certificate-news

Waar staan we eigenlijk?

Moeizaam wordt er onderhandeld in Den Haag over een nieuw kabinet. Om maar even goed te laten weten hoe de zaken ervoor staan en wie de macht heeft, is gisteren een nieuwe Kamervoorzitter gekozen: Vera Bergkamp, jawel van D’66. De rest van de wereld is verwoed bezig een uitgang uit de coronacrisis te zoeken en in de VS is er gedoe aan de grens plus Donald Trump is terug in de publiciteit. In Griekenland is een prachtig verhaal over hoe pandemieën in de oudheid al hele oorlogen beslechtten. Even van een afstandje bekijken hoe we er eigenlijk voorstaan op de wereld vandaag, want dat is belangrijk!

Om maar met Nederland te beginnen: daar klopt uiteraard niets van, een tweedekamervoorzitter van één van de regerende partijen en ook nog iemand van wie je op een kilometer afstand al kunt zien dat ze dat niet aan kan. Ik zou ook geen voorzitter kunnen zijn, want mensen luisteren niet naar me en hebben ook geen respect voor me. Maar ja, ik stel mezelf dan ook niet kandidaat voor zoiets. Niet iedereen is echter hetzelfde en Sigrid Kaag en Mark Rutte hadden dan ook al dagen geleden een onfatsoenlijk onderonsje, waar zij kennelijk besloten hebben dat Vera Bergkamp hoe dan ook voorzitter van de Kamer moest worden. Die Kamer moet namelijk onder het tapijt geveegd worden en dat gaat een stúk gemakkelijker als er iemand voorzitter is, die de tegenpartijen doodleuk de microfoon afsluit en dat soort dingen meer. U kunt van Khadija Arib zeggen wat u wilt en u hebt vast gelijk, maar ik vond dat ze wel degelijk leiding kon geven. En ze was lekker scherp. Van mij mocht ze blijven. Martin Bosma van de PVV was een enórm goeie geweest, maar zijn partij staat op de zwarte lijst en hoewel hij gewoon gekozen is, mag hij geen baantjes hebben. Zo kinderachtig is de regering van Nederland nu. Jammer. Wéér een stap bij de democratie vandaan.

 

Streep door covidvaccins van AstraZeneca

In het Verenigd Koninkrijk maakt men zich zorgen om het parlement, maar wel om de Covidvaccins van AstraZeneca. Hier ook trouwens en overal op de wereld. Nu zijn die ook niet goed, maar er is geen enkel coronavaccin dat wél goed is of zelfs maar degelijk getest. De farmaceuten laten gewoon maar een totaal nieuwe technologie op de mensen los met DNA of mRNA erin en wat het met ons doet, daar maken ze zich niet druk om. Ze zijn immers toch niet aansprakelijk en wat ze wél doen, is levensveel geld verdienen aan een virusje van niks. Tenminste: als je er ziek van wordt, is het even vet balen, want je longen branden je lijf uit en je voelt je echt bár ellendig. Maar als je je immuunsysteem een beetje verzorgt – liefst niet met allemaal vitaminepillen, maar met gezonde voeding, door niet te veel stress op je leven los te laten en door een beetje te bewegen – komt alles weer heel snel goed. Ik heb het ook gehad en wel met diabetes, chronische ziekte van Lyme en vet veel obesitas. Enneh ik leef nog hoor en was in anderhalve dag beter.

Iets van 99% van de mensen krijgt niets van het virus en 97% van de mensen die het wél krijgen, overleeft het. Er gaan veel meer mensen dood aan verkeersongelukken, hart- en vaatziekten en kanker dan aan het coronavirus. Geen enkele reden om gezonde mensen thuis te houden, hun bedrijven welbewust failliet te laten gaan, om kinderen te pesten met mondmaskers – soms zelfs de hele dag! – en om gezonde mensen een ziekte in te spuiten. Het allerergste is nog dat de regering, die alle media volledig onder controle heeft en zelfs Google beheerst, constant belooft dat we ons gedeisd moeten houden, want alleen dán en op voorwaarde dat iedereen zich ook nog eens laat inspuiten met ziek DNA, mogen we straks weer op terrasjes zitten, naar een normale winkel en buiten zitten. Te gek om los te lopen, toch?

En wie heeft er beloofd dat we straks de democratie weer terugkrijgen en onze vrijheid van meningsuiting? Ja! Niemand dus. Er is wel degelijk reden om ons heel druk te maken over onze toekomst. Wat ik ook bijzonder zorgelijk vind, is dat de farmameuten AstraZeneca zo laten vallen nu dat vaccin wat meer slachtoffers lijkt te eisen dan de andere vaccins. Ten eerste zijn de andere vaccins geen haar beter en ten tweede is dat nou precies dat patroon dat je de hele tijd ziet: de farmaceutische industrie is één van de machtsblokken op de wereld. Om die macht maar steeds vast te blijven houden, laten ze hun collega’s die even pech hebben met een of ander product, steevast glashard vallen. Dat zie je in regeringen en héél erg duidelijk in de Nederlandse regering met en rondom Mark Rutte en echt overal waar macht is. Wanneer dat afgelopen is? Wel, wanneer ik weer zichtbaar word op het internet en geen seconde eerder. Simpel.

 

Pandemieën in de geschiedenis

Niet alleen in onze tijd kennen we de ene “pandemie” na de andere, maar ook in de geschiedenis hebben we er pap van gegeten. Hoe vaak gebeurde het in de middeleeuwen bijvoorbeeld niet, dat een leger dat een stad omsingelde om die in te nemen, even een stelletje ratten in de watervoorziening smeet, waarna de pest uitbrak in de stad? In The Greek Reporter staat een mooi verhaal over verschillende oorlogen in het oude Griekenland, die beslecht werden door de uitbraak van een of andere epidemie. Tijdens de oorlog van Troje werd de god van het licht Apollo ongeduldig en zond hij een plaag aan de Grieken uit Achaïa. Hup iedereen ziek en dood. Vreselijk.

Ook tijdens de Peloponnesische Oorlog werden de Atheners opeens massaal ziek van de pest. Eenderde van hen stierf en zo wonnen de Spartanen. Vele eeuwen later stierf half Frankrijk ook weer aan de pest, daarna half Engeland en zo ging het maar door. De mensen wisten wel hoe ze hun vijanden massaal het graf in konden krijgen, maar niet hoe ze virussen en bacteriën moesten beteugelen. Nóg een hele hoop eeuwen later weten we dat wel, maar doen we het niet. Nou dát is pas dom, vindt u ook niet? Dat je gewoon weet dat je niet ziek wordt, als je niet al te erg loopt te stressen, een beetje normaal eet en beweegt en in de winter extra vitamine D en C neemt via vers sinaasappelsap of misschien af en toe een kuurtje pilletjes. Maar wat doen we? We laten ons massaal inenten met ongezonde stoffen – ziektekiemen! – om zo ons immuunsysteem te leren hoe een nieuw virus te herkennen, terwijl het dat net zo goed kan doen op het moment waarop dat virus ook daadwerkelijk toeslaat.

Eigenlijk is het nog erger, want de theorie dat een virus eigenlijk geen ziekte is, maar een bolletje gifstoffen dat onze cellen uitscheiden – een exosoom -, is vele malen bewezen. We mogen het alleen niet weten en al helemaal niet geloven. Daarom zet ik hier nog even een oude video neer van dr. Andrew Kaufman. Ik denk namelijk dat het wel goed is om te weten wat er een jaar geleden allang bekend was over Covid-19, maar wat we nu vergeten zijn, omdat de machthebbers dat wel handig vinden. Het gaat nu alleen nog maar over die vaccins, terwijl er feitelijk niet eens een virus is en wel een gifreactie van ons lichaam ergens op. En dat ‘ergens’ dat wordt niet onderzocht, mogelijk omdat de uitkomst van zo’n onderzoek iets zou onthullen wat de farmaceutische industrie en bepaalde foute politici niet erg blij zou maken. Laat ik het zo maar zeggen.

 

 

Hier nog één dingetje over Covid: de Amerikaanse Jaap van Dissel, dr. Fauci, probeert het Amerikaanse publiek uit te leggen waarom er in Texas steeds minder covidgevallen zijn. Texas heeft namelijk net als Florida en nog een aantal staten de coronamaatregelen geschapt en het gaat príma met hen. De besmettingen dalen ook als een gek:

Volgens mij heb ik u wel weer even genoeg aan het denken gezet. Tot de volgende keer en vergeet niet te liken, in te schrijven voor de nieuwsbrief waardoor u geïnformeerd wordt wanneer ik een nieuw stuk heb geschreven en een like hieronder te geven voor Facebook. O ja en delen, ook heel belangrijk! Effe doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.