podcast-natassanews

Video – Gnostici en kabbalisten debunked

Het klinkt misschien als een kleinigheidje dat Jezus wel of niet getrouwd was en met wie dan wel, maar de pedofielen die het gnostisch-kabbalistische geloof aanhangen, geloven dat hij per se met Maria Magdalena getrouwd zou zijn geweest. Het is een manier om hun satanische manier van leven erdoor te drukken bij het volk en dan de wereld te gaan beheersen. Dat is niet de bedoeling uiteraard, dus debunk ik het eventjes. 

Dat is belangrijker dan u denkt, omdat als u niet meer wilt dat onschuldige kindertjes worden verkracht, gemarteld en vermoord door deze monsters, u ook hun geloof moet ontzenuwen. Dat heb ik in een paar artikelen al gedaan, maar ook nog op video hier opdat het echt helemaal duidelijk moge zijn: Jezus had GEEN foute, slechte vrouw. Het kwaad is niet met het goede getrouwd, want het kwade hoort gewoon niet te bestaan. Zie de video hieronder.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft unieke informatie over de top van de wereldmacht en over satanisch kindermisbruik, die zij deelt. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Hier is de video op YouTube:

 

 

Hier is de video ook op Rumble:

 

 

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow The News by Email

 

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.