vaccination-money

Vandaag stonden er maar liefst twee columns in de diverse weekendkranten, met een column erin die pleitte voor het verplichten van het coronavaccin. Helemaal verplichten kan niet, want dat ligt moeilijk met al die lastige democratische wetten over lichamelijke integriteit, recht op privésfeer en dat soort dingen. Maar de regering wil mensen en erger nog: ook kinderen de weg versperren naar feesten, winkels en zelfs school voor wie die coronaprik weigert.

We gaan het vandaag niet hebben over het bewezen feit dat het coronavirus moedwillig door mensenhanden is gefabriceerd, dat een klein groepje mensen onwijs veel geld aan het vaccin ertegen verdient en de verschrikkelijke wetenschap dat het nog een biologisch wapen is ook. Ik kan die gedachtes zelf niet eens verdragen; hoe moet u dat dan? U die niet eens de basisfeiten lijkt te kennen over de niet-kloppende PCR-test en de gevaren van dat coronavaccin. U die niet nadenkt over de gevolgen voor het welzijn van de mensen en de economie als de WHO en het WEF maar blijven doorgaan met het wéér aankomen met nieuwe golven en varianten van dit verdraaide virus. Daar zal ik het dus bij houden, want dat is meer dan erg zat.

 

Onjuiste en missende informatie in het nieuws

Ondertussen gaat de propaganda maar door en door, als een goedgeoliede machine waar geen uit-knop op zit. Ik bedoel … tenminste 43% van de mensen die de laatste ‘variant’ van het coronavirus zouden oplopen, is ingeënt. Waarom doet dat geen alarmbel luiden? Waarom doet het feit dat PCR-tests gewoon niet kunnen meten of u het coronavirus bij u hebt en al helemáál niet of u besmettelijk bent, geen alarmbel luiden? Dit is mijn antwoord op de totaal niet onderbouwde columns van Hans van der Beek in het Parool en van Aylin Bilic in de NRC. Verder is het voor iedereen die óók van mening is dat mensen gedwongen ingeënt moeten worden tegen het coronavirus.

Beide genoemde columnisten noemen Australië niet als één van de landen waar het er hard aan toegaat wat coronamaatregelen en vaccinatiepaspoorten betreft, maar kijkt u maar heel even hieronder wat een enórme demonstratie er vandaag in Melbourne was. In Amsterdam was er ook een grote demonstratie en op nog veel meer plekken wereldwijd zoals Japan en Italië, maar ik zal u alleen Melbourne laten zien. Zijn ál die mensen die u op de video hieronder ziet, egoïstisch? Dat is nogal een claim!

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

 

U denkt dat de maatschappij opengaat als u zich laat vaccineren?

Laten we daar eens naar kijken dan. De maatschappij gáát namelijk helemaal niet open als u zich laat vaccineren. U hebt het déze maand nog gezien: de regering ging samen met dat OMT rondvertellen dat een groot deel van degenen die naar leuke feesten en evenementen waren geweest, zogenaamd besmet was. En dan las je iedere dag in de krant hoeveel besmettingen er zogenaamd wel niet allemaal waren. Daarna gingen alle evenementen gelijk dicht. Een besmetting kun je helemaal niet vaststellen met een PCR-test! Dat is wijd en zijd bekend. Er waren mensen die een positieve test hadden afgelegd, maar nogmaals: dat zegt niets over het coronavirus – het zegt dat je EEN virus bij je draagt, maar niet of dat het coronavirus is en ook niet of je besmettelijk bent.

Uiteraard moest ik in het kader van de math even opzoeken hoeveel virussen er eigenlijk op de wereld zijn. Wel, dat zijn er rond de 10 ‘nonillion’ in het Engels, wat in het Nederlands 10 quintiljoen zou moeten heten, denk ik. Dat is een 1 met 31 nullen, dus dit hier: 10.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000. Alleen springen al deze gastjes niet zomaar op een mens. Er zijn een stuk of 200 virussen gevonden die wél op mensen springen en die kunnen dus állemaal een positieve PCR-test opleveren. Hoe logisch en vooral hoe redelijk vindt u het nu nog om de hele maatschappij plat te leggen en de hele economie te laten verwateren, alleen op basis van zo’n onbetrouwbare test? En waarom moet iedereen zich laten inspuiten tegen een ziekte die voor hen totaal niet gevaarlijk is en die zij ook niet doorgeven aan anderen?

En wat dacht u van al die mensen die het psychisch niet meer aankunnen om meer dan anderhalf jaar thuis te moeten zitten en van al die kinderen die thuis worden mishandeld? Niet aan gedacht zeker, toen u uw columns schreef. Alleen maar pushen en weer pushen om volwassenen én kinderen te dwingen die niet werkende prik te nemen, waar ze nog aan kunnen overlijden ook. Gunt u het uw eigen kind dat het onder uw dwang gevaccineerd wordt en dan misschien wel verlamd raakt of overlijdt? Dat gebeurt vaker dan bekendgemaakt wordt, want het vaccin is niet deugdelijk onderzocht en artsen ontkennen glashard de link tussen de spuit en de bijwerkingen ervan. De meeste mensen zelf weten de weg naar het Lareb, dat dit zou moeten bijhouden, niet eens en dus hebben we geen juiste statistieken hierover. Kinderen, jongeren en verder iedere gezonde persoon tot een jaar of 60 is nauwelijks vatbaar voor corona, op een klein aantal diabetes- en hartpatiënten na. Zou het niet veel logischer, maar vooral ook veel zorgzamer voor iedereen zijn om die kwetsbare groepen te beschermen en de rest van de mensen vrij te laten leven?

 

Controledrang

Wat maakt toch dat u het zó hard nodig hebt om iedereen zo te willen beheersen? Bent u dat wel eens bij uzelf nagegaan? Zelf heb ik die neiging namelijk nagenoeg niet en mensen die tegen het coronavaccin zijn – dus niet antivaxxers! – zijn opvallend vaak ook zo. Vrije mensen die een ander ook ruimte geven om zichzelf te zijn. Dit coronavaccin heeft slechts tijdelijke goedkeuring van de EMA, de organisatie in de EU, die medicijnen goed- of afkeurt. Dat is omdat het niet beschermt tegen overdracht én tegen het oplopen van het virus en omdat het een grote inbreuk heeft op het immuunsysteem.

Hebt u er wel eens over nagedacht wat u ons allen eigenlijk aandoet door ons met zoveel kracht te willen dwingen tot het nemen van die zeker niet ongevaarlijke spuit? Hebt u wel gevolgd hoe heel veel oudere mensen gedwongen zijn gevaccineerd in verzorgingshuizen en hoeveel doden er daar zijn gevallen na vaccinatie? Ik heb dat allemaal in het nieuws gelezen, want ik ben journalist en columnist en doe al mijn best om al het nieuws dat er is tot me te nemen en te onderzoeken op waarheidsgehalte. Omdat ik zodoende weet dat het coronavaccin niet veilig is, zou ik het niet in mijn hoofd halen om anderen over te halen om zich ermee te laten vaccineren. Ik heb zelf last van trombose en heb meerdere hartaanvallen en tia’s gehad. Dat gun ik zelfs mijn ergste vijand niet.

 

Onderbelichting maatschappelijke onderwerpen

Hoe logisch en eerlijk vindt u het zelf eigenlijk dat van steeds meer maatschappelijke, sociale en politieke onderwerpen slechts één kant van de zaak – namelijk die van de demissionaire regering – wordt belicht en meer dan de helft van ons land de mond wordt gesnoerd? Op het internet kunt u mijn website bijna niet vinden en informatie over het coronavirus die anders is dan de regering en het RIVM beweren, wordt zelfs tegengehouden door Google. Ook op Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn en Instagram mag niemand iets zeggen wat niet door de regering wordt gezegd. Zelfs als de WHO het zegt, bleek toen tweedekamerlid Wybren van Haga vorig jaar van LinkedIn werd gegooid, nadat hij daar een bericht van de WHO had gemeld.

Artsen, wetenschappers en andere experts worden in één klap afgeschaft – gecancelled zoals dat tegenwoordig heet – als ze andere bevindingen hebben dan dat wat demissionair minister Hugo de Jonge ons voorschrijft om te geloven. Ze worden er maar zo om ontslagen ook, terwijl wetenschap toch iets is wat in beweging is en wat vrijelijk uitgeoefend dient te worden. De strijd daarvoor hebben we immers in de middeleeuwen al geleverd en daar hoeven we toch niet meer naar terug? Mevrouw Bilic, omdat u van Turkse komaf bent nog even dit: in úw land kan het dan zo zijn dat mensen allerlei basale vrijheden worden geweigerd, maar dat wil niet zeggen dat u zulks hier in het vrijheidslievende Nederland ook kunt afdwingen. Als u graag in een onvrij land woont, gaat u dan vooral daar weer wonen, maar laat ons alstublieft met rust. Voor de anderen: maak gerust een enkele tijdreis richting de 12e eeuw, maar laat ons alstublieft in een vrije eeuw leven. Om nog met Jeff Bezos de raket in te gaan, bent u inmiddels te laat.

Wij hebben hier artikel één van de Grondwet, die voorschrijft dat er in dit land niet gediscrimineerd wordt en we hebben de EVRM ook ondertekend, waarin staat dat de overheid niet maar zo in het leven van burgers mag ingrijpen. Het coronavirus is géén infectie met een A-status en griepachtige virussen gaan ieder jaar rond. We moeten ermee leven en dat doet u niet door de hele maatschappij stil te zetten, maar door zelf in uw eigen privésfeer aan uw immuunsysteem te werken. Lekker naar buiten gaan, normále gezonde voeding eten (geen excentrieke diëten) en wat extra sinaasappel- en/of citroensap en kruidenthee zijn de ingrediënten daarvoor naast het inperken van uw input aan stress. Een vaccin is nergens voor nodig! Waarom zouden we dan ons eigen en elkaars leven riskeren?

 

Zo en nu een oproep aan mijn lezers: de NRC en het Parool schrijven alleen wat de overheid wil en hebben dus een groot bereik. Ik als eenpitter die ook andere kanten van het leven belicht, word tegengewerkt en zelfs geweigerd door alles wat en iedereen die kan zorgen dat ik óók een groot bereik heb. Het lot van mensen die de héle waarheid vertellen. Dus deel dit artikel overal waar u kunt en doneer! Knoppen zitten hier vlak onder, kan niet missen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.