safety-vs-freedom

Uw veiligheid of uw leven?

U hebt het vast al gelezen, afgelopen juni: de EU heeft weer een nieuw vétcool plan. Deze keer willen ze een ID Wallet, een digitale identiteitskaart waar ál uw gegevens beregezellig bij elkaar op staan. Leuk voor als u gehackt wordt, ziet u wel. Bent u gelijk van uw paspoort, medische dossier, rijbewijs en de verdere mikmak die erop staat, af. We zijn bovendien nu al aan het oefenen met de coronapas, want die is ook al hip en wel pan-Europees. Verder mag demonstreren sinds vandaag niet meer, maar dat is ook niet nodig toch, met al die veiligheid?

Wist u eigenlijk dat die QR-code waarop staat dat u gevaccineerd bent, in bijna alle Europese landen geldig is? Hier staan de landen waarnaar u kunt reizen met dat ding. Er zijn zelfs landen buiten Europa bij, zoals Marokko en Turkije, Panama en Armenië. Terwijl ik aan het zoeken was, kwam ik nóg iets formidabels tegen. De coronapas deelt veel meer medische gegevens dan eigenlijk de bedoeling is en dat bericht is al van mei dit jaar. Ik heb het niet voorbij zien komen. Niet in de krant en niet op Twitter. Het wordt er steeds veiliger op, u ziet het!

 

De pan-Europese ID-Wallet: topveiligheid voor u

Politico meldde op 3 juni jongstleden dat de nieuwe pas die eraan komt, niet verplicht wordt. Als u hem niet wilt, that’s ok, schrijft de nieuwswebsite enthousiast in jongerentaal. U kunt dan waarschijnlijk niet meer op sociale media, geen auto meer rijden en de grens niet over, maar hé dat is uw eigen keus toch? Ook krijgt u geen Europees ID-nummer, want u blijft alléén maar burger van uw eigen land. Dat is applaus waard, mensen. En hándig dat zo’n digitaal ding is! Vooral als ‘ie een storing heeft of als de app niet wilt updaten. Daar zijn apps nogal goed in immers. Dan bent u uw rijbewijs, uw paspoort, uw medische gegevens, uw jeugdzorgdossier, uw zwempas en al wat u nog meer bezit aan passenzooi, in één klap kwijt. Verrekte handig, die eurowallet. Heel veilig ook, als u uw telefoon kwijtraakt. Topprivacy is het.

 

 The Happy Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa Vassiliou vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

AEG-laatunietindesteek
AEG laat u niet in de steek

 

 

Eerst dacht ik: die Europawallet is natuurlijk bedacht door die Europese Commissie en de leden daarvan hebben allemaal wel een bankrekening of een offshore in Panama. Die wíllen helemaal niet naar Costa Rica, naar de Verenigde Staten, Indonesië of Zuid-Afrika. Griekenland staat ook niet op de lijst. Dus mijn volgende gedachte was: eens kijken of ik op Twitter nog iets meer kan vinden over de wallet en kijk eens aan een juweeltje hier. “Wereldtoepassing wallet”. Het hele ding bestaat nog niet eens of u mag er toch al mee de hele wereld over. Er wordt voor u gezorgd, u kunt rékenen op de EU. Net als AEG laat die u nooit in de steek.

 

Oók uitermate veilig: niet meer demonstreren

Ik heb nog iets gezien, vandaag in het nieuws. Demissionair minister Ferd Grapperhaus vertelde gedecideerd aan de NOS dat we niet meer mogen demonstreren. Zaterdag in Rotterdam mengde zich weer eens een groep hooligans en misschien nog wel meer relschoppers, tussen de vreedzame anti-coronapas-en-2g-demonstranten. Zíj gingen van alles lopen mollen en slopen en driemaal raaien wie de schuld kreeg? Jawel, de wappies zoals altijd. Het feit dat de politie maar liefst drie mensen half- of zelfs helemaal doodschoot en velen gewond raakten door hun geschiet in de rondte, wordt uiteraard verdoezeld. De wereld wordt er echt een héél stuk veiliger op, nu we niet meer mogen demonstreren. Politiegeweld tegen burgers is allang normaal geworden en dus kunnen we voor het einde van het jaar al wel aansluiten bij China.

https://twitter.com/Paull86785536/status/1462097713638658050

 

revenge-revolver
Wraak!

Dus wie vindt het nu nog steeds veilig om u te vaccineren tegen corona? Steek uw hand maar op als u dat vindt en reageren mag uiteraard ook hieronder. Ik snap heel goed dat u genoegdoening wilt, als u zich erin hebt laten luizen en er nu eindelijk achterkomt dat het hele narratief over corona flauwekul was. Tja, c’est la vie. In het vervolg koppeke erbij houden en u niet zomaar een oor laten aannaaien door de tandpastasmile en bloemschoenen van Hugo de Jonge. Of u laten intimideren door de driftbuien van Mark Rutte. Een beetje gezond wantrouwen is geen stoornis en staat zelfs niet in De Dikke DSM, de stoornissenbijbel van de GGZ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.