money-donations-euros

Vrij metselen

Vandaag alleen een kort stukje, want mijn ogen doen helse pijn en ik kan geen contactlenzen verdragen. Dat geeft jullie ook tijd om te doneren, want september begint en net als jullie heb ook ik uitgaven. Dus gewoon even doen ja? Niet je hart dichtgooien en mij laten verhongeren. Ik heb al dagen geen eten meer en mijn familie kan nog steeds niet helpen.

 

De Vrijmetselarij van de hel

Dat komt omdat ik nu wel uit de satansekte ben – hiep hoi! – maar er is nog een afdeling van het kwaad. Ik heb er nooit veel over geschreven, want ik kreeg er niet veel van te zien. Verkeerde informatie of halve waarheden over deze eveneens gestoorde beweging vertellen doet de rest van de wereld al, dus daar wil ik niet aan meedoen. Het gaat om de Vrijmetselarij en tot nog toe kan ik alleen één ding daarover vertellen, dat zeker weten correct is.

Als je je een land voorstelt waar het leger regeert met een junta, dan is de satansekte de junta. Dus het leger en de regering, die ook uit officieren van het leger bestaat. De Vrijmetselarij is dan de politie, die iedereen op de volgens hen juiste plek zet en zorgt dat ze daar blijven. Mensen zijn domme geiten in hun kijk op de wereld, dus die mogen niet zomaar eigen initiatieven ontplooien. Nee nee.

 

Als je nog niet gedoneerd hebt, kun je dat hier doen. Een beter doel dan dit is er op de wereld niet te vinden. Ik maak immers de hele satansekte die alles beheerst op de wereld, ongedaan. Niemand anders kan dit en niemand komt zelfs maar op het idee om de problemen gewoon eens op te lossen in plaats van brandjes te blussen. Of te proberen machthebbers die muurvast zitten, ontslagen te krijgen, zonder ze eerst los te weken. Ik week ze wél eerst los. Daarna verdwijnen ze vanzelf. Dus even doneren graag!!! Jullie krijgen betaald voor je werk, maar ik moet alles voor jullie doen en krijg geen rooie cent gegund. Dat is niet okee!! 

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Wie zitten er eigenlijk bij de Vrijmetselarij?

De lage loges of niveaus van de Vrijmetselarij zijn ook wel voor mensen die geen satanist zijn. Die groeien gewoon niet door en denken dat het een gezellige club is. Maar degenen die doorschieten naar de hoge loges of daar gelijk al beginnen, komen wel degelijk uit satanische families. Sterker: de Vrijmetselarij is de plaats waar satanisten samenkomen. Stel je maar voor: twee satanisten komen elkaar tegen op straat. Zegt de ene tegen de andere (ik hou het netjes): “Zeg weet je ook wanneer die leuke show nog maar was, waarin ze een kat gingen slachten?”. Zoiets kun je niet zomaar zeggen, toch? Of deze. Roept er één over de parkeerplaats op zaterdagmiddag: “Hé ik ken jou! Ik zag jou vorige week in de satanstempel”.

Nou, daarom heb je dus de Vrijmetselarij. De leden ervan dragen allemaal – vaak – zo’n speciale protserige zegelring en zo herkennen ze elkaar. Dit is de crème de la crème van de chique elite, die zelfs tijdens het boodschappen doen nog hun dure Armanipak of Versacejurk dragen. Niet allemaal uiteraard, maar dit zijn die ontzettend arrogante lieden van de overheid. Die werken bij Jeugdzorg, bij de gemeente of iets dergelijks als manager of zitten in het kabinet. Dit zijn degenen die je altijd ongelijk geven, als je een goed mens bent. En ze komen overal mee weg, want de hele Vrijmetselarij aka satanskerk staat achter ze. Eén miljard leden wereldwijd.

Dus zeg maar: protserige ring + arrogante attitude = levensgevaarlijke satanist van de Vrijmetselarij. Je kunt er een wiskundige vergelijking van maken. Ze verliezen steeds meer macht, omdat ze mij als doofpot gebruikten, door mij de kop naar beneden te drukken. Zodat ik geen mensen bereik op het internet en iedereen het hardnekkig verrekt om me te steunen. Ik ben in mijn eentje en zij zijn in Nederland 5 miljoen. Moeten jullie niet eens bij me komen staan?

Maar nee. Jullie helpen deze monsters liever door mijn artikelen niet te verspreiden en door niet te doneren voor mijn werk. Als jij hen óók weg wilt, help je mij gewoon. Het is echt niet veel gevraagd en het is zelfs schandalig om de enige ter wereld die deze club zelfs maar aandurft, zo te schofferen. Je gaat je heel binnenkort doodschamen, maar dan is het te laat om het goed te maken met me. Zodra mijn familie me kan helpen met geld, heb ik jullie niet meer nodig. Dan help ik jullie ook niet meer. NU is je kans om groots te zijn! Dus even op de deelknop rammen en op de donatieknop. Je hebt geld zat, je kunt best wat missen voor het allerhoogste doel. Als ik straks op mijn mail kijk, wil ik zien dat er geld binnengekomen is en veel ook!!! Dus deel dit verder. Overal waar mensen zijn.

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.