kolibri

Verbanden tussen allergieën en de coronapandemie

Volgens mij heb ik door wat die covidcrisis heeft veroorzaakt en ik kom het u vertellen. Het is een idee van me, niet een uitgewerkt wetenschappelijk onderzoek, gelikt en wel verpakt in een gouden boek. Er zijn echter wel opvallend veel aanwijzingen dat het best eens kan kloppen. Voor mij is het extra aardig dat ik al jaren in de rondte gil dat je een niet al te hoog vitamine B12-gehalte zou moeten nastreven, want daar krijg je allergieën van. Niet alleen allergieën, maar ook griep, want dat is eigenlijk een allergische reactie waarbij je de ziektekiem eruit laat zieken door koorts. En corona is een stevige griep.

->->->Ben ik nog bijna dit vergeten: een dikke dankjewel voor de donaties voor de fundraising! Dat is werkelijk geweldig. Ik heb weer hoop dat ik het nog weer een maandje red en werk ondertussen keihard aan het bevrijden van mezelf en mijn gezin.

Elf websites staan te wachten totdat ik ze in dit artikel gebruik om aan te tonen dat ik best eens gelijk zou kunnen hebben. Ik mag dan geen arts of biochemisch onderzoeker zijn, maar ik heb wel samen met Costas de manier gevonden om bijna alle ziektes te genezen en ik heb ladingen mensen ook daadwerkelijk genezen van aandoeningen, waar artsen niet bij kunnen helpen. In plaats van daar eerlijk over te zijn, maken ze ons wijs dat we er niet van kúnnen genezen, maar dat is niet waar. Al met al geen flutverhaal door Miep van Driehoogachter, maar een gereconstrueerd relaas door iemand die verstand van zaken heeft en het leuk vindt om diep na te denken over de dingen des levens. Het gaat over histamine vandaag, lieve mensen.

 

De aanleiding tot dit onderzoek

Eigenlijk was ik aan het filosoferen over de crisis in Oekraíne, toen ik zag dat China Rusland steunt. Mijn gedachten reisden naar China en kwamen uit bij het futuristische laboratorium in Wuhan, waar het coronavirus gesmeed zou zijn. Ik lees echter meer dan één verhaaltje op een dag en zo kwam ik ergens op Twitter ook een correct verhaal tegen, dat stelde dat dat coronavirus helemaal niet ‘Chinees’ is. Dat klopt met de bevindingen van dr. Dean Martin, eigenaar van een subsidiecontroleerbedrijf in Amerika, die het hele verhaal achter dat virus heeft onderzocht. Hij had namelijk opdracht om subsidies van De Amerikaanse overheid aan het CDC – Center for Disease Control, een soort Amerikaans RIVM – voor onderzoek naar een coronavirus te checken. Zo vond hij dat er heel veel dat soort virussen waren, waarvoor door allerlei laboratoria subsidies waren aangevraagd en verstrekt.

Hij vond dat het Amerikaanse CDC begonnen was met gain-in-function. Dit is genetisch onderzoek naar coronavirussen, waarvan er maar één blijkt te bestaan. De verschillende ‘varianten’ van dat virus verschillen volgens Martin minder dan 1% van elkaar en dus kun je niet van meerdere virussen spreken. Het onderzoek door het CDC is in 2015 naar het Chinese Wuhan verplaatst, maar het blijft wel Amerikaans natuurlijk. Hier heb ik een artikel over zijn werk geschreven en een video ingesproken.

Verder gingen er vorig jaar verhalen rond dat een virus in het algemeen eigenlijk niet een ziektekiem was, maar een bommetje gifstoffen (exosoom), dat uitgescheiden wordt door onze cellen. Daarmee zouden virusziektes niet besmettelijk zijn, maar zou je die oplopen omdat er iets in de lucht of het water zit, wat veel mensen ziek maakt. Uitgebreid heb ik daar onderzoek naar gedaan om uit te vissen wat dat dan zou kunnen zijn. Uiteindelijk heb ik maar opgegeven, want dit vind ik te vergezocht en als het waar was, zou er toch wel érgens een laboratorium zijn waar een moedig stel wetenschappers het aan het uitzoeken was? Dat is er niet en dus kunnen we deze optie schrappen. Wat ik alleen meegenomen heb, is de gedachte dat we blijkbaar iets uit de lucht inademen waar we ziek van worden. Eerder maakte ons dat niet ziek, maar nu wel en we moeten weten hoe dat kan, want dan kunnen we er iets aan doen.

 

Wat is het stofje dat ons ziek maakt?

Altijd heb ik me al afgevraagd wát er nou toch in een virus zit dat ons ziek maakt. Ja, nou ja, eiwitten en dat mRNA-gebeuren, een stukje genetisch materiaal dat boodschapjes overbrengt naar het DNA van de mensen in hun cellen. Zo worden we ziek. Maar zo gemakkelijk ben je niet van mij af, want ik wil dan weten wat die boodschap is. Taalkundige hè. Altijd bezig met boodschappen overbrengen. Iets wat longinfecties veroorzaakt en mensen benauwd maakt, want dat is wat dat coronavirus doet. Iets wat een anafylactische reactie geeft, een reactie waardoor je bijna stikt. Ik heb dat zelf veelvuldig meegemaakt en er ook eens iemand anders mee geholpen. De oplossing bleek te zijn dat je een beetje pepermuntolie op een vochtig watje druppelt en dat inademt. In pepermunt (alle soorten munt) zit heel veel vitamine C en kobalt. Vitamine C is dat wat de anafylactische reactie stopt, dus dat is het antidotum. Nu nog de oorzaak en we zijn er!

 

 Untold Times is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Waar helpt vitamine C tegen? Wel, het zorgt dat je sneller geneest van ziektes in het algemeen en bij griep is het behoorlijk effectief. Vitamine C ruimt eveneens histamine op, een humeurig, nerveus stofje dat allergieën veroorzaakt en wordt aangemaakt, wanneer je vitamine B12 in je darmen hebt zitten als darmslakken. Vitamine B12 blijft in je darmen zitten, wanneer je gal niet stevig genoeg is om je darmen goed te legen, maar waarom neem je zoveel van deze vitamine op? Ja, Natassa vraagt altijd naar de diepte en daardoor vindt ze vaak antwoorden op moeilijke vragen. Hou u dus maar vast, want hier komt het: vitamine B12 maakt mensen minder vermoeid.

Dus wanneer neem je meer vitamine B12 op uit je voeding? Juist: wanneer je moe bent. De overtollige vitamine B12 wordt vervolgens opgeruimd uit de darmen door het zenuwenstofje histamine. Dat maakt je lichaam aan in zo’n geval. Mensen zijn al zeker een eeuw lang meer vermoeid dan ooit, omdat ze allemaal in grote steden wonen, ver van de ontspannende natuur af en met een lading ambities om u tegen te zeggen. Daarom hebben we steeds meer allergieën en griepuitbraken in de moderne wereld.

 

 Vitamine B12 > histamine > allergie > vatbaarheid voor virussen zoals corona

 

Histamine dus. We maken steeds grotere hoeveelheden van dit vervelende stofje aan, omdat we zoveel van onszelf vragen. Ik weet wel dat ik hopeloos ouderwets en saai ben, maar ontken het eens? Vroeger werkten mannen en bleven vrouwen thuis bij de kinderen en het huishouden. Iedereen rust an z’n donder zogezeid. Toen de industriële revolutie (19e eeuw) kwam, trokken mensen van het platteland naar de steden om daar in fabrieken te werken. Dat was einde rust en toen begonnen mensen ook vaker ziek te worden. Pure uitputting! Ze moesten zo hard werken, omdat ze anders niet rondkwamen van hun karige loon en leerden zichzelf zo uit te rekken om dat allemaal te kunnen. Vrouwen vonden het eigenlijk ook wel leuk om niet altijd thuis te zitten en wilden blijven werken. Vooral nadat veel vrouwen tijdens de Eerste Wereldoorlog de baan van hun man hadden overgenomen en vonden dat ze dat best konden combineren met een gezin. Ja dat kan ook wel, maar het gaat ten koste van je innerlijke rust, je balans en dus ook je gezondheid.

 

Een massale uitbraak van histamine? Hoe kan dat nou?

Dit is iets wat sowieso plaatsvindt. We komen om in de allergieën en dat komt omdat we onszelf steeds verder opzwepen om alles maar te kunnen en om alles maar uit het leven te halen wat erin zit. Geduld is veel mensen vreemd geworden en rust haal je tegenwoordig na je pensioen. Probleem is wel dat je steeds langer moet doorwerken en dat je ook dán veel te veel wilt. Je hele lijf is ingesteld op altijd actief zijn en het kost veel tijd om tot rust te komen. Veel mensen gunnen zichzelf die tijd niet, omdat ze nog zoveel ervaringen willen opdoen. Reizen maken, de kinderen helpen, een huis met tuin onderhouden, toch nog wat bijwerken naast je pensioen, een paar fikse verbouwingen zelf doen … zomaar een paar voorbeelden die u vast herkent uit uw omgeving. Rust is iets wat tegenwoordig luxe is en je bent bovendien veel populairder als je actief bent dan wanneer je lekker je rust neemt.

Iedereen is en blijft dus overbelast zolang het gaat en histamine is in steeds hogere mate aanwezig in ons leven. Zelfs ik heb allergieën, terwijl ik weet hoe het werkt en hoe ik ze moet voorkomen. Je moet gewoon mee met de tijd en kunt ze niet altijd voor zijn. Maar er was in 2019 toch wel heel plotseling een enorme uitbraak van dat coronavirus. Mensen werden er massaal ziek van en helemaal in het begin overleden er ook vrij veel mensen aan – in combinatie met andere aandoeningen. Mensen met longziektes zijn extra vatbaar: het verhaal lijkt te kloppen, ziet u wel? Die worden immers sneller benauwd. En mensen met allergieën zijn juist minder vatbaar voor covid, want … als mijn theorie klopt, komt dat omdat die al gewend zijn aan een overdosis aan histamine in hun lichaam. Nog iets: mensen krijgen last van bloedpropjes en myocarditis door het virus en ook door het vaccin. En kijkt u eens wat histamine onder andere veroorzaakt? Jawel: myocarditis. Ook hebben mensen voedselallergieën met anafylactische reacties sinds de coviduitbraak.

Hier nog een stapeltje links naar medisch-wetenschappelijke websites, die een enorme toename aan allergieën melden sinds de corona-uitbraak.

 

Wat ik nu vermoed, is dat die wetenschappers eerst in Amerika in één van de laboratoria van het CDC en daarna in dat Wuhanse lab, bezig zijn geweest om iets met histamine te doen. Het kan heel goed zijn dat ze aanvankelijk wilden proberen iets tégen zoveel histamine te doen en dat er daarna van die globalisten bij kwamen, die de wereldmacht willen weet u wel. Deze types willen al een eeuw een virusuitbraak organiseren en er dan een vaccin voor maken, waar mensen dood aan gaan. Dat vinden ze dan een gewéldige oplossing tegen overbevolking, jawel. Niet alle mensen hebben een helder verstand! Tegen overbevolking is slechts één remedie en dat is dat je iedereen welvaart gunt. Dan krijgen mensen minder kinderen namelijk en zo neemt de overbevolking snel af. Doodsimpel. Deze globalisten echter willen niet iets wat leuk voor iederéén is, want die willen alleen ZELF profiteren van de goede dingen des levens. Daarom kiezen ze voor een negatieve oplossing tegen overbevolking.

 

Geen Ivermectine of Hydroxychloroquine. Wel een vaccin

Dus dan hebben die wetenschappers, die ‘bezig’ waren met dat SARS-CoV-2-virus, zitten uitpluizen hoe je nou zo’n virus zo manipuleert dat het extra histamine losmaakt in de mensen, waardoor ze er goed ziek van worden. En ze hebben iets gedaan, waardoor er over de hele wereld van die virusjes in de lucht ronddwaalden. Tenslotte hebben ze iets gedaan, waardoor dat virus verrékte besmettelijk is. Nu ben ik geen biochemicus en weet ik niet hoe je zoiets exact doet, maar in ieder geval zijn er besmette mensen gaan reizen vanuit Wuhan naar andere landen. Die besmetten anderen daar en zo ging het virus rond. Misschien hebben ze ook wel virusjes in de lucht gespoten of iemand een koffer vol virusjes meegegeven, waardoor die dingetjes in de lucht kwamen. Ik weet het niet! Ik weet alleen dat het hun gelukt is om dat virus overal heen te jagen en om vette paniek te veroorzaken.

Vervolgens moesten alle regeringen op de hele wereld verplicht tegen hun bevolking zeggen dat ze geen Ivermectine (een antiparasietenmiddel) mochten gebruiken, geen Hydroxychloroquine (middel tegen malaria), dat vitamine D innemen niet zou werken en zink zelfs schadelijk zou zijn. Nou, in India en grote delen van Afrika werden deze middelen juist uitgedeeld aan de bevolking en daar was de coronauitbraak toevállig veel minder dan in de rest van de wereld. Het kan niet door het warme klimaat gekomen zijn, want er zijn veel meer warme landen op de wereld. Daar waren wél uitbraken. Het komt door die middelen dat bovengenoemde landen veel minder last van corona hadden.

De reden waarom we die middelen nog altijd niet mogen nemen – ze zijn letterlijk verboden! – is dat we per se een vaccin moeten nemen. Daar zijn we nog altijd niet vanaf, want die Gemene Globalisten moeten en zullen per se de hele wereld ingeënt hebben met dat rommelvaccin van ze, waarvan niemand weet wat er precies in zit en waarvan wel opvállend veel mensen tia’s, hartaanvallen, myocarditis en dus ook toegenomen allergieën oplopen. De vaccins zorgen dat je cellen de volle mep van dat virus moeten aanmaken en dan ook weer genezen. Een normaal vaccin heeft een heel klein beetje van het virus waartegen het werkt, in zich en daardoor stimuleert het het immuunsysteem. Niet om ziek te worden, maar om antistoffen tegen de ziekte aan te maken. Maar de coronavaccins verzwakken het immuunsysteem juist, want ze overbelasten het.

Onderzoek mogen we niet doen, onszelf genezen met natuurlijke middelen is zogenaamd belachelijk en zonder dat je gevaccineerd bent, mag je gewoon het land niet meer uit, veel winkels en uitgaansgelegenheden niet meer in en daar gaan regeringen echt niet mee stoppen als u dat nog denkt. Die 2g-regeling is dan wel weggestemd, maar gisteren zag ik alweer in de krant dat veel horeca-ondernemers 1g (alleen naar binnen na een covidtest) helemaal prima vinden. Het is dus érger geworden in plaats van minder erg. De regering wil het coronaprobleem niet oplossen, maar aanhouden. Dat is niet logisch, het is onderdrukkend en dus moeten we er zelf iets aan doen.

Vitamine D shortageWe gaan het zelf oplossen!

Nu we best wat bewijs hebben verzameld dat de oorzaak van dat coronavirus een verhoogde aanmaak van histamine in het lichaam is, kunnen we daar wat tegen doen. Er is namelijk ook weer iets wat histamine opruimt én daarna kunnen we iets gaan doen om minder histamine aan te maken. De stof die histamine opruimt, is vitamine C. En dan is er nog vitamine D, die zorgt dat u minder vatbaar bent voor ziekte in het algemeen en waar wel 80% van de mensen een tekort aan schijnt te hebben. Zink is niet nodig.

Ik weet wel dat u nu gelijk een pot vitamine D en één met vitamine C gaat halen, maar misschien luistert u nog even naar goede raad van mij. Pillen innemen is namelijk niet de beste oplossing! Een vitamine is een geneeskrachtig stofje dat in een plant zit en dat deel uitmaakt van de genezende ziel of essentie van die plant. Het is daarom altijd beter om de hele plant in te nemen in de vorm van een aftreksel of voeding. Ik noemde eerder al geconcentreerd bosbessensap als middel tegen covid en ook om te ontgiften van de vaccins ertegen. Dit sap zit bommetje vol met vitamine C en D. Maar er zijn meer opties, want vitamine C zit in meer geneeskrachtige kruiden en voeding. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • sinaasappelsap (liefst versgeperst)
  • pepermuntthee of Marokkaanse munt door uw eten
  • uien! Een pan uiensoep doet wonderen
  • citroensap door uw thee en/of salade
  • geconcentreerd bosbessensap dus

 

In bovengenoemde voeding zit ook veel vitamine D en dan is er nog iets: vitamine D doet u vooral op, wanneer u naar buiten gaat. Of als u voor het open raam zit. Ramen openen om te luchten is sowieso altijd goed, want een virus kunt u dus inademen, zoals we gezien hebben en dan gaat u histamine aanmaken. Als u het huis goed lucht, vliegen de virusjes wel mee naar buiten en hebt u minder kans elkaar te besmetten met griep enzo.

Dan heb ik nog een laatste ding, want preventie is altijd beter dan genezing. Als u nou eens wat meer rust zou nemen in uw leven, zou u ook veel minder last hebben van allergieën. Dan zou u minder vatbaar zijn voor ziekte in het algemeen en voor virusziektes in het bijzonder en u zou ook gelukkiger zijn. Rust is ontzettend belangrijk! Altijd maar doorgaan met jezelf opzwepen tot nóg grotere prestaties is hartstikke ongezond. Doe de dingen met aandacht en neem pauzes tijdens het werk. Werk zeker als moeder of alleenstaand ouder niet meer dan u aankunt en wees niet beschaamd om huisvrouw of zelfs huismán te zijn. Het is een eerzaam beroep hoor en de beste ouders kiezen ervoor om niet te werken. Als je alleenstaand ouder bent, is het moeilijk. Daar weet ik alles van, maar toch ben ik van mening dat je eerst aan je gezondheid en balans mag denken en dan pas aan lekker veel geld verdienen. Kinderen voelen het wanneer de balans weg is en het huis is een stuk gezelliger als er een ouder overdag thuis geweest is om ervoor te zorgen, dan wanneer het hele gezin ‘s avonds gehaast thuiskomt, in alle haast eten moet zien te brouwen en overbelast is. Naschoolse opvang is ook voor kinderen extreem vermoeiend en de kosten draagt u uiteindelijk zelf.

 

Conclusie

Nogmaals: dit is geen wetenschappelijk onderzoek, hoewel er wel opvallend veel aanwijzingen zijn dat mijn bevindingen kloppen. Allergieën zijn een enorm probleem tegenwoordig en artsen maken patiënten wijs dat er niets aan te doen zou zijn. Nou, dat is wel degelijk mogelijk! Ik zelf ben nog niet geheel van mijn allergietjes af, maar ze zijn een heel stuk minder erg en ik heb andere mensen er zelfs helemaal van afgeholpen. Traumaverwerking is uiteraard in sommige gevallen ook nodig. Dat wil niet zeggen dat u dan grote trauma’s hebt. Een nare herinnering die u niet goed hebt verwerkt omdat u ergens van schrok, kan ook al een blokkade vormen, waardoor u niet geneest of zelfs ziek wordt. Als u bovenstaande adviezen toepast, doe deze oefening er dan ook eens bij. Het is niet zo moeilijk en dan bent u er zeker van dat uw pogingen zoden aan de dijk zetten. We hoeven toch niet massaal ziek en ellendig te blijven? Nergens voor nodig, gewoon aanpakken. Deel dit artikel maar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.