woman with gun: revenge yay
Revenge, not Biden!

We willen Biden niet, maar wraak!

Ongelofelijk toch, is het niet? Hebben die Democraten zich zó sappel zitten maken  zodat Donald Trump de verkiezingen niet kon winnen, al had hij zeker 2/3 van de stemmen gekregen. Nee, zij moesten winnen, want zij hadden nog eens een kandidaat: Joe Biden, een seniele man die nauwelijks twee zinnen kan zeggen, alles vergeet en dus bijzónder geschikt is als president van de Verenigde Staten van Amerika. En nu? “We willen Biden niet, we willen wraak!”, klinkt het overal op de straten met een boel geweld.

Straatgeweld. Daar hebben de Democraten ook vele malen om gevraagd, want president Trump moest weg van hen. Dan konden ze weer lekker hun eigen gang gaan om zichzelf schaamteloos te verrijken over de rug van de burgers en om het land aan flarden te helpen. Ik snap niet wat ze eraan vinden, maar er zal wel iets zijn dan. Politie, die moet weg, vinden zij. Behalve uiteráárd wanneer zíj hen nodig hebben, want dan moeten ze binnen 10 minuten op de stoep staan. Eerst sollicitatieronde en psychologische test ondergaan en huppaaaa naar een hulpbehoevende Democraat, die zijn portemonnee verloren is en te lui is om zelf richting bureau te gaan. Ik las het laatst hoor!

Het leger moet naar het buitenland, dan heb je d’r ook geen last van, maar veiligheidsdiensten hebben ze wél nodig om de terroristen, eh … Trumpsupporters bedoelde ik natuurlijk, onder controle te houden. Straatgeweld hebben ze gekregen. In het hele land is Antifa in de weer met allerlei gasbommen en weet ik wat allemaal aan terreurspul. Ze hebben het er maar druk mee, want ze wilden niet Biden aan de macht. Nee dude! Ze willen wraak voor vermeende politiemoorden, imperialistische oorlogen – die van de Democraten, weet u wel – en fascistische massamoorden. Wat ze daarmee bedoelen, weet ik niet. Ze zijn eigenlijk zelf vooral degenen die allerlei mensen vermoorden. 47 tot nu toe dit jaar.

Vooral in Oregon zijn ze helemaal los. Dat is echt een Democratische súperstaat. En ééntje die baardverf gebruikte, die was gearresteerd omdat hij bij de Bestorming van het Capitool was. Lachen, want net een paar dagen terug schreef de New York Times echt helemaal gebelgd dat er van die Trumpsupporters waren, die beweerden dat er Antifa bij de bestorming was en en en … dat was hélemaal niet waar! Er zijn er alleen maar een paar gearresteerd, maar het is niet waar hoor!

Ondertussen lees ik dat president Joe Biden een bustebeeld van Winston Churchill uit de Oval Office heeft weggehaald om de Engelsen te pesten. Dat zal ze leren! Misschien gaat het VK nu wel een bom gooien op het Witte Huis, je weet het nooit! Verder zie ik hem op een foto aan zijn imposante bureau van 10 meter lengte ofzo, zitten mét een mondkapje op. In één dag tijd heeft hij al bijna alles wat zijn voorganger met zóveel moeite voor elkaar had gebokst, in elkaar gemept. De levensgevaarlijke Irandeal weer uit de kast gehaald, de Amerikaanse Ambassade van Israel voor Israël, Gaza en Westoever verklaard, allemaal deals met China en ik hou het gewoon niet meer bij, zo snel als hij alles afbreekt.

Nog een rare om te zien hoe Amerika helemaal doorgedraaid is vandaag. Een foto van een gestoorde slager, die met nepbloed rondloopt en een varkenskop. Dat is dan om de man naast hem, blijkbaar een veganist, te pesten. Dat is natuurlijk helemaal niet zielig of gruwelijk ofzo. Op YouTube kunt u érg veel filmpjes vinden van veganisten die psychisch in de war raken en agressief worden. Iets met vitamine-, mineralen- en hormonentekorten door het jarenlang niet eten van vlees en zuivelproducten. Maar dat wil niet zeggen dat je ze dan maar zo mag laten schrikken. Ook als je wél vlees en zuivel eet, kun je doordraaien, zoals u ziet.

Ik ga weer terug naar mijn eigen gekte, die in ieder geval niet door mijzelf wordt veroorzaakt. Een dikke zwarte kater die bovenop de hand zit waarmee ik typ en helemaal beledigd is, als ik mijn hand even beweeg, zit er lekker bij te knorren. Hij heeft een mooi leven, die Nikifóros! Hij heeft niet voor niets de naam van een Byzantijnse prins.

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.