white-dove

Vandaag hebben presidenten Xi Jinping van China en Vladimir Poetin van de Russische Federatie afscheid genomen van hun gesprekken om de problemen in Oekraïne én in de wereld in het algemeen op te lossen. Nu pas is bekend geworden dat terwijl Xi in Moskou was, de Japanse premier Fumio Kishida naar Kyiv getogen is om Oekraïne te “steunen”. Let wel: de westerse landen zijn degenen die de oorlog in Oekraïne willen voortzetten, maar ze geven Rusland er de schuld van.

China en Rusland zien het probleem als volgt: de VS vindt dat zij de hele wereld in haar eentje mag beheersen en dat zij overal politieagent mag spelen. Op deze manier heeft dit land heel veel andere landen aan lager wal geholpen, want dit is niet hoe het werkt. Als je wilt dat de wereld er economisch, juridisch, medisch enzovoort op vooruitgaat, moet je toelaten dat dat gebeurt. Toelaten dat landen zich ontwikkelen en niet meteen ze de kop indrukken, zodra het even iets beter met ze gaat. Dat is wat Amerika doet; kijk maar in Irak, Syrië, Libië, Afghanistan en ook Iran en Noord-Korea. Kijk maar hoe ze Turkije tot een monsterlijke macht hebben gemaakt en de Europese Unie hetzelfde.

China en Rusland, net als de andere BRICS-landen en nog veel meer verdere landen, vinden dat er meerdere machtsblokken horen te zijn. Macht, omdat je wel stevig moet staan om niet binnengevallen te worden zodra een ander land buiten z’n boekje gaat en toch ook oorlogstoer gaat. Of u het ermee eens bent of niet: dit is het plan van de rest van de wereld, die niet met Amerika mee wil en daar gaan de gesprekken in Moskou nu over. Hoe Xi en Poetin kunnen samenwerken om te zorgen dat de Amerikanen de macht niet meer hebben om Oekraïne zo kapot te maken. Nu is het land immers genoodzaakt om de oorlog vol te houden totdat er geen Oekraïener meer over is in het land en dat is verschrikkelijk.

Als u hier klkt, ziet u het filmpje van hun afscheid.

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

Al Jazeer heeft ook een video waarin verteld wordt wat er besproken is in Moskou: de zorgen om een steeds meer in macht toenemend Amerika dat de wereld terroriseert en nu zelfs via Europa met uranium verrijkte wapens naar Kyiv wil sturen. Oekraïne zelf krijgt de kans niet eens om op het vredesoplan van China in te gaan, onder de plak van de Amerikanen zittend. Zij zijn verplicht deze oorlog door te laten gaan tot de laatste Oekraïner en dat is intriest. Ik zeg niet dat Rusland volkomen gelijk heeft, want vind ik niet. Maar het land heeft wel degelijk een punt dat Amerika te machtig is en gebroken moet worden. Wij willen immers ook niet dat zij hun plannen voor hun wereld doorzetten met die doorgeslagen energietransitie die je niet Great Reset mag noemen, want dan ben je zogenaand een complotdener. Met nog ladingen immigranten erbij, met een onherstelbaar kapotte economie en altijd maar vazal van de Amerikanen. Niemand wil dat! Hier is het filmpje.

 

 

Russia Today meldt dat de VS Oekraïne niet eens de kans geeft om vrede te bespreken met Xi Jinping. Ik weet niet of het waar is. Het lijkt er niet op dat Xi richting Kyiv is vertrokken, maar het kan maar zo zijn dat hij daar vanmiddag toch opeens opduikt.

 

Japanse premier in Kyiv

Fumio Kishida was gisteren al in Oekraïne, maar nu pas staat het in de krant. Hij heeft Oekraïne nóg eens 15,6 miljard dollar “hulp” beloofd van het IMF. Dat lijkt prachtig, maar dat geld moet wel betaald worden en wel door de westerse landen, waar lang niet iedereen het hiermee eens is. Plus Oekraïne wordt op deze manier steeds afhankelijker van Amerika en de Europese Unie. Het land moet doorvechten tot de laatste man en de enigen die zeggen dat zij dat zorgelijk vinden, zijn Vladimir Poetin en Xi Jinping. Heel eerlijk! Hier kunt u de bijeenkomst volgen, die ook alweer geëindigd is ondertussen. Het bezoek van Kishida aan Kyiv heeft zeker géén stappen voor vrede gezet, maar ik hoop dat dat in Moskou wél is gebeurd. dat Xi en Poetin een manier hebben gevonden o de oorlog af te bouwen. We gaan het de komende tijd zien en ik hoop dat Oekraïne en de wereld in het algemeen niet nóg verder uiteengetrokken zullen worden, maar dat ze naar elkaar toebuigen. Dat kan alleen als Amerika minder macht heeft.

 

 

donations Untold Times

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.