QR-code-coronapas

Wat doen we aan die vervélende QR-code?

Toen ik zonet op de mail keek, vond ik daar weer een nieuw interview van Café Weltschmerz van Isa Kriens met jurist  Frank Stadermann. Ze probeerden een antwoord te creëren op de vraag: “Wat doen we tegen die vervéééélende QR-code?”. Ik denk dat ik een beter idee heb. Vechten heeft mijns inziens geen zin hier. Verder doet de nieuwsbrief het weer, maar u abonneren kan alleen met het formuliertje in de zijbalk.

 

 Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende dingen.

 

De oplossing van mr. Stadermann is om allemaal aangifte te gaan doen, wanneer we gediscrimineerd worden bij de toelating tot een horecagelegenheid. De politie weigert dan de aangifte op te nemen, ook al mogen ze dat niet en niet iedereen is mans genoeg om het dan toch voor elkaar te krijgen. (Ik kan het u wel leren). Dus moet u dan de Officier van Justitie een brief op poten schrijven. Wel … mijns inziens is dit een hele hoop rompslomp en u gaat een gevecht aan dat u toch verliest: geen rechter gaat u ooit gelijk geven. Een bijzonder corrupt lid van de klachtencommissie van de Raad voor de Kinderbescherming zei eens hondsbrutaal tegen me: Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende dingen. En gelijk had hij. Hij gaf me dan ook ongelijk, gewoon omdat het kon. Jeugdzorg heeft leedvermaak wanneer ze kinderen van hun ouders ontdoen.

Hier is de video van Café Weltschmerz, mocht u hem gemist hebben:

 

 

Kunnen we iets doen tegen de QR-code?

Ja, tegen alles kun je iets doen, dus ook tegen de Apartheidspas. Mr. Stadermann heeft gelijk als hij zegt dat de pas niet alleen discrimineert, maar ook uw medisch geheim onthult. Toch mag de Grondwet aan de kant geschoven worden in tijden van nood. In anderhalf jaar heeft de rede het nog niet voor elkaar gekregen om de regering en de volgzame schaapjes in te laten zien dat er helemaal geen pandemie is, alleen maar een iets stevige griepgolf. Feiten interesseren hun niet, want dat is de linkse filosofie: er zíjn geen feiten, want er is alleen maar jouw waarheid en mijn waarheid. Feiten zijn macht, zo vinden zij, want wie zijn degenen die mogen bepalen of een bepaald wetenschappelijk onderzoek wel of niet als waarheid geaccepteerd wordt? We moeten het opnemen tegen mensen die niet vatbaar zijn voor rede en dat is heel moeilijk.

 

 We moeten niet meer melden wat de regering wil, want dat moet ze ZELF aan ons opbiechten.

 

 Untold Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Ik heb al een tijdlang betoogd dat we maar één ding kunnen doen tegen de koppige regering, die coûte que coûte de plannen van het WEF voor een wereldwijde dictatuur zál uitvoeren. De eerste stap daarvan is namelijk dat we het verleden evalueren. Dus we vragen ons af of mondkapjes werkten – nou, nee dus. We vragen ons af of de anderhalve meter ook maar iets heeft uitgehaald – wéér nee. Hebben de vaccins een heel klein stukje probleem opgelost en tegen welke prijs – driewerf nee alweer. De prijs is bovendien een tot op het bot verdeelde samenleving, waarin twee kampen als boze stieren tegenover elkaar staan en hele families zijn verscheurd. Vooral de meelopers willen niets meer van de strijders hebben, omdat de regering hun wijsmaakt dat de strijders zogenaamd zouden zorgen dat de maatregelen nog langer duren. En als de regering het zegt, dan … is het waar volgens hen. Het feit dat Google zich tegen de waarheid heeft gekeerd, draagt niet bij aan onderlinge vrede.

De gelovers willen absoluut niet horen dat al die beperkende maatregelen niets hebben opgeleverd, omdat ze dan gezichtsverlies lijden. Dat vinden ze erger dan dat ze hun vrienden, familie en collega’s terugkrijgen. Ook de regering reageert alleen maar woedend, als we zeggen dat hun oplossing verkeerd was. Ja zelfs als de media het zeggen, want het stond laatst in een grote krant dat de Nederlandse aanpak van het coronavirus juist voor veel doden heeft gezorgd. Terwijl ik het artikel terugzoek, zie ik dat het zelfs overal in de media stond, zelfs bij het oerstarre KPMG. Hier een artikel uit het Erasmusmagazine waar niemand omheen kan. We kunnen dus concluderen dat kritiek geven en bewijzen leveren (plan A) net als de situatie evalueren (plan B) niet gewerkt hebben. De regering houdt hardnekkig vast aan haar ongelijk en zuigt de halve bevolking mee.

 

Oplossing A en B werken niet. Op naar C

Ooit heb ik een wijze meneer ontmoet, die zei: meer van hetzelfde werkt niet. Als u een bepaalde oplossing geprobeerd hebt en die heeft niet gewerkt, moet u niet meer van hetzelfde gaan doen, maar iets ánders proberen. Anders blijft uw probleem bestaan, ziet u wel. Tijd voor plan C en dat is …

 

 Mensen zijn echt niet kritiekloos, maar ze zien niet hoe het anders kan.

 

De regering overtuigen van het feit dat al die mensen die niets in de gaten hebben van wat men in Den Haag en Brussel allemaal aan het uitspoken is met onze maatschappij, NIET willen. Ze willen het namelijk zó erg niet, dat ze niet eens in staat zijn te geloven dat we echt waar al met één been in het boek 1948 leven. Daarom blijven ze maar dom stemmen op die kartelpartijen: die sluiten de rechtse partijen immers uit, want zogenaamd fascistisch en waar moeten ze anders op stemmen? De linkse partijen zijn kritiekloos. Deze mensen hopen tevergeefs dat mensen als Kajsa Ollongren, als Hugo de Jonge, Sigrid Kaag of Mark Rutte ooit op een dag nog eens verlicht raken en iets voor het land gaan doen. Ze zijn echt niet kritiekloos, maar zien niet hoe het anders kan. Daarvoor moet je creatief kunnen denken.

Het is een veel te langdurig proces om ál die mensen één voor één wakker te gaan schudden. Dat kan immers alleen maar individueel en door ze hard te laten schrikken. Daarna moeten ze een heel proces door, waarin ze al die video’s en artikelen gaan lezen, die wij ook hebben doorgeworsteld. Tenslotte moeten ze hun angst om op een rechtse partij te stemmen, nog overwinnen. Daar kun je niet op wedden. Als we van die pas af willen, moet dat via de regering. Die neemt degenen die het allemaal niet vatten, wel mee.

We moeten dus zo hard mogelijk roepen, schreeuwen en gillen op sociale media, in blogs, of video’s en in de media dat de mensen die nog in de regering geloven, dat niet meer zouden doen, als ze wisten wat die voor toekomst in touw heeft voor de wereld. We moeten eisen dat de regering nu eindelijk eens open kaart speelt over wat ze met ons willen. Namelijk dat WEF, VN en EU de handen ineen hebben gesloten en per se een wereldwijde dictatuur willen. We moeten zelf niet meer tegen de regering zeggen wat die wil, want dat moet ze ZELF aan ons opbiechten.  

 

Denkt u nog even aan een donatie? U zegt dat u tegen onrecht vecht, dus dan ben ik de eerste om te steunen! Hieronder kan dat.

 

 

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Abonneren kunt u in de rechter zijbalk! Dit formulier wil geen e-mails versturen helaas.

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou writes sound and objective analyses about countries that have made the positive decision to develop their economies with the help of Russia, China and each other. *Education: Greek & French Literature. *Career: 4 years music, 25 years education, 13 years finding how to cure all diseases, 3 years journalism. *Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren, facts & experts. *No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, whinyfaces & digital ID's. *Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.