orange-health

Eén van mijn grootste ontdekkingen op het gebied van écht genezen is dat vitamines, mineralen en alle andere stoffen en stofjes niet op zichzelf staan. Door middel van een paar voorbeelden leg ik uit hoe het werkt in je lichaam.

Laten we chroom als voorbeeld nemen. Als je daarvan genoeg in je hebt en het goed werkt, heb je geen vreetbuien en werkt je stofwisseling waarschijnlijk correct. Chroom is een mineraal op zich, maar maakt ook deel uit van ijzer. Alléén het kale chroom doet niets: het heeft een paar andere stoffen nodig om z’n werk te kunnen doen en één daarvan is dus ijzer. IJzer heeft naast chroom nog weer andere stoffen nodig, zoals lood en laurinezuur. En het heeft vitamine C nodig om goed opgenomen te worden. Dat gaat via een eiwit dat ferritine heet en deel uitmaakt van histamine, dat weer bij vitamine C hoort en ijzer aan die vitamine koppelt. Als je begrijpt wat ik bedoel …

Alle mineralen, vitamines, hormonen, eiwitten, aminozuren en andere stofjes zijn aan elkaar gekoppeld en hebben elkaar nodig om hun werk te kunnen doen. Wat is een directeur zonder personeel? Wat is een jampot zonder deksel? Omdat ál die stoffen állemaal aan elkaar gekoppeld zijn, heb je ze állemaal nodig voor welk doel ook. Dus als je bijvoorbeeld een vitamine B12-tekort hebt, is het geen oplossing om die kale vitamine te laten injecteren. Bij deze vitamine horen onder andere de tweelingvitamines K1 en K2. Die spuit je niet in, dus die moeten uit je andere voeding komen of uit je lichaam zelf om te kunnen werken. Dan krijg je daar een tekort aan, want die moeten de vitamine B12 gaan ondersteunen. Hele volksstammen reageren allergisch op deze injecties en worden niet serieus genomen!

 

 Untold Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Alles wordt uit z’n normale evenwicht gehaald, omdat iemand bedacht heeft dat injecties met kale vitamines een goed idee zouden zijn. Of vitamines snoepen uit een pot. Ik deed dat vroeger ook, want toen wist ik nog niet wat ik nu weet, maar het kan beter: welke voedingsstof ook moet onder andere in je cellen opgenomen worden en daar is dus ook weer die vitamine C-met-histamine voor nodig. En de boel moet ontsmet worden, dus jodium is nodig. En germanium met quercetine om te ontgiften. Calcium om de B12 de ruimte te geven om z’n werk te doen, ijzer om kracht te geven en ga zo maar door.

Als je dus je vitamines en andere voedingsstoffen niet uit je voeding haalt, moeten ál die andere voedingsstoffen die óók nodig zijn om je weer in balans te helpen, uit je lichaam zelf komen of uit andere voeding. Dan raak je úít balans in plaats van erin, want je hele lijf moet uit elkaar geschroefd worden om al die stoffen bijeen te ronselen. De K1 zat in je hart, de vitamine D was met je haar bezig, je chroom was in je maag aan het werk en die moeten er allemaal bijkomen, omdat je injecties laat zetten met één vitamine erin. Of omdat je een enórme lading kale vitaminepillen naar binnen werkt op advies van een orthomoleculair arts. Supplementen zijn alléén een goed idee als je echt een flink tekort hebt of een chronisch tekort. Maar ook dan dien je eraan te werken dat dat tekort ópgelost wordt in plaats van altijd maar weer uit die pot pillen te blijven snoepen.

 

ALLE voedingsstoffen zijn nodig

Misschien begrijp je nu waarom planten, kruiden en voeding waar niet álle vitamines, mineralen enzovoort in zitten, ongezond zijn én nooit kunnen genezen? Alsjeblieft, neem geen vitamines enzovoort meer uit potjes, flesjes of naalden. Stop er ook zeker niet abrupt mee, omdat je dit nu leest! Je lichaam is eraan gewend dat er roofbouw op wordt gepleegd, dus overleg met je arts of kom bij mij om je tekorten op een andere, gezondere manier aan te vullen. Ik zal deze informatie ook op mijn website zelf zetten, zodat je het altijd nog even kunt nalezen.

Gebruik geen wietolie, geen kurkuma, geen aloë vera, geen superfood, neem geen smoothies waar ingrediënten in zitten die geen eten zijn en eet normale, gezonde voeding! Eet gerust soms veganistisch of paleo, maar doe dat niet altijd. Je lichaam heeft iets aan vlees en zuivel nodig en granen en fruit zijn zelfs van levensbelang. Gebruik geen giftige planten of zelfs dierenextracten als verkeerd begrepen “geneesmiddel”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.