kind-praying

Welkom dames die misbruik meegemaakt hebben

Bijzonder. Ik had deze column half af en wilde hem opslaan. Wat dacht je? Jawel: foutmelding uit het niets en het hele artikel foetsie. Gelijk daarna alle lichten uit: schakelaar down. Overnieuw! Ik heb dankzij een oergezellig sparringsgesprekje op Twitter besloten dat ik meer wil betekenen voor meiden en vrouwen die net als ikzelf misbruikt zijn. Zelf krijg ik op best ingewikkelde manier enige hulp en dus heb ik ruimte om anderen ook weer te helpen. Ik ga mijn best doen om alles vanaf het begin heel duidelijk uit te leggen.

In mijn geval was het misbruik vanaf de ontvoering vlak na mijn geboorte tot net voor mijn vijfde jaar. Sowieso zou je daar niet zoveel meer van weten, maar mijn geheugen is bovendien vakkundig gewist. Vervolgens heb ik het 53 jaar later net zo vakkundig weer opengehakt, want mijn leven loopt niet en dat komt niet doordat ik dingen verkeerd aanpak. Er moest dus een andere reden zijn en ook zocht ik de allerdiepste oorzaak voor mijn nu al meer dan 10 jaar lange ziekte. Gelijk toen ik een aantal gebeurtenissen opgevist had uit de map temp van mijn geheugen, genazen een paar van de ziektes die ik tegelijk had: diabetes waarvan bekend is dat je dat krijgt als je als kind misbruikt bent, de ziekte van Lyme, MS en de ziekte van Crohn: Eureka! Er zijn meer bewijzen dat het waar is. Onverklaarbare anatomische en fysiologische afwijkingen bijvoorbeeld, een geheugen dat tot de leeftijd van vijf jaar gaten had en daarna niet meer, allerlei foto’s van mezelf waarop ik een heel andere persoon lijk en … ja het feit dat mijn leven iedere keer weer zonder aanleiding in de soep draait. Daaraan herken je de medemens die te vroeg moest leren wat seksualiteit is.

Ik weet dat anderen die ook misbruikt zijn als kind, dit zullen herkennen. Maar er is meer en ik denk dat lang niet iedereen dat weet: er is maar één groep mensen op de wereld die kinderen misbruikt en dat zijn satanisten. Leden van de satansekte. Die zijn lang niet allemaal keurig lid van de Satanskerk en je herkent ze ook niet aan een bordje op hun voorhoofd. Narcisten herken je altijd te laat en ook als je dat gedaan hebt, ben je er niet vanaf, want je omgeving trapt net zo hard in de charmes van zulke mensen als jij zelf. Die moet je óók nog overtuigen of anders aan de kant zien te krijgen, voordat je jezelf uit de nesten kunt verwijderen. Soms zeggen zulke mensen wel dat ze in de gnostiek geloven, in kabbala of in theosofie, maar je hebt er ook tussen die ‘gewoon’ in de christelijke kerk zitten, moslim zijn of welke andere godsdienst ook hebben. Misbruikers verstoppen zich, want anders worden ze al snel opgepakt. Waarom zeg ik dan toch dat het satanisten zijn? Wel, ik heb nogal wat onderzoek gedaan …

Eerst even tijd om mijn werk te steunen, want dat komt er niet vanzelf. In mijn situatie kan ik niet zomaar ergens werken of uitzieken met een uitkering of PGB. Onafhankelijke journalistiek is bovendien alleen mogelijk met donaties in deze tijd. Graag even helpen dus!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou MA, a Greek journalist in the Netherlands who writes meaningful articles about issues that matter. Thank you very much for the donations that are coming in! But do help Anastasía to become even better known, by supporting her work with a monthly or once-only contribution to Untold Times. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Satanisme?

Als je gelovig bent opgevoed of ergens anders over de bijbel hebt gehoord, ken je de verhalen over de Filistijnen wel: de woeste buren van de Israeliërs, die satanische rituelen uitvoerden. Ze verkrachtten, martelden en vermoordden daarbij jonge kindjes en meisjes die nog maagd waren om Satan – Baäl in die tijd – een plezier te doen. Er waren in de oudheid veel meer volkeren die aan dit soort gruwelen deden: Moabieten, Babyloniërs, Chazariërs en ook de Azteken en Maya’s in Zuid-Amerika waren er keien in. Wel net zo erg is dat deze mensen niet alleen maar deze ijzingwekkende rituelen deden, waarbij ze zomaar het hart uit een nog levend slachtoffer trokken en opaten en nog veel meer onvoorstelbare wreedheden. Nee, ze vervloekten ook mensen en wel met een magie die echt werkte. Zo krachtig dat je er nooit meer vanaf kon komen. Wat ze ook vervloekten, dat waren hele naties, hele landen tot continenten aan toe.

Maar dat is lang geleden. Wat er sinds de oudheid is gebeurd, dat is dat allerlei volkeren met elkaar gemengd zijn door middel van volksverhuizingen. Daarvan zijn er vele geweest en ook degenen die aan satansverering deden, kwamen zo tussen normale mensen te wonen. Dan werden ze best vaak iets in de trant van natuurgenezer, sjamaan, ‘wijze’ of iets dergelijks. Nog erger: ze kwamen in de regering, in het grote bedrijfsleven of anderszins aan de macht. Omdat de normale mensen niet mochten weten dat zij Satan aanbaden in plaats van God, deden ze hun rituele onheil stiekem in achterkamertjes of in de natuur. Aan niets kon je deze mensen onderscheiden van anderen en zo konden ze met gezonde mensen trouwen en kinderen krijgen. De ene keer kregen die het karakter van de normale ouder, de andere keer dat van de satansaanbidder.

Zo konden de satanisten steeds verder omhoogklimmen in de maatschappij. Dat ging ze vrij gemakkelijk af, want ze zijn meedogenloos. Staat iemand hun klim in de weg, dan ruimen ze die in een oogwenk uit de weg door moord of bedrog. Met de magie waar ze allemaal zo handig in waren, konden ze hun tegenstanders ook ziek maken of aan de kant krijgen. Ik ben als baby ontvoerd door de satansekte en heb er altijd tussen moeten leven, maar had het pas op veel latere leeftijd door. Alleen begreep ik nooit waarom de mensen in mijn omgeving toch zo konden snauwen en sneren. Tja, ook dat is een manier om je de mond te snoeren en zeker als je hun slachtoffer bent, duurt het jaren totdat je daartegenop kunt. Maar ik kan het nu en nu zijn zij bang voor mij! Zo hoort het, nietwaar?

 

Ongelijkheid tussen man en vrouw

Ik heb een ontzettende hekel aan overdreven feminisme. In veel westerse landen is er behoorlijk veel gelijkheid tussen man en vrouw en als die ergens nog niet is, kun je daar zonder zeuren gemakkelijk iets aan doen. Bovendien worden tegenwoordig ook mannen naar beneden gehaald door de woke-gekte die onze samenleving teistert. Het zijn niet alleen meisjes en vrouwen die misbruikt worden, maar jongens net zo goed. In de Rooms-Katholieke kerk bijvoorbeeld, op sportclubs, in landen als Thailand en overal kan het gebeuren. Maar één ding moet ik toch kwijt over ongelijkheid tussen man en vrouw: het veroorzaakt geweld in de maatschappij en zelfs oorlogen. Te veel mannelijkheid is niet goed en te veel vrouwelijkheid ook niet. Er dient balans te zijn, want dat is de voorwaarde voor vrede en rust.

In satanische gezinnen is het lang niet altijd, maar wel vaker dan in andere gezinnen zo dat de vader de kinderen mishandelt en/of misbruikt. Het mannelijke ego wordt van kinds af aan al overdreven gevoed door allerlei rituelen met jongetjes om ‘man’ te worden. Bizarre ontgroeningen, een rituele verkrachting op de leeftijd van 12 jaar: allerlei vormen kan het aannemen. Jongetjes worden in dit soort gezinnen vet over het paard getild en altijd geprezen, terwijl de meisjes altijd uitgescholden worden, geslagen en gekleineerd. Daardoor hebben zij later als vrouw geen eigenwaarde en gaan ze hun man aanbidden. Op de momenten dat de vader van de kinderen gaat mishandelen of misbruiken, wordt de moeder met een smoes weggelokt.

Vaak stoppen die moeders het leed weg en ontkennen ze het, puur om te overleven. Ze gaan dan extra lief voor de kinderen zorgen ter compensatie en zo worden alle verhoudingen uit hun verband gerukt. Ik vertel dit allemaal, omdat ik denk dat je hier wellicht dingen van herkent of wel eens gezien hebt. Zulke moeders zitten vol schuldgevoelens, maar ook als ze het verdriet níet zouden wegstoppen, zouden ze er niet tegenop kunnen. Als je in de weg staat terwijl zo’n kerel iets ergs aan het doen is, ruimt die je zo uit de weg en dat is niet alleen maar binnen gezinnen zo. Ook in de politiek worden mensen maar zo vermoord, omdat ze de geheimen van de macht doorzien. Denk maar aan Pim Fortuyn, aan Els Borst, aan Theo van Gogh of aan Peter R. de Vries.

 

Genezing

Zelf heb ik geen enkele last van depressieve gevoelens, maar de meeste mensen met een misbruikverleden hebben dat wel. Ik denk zelf altijd dat ik te rationeel ben voor een depressie, maar ik heb ook hersenschade opgelopen door de martelingen en het kan best zijn dat ik daardoor minder goed bij mijn gevoel kan. Het meeste van waar ik last van had – lichamelijke ziektes – heb ik genezen, maar nog niet alles is weg en dus heb ik het complete plaatje nog niet voor ogen. Wel ben ik de eerste die zover genezen is. Als je namelijk vóór je eerste jaar misbruikt wordt, raakt je brein in vieren gedeeld. In ieder deel zit een stuk van je herinneringen. Om die vier bakken vol shit leeg te krijgen, is heel veel onderzoek nodig om überhaupt al te leren hoe je dat doet. Satanisten weten dit namelijk en hebben die bakken vol met demonen gepropt en verstopt in je geheugen. Na het legen ervan moeten de bakken zelf nog weg. Bij mij is dat klaar, maar dat ging niet vanzelf. Toen ik contact kreeg met mijn echte moeder die psychiater bleek te zijn, ging het een stuk sneller. Zij wist namelijk dat ik slachtoffer van satanisme was en had al heel veel onderzoek gedaan om me genezen te krijgen.

Anderen genezen kan ik niet meer, want de satansekte zit ook diep verwikkeld in de medische en vooral de farmaceutische sector. Iedereen die zijn best doet om iets uit te vinden waardoor patiënten echt genezen van welke ziekte of aandoening ook, wordt met geweld de grond ingewerkt en ook ik ben daarbij niet gespaard. Ik kijk wel uit om dat nog eens te pogen. Wat ik wél kan doen en dat ga ik ook doen zodra deze column online staat, dat is nog eens in het Nederlands een video maken over hoe je jezelf kunt genezen van trauma’s en ander oud zeer. Het is reguliere psychologie, maar tegenwoordig wordt iedereen gedwongen om EMDR te volgen. Daarmee zet je je brein op slot en dan word je nog zieker en ellendiger. Er kan alleen nogal wat tijd overheen gaan voordat dat gebeurt en dus heeft slechts de helft van de mensen in de gaten dat dit soort methodes gevaarlijk is. De ziektekostenverzekering is stapelgek op EMDR, want mensen zijn in een paar sessies op slot gezet en dat kost hun niet zoveel geld als een echte therapie, die tegenwoordig wordt verkocht als zijnde alternatief. Nee, de echte methode is Jungiaans, dus afkomstig van Carl Gustav Jung en die was psychiater. Pure wetenschap dus en niet moeilijk om te doen.

 

Volgens mij heb ik heel veel verteld en als je me nog niet kent, heb je heel wat om over na te denken. Maar twee dingen staan als een paal boven water:

  • misbruikers zijn lid van de satansekte en
  • je hoeft niet je leven lang met de gevolgen van misbruik te zitten.

 

Hier is de Nederlandse video over traumaverwerking, hoe je dat zelf kunt doen.

 

 

Hier is ook de Engelse video. Ik neem alvast afscheid en tot de volgende column. Schrijf je maar gauw in, in de rechter kolom hiernaast, want dan mis je het niet.

 

 

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.