money-donations-euros

Waar staan we eigenlijk?

Gisteren waren mijn team en ik weer eens bezig mij te bevrijden van nóg meer satanisten die mijn leven en dat van mijn familie overheersen en slopen. Er kwam een wijf uit met een enorme hoop bombarie, waar we nu nóg van ondersteboven zijn. Ik was zo woedend dat ik direct een boos stuk schreef en publiceerde, maar eigenlijk moet je daar beter even mee wachten op zo’n moment. Tja, weten wat wijsheid is en het ook doen zijn niet altijd hetzelfde als je deze vuile sekte binnenin je hebt. Ik heb ook eindelijk voorgoed uitgevist hoe dat zit met al die politici die de laatste tijd steeds met me komen buurten.

Iedereen heeft tegenwoordig dus van die apparaatjes, die in 2004 door Bill Gates voor de CIA ontworpen zijn met als doel om dienst te doen als superwalkie-talkies. Je richt ze op iemand als persoon en dat werkt op het DNA. Je kunt dan ook via je gedachten praten, want dan kun je niet afgeluisterd worden door anderen die ook zo’n dingetje hebben. Probleem is wel dat je communicatie dan wel héél intiem wordt, want de ander kan je gedachten lezen. Plus nog veel erger: je kunt ook één apparaatje gebruiken en er dan anderen mee afluisteren. Je moet wel bepaalde kennissen hebben om aan zo’n apparaat te komen, maar dan heb je ook wat. Was ik nu vergeten te vertellen dat er ook superdeluxe vertaalsoftware bij zit? Ja, je kunt er ook Chinezen, Russen en Arabieren mee volgen. Hun gedachten worden keurig vertaald en er schijnt wel iets te zijn wat je kunt doen om niet gevolgd te worden, maar het blijft moeilijk. Als je bijvoorbeeld geen contact met de ander maakt, kan die niets te weten komen, maar als zo iemand je dag in dag uit zit te stalken, word je op een gegeven ogenblik boos en zeg je dat ze moeten opdonderen. Op dat moment heeft die ander al je informatie binnengehaald. Duivelse apparaten zijn het toch uiteindelijk.

 

Satanisten bij Jeugdzorg? Jazéker!

Ik heb ondertussen van drie vrouwen bij Jeugdzorg zekerheid dat ze satanisten zijn. Als je zo iemand binnenin je vindt, omdat ze je vervloekt (!) heeft, kun je er donder op zeggen dat het een satanist is. Gnostiekleden, gnostici of gnosticisten zo u wilt: het is allemaal hetzelfde. Van zogenaamd “vertrouwensarts” Gwen V. die je verraadt waar je bij staat en die nú bezig is uit me te komen met een enórme vloek tegen mijn gezin, wist ik allang dat ze satanist was. Alleen al de samenwerking met Monique D. van obs de Wereld in Wageningen, die niet alleen tegen mij stookt, maar die ik ook bij een aantal mensen met mentale problemen gevonden heb en die sowieso altijd gezinnen kapotmaakt op die school, spreekt boekdelen. Gwen werkt niet alleen bij Veilig Thuis Velp (Arnhem), maar ook bij de “Raad” voor de Kinderbescherming en bij de ISS. Dat betekent dat ze door de ISS naar Jeugdzorg gestuurd is met als doel om gezinnen te mollen. U weet wel: die ISS die kindertjes ontvoert van goede ouders in het buitenland en ze dan verkoopt in rijke landen. Precies zoals ze bij mij ook gedaan hebben.

Ik heb er nog twee en dan die Monique D. die 20 jaar lang dagelijks rituelen tegen mij loopt te doen en niet alleen tegen mij, maar tegen de halve school waar ze zogenaamd dan “directeur” van is. Ze is zó capabel dat ze inmiddels geen “directeur” van twee scholen meer mag zijn, met op iedere school een locatiehouder die het echte werk doet. We hebben verder nog Marian van B., ook van de ISS en die vind ik 11 jaar na dato nog maandelijks wel een keer binnenin me. Degene die gisteren de explosie veroorzaakte waar noch Costas noch mijn ouders noch Bill Gates van bijgekomen zijn, is Marije J. van de Kinder’bescherming’ Arnhem. Deze modemiep was nauwelijks 28 jaar oud, toen ze mijn jongste zoon zonder enige reden, gewoon om hem kwaad te doen, zijn moeder afpakte en nog geen jaar later de oudste het huis uitjoeg. Dit soort figuren die dus als levensfilosofie het satanisme hebben, geloven in het traumatiseren van kinderen. Ze vinden misbruik eh … normaal en er zijn nog een paar trauma’s die zij eveneens normaal achten in het leventje van een klein kind. Ik zet ze even duidelijk en kort hier neer.

Wel nádat u me eerst gesteund hebt:

 

 Natassa News is een onafhankelijke medicinale en anti-misbruikgerichte nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorm grote kennis over hoe je van ziektes en trauma’s geneest, heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun Natassa met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Als u me gesteund hebt, door u te abonneren op mijn columns, door ze te delen en door een donatie te doen voor mijn nooit aflatende werk, mag u nu verderlezen.

 

De routinetrauma’s van het satanisme

In het satanisme heb je twee soorten eh … opvoeding. Het ene soort is voor hen dan ‘normaal’ en het andere is om iemand te dwingen tot het later gaan uitvoeren van één functie: MK Ultra, alleen voor meisjes. De voor hen dan normale opvoeding bestaat uit sowieso een harde en gemene omgeving, die aan ontgroenen doet, aan klieren en aan pesten. Dan specifiek wordt ieder kindje rond de leeftijd van 18 maanden verkracht. Inwijding noemen deze gasten zoiets. Rond een jaar of vier is er dan vervolgens “De Put”: een levensgevaarlijke treitering, waarbij het kleutertje in een donkere kamer of in een put ergens in een riool of iets dergelijks wordt opgesloten. De sekte staat buiten te schreeuwen: “Ja je zit nu opgesloten en Jezus en God halen je er niet uit. Nee, die komen niet, maar wij zijn er wél. Als je God en Jezus afwijst, halen we je eruit”. Dat doet zo’n kind uiteraard niet meteen, want dit soort monsters leert hun kinderen op jonge leeftijd van God en Jezus te houden en er onvoorwaardelijk in te geloven. Vervolgens moeten ze hen opeens afwijzen.

Stelt u zich eens voor wat een traumatische ervaring dat is! Ik heb het twee keer moeten meemaken en kan u vertellen dat het inderdaad doodsangst inhoudt. Je zit opgesloten tussen ongedierte helemaal alleen in het donker en wilt maar één ding: ERUIT! Maar niet meer in God mogen geloven?? Heel veel kindertjes wijzen God dan ook niet af, zoals ik bijvoorbeeld, en dan moeten ze twee uur lang vastzitten. Misschien nog wel erger: je hebt dit ritueel ook om de ouders te moeten afwijzen. Dat is met mijn zoons gedaan. De oudste was zo bang dat hij het deed, de jongste was zo in paniek dat hij twee uur lang om mammie schreeuwde. Maar ze zijn wel degelijk van mij afgescheiden toen en ik van God, die ik opeens niet meer kon zien. Met 12 jaar worden de jongetjes nog eens weer verkracht en dat is dan het teken dat ze nu “man” zijn.

Voor de meisjes die de marteling van MK Ultra moeten doorstaan – ik heb beide soorten moeten overleven! – is er daarnaast “De Pop”. Dit is een marteling die tussen de leeftijd van 2 tot 5 jaar wordt gedaan bij meisjes. Die moeten namelijk in ieder geval hoer worden, ja u hoort het goed! Ze moeten hoer worden en iedere kerel moet over ze heen kunnen, terwijl ze stijf blijven liggen om de verkrachting toe te laten. Dat wordt bewerkstelligd door het meisje te verplichten naast haar meest geliefde pop op de grond te gaan liggen. Dan moet ze net zo stil liggen als de pop, terwijl ze wordt verkracht. Beweegt ze, dan wordt ze tot bloedens toe verkracht, geslagen en geschopt. En denk maar niet dat zo’n meisje dan medische hulp krijgt. Het bloeden wordt hardhandig gestelpt, ze krijgt op haar lazer dat ze niet geluisterd heeft (!) en moet lange tijd naar haar kamer, zo klein als ze is. In haar latere leven worden er constant hitsige kerels op deze meisjes afgestuurd, die ze met zo’n verleden niet van zich kunnen afslaan. Ja en ook dit heb ik meegemaakt. Als er meer meisjes in een “gezin” zijn, moeten die toekijken naar de verkrachting van hun kleine zusje.

Deze “training” is bedoeld om volgzame vrouwen te creëren die altijd opdrachten uitvoeren. Of het nou in de politiek is, als artiest of als huisvrouw. De opvoeding bestaat verder uit dag en nacht kleineren, het meisje ‘s nachts uit bed halen om te martelen, uit te schelden of wéér te verkrachten, altijd uitschelden, slaan, schoppen en in de kamer opsluiten. Zonder geld naar een feestje laten gaan, niet toelaten dat het kind naar een goede school gaat en zo martelen dat ze niet kan leren. Het kind kan maar één ding goed doen: dat waarvoor ze wordt getraind. In mijn geval wilde die verrotte sekte dat ik Maria Magdalena nadeed. Alleen was zij een welgestelde vrouw die mogelijk een bordeel uitbaatte of iets in die geest, maar wilden ze dat ík in de goot zou belanden. En dan moest die vent die dan zogenaamd Jezus is geweest, me er uithalen. Dat durfden ze blijkbaar niet aan me te vertellen, want ik voelde wel dat er aan me getrokken werd om me kapot te maken, maar ik wist niet wat erachter zat.

Toen ik 9 was, wilde de opa uit mijn pleegfamilie daar iets tegen doen. In plaats van me eerlijk vertellen wat er aan de hand was, verkrachtte hij me ook nog es even en programmeerde hij me om heel goed Frans te leren. Hij wilde daarmee voorkomen dat ik in de goot moest, maar wat een manier en wat een uitwerking ook. Ik moest nu per se tolk worden, ondanks dat die pleegmonsters me zó vaak van de trap gesmeten hebben dat ik dat door hersenletsel niet meer kon. Alléén als ik dus goede cijfers op Frans had, kreeg ik uitgebreide complimenten en waren die pleegmonsters een beetje aardig tegen me. Dat is de reden waarom ik Frans ben gaan studeren en waarom dat met héél erg veel moeite nog een beetje lukte. Het is ook de reden waarom ik geen Grieks kon studeren, wat ik zélf graag wilde. Goed onthouden: MK Ultra. Dit wordt in de meeste gevallen thuis gedaan. Als zo’n meisje het ouderlijk huis verlaat om te gaan studeren, werken of trouwen, is ze een wrak. Dit komt alléén goed na jarenlange echte therapie zoals ik die meegeef.

 

Een satanisch Jeugdzorg

Bij Jeugdzorg is minstens 80% van de medewerkers afkomstig uit een satanisch gezin. De rest gaat erin mee, maar schrikt wel wanneer er in een gezin dat ze moeten beoordelen, seksueel misbruik voorkomt. Er iets aan doen is echter uit den boze, want oh dat zou het voortbestaan van wereldwijd de grootste sekte – 1 miljard aanhangers! – nog eens in gevaar brengen zeg. Héél af en toe wordt een kind dat mishandeld of misbruikt wordt, uit huis gehaald en in een beter gezin gestopt. Dat is alleen maar bedoeld om te zorgen dat Jeugdzorg even weer een goede naam krijgt bij het domme volk dat koppig weigert na te denken, zodat ze weer lekker een hele tijd kunnen doorgaan met zorgen dat kinderen juist wél gemarteld en misbruikt blijven worden. En het domme volk is er schuldig aan dat dit maar blijft doorgaan. Als iedereen die met dit gedrocht te maken heeft (gehad), zich samen met mij zou verenigen, was het meteen afgelopen, maar dat kun je vergeten.

Wie in ieder geval nooit bij Jeugdzorg mogen werken, dat zijn mensen met een normale achtergrond, die tegen mishandeling, verwaarlozing en misbruik van kinderen zijn. Die komen nooit door een sollicitatieprocedure, want ‘het klikt niet met het team’. Nee allicht klikt het niet met een team dat vóór kindermishandeling is! Maar die smoes mag volgens de wet gebruikt worden om nieuwe medewerkers af te wijzen en dus kan Jeugdzorg nooit van binnenuit veranderen. Het hele gedrocht moet op de schop en dan moet er een heel nieuw kinderbeschermend geheel komen, dat bestaat uit mensen die normaal denken en van kinderen houden. Niet alleen dat: ze moeten heel sterk in hun schoenen staan, want satanisme aanpakken doe je niet zomaar eventjes. De sekte heeft een gigantische macht, want ze zitten de hele overheid door en die bestieren ze. Niet alleen in Nederland, maar overal op de wereld. Satanisten zijn mensen die een holenmens gebleven zijn, ondanks honderdduizenden jaren van ontwikkeling.

 

Internationale politici op de koffie

Maar niet alleen bij Jeugdzorg stikt het van de gnostici of satanisten. De hele staat wemelt ervan. De laatste tijd kwamen er een heleboel politici met me praten via die apparaatjes en ik moest maar zien te verwerken wat ik allemaal te zien en te horen kreeg. Het begon met Ferd Grapperhaus die zijn straatje schoonveegde, toen kwam Thierry Baudet die nog nooit één klein dingetje voor me gedaan heeft en mij zelfs nooit promoot op Twitter of mij een journalistieke opdracht geeft, terwijl hij zo hard schreeuwt dat hij tegen dat satanisme vecht en mijn verhaal tot in den treure kent. Toen kwam Mark Rutte, die ook Sigrid Kaag en Hugo de Jonge met me liet praten. Ondertussen had ik al gebuurt met Ron DeSantis, gouverneur van Florida en Kaileigh McEnany, de voormalige perssecretaris van Donald Trump die ook kwam praten, en nu journalist bij Fox News is.

Ook Vladimir Poetin kwam praten en Justin Trudeau gooide gelijk de satansekte an sich dicht. Maar het geloof bestaat natuurlijk nog steeds, want deze lieden gaan nooit naar een tempel. Klaus Schwab en Hillary Clinton kwamen praten, George en Alex Soros verschenen, Annabel Nanninga deed een duit in het zakje en Nancy Pelosi, de voorzitter van het Amerikaanse Congress oftewel hun Tweede Kamer. Uiteraard liet ook Recep Erdoǵan niet verstek gaan en Kyriakos Mitsotakis, premier van Griekenland, bleek niet eens zo’n apparaatje te hebben. Inmiddels wel, maar hij laat mij na één gesprekje met rust. Hij zal het wel druk hebben met het afluisteren van de Turkse regering die hem al jaren afluistert en daardoor altijd sterker was. Een krachtmeting tussen die twee is al een eeuw geleden voorspeld, waarbij Griekenland z’n land terugkrijgt met behulp van Rusland. Nu het zo rommelt in Oekraïne, sluit ik niets meer uit. Wie daar overigens gelijk heeft? Rusland natuurlijk. Kijk maar naar de belofte die Rusland is gedaan dat de NAVO niet naar het oosten zal uitbreiden. Inmiddels zit de NAVO overal om Rusland heen verschanst en ja, dat is een dreiging!

Deze mensen doen zichzelf uiteraard voor als helden en anders wel als hardwerkende politici, die heel veel tegenwerking krijgen van die satansekte, waardoor ze veel minder goeds voor hun land kunnen doen dan ze zo graag zouden willen. Vaak kan ik wel gelijk horen, zien of voelen of iemand tegen me liegt, maar als er met zóveel apparaatjes met me contact wordt gezocht, is dat wat lastiger. Ik had dus tijd nodig, maar die kreeg ik niet. Bovendien hadden AL deze lieden al mijn dossiers van Jeugdzorg, terwijl die verrekte tent mij niet eens één dossier wil sturen. Mijn bloedeigen dossier waarin mijn echte naam en afkomst staan en alles wat er met me uitgespookt is! Rutte kent mijn dossier gewoon uit zijn hoofd, of hij heeft het voor zich staan wanneer hij met me praat, maar dan nog. Hij kent alle namen van mensen die me aangevallen hebben tijdens mijn hele leven en weet ook wie ze zijn.

Ga je dan niet denken dat hij wel een goede persoon moet zijn? Vooral als hij ook nog komt helpen, wanneer ik soms helemaal vastzit in een herinnering die ik onmogelijk naar boven kan halen om ze te verwerken. En hij ging naar de kwakzalverij – de Vereniging voor de Kwakzalverij voor nieuwe lezers – in Amsterdam om die de wacht aan te zetten, samen met Ferd Grapperhaus, nadat Geert Wilders ditzelfde eerder ook al had geprobeerd. Maar als je toch de baas van het land bent en je weet dat je Natassa Vassiliou uit die sekte – en dus ook van de kwakx – moet bevrijden om het land weer de goede kant op te krijgen: heb je dan geen succes? Als ik premier was en het tegen deze onterecht zeer machtige toko moest opnemen, had ik die gelijk opgedoekt! Het is een vereniging en geen staatsinstituut. Zij mogen niet zomaar allerlei medische of paramedische professionals aanvallen en hun praktijk sluiten middels lastercampagnes. Vergeet niet dat ook zíj hun slachtoffers vervloeken, want ja ook hén heb ik binnenin mezelf gevonden met een stel vloeken om u tegen te zeggen.

 

Een satanische staat

Hoe goed ís Mark Rutte dan eigenlijk, als hij die kwakx wel bezoekt, maar ze niet de les leest? Hoe goed ís Ferd Grapperhaus eigenlijk als hij dat pedohandboek, waarin gewoon openlijk beschreven staat hoe je seks met kinderen moet hebben, nog niet eens verboden krijgt? Hoe goed ís Sigrid Kaag, als ze toch weer iedere keer zélf besluit miljoenen euro’s van de Nederlandse belastingbetalers naar de Palestijnen te sturen, die er Israëli’s mee vermoorden? Hoe goed ís Hillary Clinton, die beweert het satanisme te bestrijden, maar wel Donald Trump die daadwerkelijk duizenden kinderen redt uit ontvoeringen, staat uit te kafferen? Hoe goed ís Justin Trudeau, die dan wel de satanskerk sluit, maar ondertussen zijn halve land dat terecht protesteert tegen de corona-onderdrukking met ondemocratische spoedwet net als in Nederland en belachelijk strenge ‘maatregelen’, in de gevangenis laat opsluiten en het geld waar hun gezinnen van moeten leven, bevriest? Trudeau was zelf de baas – of hoe noem je zoiets bij die lui – van de internationale satanische kerk, dus hoezo gaat hij die vrachtwagenchauffeurs dan steunen?

Dan Joe Biden en die hele corrupte Democratenpartij van hem. Nou, Biden is zelf dús satanist, want kijk maar wat hij met zijn zoon Hunter heeft uitgespookt dat die zó seksueel verstoord is. Hoezeer die Hunter Biden ook enorme spelletjes speelt in Oekraïne en China, ik kan alleen maar medelijden met hem hebben. Als je als kind misbruikt wordt, heb je altijd seksuele schade. Of je kunt helemaal niet meer, of je wordt hyperseksueel of iets in die richting – ik denk dat met Hunter iets dergelijks gebeurd is – of je hebt vagina-angst of ik weet niet wat een mens allemaal nog meer kan mankeren. Je kunt er zelfs homoseksueel van worden, waarmee ik weer niet bedoel dat alle homo’s, lesbiënnes en anders seksuelen een satanische achtergrond hebben. Dus Biden heeft geen motivatie van buitenaf nodig om de VS naar z’n grootje te helpen. Ik heb eerder het idee dat de Democraten hem expres hebben uitgekozen omdat hij zo gestoord is! Ze laten hem lekker uitrazen: dat is mijn visie op wat hij allemaal doet. Die Kamala Harris weet totaal niet wat ze ertegen moet doen om het land nog enigszins te redden en stopt haar kop in het zand. Ze is nota bene half Indiaans, dus wat een schande! Het zijn allemáál satanisten en daartussen mensen die geen idee hebben van wat satanisme is, maar stom op de Democraten blijven stemmen.

Dan Mark Rutte: die trok zelf de VVD naar links, omdat hij zogenaamd dacht dat hij juist door mee te buigen met de linkse politiek – dat zijn immers de satanisten – op een gegeven moment zou kunnen afslaan naar rechts. Hij vertelde het me hoogst persoonlijk en ik kreeg de indruk dat hij nu wel door heeft dat dat niet de juiste weg was. En ja ik zie ook wel dat het stoppen van bijvoorbeeld de coronamaatregelen niet wil lukken, omdat er naast tech en gekonkel ook magie, vloeken en al wat dies meer zij aan occulte troep wordt gebruikt in de politiek. Vanochtend vroeg hij me te helpen bij het versoepelen. Ik kreeg Jaap van Dissel (directeur RIVM) en Marion Koopmans (lid OMT) te zien, die ergens in een zee waren gegooid waar ze aan het verdrinken waren. Wat dat betekent, weet ik niet, maar het staat versoepeling van de coronaregels in de weg. Dus ik mocht het weer weghalen zonder er een cent voor betaald te krijgen, zoals altijd. U mag wel blij zijn dat ik besta!

Toch zou hij erop moeten focussen om die QR-code of CTB zoals het ding nu weer genoemd wordt, af te schaffen. Dát is immers het gevaar, omdat de EU aka WEF aka het Amerikaanse Congress, een digitale identiteitspas wil afdwingen, waar ook je rijbewijs op moet en al je medische gegevens. Als ik heel eerlijk ben, denk ik dat iemand die écht positieve verandering wil en ontsnapping uit de satansekte, zich bij een rechtse partij zou aansluiten en dan een rechts bewind zou doorvoeren. In Nederland wilde Rita Verdonk dat – ik was bijna vergeten dat ook zij met me kwam praten – maar die werd getorpedeerd ten gunste van Mark Rutte, die over links wilde gaan. Is het eigenlijk wel waar dat dit soort beslissingen door instanties zoals dat WEF of de EU worden afgedwongen? Hier in Nederland wemelt het van uiterst agressief links volk dat zoiets beslist zo zou uitvoeren. Daar is geen internationale druk voor nodig! Heel Nederland stemt immers altijd maar weer fout.

Wie er trouwens ook nog kwam praten, dat was Attje Kuiken van de PvdA. Ze vertelde dat de partij helemaal de grond ingaat tijdens de gemeentelijke verkiezingen en dat ze het niet erg vindt. Ze zei dat ze niet mag stoppen met haar functie als Kamerlid, terwijl ze dat heel graag wil om bij haar twee zoontjes te zijn. En dat ze wil iets doen voor vrouwen die misbruikt zijn, maar daar hoor ik dan weer niet bij. Nou, bij nazoeken blijkt dat Attje Kuiken één dochter heeft. Is dit een goede mens? Iemand die je voorliegt waar je bij staat, zelfs nog over haar eigen gezin? En iemand die beweert voor kinderrechten te staan, maar zelf meer dan fulltime in de Kamer werkt? Weg met de PvdA toch!

 

Gemeentelijke verkiezingen: wat kunt u best stemmen?

Omdat ik niets zeker weet, behalve dat rechtse politici meestal wat eerlijker zijn, hou ik mijn mening in het midden. Helaas heb ik wel kunnen vaststellen dat in Nederland ook FvD niet de oplossing is en BBB van Caroline van der Plas ook niet. BBB gaat immers vooral over boeren, dus die hebben niet overal iets bij te dragen en FvD gaat alleen voor z’n eigen belangen = groei voor de partij. Toen Costas hun vroeg mij met iets te helpen, weigerden ze en niet één keer, maar vele keren. De PVV wilde wél helpen, alleen die konden het niet omdat ze ook niet helemaal okee zijn. Bij ons in de gemeente is er ook niet eens FvD of BBB, dus waar moet je dan op stemmen? Volgens mij is een regionale partij het beste. Die komen op voor de belangen van de gemeente, want die wonen daar en vaak zijn die wel wat rechts georiënteerd. Gewoon omdat je als links persoon niet voor je gemeente kúnt opkomen, want links ís het establishment dat het iedere keer wéér allemaal verkeerd doet. Die moeten we in ieder geval zoveel mogelijk zien weg te stemmen. Dus ook als u op welke andere rechts georiënteerde partij stemt, is dat beter dan een linkse stem.

Stemmen op een regionale partij heeft echter nog een voordeel: daarmee laat u zien dat Den Haag de oplossing voor de problemen van het land niet in handen heeft en dat er daar verandering moet komen.

 

Persoonlijk: waarheid boven alles!

In mijn persoonlijke leven zit ik er al jaren mee dat Costas, maar ook mijn ouders en de kennelijk door hen ingeschakelde Bill Gates, me iedere keer van alles vertellen wat gewoon niet waar is. Ze doen het niet om me te pesten, maar omdat ze dan die stomme satanisten sneller van me af kunnen krijgen. Dénken ze, want niemand weet het beter dan ikzelf. Al die jaren probeer ik tot ze door te dringen met één boodschap: Je moet me de WAARHEID vertellen en mijn visie respecteren! Die sekte onderdrukt mij immers en dat is bovenal mijn wil en het feit dat ik gezien mag worden. Zíj zorgen ervoor dat ik geen bereik heb met mijn website of waar ook op het internet en dat mensen me niet motten. Dus mijn familie moet als allereerste mij wél respecteren, mij wél altijd de waarheid vertellen en míjn wil op de eerste plaats zetten. Altijd!

Alleen zó vecht je tegen onrecht: door mij eruit te bevrijden en dat doe je door mij een grote stem te geven. Dus steun mij!!! Deel mijn artikelen en columns, laat niet gebeuren dat ik voor een loser of fantast word uitgemaakt want dat ben ik niet en dat weet u donders goed en steun me ook met een maandelijkse donatie. En hou maar een fundraising voor mij, want als ik dat zelf moet doen, ben ik meer geld kwijt om het platform te betalen dan dat ik binnenkrijg aan steun. Ik heb immers geen bereik en een fundraising kun je niet eens doen voor jezelf. Dan word je uitgelachen, hetgeen niet de bedoeling is. Over een week moet ik minimaal €1000 hebben, anders word ik nu echt uit mijn huis gesmeten door de gemeente Waadhoeke die net zo goed als alle gemeentes volzit met satanisten en andere kwaadwillenden, die hun pijlen op mij persoonlijk gericht hebben en zitten te wachten totdat mijn geld echt helemaal op is. Dat is NU!

 

Hup actie!

 

 

U kunt ook doneren via het platform BackMe.org door hier te klikken.

OF

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Orcun Yurumez

  Beste Natassa,

  Ik heb een whydonate account gemaakt en jouw naam gebruikt. Een fundraiser, mocht ik iets kunnen ophalen met mijn kleine netwerkje, dan wil ik het bedrag aan u doneren. Ik meld het even, want ik heb hier geen ervaring mee en denk wel dat ik het goed heb gedaan, maar hier is een link. Als er iets veranderd moet worden doe ik dat graag: https://whydonate.nl/fundraising/Help-Natassa/nl. U gebruikt het ook, dan zal het wel één van de beste zijn.

  Ik ga het samen met een vriend, Remco, promoten, want ik heb géén bereik en wordt meestal overal uitgesloten of genegeerd. Remco gaat ook zijn best doen om mensen te bereiken. Het volledige bedrag zullen we overmaken.

  Orcun.

  1. Jeetje wat lief zeg Orçun! Ik ben sprakeloos. Heb de actie gedeeld op Twitter, maar ik heb ook bijna geen bereik. Maakt niet uit wat ik doe of waar ik over schrijf: het is 0 en het blijft 0. Plus met de satansekte in je zog moet je heel erg uitkijken wat je schrijft. Vaak moet ik artikelen later weer weghalen en ik ben zelfs genoodzaakt dingen te schrijven die ik niet wil, om ze maar van me af te jagen.
   Op Whydonate kun je acties aan elkaar koppelen. Ik heb mijn donatiedinges ook daar staan. Heb jij daar verstand van? Is het verstandig dat te koppelen? Ze betalen iedere 13e van de maand (ongeveer) uit.

   O ja, misschien moet dat stukje zin dat er in Waadhoeke zoveel satanisten zijn, eruit. Dit: “met satanisten en andere”. De rest is juist, want de gemeente heeft eerst meegewerkt aan het slopen van mijn bedrijf én mijn gezin. Vervolgens zetten ze me op water en brood en daarna stopten ze mijn ‘uitkering’. Tenslotte eisten ze ook nog even dat ik alles ging terugbetalen met rente, meer dan 22.000 euro. Nee, dan hadden ze mijn inkomen niet moeten saboteren! Ze hebben ook met de kwakzalverij samengewerkt en met wie niet eigenlijk.
   Groetjes, Natassa

   1. Orcun Yurumez

    Uw donatieprofiel had ik inderdaad gezien, had geprobeerd er aan te koppelen, maar ik snapte het niet. Nu heb ik Niels van Whydonate een mail gestuurd voor een ‘guide’ hoe ik het kan koppelen. Ik ben in afwachting.
    De tekst heb ik aangepast, bedankt! 🙂 Toevallig dacht ik daar ook aan, maar wist niet zeker of het nog wel werkt als ik het eruit te haal.
    Het is héél kwalijk wat de gemeente doet! Ze moeten juist zorgen voor hun mensen, als ze hulp nodig hebben of vragen. Of in ieder geval oprecht proberen te helpen.

    Oh! De foto op mijn profiel (hier bij de reacties) met dat vogeltje in handen, ben ik niet haha. Dat is een dierenarts die ik had gebeld om een ‘Boomklimmer’ (jonkie) op te halen die in paniek was in onze uit, om hem/haar te verzorgen. 🙂 Altan en ik hebben hem wel gevangen 🙂
    Bedankt voor uw reactie.
    Groetjes, Orcun

    1. Het lijkt wel oorlog hè. Nu staat jouw fundraising weer uit! Ik begrijp er niets meer van. Of zou alles op mijn eigen fundraising staan? Dat moet niet!
     Heb van een andere kant ook wat financiële hulp gekregen gelukkig, waarvoor eindeloze dank.
     Maar dit moet stoppen!

     Nederland eist dat mijn jongens en ik Nederlands zijn (nationaliteit, naam en burgerschap) en niet hier weg kunnen naar onze familie, maar ondertussen maken ze ons het leven compleet onmogelijk. En ze houden ons expres uit elkaar. Jeugdzorg verrekt het ook om mijn jongens terug te geven. Waarom moeten we zo per se kapot?? Wij hebben niemand iets misdaan!

     Verder zie ik ook dat lezers van mijn site denken dat ik een beetje voor de lol schrijf in plaats van als professioneel journalist. Er is niet doorheen te komen en als ik zo bang en in paniek ben, kan ik ook geen fantastische stukken schrijven.

     Wel heb ik ontdekt waarom ik niet kan genezen, maar dat kan ik onmogelijk uitleggen in een artikel. Dan denken de mensen helemaal dat ik gek ben, terwijl ik feitelijk alleen vertel hoe dingen in elkaar steken.

     Hoe dan ook: groetjes aan Altan en Talya en eindeloze dank voor je hulppoging! Natassa

     1. Orcun Yurumez

      Uw geschreven stukken ZIJN fantastisch geschreven! Spot on en super duidelijk! Complimenten daarvoor! Ze helpen volgens mij ook de wereld te verbeteren, ik zie en snap dat een beetje bij beetje meer. Alle mensen verdienen de waarheid te weten, dat waren uw woorden en ik ben het daar 100% mee eens!
      Het zal een mooie dat zijn zodra die kwaadwillige instanties, jullie nu eens met rust laat! Liever vandaag dan morgen!

      Op Whydonate zie ik twee opties:
      1) De actie die ik maak, kan ik een bankrekening nummer invoeren, welke maakt niet uit. Als ik die van mij zelf invoer, dan kan ik het opgehaalde bedrag via mijn bankrekening doneren naar uw actie.

      2) Een nieuwe actie maken en die onder uw actie ‘koppelen’. Daardoor komt het opgehaalde bedrag direct op in uw actie en op uw bankrekening. Ik dacht zelf dat u dit bedoelde dat wenselijk was :). Daarom heb ik mijn vorige actie op ‘hold” gezet en een nieuwe gemaakt onder uw actie, zodat het direct bij u terecht komt.

      Nu lees ik dat dat niet moet. Ik zie momenteel ook geen andere opties, behalve op een andere site, dan Whydonate, een actie maken en via mijn bankrekening het opgehaalde bedrag aan u doneren.

      Eerlijk gezegd maakt het mij niet uit. Ik heb ook tijd om dingen te veranderen of aan te passen. Mijn doel is om het zo op te zetten dat het voor u werk.
      Hoe zou het voor u het beste zijn dat ik dit opzet? Want ik ben nog niet klaar met ophalen. Een paar kennissen/vrienden van mij willen ook helpen, Remco en Paul. Ik denk dat hun ook een iets grotere bereik hebben dan ik momenteel.
      Wil u a.u.b. aangeven hoe ik de actie het best kan inrichten? Wat het best werkt voor u. 🙂
      groetjes. Orcun

      1. Ach dank je wel zeg Orçun, je bent echt fantastisch! Echt heel lief deze actie, ongelofelijk, ik weet niet hoe ik jou en de gevers moet bedanken!
       Je hebt het zo goed gedaan hoor op Whydonate. Helemaal prima. Volgens mij krijg ik de bedragen nu zelf gelijk. Dan heb jij er geen extra werk meer aan. Als jij het ook goed vindt, vind ik het helmaal top zo!

       Ik ben aan het proberen weer iets te schrijven, maar ben erg moe en heb niet veel inspiratie. We wasmachine is ook nog stuk, dus ik moet op de hand wassen. Het is één grote troep momenteel in ons leven hier, maar dat betekent ook dat we bijna die sekte uit zijn. Dan gaan ze dwarsliggen en extra problemen creëren. Heel veel groetjes thuis! Natassa