calcium-pools2

Website voor traditionele geneeskunde!

Als je tegenwoordig wilt opzoeken wat een bepaalde plant eigenlijk voor geneeskrachtige eigenschappen heeft, dan kun je dat nergens meer vinden. Mensen denken dat je dat niet meer mag schrijven, maar dat klopt niet. Heb je nog een oud boek erover, dan staat het er negen van de tien keer verkeerd in, want de echte, traditionele kennis van natuurgeneeskunde is grotendeels verdwenen. De Rooms-Katholieke kerk en ook de bazen van de islam waren er erg bedreven in om ieder boek dat hun niet aanstond, te verbranden en sindsdien is de kennis in het geheugen van de mensen vervaagd.

Heden ten dage moet je verplicht geloven dat iedere plant geneeskrachtig zou zijn, maar dat is simpelweg niet waar. Er zijn ergens tussen de 80 en de 100 geneeskrachtige planten. Een paar daarvan zijn geen planten, maar wel medicijn: volle zuivel, eieren en honing. Ook heeft iedere plant maar één werking en niet tig verschillende. Het kan natuurlijk best zijn dat als u bijvoorbeeld een kuur met kruidnagelen doet, u zich in het algemeen beter voelt. Dat gebeurt zelfs heel vaak, want medicinale planten zijn een bommetje gezondheid. Maar als u ze gebruikt voor iets waar ze niet voor werken, hebt u er geen profijt van en dat is jammer. Daarom heb ik besloten mijn website te wijden aan de echte geneeskunde, waarbij zaken als positief mogen denken, van jezelf en anderen houden, trauma’s verwerken en aan je immuunsysteem werken allemaal aan bod komen. Wanneer een politieke situatie ongezond is, hoort dat ook bij het onderwerp gezondheid en zo kunt u nu al voor een breed scala aan onderwerpen op mijn website terecht.

 

Traditionele geneeskunde in de ban

Toen ik een praktijk begon voor traditionele geneeskunde, was dat omdat ik verlamd was geraakt door progressieve MS. Ik kon mijn talencentrum niet voortzetten, maar er moest wel geld komen, want alimentatie kreeg ik niet voor mijn jongens en in de bijstand gaan zitten, is het laatste dat ik zal doen. Wat er aan mij anders was dan aan andere “alternatieve” genezers, was ten eerste dat ik eigenlijk helemaal niet alternatief werkte, maar gewoon met psychologische methodes. Ten tweede genazen mijn patiënten echt en dat deden ze bij niemand anders. Er zijn tonnen mensen die denken dat ze kunnen “genezen”, maar als je dan met ze praat over hoe ze dat doen, dan is de genezing nooit blijvend. Ze kunnen een beetje vooruitgang bewerkstelligen, dat ze iedere keer moeten bijhouden, maar echt ziektes genezen, kan niemand behalve een heel klein groepje mensen, die ik allemaal ken. Zo hoort het niet te zijn toch?

Dat is voor mij dan ook de reden om te besluiten toch weer met geneeskunde bezig te gaan. De farmaceutische industrie vindt dat niet echt vet, maar tot nu toe had ik de satansekte bovenop me. Die was éven erger en ik heb ze ternauwernood overleefd. Ze kwamen me níet lastigvallen omdat ik iets verkeerd deed of omdat ze niet wilden dat ik mensen genas, maar omdat ze nog donders goed wisten wat ze mij zélf hadden aangedaan. Mijn hele leven hebben ze gesloopt.

Het probleem van de farmacie, van de medische wereld en van de satanisten als machtsclub is niet dat je geen mensen mag genezen: het is dat IK mijn geheugen niet mocht terughalen. Maar ja, als ik me ergens in vastbijt, laat ik niet meer los. Van hen geleerd! En nu weet ik alles toch, dus satansekte is verleden tijd en nu gaan we gewoon iedereen weer inlichten over hoe je WEL geneest. Het ‘enige’ dat we nu nog moeten overwinnen om weer normaal te mogen doen, is een groep mensen met enórme oogkleppen op. We moeten hen óf overtuigen van de waarheid op een heleboel vlakken óf aan de kant duwen, zodat ze ons in ieder geval met rust laten. Daar ben ik altijd wel voor. Mijn voorouders hebben niet voor niets de democratie uitgevonden! Vrij denken is een groot goed, vrij spreken nog groter en in redelijke mate vrij handelen is het allerbeste dat er is.

 

Relevante opleiding

O ja, misschien moet ik nog zeggen dat die boze clan die bovenop me dook, toen ik genezer werd, mijn opleiding tegen me gebruikte. Die zou niet relevant zijn. Nou, ik heb dus drie jaar Griekse letteren gestudeerd, waarvan één jaar in Griekenland en daarna heb ik Franse letteren gestudeerd en afgemaakt. Artsen hebben vaak een groot dedain voor alfastudies en vinden zichzelf heel wat met hun bètagedoe. Maar als je Grieks studeert in Griekenland, doe je oud-Grieks, Byzantijns Grieks, modern Grieks, Latijn, geschiedenis en taalwetenschap in één studie van vijf jaar. Dat is aanpoten! Toen ik tijdens mijn studie Frans de toegepaste taalwetenschap leerde kennen, was ik verkocht: het is de wetenschap waarin je antropologie, psychologie, sociologie en taal bij elkaar neemt en dan uitzoekt waarom mensen bijvoorbeeld in sommige culturen op de grond zitten en hoe dat impact heeft op hun leven en denken. Of waarom ze bepaalde uitdrukkingen wel of juist niet gebruiken. Dat is belangrijker dan het wellicht klinkt, want als u een taal leert, maar de cultuur niet begrijpt, kunt u zichzelf lelijk stoten in het buitenland.

Ik heb mijn soort-van scriptie gemaakt over hoe je hele volksstammen op het verkeerde been kunt zetten, door allerlei woorden en uitdrukkingen te gebruiken in de media. Hoe bevooroordeelde media op het bewustzijn van de mensen werken. Toen een razend interessant psychologisch onderwerp en een supermoderne studierichting, 20 jaar later bleek het één van de oorzaken waardoor veel mensen ziek worden: omdat anderen hun met behulp van taal hun wil opleggen. Daardoor zijn ze steeds minder aanwezig en minder bewust. Dat werkt door naar bijvoorbeeld seintjes van en naar de hersenen en het vervoeren van voedingsstoffen door het bloed, hetgeen allemaal steeds minder effectief verloopt. Als je die woorden weet op te sporen, waar ik bedreven in ben door mijn talenstudie, en ze dan weet uit te schakelen, kun je mensen genezen. Het wordt ook wel overtuigingen managen genoemd en je kunt heel ziek worden, als je zelf nog nauwelijks aanwezig bent en helemaal onder de plak zit van anderen. Het is bovendien gewoon reguliere psychologie.

In Griekenland had je kleinere scripties dan hier, maar ik vond het leuk en heb er drie gedaan. Het waren eigenlijk meer specialisatievakken, waarvoor je praktijkwerk moest doen en een tentamen afleggen. De tweede was in de didactiek. Wat we daar leerden, was hoe je te werk gaat bij het geven van bedrijfstrainingen in taal. We leerden een goede enquête maken, inschatten welk taalniveau mensen ongeveer hadden en er ook tests voor maken en afnemen. Dat is me goed van pas gekomen toen ik trainer was. Maar toen ik mijn praktijk had, kwam het weer goed van pas, want ook een therapeut neemt een enquête af bij nieuwe patiënten of cliënten. De derde miniscriptie was van de Rechtenfaculteit. Het vak heette sofronistiek en was een soort specialisatie voor juristen, die in of met het gevangeniswezen wilden werken. In mijn werk heb ik er niet echt veel aan gehad, maar de 10 die ik erop haalde, gaf me een enorme boost aan zelfvertrouwen. Ik moest mijn miniscriptie bovendien tijdens een college presenteren, wat ook een overwinning was.

Het is daarmee absoluut niet waar dat ik een irrelevante opleiding gedaan zou hebben of maar wat zou aanklooien. Alle andere natuurgenezers werken puur intuïtief, maar ik ging juist onderzoeken waaróm iemand bepaalde voeding nodig had, waarom een sinaasappel geneeskrachtig is en waarom ik alle trauma’s altijd op bepaalde plekken in de hersenen vond. Daar gebruikte ik wetenschappelijke bevindingen bij, want die waren er vroeger niet en dus misten we als genezers net zo goed kennis als artsen. Natuurlijke medicijnen en voeding die het genezingsproces ondersteunt, geef je ook nu nog meestal intuïtief, maar als je weet waaróm je iets voorschrijft, kun je veel effectiever werken. Het jammere is alleen dat de wetenschap op de een of andere manier niet in staat blijkt te achterhalen welke planten of voeding medicinaal zijn. Ze trekken er een altijd weer fout stofje uit, stoppen dat in een pil of een crème en dat noemen ze “genezen”. Dat is niet genezen, maar mensen voor het lapje houden. Kwalijk toch! Het trainen van de intuïtie bij genezers is bedoeld om hiaten in wetenschappelijke kennis te ondervangen: je weet niet waaróm je iets doet, maar je weet wel dat het nodig is. Een arts zou het dan níet doen, want die heeft geen getrainde intuïtie. Een gemiste kans!

 

 Natassa News is een onafhankelijke medicinale nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en medische kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun Natassa met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Zelfstandig nadenken versus kennis leren

Net als bij alle andere vakken die een mens kan bestuderen, is het bij de traditionele geneeskunde ook zo dat er een heleboel kennis te leren valt. Daar kun je niet veel aan tornen, want ik kan er ook niet echt veel aan doen dat een citroen zorgt dat u sneller geneest, maar u niet slank maakt – om maar een voorbeeld te noemen. Aan de andere kant kán die citroen u wel degelijk slank maken, mits het probleem waardoor u eerder niet afviel, is dat uw zelfherstellende vermogen langzaam werkte. Daarmee is het nog altijd niet zo dat citroenen slank maken, maar soms kunnen ze er wel bij helpen. Er is dus best een hoop theorie om mee te beginnen, maar als u een stuk op weg bent, kunt u beslist ook creatief denken.

Zo hadden wij laatst zo’n akkefietje, want als je ritueel bent misbruikt, kun je normaliter nooit meer genezen. Wat je ook allemaal aan blokkades en overtuigingen weghaalt, hoe je ook al je trauma’s uit en te na geneest en hoe je ook aan je assertiviteit werkt en alles: je blijft maar een zielig kneusje. Terugkomen is er niet bij. Laatst kwam Standing Bear vanuit het hiernamaals helpen, want tja als je genezer bent, kun je ook de andere wereld in (door je erop te concentreren) en daar is het hiernamaals ook. Hij had de correcte kennis nog, maar alleen van de planten die inheems zijn in de twee Amerika’s. Daarvan kenden we de meeste al, maar hij wist nog weer beter wat ze precies deden en surprise: de Cherokees geven dezelfde waarde aan kleuren, planten en kunnen ook die andere wereld in. Healen is universeel!

Zij werken met dieren, iets wat wij in Griekenland niet meer kenden en nergens anders op de wereld was die kennis nog beschikbaar. Heel in het kort kun je je eigen krachtdier in je zetten en dan ben je weer een stukje meer heel. Je kunt er ook een stuk door genezen, dus wij gingen aan het werk om allemaal dieren in ons binnenste te douwen. Ging heel moeilijk, want bij ritueel misbruik hebben anderen gigantische macht over je, doordat ze hun wil zo hard hebben opgelegd. Op een gegeven moment bedacht ik dat we ook wel onze eigen kleur, ster en zelfs onze horoscoop in ons konden zetten. Met een groepje gingen we erop zitten studeren, want stel je nou eens voor dat het zou werken! Standing Bear vond het eerst maar vreemd allemaal, maar na een nachtje slapen stond hij er wel voor open en kwam hij helpen. Het gaat bijzonder moeizaam, maar iedere dag maken we vooruitgang. Gelijk kwam mijn oudste zoon terug, die drie jaar geleden door de gemeente waar we wonen was gedwongen uit huis te gaan. Daarna kwam de GGD met een nogal raar voorstel om te “helpen” en zo gebeuren er steeds dingen waar ik al jaren op heb gewacht.

 

En dan de conclusie!

Dus als je veel kennis hebt van genezen, kun je zelf ook nieuwe dingen uitvinden. We leven immers niet meer in de geschiedenis, maar in een heel nieuwe tijd vol techniek en technologie, waarin we ook allemaal nieuwe uitdagingen leren kennen in de vorm van ziektes, virussen en ook psychische “stoornissen”. Bijzonder gedrag vind ik er een beter woord voor, maar het is een hele uitdaging als je ermee te maken hebt. Dat soort dingen hebben we tot nu toe nooit genezen, dus moeten we uitzoeken hoe dat dan werkt. Traditionele geneeskunde is niet alleen maar de geschiedenis ingaan en daar de kennis terugvinden, maar ook met open vizier het heden en de toekomst in om nieuwe remedies te vinden voor nieuwe aandoeningen. Wel is het zo dat er voor ieder iets wat je kunt mankeren een remedie is, want voor ieder probleem is een oplossing.

Ik hoop dat ik u niet verveeld heb met mijn uiteenzetting en dat ik u wél geïnspireerd heb om eens te kijken naar de vraag of het wel klopt dat artsen patiënten aanpraten dat ze nooit meer van ziektes zouden kunnen genezen. Je hebt een allergie, zeggen ze, dus die moet je zoveel mogelijk onder controle zien te houden. Nou, ik heb er mensen van genezen en zelf ben ik er ook bijna af. Nog niet helemaal, want iedere keer komen ze nog wel weer opsteken, maar het worden er wel steeds minder en ze zijn veel minder erg. Als u meer wilt weten, kunt u altijd een kijkje nemen op de pagina Testimonials voor getuigenissen van mensen die genezen zijn. Ik bedenk me net op de valreep dat ik het nog niet over therapieën heb gehad, waar je ook van geneest: baden, massages, goede praatgesprekken en dat soort dingen. Ja, die vindt u ook hier op de website en er komt steeds meer! Tijd om u te abonneren op nieuwe artikelen – in de rechterbalk >> – om artikelen te gaan lezen en delen en een donatie te doen, want van de wind leven kan zelfs een genezer niet!

 

 

U kunt ook doneren via het platform BackMe.org door hier te klikken.

OF

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.