo hoog mogelijk in.

Hier vindt u de video op Rumble. Hieronder vanaf YouTube:

 

 

Geciteerde websites

 

En nu delen die handel! U kunt uiteraard ook alleen de video delen. En u inschrijven voor de updates van deze websits of voor VIP, de maandelijkse nieuwsbrief die ik pas start wanneer er een lijst mensen op staat! En doneren niet vergeten ook, want onafhankelijke journalistiek kan NIET bestaan zonder dat die betaald wordt. Net als u ook voor uw werk betaald wordt, mag ik dat ook. Hieronder kan dat, rechtboven in het menubalkje en helemaal rechts onderaan de website ook.

 

 


donations-NN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.