covid-vaccine

Vaccin uitgang uit de Covidcrisis?

Goedemiddag allemaal. Na bijna een week totaal offline te zijn geweest, ben ik er weer. Het was heel goed om even afstand te nemen van alles en na te denken over alles wat er zoal gebeurt op de wereld. Verder was ik zo ziek dat ik sowieso niet had kunnen schrijven, zelfs geen berichtje op Twitter. Er waren nog meer rechtszaken over mij in Athene, die ik gevolgd heb en die als het goed is, mijn gevangenschap in de misère zouden moeten doen stoppen. Maar dan is er de coronamisère! Laten we het daar vandaag eens over hebben! Ik hoorde namelijk dat Nederland toch dramt over een vaccinatiepaspoort en dat schoot me in het verkeerde keelgat. Een vaccin is niet de uitgang uit de Covidcrisis!

Het probleem is dat zo ongeveer alle regeringen op de wereld een patstelling hebben gecreëerd: óf u neemt állemaal dat vaccin óf wij laten alle coronamaatregelen voor eeuwig doorgaan. Als politici het zo spelen en daarbij alles wat iedereen op het internet zet, laten censureren door sociale media en Google, is de hele samenleving uit z’n verband en is de democratie afgelopen. Mensen denken nu wel dat we niet moeten zeuren en gewoon die jab moeten halen (wat is dat toch een prachtig woord, niet?), maar een heleboel regeringen hebben meermalen duidelijk gezegd dat ze ons daarna óók niet met rust zullen laten. Eén daarvan was de Nederlandse. Als ik me niet vergis, heb ik u Bill Gates wel laten horen, toen die zei dat hij in ieder geval tot en met 2023 blijft doorgaan met de ongein van corona en als het even lekker wil gaan, zelfs wel tot en met 2026. Dus of u die prik nu haalt of niet, u zult echt niet vrij worden. En nu bent óók niet het beste jongetje of meisje van de klas, als u zich laat injecteren met die gevaarlijke rotzooi. Als er inderdaad een vaccinatiepaspoort komt, is de hoop op ooit weer een béétje normaal leven voor altijd afgelopen. Dan is er een dictatuur en daar is niemand blij mee. Toch maar even meelezen misschien?

 

Geneeskrachtige plant: plantago of weegbree

plantago-major
Even voorstellen aan de plantago major!

Deze dagen heb ik ook veel bijgeleerd op het gebied van het genezersvak. Mijn ouders waren in Athene voor één van de rechtszaken en mijn moeder bleek heel veel te weten over kruiden. Dat is niet alleen traditionele kennis, maar het komt ook van de kerkvaderen van de orthodoxe kerk. En zo heb ik dus hoestsiroop leren maken – wat gaat daar een suiker in zeg! – en nog een paar geneeskrachtige oliën. Wel bijzonder om achteraf nog te weten te komen dat ik orthodox christelijk genezer ben geweest.

En er is dus nog een werkelijk onooglijk lelijk plantje, dat toch enorm geneeskrachtig is: plantago heet het of weegbree en het lijkt echt nergens op. Ik had er vroeger altijd een soort Vicks-achtige crème van, die je via de antroposofische huisarts kon bestellen. Op een gegeven moment vond de Nederlandse regering dat het maar eens uit moest zijn met al die kruiden, want pillen moest je nemen en wel chemische van de farmaceutische industrie. Toen moest je het helemaal vanuit Duitsland bestellen en min of meer stiekem ook nog. Toen was de lol eraf, maar de crème met de gemalen blaadjes van dit plantje hier rechts werkte veel en veel beter tegen verkoudheid en longproblemen dan welk ander middel ook. Dus mocht u nog écht eens van die griep en corona willen afkomen: hier is uw oplossing! Vooral als u het combineert met mijn eerdere ideeën.

 

Of een vaccin, dat kan uiteraard ook

Regulier Nederland denkt hier heel anders over: een niet alleen chemisch, maar zelfs genenbevattend vaccin is volgens onze regering en helaas ook redelijk veel inwoners van Nederland de uitgang uit de Covidcrisis. Ik zag dat Thierry Baudet, die af wil van alle coronamaatregelen, gisteren bij Jinek was en daar weer totaal werd geframed. Mensen vinden dat blijkbaar sensatie ofzo. Rare smaak als je het mij vraagt en bijzonder flauw om hem bij Farid Azarkan van DENK te zetten. Een partij die in beginsel al tegen Nederland is, lijkt me niet zo geweldig voor het land immers. Aan de andere kant is de prut die nu onze twee Kamers van de Staten-Generaal bezet, ook niet al te best voor ‘t land! Eerlijk wezen.

De uitzending van Jinek begon met het nieuws dat farmaceutisch bedrijf Janssen, oftewel Johnson & Johnson, hun vaccin geregistreerd en toegestaan had gekregen door de EU en ik meen ook de Amerikaanse FDA. Vandaag kwam er een jongen aan de deur met de Leeuwarder Courant. Leuk om die een dagje cadeau te krijgen, maar hij wilde me een abonnement opdringen dat te duur was. In ieder geval kopt de krant vandaag groots met “Einde pandemie in zicht” en dat is dan dus omdat dat vaccin van J & J vanaf april mensen gaat prikken. Daarom dacht ik dat u misschien wel wilde weten hoe die vaccins nu eigenlijk werken. Best handig om te weten als u er twee prikken van moet krijgen, hoewel Johnson & Johnson dus keihard gilt dat hún vaccin maar één keer hoeft. En dat er bijna geen bijwerkingen zijn enzo. Nou, daar ben ik niet zo héél zeker van.

Volgens mij heb ik namelijk het allerbeste medicijn dat er is om de mensen nu eens echt te laten zien wat ze in zich laten spuiten met deze griezelige vaccins. Nogmaals: ik ben niet tegen alle vaccins, maar om nou DNA in de ene of andere vorm in jezelf te laten spuiten mét nog een hoop chemicaliën daarbij, dat gaat me echt te ver. Dat medicijn is een video, gemaakt door een groep mensen die anderen bewust willen maken van wat deze vaccins doen en die zich helaas anoniem houdt. Avalerion Awakes noemen ze zichzelf. Wat mij betreft klinkt het allemaal fladderdefladder, maar hun filmpjes over het Covid19-vaccin zijn heel goed en informatief. Ze zijn afgeleid van de video’s van de Amerikaanse arts dr. Carrie Madej, die zich 20 jaar lang met vaccins heeft beziggehouden en er daarom wel het een en ander van weet. Deze video vertelt exact wat er in de coronavaccins zit en hoe ze werken. In Jipenjanneketaal! Zelfs ik snapte het. Dan snapt u het zéker.

.

 

Griep: een gefabriceerde ziekte

Het kan best zijn dat u het allemaal maar een beetje zo-zo vindt en complotterig. Maar tegenwoordig wordt letterlijk álle informatie die de Amerikaanse – en ook de Nederlandse – regering niet aanstaat, totaal van het internet geweerd. Informatieve video’s kunnen nog wel op Bitchute worden gezet, maar om eerlijk te wezen vind ik dat nou niet zo’n serieuze website. Rumble is beter, maar als u één filmpje hebt bekeken, verschijnt er onmiddellijk een ander en dat kunt u niet stilzetten. Ik snap dat ze zichzelf willen promoten, maar dit vind ik waardeloos. Daarom komt dit filmpje van een website die de naam lbry.tv draagt.

Artikelen kunt u alleen maar kwijt in ‘rechtse’ of ‘alternatieve’ media en die worden, hoe groot ze ook zijn, absoluut niet meer getoond in zoekmachines. Ik heb DuckDuckGo uitgeprobeerd, maar daar vond ik ze ook niet. Het is ontzettend moeilijk om een boodschap bij het publiek te krijgen, indien die op wat voor manier ook niet in overeenstemming is met de ideeën van BuildBackBetter, inclusiviteit en andere wollige apekool die door de meeste regeringen tegenwoordig aangehangen worden. En dan noemen ze ons complotdenkers! Het begint grappig te worden. Ondertussen zijn mensen die proberen toch nog iets aan feitelijk materiaal aan den mensch te krijgen, aangewezen op zulke krakkemikkige websites als Bitchute, Rumble of een eigen bloggetje.

Afijn, hier hebt u dan nog even de Canadese complotonderzoekster Polly St. George oftewel Amazing Polly. Tot mijn verbazing vertelde die even met bewijzen en al, dat de griep helemaal nooit een ziekte is geweest, waar veel mensen aan doodgingen. Mensen overlijden het meest aan kanker of aan hartziektes. De griep is echt gepromoot als zijnde ‘levensgevaarlijk’, gewoon omdat er vaccins tegen gemaakt kunnen worden. Dat kan niet voor kanker of voor hartziektes. Het ging er daarbij ook echt alleen maar om dat die vaccins veel geld opbrengen. U hebt Bill Gates misschien de afgelopen maanden wel meermalen horen zeggen dat hij zo ontzettend dolblij is dat hij in vaccins is gaan investeren. Ik stond met open mond te kijken, toen ik dat hoorde. Het lijkt erop dat het nog waar is ook. Kijkt u zelf maar. Het duurt een kwartiertje, zelfs ik kan het Engels volgen en dan weet u of u het ook denkt of niet. Goed geïnformeerd zijn is nooit weg, zo denk ik zelf tenminste.

 

 

Ik ga weer verder. Ben nog totaal niet fit en ga verder rusten. Fijne avond!

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.