judge-hammer

Wie zijn die ‘ze’ bij de overheid?

Toen ik mijn praktijk nog had, kreeg ik vaak mensen bij me die niet zozeer lichamelijk ziek waren, maar die kapotgemaakt waren. Ziek en werkeloos, kinderen afgepakt … dat soort dingen. Als ze me dan probeerden uit te leggen hoe dat kwam, hadden ze het over tegenwerking en over ze doen dit en ze doen dat met me. Soms wisten die mensen wel om wie het ging, maar heel vaak wisten ze alleen dat ze op stang gejaagd werden door iets wat hun tegenwerkte. Wie dat waren, dat wisten ze niet. Het systeem, de overheid, de gemeente of Jeugdzorg? Ik weet het ondertussen wél, dus laten we het er eens over hebben.

Doekjes gaan we niet winden vandaag! Geen mantels der liefde. Oordelen ook niet en véroordelen al helemaal niet. Als je weet dat je achternagezeten wordt door een groep mensen die het op je leven voorzien hebben, dan heb je heel simpelweg de satansekte in je zog. Zo, die zit! Een keer pech hebben in het leven, kan best toeval zijn, hoewel het, als je het goed onderzoekt, wel heel vaak een coup van een jaloerse medemens blijkt te zijn. Toch is dat uiteraard niet altijd zo en als het inderdaad íemand is die je te grazen heeft genomen, voel of weet je dat vaak wel intuïtief. Of je hebt ze betrapt of iemand heeft het je verteld enzovoort. Maar wat ik wil zeggen, is dat je best een keer een tegenslag kunt krijgen in het leven, zonder dat er iemand is die het speciaal op je gemunt heeft. Als er 500 sollicitanten voor één baan zijn, maak je grotere kans op afwijzing dan op die baan, om het maar eenvoudig te zeggen.

 

Het is een coup en dat is het

Maar als je de ene klap na de andere te verdragen krijgt en alles wat je probeert om de problemen op te lossen en op te krabbelen, mislukt, dan is er iets aan de hand. Ik zal mezelf niet als voorbeeld nemen, want de toeslagenaffaire is een veel duidelijker voorbeeld. Duizenden gezinnen waren in één klap gesloopt, toen ze van fraude beticht werden door de belastingdienst en een gigantisch groot bedrag aan kinderopvangtoeslag moesten terugbetalen. Er zaten uiteraard een paar fraudeurs tussen de groep en misschien wel vrij veel ook. Dat weten we alleen niet, want dat wat de belastingdienst – en anders toch wel het Ministerie van Financiën of Justitie – had moeten doen, dat deden ze niet: onderzoeken wie terecht en onterecht beschuldigd waren van fraude. Wat ook niet gebeurde, is dat er werd uitgezocht of die gezinnen in kwestie wel echt al dat geld moesten terugbetalen en ten derde werd er met bijna niemand een nette betalingsregeling afgesproken. Sterker nog: een aantal willekeurige mensen kreeg zomaar pardoes €30.000 op hun rekening gestort. De rest had het nakijken.

Wat betekent dat? Jawel: dit was een coup! Vooral omdat meer dan duizend mensen hun kinderen ook nog kwijtraakten door de schuld van Jeugdzorg, dat bovenop deze gezinnen sprong om ze de kinderen af te pakken. Teruggeven is er niet bij, want daar doet Jeugdzorg niet aan. Bovendien wíl Jeugdzorg zoveel mogelijk kinderen getraumatiseerd hebben. Dan hebben ze die in hun macht. Hun drie gulden regels zijn de volgende. Overigens worden heel veel meer mensen kapotgemaakt door hetzelfde ‘ze’ als de groep van de toeslagenaffaire. Het gebeurt dagelijks door de Nederlandse overheid, want die is ontzettend negatief, onredelijk en onrechtvaardig. De regels van Jeugdzorg:

 

  1. Wij geven nooit fouten toe
  2. Wij bieden nooit excuses aan
  3. Wij maken nooit fouten goed
  4. Voeg daar maar aan toe: Wij doen nooit aan waarheidsvinding

 

Vier regels zelfs! Vanmiddag zat ik te luisteren en kijken naar een video van Café Weltschmerz, waarin gezegd werd dat er ook nog 1500 kinderen van bijstandsouders uithuisgeplaatst zijn. Ik kon er nergens een bericht van vinden, dus weet niet of het klopt, maar dit soort gebeurtenissen zijn gepland. Dat wil zeggen: ik denk niet dat de toeslagenaffaire van tevoren gepland is, maar wel de latere aanval door Jeugdzorg op de betrokken gezinnen. U kunt nu wel zeggen dat ik hard ben over hen, maar ze hebben mij dan ook genadeloos ontvoerd tot drie keer toe, als kind en nooit mocht ik meer terug naar mijn ouders. Ik ben gruwelijk mishandeld, misbruikt en uitgescholden en mijn leven lang heb ik daar last van, tot op de dag van vandaag aan toe. Dus als iemand mag zeggen dat Jeugdzorg verrot is, ben ik het wel en er is geen woord Frans bij of gelogen. Jeugdzorg valt onder het Ministerie van Justitie en dát is het verrotte brandhout hier in Nederland. Het Ministerie van Justitie. Daar komt het kwaad vandaan. Daar werkt een groep pedofielen en u weet inmiddels wel dat een pedofiel altijd iemand uit een satanische familie is. Anders kún je niet eens pedofiel worden: er is maar één manier. Ik heb het ook niet uitgevonden!

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Het verzet

Veel mensen hebben al geprobeerd om deze pedofiele satanisten aan te pakken. Het lukt alleen niet en dat is omdat zij niet de top van de satansekte zijn. Er staan anderen boven hen en die moet je eerst uitschakelen om de lagere traptreden ook de deur te kunnen wijzen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar wie die top ervan is of zijn en toen bleek dat iedereen die er ook een gooi naar had gedaan, het fout had. Zó onzichtbaar zijn ze. De top van die sekte dat is een groep Democraten in Amerika en die zitten in de politiek. Biden, Pelosi, Clinton, Obama, Bush, Gore en Albright die net overleden is. Daaronder heb je de top van het WEF en dat is Klaus Schwab met nog een paar types. Daaronder heb je Justin Trudeau als baas van de sekte en vervolgens de paus met onder zich vijf hogepriesteressen. Die laatsten wonen allevijf in Nederland en zijn verder niet bekend. Wel zijn het krengen van wijven! Ik ken ze allevijf.

Die moet je allemaal de poten onder hun stoel wegzagen en dat heb ik uiteraard niet in mijn eentje gedaan. Bovenaan de verzetsorde staat namelijk Donald Trump samen met Vladimir Poetin en omdat het geen maffiabeweging is, maar een verzetsbeweging, hebben ze verder geen hiërarchie of lagen ofzo. Ik weet dat u denkt dat China een kwaadaardig land is, maar dat komt omdat de Democraten uit de VS hun lange arm daar ingestopt hebben. President Xi Jinping hoort juist bij het verzet! En ja ook Alexandr Loekashenko van Wit-Rusland, Victor Orbán van Hongarije, Rodrigo Duterte van de Filippijnen en Jaír Bolsonaro van Brazilië. In Nederland alleen Pieter Omtzigt, nee Forum voor Democratie niet, het spijt me. Daarnaast een heleboel ministers, staatssecretarissen en andere mensen verspreid over de wereld. In Amerika weet ik dat het echte verzetsteam bestaat uit zo’n 80 mensen. Er zijn er nog veel meer die het goede nastreven, maar niet allemaal zijn ze betrouwbaar en krachtig genoeg om bij het verzet te mogen. Ik hoor er uiteraard ook bij en mijn man en ouders ook.

U mag dus weten dat er heel hard wordt gewerkt om de kwaadaardige clan die alles overheerst, de macht te ontnemen. Het is alleen ontzettend moeilijk werk, want de satanisten aka globalisten – dat zijn dezelfden – hebben technologie waar wij niet eens een idee van hebben of die we ons zelfs maar kunnen voorstellen. Ze zijn de baas over de financiële wereld, over de medische en farmaceutische sector, in de politiek, in de rechtspraak en waar eigenlijk niet. Ik vind het zelf heel vervelend om het over satanisten te moeten hebben en zeg daarom liever globalisten, de overheid, het systeem of dat soort benamingen. Maar hun basis is het satanisme en dat wat ze allemaal geloven, is dat Jezus met Maria Magdalena getrouwd zou zijn geweest. En ook dat ik dat dan zou zijn – het klopt allebei niet. Daarom ben ik zo belangrijk voor ze, want ze wilden mij naar voren schuiven als een soort van teruggekomen Jezus of God of zoiets en ook hebben ze mij als hun doofpot misbruikt. Dus bij iedere millimeter die ík van ze bevrijd raak, raakt u ook losser van ze en raakt deze nare clan meer macht kwijt.

 

In Oekraïne wordt de strijd uitgevochten

Verder zult u misschien denken: wat heb ík eraan dat de top van de clan die míjn gezin onrecht heeft aangedaan in Amerika zit? Daar kan ik niet naar toe om ze een kopje kleiner te maken en bovendien is het toch de belastingdienst of misschien wel de gemeente of een andere overheidsinstantie, die u kwaad gedaan heeft. Díe wilt u aanklagen en van hén wilt u uw rechten terug. Ja snap ik. Bij mij was het de ISS, die hier in Nederland hypocriet FIOM wordt genoemd, de schuldige, maar dacht u dat die mij mijn rechten gingen teruggeven? Had u gedroomd! Nee, ik moest de héle top ontdekken en van hun macht ontdoen en dat werk is nog lang niet klaar, zoals u ziet. Het globalisme begint absoluut te wankelen en ik schat niet in dat het hun nog gaat lukken om de hele wereldmacht te grijpen.

Toch kan niemand op de wereld nog tegen ze op en is het harde strijd in Oekraïne om wie er de baas is: de normale mensen in de persoon van president Poetin of de globalisten in de persoon van president Biden. Dát is wat er gaande is in Oekraïne en dat is gaande geweest in een heleboel meer landen: Syrië, Afghanistan, Irak, Iran, Libië, Griekenland, Joegoslavië … Tot nog toe won Amerika de strijd meestal, maar deze keer durft het land zich niet eens in de oorlog te mengen. Er is dus zéker een kentering gaande en gelooft u alstublieft de zoete nepkoekjes van de mainstreammedia niet over de oorlog in Oekraïne. De Russen schieten beslist niet op burgers of burgerdoelen. Dat zijn de Oekraïense Nazi’s, die ik u duidelijk heb laten zien en momenteel vecht het Oekraïense leger op veel plekken juist tegen die Nazi’s. Azov, C14 en Right Sector heten hun groeperingen en alleen als u het Russische nieuws opzoekt, komt u de waarheid te weten. Ook hier kan ik niets aan doen. Ik heb de oorlog niet gemaakt en ben er geen partij in. Net als u moet ik ook in de gegevens duiken om uit te vinden hoe de dingen echt in elkaar steken en wat wel en niet waar is van het nieuws.

 

Conclusie

Dus als u helemaal met de grond gelijkgmaakt wordt door krachten die zó sterk zijn, dat u er niet tegenop kunt, dan hebt u met de satansekte aka globalisten te maken. Dat is wat ik ontdekte, toen ik zelf koppie onder ging en ‘ze’ me dood lieten gaan aan MS. ‘Ze’ dat is de gehele Nederlandse overheid en die valt u pas aan, wanneer u tegen ze ingaat. Dán maken ze u tot op het bot kapot en ze laten pas los wanneer u niet meer beweegt. Ik had heel graag gewild dat het eenvoudiger in elkaar zat en dat er iets achter zat wat gemakkelijker uit te leggen valt. Toch herkent u een satanist gemakkelijk hoor. Twee criteria zijn er:

 

  1. Ze moeten een ander altijd pijn doen en traumatiseren.
  2. Ze moeten altijd de baas spelen over een ander en wee je gebeente als je protesteert.

 

Uiteindelijk is het dus toch wel simpel om te weten met wie u te maken hebt. Mensen die het goed kunnen hebben dat een ander een andere mening heeft en die goed tegen een tegenslag kunnen – zonder wraak te nemen – zijn normaal. En Jeugdzorg overwinnen we alleen als u helpt mijn artikelen te verspreiden, want alleen als ik eerst ervan bevrijd raak, kunt u uw kinderen ook terugkrijgen. Ik vind het heel erg jammer dat het zo is, maar ga ook niet meer om de feiten heendraaien. Alleen als ík mijn verhaal in de media kan doen en gehoord word door het hele land, kunnen we de boel oplossen. U kunt me ook financieel steunen en dat is hard nodig ook. Iedere keer flikt de bank me allerlei nare trucs en krijg ik mijn geld niet. Bovendien is het normaal om iets over te hebben voor iemand die zo hard werkt als ik. Ik heb de afgelopen paar weken nog weer VIJF hartaanvallen gehad. Het moet afgelopen zijn hiermee en dat hebt ú in de hand als mijn lezer! Steunt u mij niet, dan wordt u zelf ook niet geholpen.

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.