International Court of Criminal Justice in the Hague
The International Court of Justice in the Hague

Wie is machtiger: het Internationale Gerechtshof of de gnostiek?

Mijn bevrijding van de in de gnostiek gelovende satansekte is de laatste weken op een ongelofelijke manier in sneltreinvaart gegaan. Ik kreeg allerlei bekende politici uit Den Haag te spreken via die bijzondere walkie-talkie waar Costas en mijn ouders me ook mee bereiken en op een dag verscheen Bill Gates. Ik ben nog steeds niet gewend aan het idee dat hij echt aan de goede kant staat en ik laat u iets zien. Bewijzen is moeilijk, want ik heb zelf nog altijd geen walkie-talkie waarmee ik foto’s en filmpjes zou kunnen maken, maar ik kan u wel vertellen wat ik zie. Ik leg het even weer kort uit, vertel nog een keer kort wat de gnostiek gelooft en dan komt het verhaal over die grote rechtbank in Den Haag. Ook laat ik u zien dat het leven zelf slechteriken niet kan luchten of zien. O ja en ik ben sinds vandaag zelf van ze bevrijd, dus nu wordt het bekijken wat de volgende stap is om helemaal van ze af te komen.

Vandaag stond er tot mijn stomme verbazing een artikel op de website van Frontnieuws dat Bill Gates een interview gegeven zou hebben met de Süddeutsche Zeitung. Op aanraden van mijn ouders volg ik die krant op Twitter en inderdaad staat er op hun website te lezen dat Bill Gates in een interview met hen vandaag gezegd zou hebben dat er een nog tien keer zo erge pandemie aankomt. Wel … ik kan hem dus zien, want ook als je zelf niet zo’n walkie-talkie hebt, kun je de ander toch vaag zien. Mister Bill heeft géén interview gegeven met deze krant, want dan zou ik dat meegekregen hebben. Waarom het dan toch op hun website staat – achter een betaalmuur bovendien – is me een raadsel. Misschien heeft iemand de krant betaald om opnieuw paniek te zaaien onder de mensen of heeft iemand hun een oud interview, misschien zelfs wel bewerkt, gestuurd. Gates zit al bijna een maand op een geheime locatie samen met zijn vrouw mij te helpen.

 

De satansekte en diens wederwaardigheden

Zoals ik vertelde, heeft hij daar technologie waarmee je ‘entiteiten’ die aan je kleven, kunt zien. Je kunt er ook foto’s en filmpjes van maken en dat doet hij dan ook. Dus al die gestoorde types die aan mij vastgeplamuurd zaten en lid van de satansekte zijn, die zijn nu bekend bij justitie met bewijs en alles! Zodra ik helemaal bevrijd ben, draaien die de bak in. Hij had een scanner voor mijn hersens, die met een metalen pennetje werkte: Gates ging er mijn hele brein mee af en haalde er de eerste keer duizenden meelifters uit. Het is een soort luizenkam, maar dan voor je hersens. Dit dus nadat Costas en ik er handmatig – via concentratie wat ook al vijftig keer sneller gaat dan welke andere ‘healings’methode ook – 13 jaar lang mee bezig zijn geweest en miljarden keren vooral dezelfde ongeveer 50 lieden uithaalden. Daarna had Costas in Florida ook opeens zo’n pennetje en een enorme tekening van mijn brein. Hij ging een tweede keer mijn hoofd door en haalde er nog weer 13 gasten uit. Derde keer samen met mijn moeder leverde nog 5 geestjes op en daarna was het eindelijk klaar.

Daarna was er nog weer een soort scanner – of hoe noem je zo’n machien – waarmee mijn personeel (grapje) de rest van mijn lijf controleerde. Ook daar kwamen de eerste keer ladingen types uit en tonnenvol apparaten en toestanden, waar ik weer aan vastlag. Blijkt dat de sekte dus iedere keer DNA van mij uit ziekenhuizen of uit mijn koffiekopje (wie zal het zeggen?) stal. Dat verbonden ze met die occulte methode opnieuw aan mij en dan gingen ze aan de gang met het uitzetten van allerlei functies. Als wetenschappers of artsen u vertellen dat we nog lang niet alles weten over erfelijkheid, weten ze niet alles of mogen ze het niet zeggen: letterlijk íeder nanodeeltje van ons DNA is hun bekend en ze kunnen er mensen mee ziek maken, blokkeren of zorgen dat anderen ze niet moeten. Dat je niet gezien wordt, geen bereik hebt op het internet, dat je niet kunt genezen van ziekte, dat Jeugdzorg je kinderen maar zo kan afgraaien middels een valse lastercampagne over je en ga zo maar door. Mijn hele leven lag tientallen jaren lang in de handen van deze gestoorde kluit.

Ik ben een kleine groep mensen tegengekomen tijdens mijn pogingen om mezelf en de wereld te bevrijden van deze horrortent. Dat waren Dalai Lama, koningin Juliana, prinses Diana, Eva Perón, een inmiddels overleden Indiase sitarspeler Ravi Shankar die in de jaren ’70 en ’80 wereldberoemd was, John F. Kennedy, dr. Phill en zijn vrouw en nog een paar die ik me niet herinner. Met hen heeft de sekte ook de DNA-truc uitgehaald om hun gedrag te beïnvloeden, omdat ze dachten dat deze mensen zo zuiver waren. “Engelen” in hun eigen woorden. Andere politieke leiders van wie ze het DNA gevangenhielden, waren Geert Wilders en Mark Rutte, Saddam Hussein, Tony Blair en Theresa May. Er waren er nog meer, maar ik herinner me niet iedereen exact. Vanaf 2012 konden ze het DNA van mensen niet opnieuw aan hen koppelen, want de kracht die ze daartoe hadden, heb ik ze samen met Costas afgepakt. Vandaar dat er geen huidige politici bij zitten. Rita Verdonk en Pim Fortuyn zaten er niet bij, dus ik vermoed dat ze van hen geen DNA hebben weten te bemachtigen, net als van nog andere politici.

 

“Jezus is terug en hij is een slechterik!”

Ze doen dit zoals u ziet maar bij een heel klein gezelschap, dus u hoeft niet bang te zijn dat ze dit met u ook doen. Nee, het ging ze immers om onze politieke leiders, bedrijfsmagnaten en mij. Ik was immers Maria Magdalena volgens hen en toen bleek dat dat niet klopte, moest ik het maar wórden. En ik moest en zou verplicht met een of andere vent uit hun sekte, die volgens hen dan Jezus geweest moest zijn en ik moest een slecht mens worden. Dat was die Magdalena immers ook. Nou, dat mislukte allemaal en toen gingen ze uit woede, omdat ze dit niet zomaar wilden maar er een plan mee hadden, mijn leven omleggen. Hun plan was dat zij wel even zouden bewijzen dat zíj gelijk hadden met dat achterlijke gnostische geloof van ze: zíj hadden immers Jezus teruggevonden, in dit leven een schizofrene junk en zijn vermeende vrouw waar 0 bewijs van is en die ook in dit leven een hoer moest worden. Zo wilden ze de terugkomst van Jezus faken en samen met alle andere staatsgrepen die ze iedere keer weer plegen, de macht op de hele wereld grijpen. Ja, de wereld moet van hen één groot China worden en vooral ook één groot land.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Uiteraard moest Jezus een slechterik zijn, want anders kon de satansekte de macht niet grijpen. En hij moest ook een vrouw hebben die slecht was, maar daar hadden ze dus pech mee: ik snap niet eens hoe slechte mensen denken. Wat ze me ook allemaal hebben aangedaan aan stelen van mijn ouders, gruwelijke verkrachtingen, opsluitingen in het donker met spinnen en ander ongedierte, slaan, schoppen en scheldpartijen: ik bleef wie ik was, namelijk een goed mens. Die man die zogenaamd Jezus geweest zou zijn en ik vonden elkaar wel aardig, maar werden niet verliefd op elkaar en daar ging hun plan. Tja, reïncarnatie bestaat niet, Jezus was niet getrouwd met dat mens – integendeel: hij haalde maar liefst zeven demonen uit ‘r weg – en gnostici zijn ook niet degenen op de wereld die de wijsheid in pacht hebben, zoals ze zelf menen.

 

Dit gelooft de gnostiek:

Zij zijn juist degenen die níet weten hoe het leven in elkaar steekt. God wil namelijk juist níet dat er een arrogante elite is, die zichzelf alles toeëigent en de macht grijpt en Hij is ook niet zo wreed dat hij mensen de hele tijd opnieuw ongelukkige levens laat leiden. God heeft juist de goede mensen die er door de eeuwen heen zijn geweest, netjes bewaard en die komen terug zodra de satansekte overwonnen is. Dat heeft Jezus indertijd al beloofd en dat gaat ook gebeuren. We kunnen toch niet voor eeuwig met dat schorem opgescheept zitten?

Dus wat gelooft die gnostische sekte nou?

  • Ze denken dat er een ‘Hemel’ is, die vol zit met Licht met een Hoofdletter. Zij zijn immers de Hoofdletterclub (schrijven alles met een hoofdletter). Dat Licht zou God dan zogenaamd zijn en ook een soort Levensbron. Daar zou iedereen uit geboren zijn en het Licht of God zou willen dat er zowel goed als kwaad is op de wereld. Het Licht is dus een mixje van goed en kwaad.
  • Vervolgens moet je allerlei ‘werelden’ door, waar je moet reïncarneren. Deze werelden zijn iedere keer een beetje minder gezellig of duisterder zoals de gnostici het zeggen. Wat je moet doen, is jezelf daardoorheen slaan en proberen je “Licht” vast te houden. Dat is niet je goedheid, want zoiets kent deze sekte niet, maar het is je herinnering aan het Licht waar je uit voortgekomen zou zijn.
  • Op een gegeven moment kom je dan op de laagste wereld: de Aarde. Let op de Hoofdletters hè, die zet ik expres om aan te geven hoe zij zelf schrijven en denken. Op de Aarde dus is alles slecht, corrupt en verkeerd. Je moet dan vooral geen verantwoordelijkheid nemen of proberen iets beters van het leven te maken. Neen: je moet je erdoorheen slaan en proberen je herinnering aan het Licht terug te halen, want hier op aarde weet je dat allemaal niet meer. Zodra je je dat hebt herinnerd, ben je min of meer verlicht, een ‘oude ziel’ en dan mag je Bingo! in je volgende leven naar een leukere wereld, net zolang totdat je weer bij het Licht uitkomt, waar je mee versmelt. Met andere woorden: God wil een kwade wereld en zou half slecht zijn.

  • De gnostiek gelooft dus dat het leven half goed en half slecht hoort te zijn en daartoe hebben zij één clubje van 9 “Wijzen”, dat is het clubje satanisten waar ik over vertelde. Die mogen zogenaamd “Licht” uit de “Hemel” halen en hierheen brengen in een bepaalde dosering. Zij moeten in normale taal gezegd zorgen dat de wereld een niet al te leuke plek wordt, want dat zou God zogenaamd niet willen. Christenen zijn dus dom volgens hen, omdat die in het goede geloven en in een goede God.
  • Deze mensen geloven dus letterlijk dat je in de slachtofferrol moet zitten, vooral niet aan jezelf moet werken dat je een beter mens wordt ofzo of in jezelf kijken met de vraag of je zelf misschien ook domme dingen doet, waardoor je leven niet loopt zoals je graag wilt. In de satansekte beslist immers een clubje ‘wijzen’ over je leven en niemand in die hele sekte heeft het recht om zelf te bepalen wat hij in zijn leven wil. Hoe meer slachtoffer, des te wijzer en des te meer recht op een hoge positie in bedrijfsleven of politiek. Logisch ook, want als je je verantwoordelijk voelt voor de wereld, doe je geen slechte dingen.
  • De gruwelijke rituelen die sommige satanisten doen met kindertjes en ook met hun eigen kinderen, zijn bedoeld om te laten zien hoe slecht het leven kan worden als er geen Licht uit de Hemel meer is. En ook als middel om andere mensen angst aan te jagen, zodat zij zich op hoge posities kunnen manœuvreren in plaats van mensen die daar wél capabel voor zijn.

 

De praktijk: mijn verhaal

Samengevat is het zo dat deze clan mafkezen wilde bewijzen dat zij gelijk hadden met hun barbaarse geloof, door Jezus terug te toveren, nog wel in gezelschap van zijn “vrouw”. Zonder deze coup konden ze de wereldmacht nooit grijpen. U ziet hoe moeilijk ze het ermee hebben om via Plan B, namelijk dat coronavirus met z’n stinkvaccin en een allang achterhaald sprookje over het klimaat, de macht toch nog te grijpen. In een paar landen wil het nog wel een beetje lukken, maar u ziet dat Israël klaar met ze is, Australië ook, dat er in China steeds meer mensen proberen te vluchten en kans zien misstanden via sociale media de wereld over te laten gaan en dat het ook in Duitsland en Oostenrijk niet meer zo goed wil met de dictatuur. Frankrijk en Italië pikken het niet en daar zijn iedere dag in een heleboel steden enorme demonstraties. Ook in Nederland en België wordt hard gevochten om het laatste beetje vrijheid te behouden.

In Scandinavië wordt hard geprobeerd helemaal vrij te worden van dat virus en daarmee van de satansekte. In Rusland gebeurt hetzelfde, maar daar heb je deelstaten net als in Amerika en Duitsland. De deelstaat van Moskou is ontzettend links, net als het Amerikaanse New York. Omdat buitenlandse journalisten meestal daar zitten, denken ze dat heel Rusland links, globalistisch ingesteld en tegen president Putin is. Is niet zo! Brazilië vecht zich ook vrij net als de Republikeinse staten van de VS en nog veel en veel meer landen. De satansekte aka globalisten aka Cabal aka elite aka gnostische sekte krijgt hun plannen niet uitgevoerd zonder mij en nep-Jezus. Hem hebben ze wél weten te breken, wat heel erg triest is. Hij was een briljante student toen wij elkaar leerden kennen, maar de sekte heeft hem gesloopt. Het is hun eigen schuld dat hun domme plan is mislukt.

En uit wraak moest ik ook kapot. Mijn gezin werd me afgepakt, mijn jongens werden totaal vernietigd, net als ikzelf: mijn 3 bedrijven (!), mijn gezondheid, mijn familie die mijn leven lang naar me zoekt en mijn goede reputatie. Over verantwoordelijkheid gesproken: ik heb er uit alle macht tegen gevochten, maar zij waren sterker. Het is daarmee niet míjn fout dat ik geen cent meer over heb en dat alles kapot is in ons huis. Met 20 auto-immuunziektes over elkaar heen, terwijl geen advocaat of arts je wil bijstaan, de sekte je 24/7 afluistert in een echte afluisterkamer van de AIVD en 5G internetgolven op je afstuurt om je ook nog kanker te bezorgen, begin je niet veel tegen deze sekte.

Zou ik nog bijna dit vergeten: tribunalen zijn er allang tegen deze sekte en dus ook tegen die foute lieden van het WEF, de EU en alle andere machtclubjes die u wellicht meer bekend zijn dan die dewelke ik steeds noem. De satansekte werkt immers in het geniep en dus weet u als buitenstaander niet wat ze allemaal uitspoken, maar ik als insider wel. Goede reden om eindelijk naar me te luisteren!

 

Het Internationale Hooggerechtshof in Den Haag

Ik heb wel eens verteld dat mijn ouders – mijn echte Griekse ouders, de familie Vassiliou dus – mij jarenlang iedere keer weer opspoorden bij die sekte. Dan haalden ze me terug, waarbij ze hulp kregen van zo’n beetje de hele wereld en bijzonder: zowel de Verenigde Staten als de USSR hielpen hen. Toen ik als 9 maanden oude baby naar het pleeggezin moest waar ik uiteindelijk heb moeten opgroeien, konden ze me niet meer vinden. Maar toen ik drieënhalf was, gooiden die pleegouders me voor de tweede keer van de trap, waarna ik 5 maanden in het ziekenhuis lag met zwaar letsel. Daar was een psychologe die zich hard maakte voor me, toen ze zag hoe doodsbang ik voor die pleegouders was. Ze spoorde mijn echte ouders op en wist me na maanden eindelijk ergens tegen mei of juni 1970, vlak voor mijn vierde verjaardag, richting Keulen gestuurd te krijgen. In mijn herinnering zag ik hoe mijn pleegmoeder me teruggaf aan mijn ouders. Die twee stukken misbaksel hebben me tot hun dood voorgelogen dat ze zogenaamd niet wisten waar ik vandaan kwam. Nou, wel dus en precies ook!

Wat ik nog niet had gezien, is hoe ik teruggekomen ben bij mijn ouders. Ik zag namelijk een rechtszaak op het Internationale Hooggerechtshof in Den Haag, waar ik de rechter met haar hamer zag slaan en haar hoorde zeggen dat ik naar die monsters terug moest. Ik was in de zaal aanwezig, stevig vastgeklemd aan mijn echte vader en moeder. Na de uitspraak pakte een bewaker me hardhandig vast en dwong hij me mee de zaal uit. Ik krijste dat ik terug wilde naar mijn ouders en op een gegeven moment beet ik de man in zijn hand. Hij wilde me slaan, maar een andere bewaker hield hem tegen en vroeg in het Nederlands wat er was (de rechtszaak was in het Engels geweest vanwege het internationale publiek dat erbij was of misschien doen ze dat altijd). Hij vroeg waarom ik zo van streek was en ik zei: “Die vader zit met zijn piemel in me en ze slaan en schoppen me altijd, ook met mijn hoofdje. En ze schelden me altijd uit. Ik wil naar mijn papa en mama terug!”.

Toen de twee bewakers dat gehoord hadden, pakten ze me op en droegen ze me resoluut terug naar de rechter. “Wij brengen dit meisje niet terug naar die pleegouders, want ze wordt daar misbruikt en mishandeld”, zeiden ze eenvoudig, terwijl ze me op het bureau waar de rechter achter zat, neerzetten. De rechter schrok zichtbaar en riep streng iedereen terug. “Dit kind gaat onmiddellijk naar haar eigen ouders en mag nooit meer daarvandaan gehaald worden. De pleegouders veroordeel ik hierbij tot gevangenisstraf (de rest kon ik niet verstaan)”. Zo ben ik negen maanden lang bij mijn ouders in het Duitse Keulen geweest, die me heel ver hebben weten te genezen van alle trauma’s en horror waar ik doorheen heb moeten gaan in Nederland.

De rest van het verhaal moet nog terugkomen uit mijn herinnering, want zoals u ziet, kon ik de laatste woorden van de rechter niet meer verstaan. De pleegouders gingen inderdaad de gevangenis in, geloof ik. De sekte ging konkelen om ze vrij te krijgen en ergens in februari 1971, toen ik vierenhalf jaar oud was, zat ik weer in Emmen bij deze geestesgestoorde maffiosi. Ik heb ook flarden van de terugreis uit Keulen gezien: we reden in een auto naar Parijs en daar gingen we in een andere auto verder naar Nederland. Mijn naam hadden ze al weten te wijzigen in de valse identiteit die ik tot op de dag van vandaag moet dragen en die ik nooit meer wil horen, want dat is nog geen maand na deze rechtszaak gebeurd. Ik heb er de papieren van, ja daarvan mag ik wél papieren hebben. Maar niet van wie ik echt ben!

 

In 1970 was de satansekte dus sterker dan het Internationale Hooggerechtshof in Den Haag. De hele rechtszaak is niet eens meer terug te vinden in hun archief, want hij zal wel ergens in een geheim kistje zitten ofzo. Ik vertel u dit allemaal, omdat ik wil dat u weet dat er wel degelijk een harde strijd tegen het kwaad is en ja, ook op politiek niveau. Als je politiek leider bent en die sekte niet in je land wilt, moet je er deals mee sluiten. Anders gaan ze ondergronds en dan gaat je land koppie onder. Satanisten kennen immers geen genade. Het is een meedogenloze club maffiosi van het ergste soort, die alleen maar alle macht en geld wil hebben, waarbij de rest van de wereld het nakijken heeft. Dat geeft hun een kick van leedvermaak namelijk, want zo zijn ze. Van nature zijn ze niet goed en niet slecht, maar door al die trauma’s in hun eigen opvoeding en ook in hun verdere leven, worden ze steeds doortrapter. Anderen moeten maar meemaken wat zij óók moeten voelen: vernedering, pijn en verdriet om alles wat die sekte hun aandoet omdat ze in traumatisering geloven. En dan ga ik nu verder!

Vrolijke muziek nog even uit Italië. Grecanico heet het en dat is dus Griekse muziek uit Italië. Taranta Canzoniere Grecanico Salentino featuring Ludovico Einaudi staat erbij en meer kan ik er niet over vinden. Geniet er maar van, want zo weet u weer dat het leven zelf níet van satanisten houdt en liever gezellig en positief is.

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.