Waarom krijg je pedofielen niet aangeklaagd?

Waarom krijg je pedofielen niet aangeklaagd?

Waarom lukt het niet om pedofielen of pedoseksuelen zo u wilt, aangeklaagd te krijgen? Dat hoort u hier op deze video!

Hierbij nog effies weer de 6 programma’s van de negatieve clan, die u erbij kunt nemen om te zien hoe alles werkt. Programmas-satanisme.

Tis een pdfje dat in een andere tab opent. Veel succes ermee en tot de volgende keer! Vergeet niet u in te schrijven voor de nieuwsbrief, dit artikel te delen (of de video alleen) en te doneren. Anders kan ik mijn werk niet voortzetten!!! Ik hoor en lees van alle kanten dat alle ándere journalisten van de donaties kunnen leven en riant ook. Waarom ik niet dan? Dat is niet okee lieve mensen! Ik steek mijn nek uit voor jullie en lijd heel erg om het land en de wereld uit de ellende te hijsen! Mijn familie heeft geld zat, maar kan nog steeds niet bij me komen. Help me er even doorheen, want u kunt gewoon werken voor uw geld, maar ik niet! Ik doe dit belangrijke werk voor mijn inkomen en u doneert omdat u begrijpt dat ik cruciaal voor u ben! Dit wat ik vertel, leest u nergens ter wereld!

Mocht de video nog niet verschenen zijn; het duurt eventjes in het begin, maar als u mijn foto voorop ziet, is de video klaar.

 

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.