roses-music

Willen we dan een multipolaire wereld?

Naar aanleiding van een bijeenkomst vandaag van het East Economic Forum in het Russische Wladiwostok heb ik een korte analyse.

En dan dit: hoe moet ik nou verder? Gisteren kwam ik zó hard voor mezelf op. Ik kreeg er veel complimenten en uitgebreide lof voor, maar slechts één iemand heeft een kleine donatie gedaan. Een paar vrienden moesten me alwéér geld sturen om een paar boodschappen te kunnen doen, want jullie gunnen mij dat ik verhonger. Maar oh wat stáán jullie toch voor het gezin en wat zíjn jullie toch tegen het machtsmisbruik door Jeugdzorg! Ja, totdat IK er slachtoffer van ben. Dan is het opeens goed. Mijn kinderen mogen wel afgepakt worden. Als het die van júllie maar niet zijn. Inmiddels hebben 348 mensen mijn artikel van gisteren gelezen en niemand heeft één vinger uitgestoken.

Ik weet al mijn hele leven dat Nederlanders bevroren mensen zijn zonder hart, maar zó erg? Nee, dat durf je toch niet eens te denken! Schande is het, dat jullie mij zó laten stikken, door pure stomme arrogantie. “Ze is toch maar Grieks” en “Wij hebben een goed leven omdat wíj er hard voor werken. Laat die Natassa dat ook maar doen”. Ja want ik ben zogenaamd lui, niet? Kun je nog een voorbeeld noemen van iemand die 10 auto-immuunziektes heeft en nog steeds werkt? Natuurlijk niet, want ik ben de enige op de wereld die dat kan. Dit is nog erger omdat jullie zélf de gevolgen direct gaan zien op de dag dat jullie overheid mij mijn huis uit komt roken. Dan heeft de satansekte gewonnen met jullie steun en is Nederland het land waar de dictatuur die het WEF wil en die uitgebreid beschreven staat in het Boek der Openbaringen van de bijbel, begint. Deze week nog. Help mij vooral niet en je zult het zien, want dat wil je toch? Zo autodestructief zijn jullie toch allemaal? Wel, nu is je moment. Pak je popcorn er maar bij, want je gaat genieten van mijn ondergang. Heb je wat om aan je kleinkinderen te vertellen.

 

De toespraak van Russisch president Vladimir Poetin vandaag in Wladiwostok

President Poetin heeft vandaag – de dag begint immers veel eerder in het oosten van Rusland dan hier – een toespraak gehouden over hoe hij de toekomst van de wereld ziet. Hij vertelde ook over de plannen van de Amerikaanse regering en hun acties, die van de EU en het World Economic Forum. Die willen namelijk een unipolaire wereld, waar de Amerikanen de onomstotelijk de baas zijn en alles kunnen doen wat ze in hun hoofd krijgen. Dat is wat we geopolitiek of globalisme noemen. Maar wat Poetin voorstelt, is iets waar ik het ook niet geheel mee eens ben.

 

Ik zeg niets meer, want Untold Times gewoon steunen doe je toch niet.

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Vladimir Poetin versus Anastasía Vassiliou

Vladimir Poetin stelt voor om een multipolaire wereld in te stellen. Daarmee bedoelt hij dat er in ieder continent, in ieder werelddeel dus, een land is dat min of meer de leiding heeft over dat werelddeel. Dus eigenlijk hetzelfde als wat Amerika wil, maar dan heeft Rusland ook een stuk wereld, net als Brazilië, China, Zuid-Afrika en Australië. Rusland wordt in Poetins idee de leider van Oost-Europa en het Midden-Oosten, China van Zuidoost-Azië, Australië van Oceanië, Zuid-Afrika van Afrika en Braziilië van Zuid-Amerika. Poetin staat zeker geen dictatoriale bazen voor, maar ik ben het er desalniettemin niet mee eens en velen met mij.

Als ik zelf nadenk over hoe de wereld wat mij betreft het beste bestuurd zou kunnen worden, dan zie ik groepen landen die met elkaar zouden kunnen samenwerken. Zonder dat één van hen de leider is, want die landen zijn souverein en werken intergouvernementeel samen; niet supranationaal. Geen hiërarchie dus, maar gelijke handelsrelaties en uitwisselingen – dat soort zaken. Voor Nederland zou dat bijvoorbeeld samenwerking met België en het Verenigd Koninkrijk kunnen betekenen. de Scandinavische landen met elkaar, Duitsland met Oostenrijk en Zwitserland, Frankrijk met het Iberische Schiereiland, Griekenland met Servië, Cyprus en Israël en ga zo maar door.

Daarnaast zouden die groepen landen in mijn visie ook weer met andere groepen kunnen samenwerken op het gebied van handel, uitwisseling van bevolking, zoals studenten en toeristen en misschien wel op het gebied van het pakken van boeven. Iedere landengroep is er vrij in om te beslissen op welk gebied ze wel en geen samenwerking willen, want niemand dringt hun iets op. Ze kunnen zelfs samen een groter land vormen, als ze dat willen. Ik denk dat als de wereld ongeveer zo werkt, er ook minder kans is op nieuwe dictaturen. Ook denk ik dat het de burgers overal op de wereld goed van pas zou komen, want niemand speelt meer de baas over een ander of kan zijn macht misbruiken. Zoals dat ze mij ontvoerden en niemand er iets tegen kon doen. Internationale ontvoeringen van kinderen gaan nog altijd door en dat kan niet meer als de ISS die dit doet, geen macht meer heeft.

 

Hier is zijn toespraak en de toespraken van alle andere politieke leiders op het Eastern Economic Forum te Wladiwostok vandaag:

 

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.