Wat MK Ultra wel en niet is en hoe je het geneest

Wat MK Ultra wel en niet is en hoe je het geneest

Inmiddels heb ik ontdekt dat er veel meer mensen zijn, die MK Ultra voor hun kiezen hebben gehad en van wie het geheugen gewist is. Doet de satansekte bij mensen die niet in de sekte zitten of die niet gemeen genoeg zijn om hun bakkes erover te houden. Het genezen ervan is even een sinecure, maar ook dat hebben we zoveel mogelijk uitgevist. Natuurlijk gaan we er nog meer over ontdekken, want zo gaat dat bij alles wat nieuw is.

 

De grenzen van de satansekte

En wat is er dan nieuw? Wel, ik ben als eerste gevangene van die krentenclub zoals ik die sekte soms ook wel noem, losgelaten. Dat gaat dan niet even gezellig met een toespraakje van de burgemeester, een vette onkostenvergoeding, nog vettere excuses en je kinderen terug. Nee nee, als de Sekte Der Sektes je er uitflikkert, dan sta je zo hoppaaaa op straat zonder inkomen, zonder niks. Helemaal getraumatiseerd, doodziek, je gezin kwijt en nog steeds onder hun controle, zonder een cent en met een verpeste reputatie. Je hoeft ook niet bij iets van de overheid aan te kloppen – een rechtbank, de gemeente, de Ombudsman of waar ook – want dat beschouwt de Sekte als hun eigendom en daar heb jij immers niet meer te zoeken. Je wilde er toch uit? Nou, doei, je bént eruit. Zoek het maar verder uit.

Dan ga je dus ontdekken wat de vermeende eigendommen van de satansekte zijn. De overheid dus: van scholen, via artsen en ziekenhuizen, langs bibliotheken, rechtbanken, gemeentes tot aan de regering zelf. Het bedrijfsleven blijkt er al gauw niet bij te horen, dus daar ga je: ahaaaa grenzen! De satansekte beheerst helemaal niet alles. Niet meer, in elk geval. Ik begin een bedrijf, denk je vrolijk. Helaas waren we daarnet in het rijtje de media even vergeten. Als je een bedrijf begint, heb je die echt nodig, want als je niet gezien wordt in Google, op Twitter, op Facebook, Gab, Parler, Telegram (ja dat hoort er allemaal bij!), kom je niet echt ver tegenwoordig in Nederland. En weg uit het land kan ook niet, want de kinderen zijn er nog niet uit en ze hebben ook nog een naar elektrisch veld om je huis heengezet, dat niet 1-2-3 los is. Driekwart ervan is wel weg, maar er zitten vier kwarten in een hele. Wat doe je dan?

Ga ik vertellen. De gewone mensen zijn niet meer zo tegen me opgestookt met al die frequenties van die krentengasten en je voelt je bij tijden ook iets beter door de bevrijding. Dat straalt uit en zo komen er gezellige mensen op je af. Zo werd ik leuk uitgenodigd door een nieuwsgroep op Twitter – #NieuwsInPerspectief – om mee te doen nieuws te verspreiden. Daar waar het me mijn hele leven nooit lukte om doodnormaal het nieuws bij te houden, kan ik dat nu opeens toch en niemand kan nu nog tegenhouden dat ik in ieder geval op Twitter steeds meer bekenden krijg. Daar werk ik ook hard voor, maar voor het eerst in mijn leven maakt hard werken ook daadwerkelijk een verschil. Linksonder in het menu staan mijn laatste Twitterberichten. Verder heb ik toch maar een account aangemaakt op Gab en komt er vast wel iets wat ik daar kan doen. Volg me gerust! Ik ben nog aan het leren hoe het allemaal werkt daar, maar volg terug.

 

MK Ultra: een loodzwaar leven

Om jezelf en anderen van zoiets gruwelijks als MK Ultra te verlossen, moet je eerst dus weten tot hoever die akelige sekte reikt. Daaraan heeft het team dat mij steunt en ik zelf al vele jaren mokerhard aan gewerkt en dat is te zien: die nare sekte heeft niets meer te vertellen over het bedrijfsleven. Ze kunnen nog wat pesten met wetgeving, maar verder hebben ze er geen macht meer over. Heel ontzettend veel mensen die in een satanische familie geboren zijn en daar heus niet om gevraagd hebben, hebben het enige gedaan wat ze konden om in ieder geval niet meer opgestookt te worden tegen anderen: ze hebben hun motor uitgezet en zitten met een burnout in de ziektewet of in de bijstand. Die kunnen nu ook eindelijk bevrijd worden en ik hoop dat ze weer kunnen gaan leven.

Het team waarmee ik werk, hoezeer ik het ook verschrikkelijk vind dat dat op afstand moet gebeuren, bestaat uit de man die bij me hoort en een groot aantal mensen uit zijn vriendenkring, zijn netwerk en de overheid in Griekenland. Duitsland waar ik geboren ben, is helemaal woke gegaan en toen ik vorig weekend Angela Merkel maar eens mailde om eindelijk mijn gegevens van mijn geboorte etcetera eens vrij te geven, kreeg ik twee dagen later een weigering. Verder bestaat het team uit mijn ouders, die ondertussen naar de Verenigde Staten verhuisd zijn en daar contact gelegd hebben met het kinderhandelopruimnetwerk van Donald Trump, dat uiteraard ook van mij afweet en me helpt. In Nederland denkt iedereen het beter te weten dan ik en krijg ik met geen mogelijkheid de aandacht om dit eens netjes op te ruimen. Nou, als ik hier klaar ben en weg kan, help ik Nederland ook niet. Daar kunt u wel op rekenen.

MK Ultra is één van de twee programma’s van de satanisten, die ik over me heen heb gekregen. Het is heel anders dan het priesterprogramma dat ik heb beschreven en waarvan u de grote trauma’s waar codewoorden op stonden, waar bewakers voor ingezet waren om te zorgen dat ik niet kon genezen en dat echt volledig op slot zat. MK Ultra betekent dat je vijf jaar lang hevig en onmenselijk misbruikt wordt in je kindertijd. Ik dacht dat je geest dan in twee delen opgedeeld werd, maar het zijn er ook drie, net als in het priesterprogramma. Verder bestaat dit programma niet uit een aantal enorme trauma’s met codewoorden enzovoort, maar word je dag-in-dag-uit vernederd, geslagen, geschopt, uitgescholden en moet je ook anderen zien lijden. Je hoeft ook God of Jezus niet af te wijzen of anderen kwaad te doen, zoals vaak ten onrechte beweerd wordt.

Wat je wél moet, is in het beroep waarin je terechtkomt, het verkeerde voorbeeld geven en alles verkeerd doen. Dat is als je een slecht mens bent. Als je een goeie mens bent, kunnen de idioten van die verdraaide sekte je niet dwingen om dingen zo fout aan te pakken. Wat ze wél kunnen, is je in de weg staan om écht grote dingen voor de wereld te doen. Je kunt geen echt goed liefdadigheidswerk doen als je artiest bent, als politicus kun je wel proberen de juiste richting in te gaan, maar je komt maar niet verder dan gecontroleerde oppositie. De sektebazen staan immers dag en nacht om je heen om je hún kant op te duwen. Doe je niet wat zij willen, dan maken ze je ziek, organiseren ze lastercampagnes over je, zorgen ze dat andere politieke partijen niet met je willen regeren enzovoort. Als rechter ben je verplicht naast goede ook foute oordelen te vellen, wat heel erg is voor de slachtoffers en ga zo maar door.

 

Genezen van MK Ultra

Mensen die MK Ultra hebben moeten volgen en van wie het geheugen niet is gewist, moeten verplicht drie keer per jaar naar kinderofferingen. Daar is wel over geschreven en mensen gaan dan denken dat de mensen die bij zulke horroravonden in het publiek zitten, zelf ook kinderen verkrachten of andere erge dingen doen. Nee, dat is niet zo: ze worden opgehaald en gedrogeerd. Dan moeten ze verplicht kijken en ik weet dat sommigen van hen hun contactlenzen uit doen, zodat ze het niet hoeven aanzien. Het doel van deze verschrikkingen is dat deze arme mensen voor altijd slachtoffer moeten blijven en altijd maar weer ernstige trauma’s moeten oplopen. Zo krijgen ze de tijd niet om te genezen en daarom moet ons team hen eerst bevrijden uit de sekte, voordat ze kunnen beginnen met genezen.

Bij het priesterprogramma moet een aantal immens grote trauma’s genezen worden. Die komen dan in je lymfestelsel terecht, omdat ze in je thymusklier hebben gezeten en op een gegeven moment komen ze bij je hart. Dat moet ze genezen, want dat is de echte functie van het hart: trauma’s en pijn genezen. Het hart is geen pomp, want op die plek in je lichaam is er geen pomp nodig om het bloed rond te pompen. Bij MK Ultra moet je de pijnlijke herinneringen één voor één vrijlaten. Alle keren dat je vernederd werd, geslagen, dat je moest toekijken hoe je moeder door je vader werd geslagen of je broertje of zusje enzovoort enzovoort enzovoort. In feite heb je dan drie dingen te verwerken: alle geestelijke mishandeling bij elkaar, alle fysieke mishandeling en alle seksuele. Als een herinnering blijft hangen nadat die vrijgelaten is, heeft die hulp nodig om verwerkt te worden. Dat is hoe het werkt en ik ben dat nu aan het doen voor mezelf en voor iemand anders, die dit programma ook heeft mogen doorlopen en van wie ook het geheugen gewist is.

Hier zijn alle programma’s van het satanisme op een rijtje en bijgewerkt. Het moet nog even anders met pdfjes, maar voorlopig moet het maar even zo. Fijne avond! Programmas-satanisme

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.