beschuit-met-muisjes

Vooruit met de geit en de schepen in de hens

Eigenlijk heb ik geen geit gekocht en heb ik ook geen schip in de hens gestoken. Saai, dat wel! Maar volgens mij heb ik een flinke fik tussen mij en mijn verleden aangestoken en is mijn nieuwe mediabedrijf geboren. Ook heb ik Google AdSense op de knie gekregen. Die gaf echt gelijk allemaal advertenties met levensgrote foto’s van oorsmeer erop, midden op de voorpagina van mijn mooie website. Dat kon ik uiteraard niet toelaten, maar volgens mij doet ‘ie het nu niet meer. Ook heb ik een puik idee voor de ISS aka FIOM.

Deze wrede brei-en-krentenclub had me bij mijn ouders vandaan gestolen en in een satanisch “gezin” gezet. Dat dat voor hén normaal is, weten we nu wel. Het is echter in het algemeen beslist ábnormaal om met haat, negativiteit, slaag, misbruik als kind en ander geweld op te groeien. En al helemáál niet om je leven lang constant gesloopt te worden met gezin, familie, bedrijf en al. Als ouders hun kinderen iets willen bijbrengen, dan hebben ze van God een mond gekregen om met hen te praten. Op míjn pad geen hitsige kerels meer, geen roddelende tuthola’s, geen stiekem inhalige en konkelende overheden en al zékerrrrrs geen spierballentaal meer van “ik maak je kapot als je …”. Iedereen heeft een eigen wil en niemand heeft zich daarmee te bemoeien. Punt!

En dan nog deze eventjes: bovenvermelde brei-en-krentenclub heeft na mijn vertrek geen moeder god meer. Duzzz mocht die toko nou nog een nieuwe godin zoeken, dan heb ik hier een mooie website voor ze. Daar kunnen ze een vacature aanmelden en het is de eerste vier dagen nog gratis ook. En nu wegwezen uit mijn leven allemaal! Even mijn dossier sturen en dan klaar. Als je het nódig hebt om te slopen, dan verkopen ze hier boksballen. Nog een punt. Sic!

 

fairy-tale-house
Verder in Natassaland …

 

logo-nn

De geboorte van Natassa News!

Ik ben ermee bezig om mezelf weer bij de Kamer van Koophandel in te schrijven, gewoon als ondernemer zoals ik altijd geweest ben. Er is een donatieknop gekomen, zodat u mij kunt steunen bij mijn fantastische werk ter demping van de drek waarin we momenteel leven. Ik dacht dat het verschrikkelijk moeilijk was om zoiets op je website te manoeuvreren, maar dat bleek erg mee te vallen allemaal. Rechtsboven en rechtsonder staat ‘ie en u mag kiezen wat u wilt doneren. In het kader van de vrijheid …

Ideeën om een objectieve en open media te creëren, heb ik wel. Die wordt dan ook rendabel, want dat kan allemaal bést, als we meegaan met onze tijd. Meer zeg ik nog niet, want eerst moet ik zien dat ik mezelf op de een of andere manier naar Leeuwarden toe verplaats, teneinde mijn nieuwe bedrijf in te schrijven in de registers van het ondernemersleven. Dat wordt nog een hele heisa.

O ja: ik heb gemerkt dat ondanks dat we in Griekenland nog véél moeilijker namen hebben dan de mijne, Vassiliou toch wel lastig voor u is. Mijn bedrijf heet daarom van nu af aan Natassa News. Kunt u mijn website niet onthouden, dan kunt u altijd naar mijn landingspagina gaan: dat is Jeugdzorgverhaal.com. Via die pagina komt u dan weer gewoon hier. Fijne avond nog en tot in het volgende artikel of podcast!

 

 


reminder Denkt u er nog even aan:

  • hier een like
  • een like op Facebook of Twitter
  • een leuke reactie
  • bent u al ingeschreven voor de nieuwsbrief?
  • even het artikel delen

√ Check!

 

© Natassa Vassiliou

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

This Post Has 2 Comments

  1. Wilko

    Gefeliciteerd en succes Natassa!

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.