voeding-medicijn

Wilt u graag een einde aan Covid?

Wilt u graag een einde aan Covid? Ik ook! En het kan hoor. Als u even naar het plaatje hierboven kijkt, dan ziet u dat de Griekse arts Hippocrates van 2500 jaar geleden meer verstand van gezondheid had dan wij nu. Eerlijk waar, kijk u maar eens naar wat wij tegenwoordig “medicijn” noemen! De grootst mogelijke rotzooi vol met kleurstoffen en chemische middelen, die je inneemt of zelfs in jezelf spuit.

pills
Dit heet tegenwoordig dan “medicijn”

Dit is dan eh … medicijn. Ik had ooit een meme waarop stond: “Eet nooit iets wat je overgrootmoeder niet als eten zou herkennen”. Dat vond ik ook een mooie, hoewel u daar misschien tegenin zult brengen dat wij in de 21e eeuw ziektes kunnen “genezen” met al die bontgekleurde sliktroep. Laten we het daar even over hebben, want ís dat eigenlijk wel zo? In een pil zit immers één stof en daarnaast nog een heleboel hulpstoffen. Die moet je je leven lang nemen, want anders wordt u weer ziek. Ik weet niet wat u onder genezen verstaat, maar ik heb een jaartje of 10 in het vak gezeten zogezeid en ik acht iemand niet genezen, wanneer die zijn of haar leven lang allerlei stoffen moet blijven innemen. Dan is diegene gewoon niet genezen!

 

Moderne geneeskunde

Tegenwoordig zijn we ongelofelijk handig met het snijden in vlees, botten en andere inwendige onderdelen en organen. Een tumor snijden we bijvoorbeeld weg, een gebroken been zetten we weer en zelfs in het brein doen we allerlei correcties. Een bom geld kosten de machines die we daarbij nodig hebben en het personeel dat ons behandelt. Na een dergelijke operatie zijn we een tijdje vrij van een kwaal, maar die komt later terug. Genezen zijn we dus níet. Ook zijn we verplicht met het mes op de keel om dit de enige manier van geneeskunde te noemen. O wee als je liever de oude manier gebruikt, met kruiden, voeding, tincturen, oliën, massages en degelijke psychotherapie. Snel moet het allemaal in onze tijd, want er wachten nog honderden mensen die óók onder het mes willen of in de machine voor een filmpje van hun binnenste.

Natúúrlijk is dat mooi en natúúrlijk is het ook vooruitgang. Het probleem is alleen dat we niet meer kijken – nee, niet meer mógen kijken – naar onderliggende oorzaken van ziek-zijn. Dat vinden we tegenwoordig maar tijdsverspilling en bovendien verdienen de farmaceuten daar niet aan. Als mensen écht beter worden en weer helemaal blakend gezond zijn, kunnen we de gezondheidszorg wel opheffen. Dát is hoe kortzichtig de medische sector denkt. Terwijl de hele wereld anders is als de mensen niet meer ziek zijn. Dan kunnen we allemaal minder werken, meer rust nemen, meer bij de kinderen zijn en zijn we veel minder gejaagd en gestresst. De mensen uit de medische sector kunnen dan misschien wel in de preventie werken. Of ze coachen mensen, geven ze voorlichting over geneesmiddelen en over andere medische zaken. Ziekte is een enorm groot onderdeel van ons leven in deze tijd en dat is toch best raar eigenlijk. We kunnen ziektes toch genezen, zeggen we? Waarom is iedereen dan ongeneeslijk chronisch ziek? Goeie vragen stelt die vervelende Natassa weer, ik zie het sommigen al denken.

 

Kun je dat Covidvirus ook écht genezen?

olie-bloemen
Dit is een medicijn!

Maar neem nou eens dat Covid, dat coronavirus van de laatste tijd. Er zijn best wat mensen die er niet van genezen en die nog heel lang klachten houden. Ik kwam laatst terecht op de Twittertijdlijn van Asha ten Broeke, waar ik normaliter nooit zou kijken. Maar nu wel en ik zag dat ze een stuk had geschreven over een vriendin, die dat Covid had opgelopen en na maanden nog steeds overal pijn had, last van haar longen en zelfs enige verlamming ervoer. Zulke verhalen heb ik vaker gehoord en ze houden me bezig als genezer, ook al oefen ik mijn vak nu niet meer uit. Het is dus helemaal niet waar dat we Covid kunnen genezen. Heel veel mensen worden er niet ziek van, veel anderen herstellen snel, maar sommige mensen die wellicht nog niet ontdekt ander leed hebben, blijven klachten houden en heel soms overlijden ze er zelfs aan. Dat alles hoort in mijn visie niet onder het kopje ‘genezing’! We hebben dit virus helemaal niet onder controle, maar vertrouwen op het zelfherstellende vermogen van patiënten.

Naar mij wil niemand luisteren, want ik ben geen arts, maar toen ik zelf ziek werd van dat virus, was ik binnen anderhalve dag beter. Dat heeft niemand me nog nagedaan! Ik onderzocht namelijk op mijn manier wat ik eraan moest doen en kwam uit op melkzuur. Toen was ik nog niet zo ziek dat ik niet meer naar de winkel kon, dus ik pakte de wagen en reed richting Leeuwarden. Daar haalde ik alles wat ik kon vinden en waar melkzuur in zat: vlierbloesemsiroop, venkel, uien, wortels, appels, tomaten en nog een heleboel meer. Ik kookte een pan vol uiensoep en maakte een salade van de rest. At alles op totdat ik niet meer kón en ging een tijdje daarna slapen. Volgende dag nog een keer hetzelfde recept en wat dacht u? Jawel, genezen! Ik had flink veel pijn aan mijn borst, in de longen, koorts, hoofdpijn en overal gewoon pijn en last. Koorts had ik ook en het was al met al niet echt beregezellig, die anderhalve dag met Covid. Maar daarna was het over en ik heb het nooit meer gehad. Het was alleen erg jammer dat mijn receptje na een paar maanden niet meer werkte. Of het virus nou gemuteerd was, ik weet het niet. Ik moest iets anders bedenken en dat kostte me wat tijd, want ik kende in mijn hele omgeving niemand die ziek was en op wie ik even kon oefenen. Maar ik heet geen Natassa als ik het niet vond.

 

Het recept tegen het coronavirus dat al heel lang werkt en geneest, is het volgende:

  1. Citrusvruchten zitten vol met vitamine C en ijzer, een combinatie die uw immuunsysteem enorm versterkt. Wees dus niet verlegen met citroen- en limoensap in uw water, uw thee of uw salades. Drink sinaasappel- en grapefruitsap, liefst vers. Van sinaasappelsap wordt u ook weer sterk en geneest u snel, terwijl grapefruitsap uw celwanden goed afsluit. Dan kunnen die virusjes er niet in en uit en moeten ze in ieder geval harder werken om u verder te infecteren.
  2. Kamillethee – met honing en citroensap als u het kunt hebben – helpt tegen alle griepsoorten en ook tegen Covid. Mensen op de hele wereld gebruiken het!
  3. Verveinethee (of Griekse bergthee) zit vol ijzer en maakt u ook weer krachtig.
  4. Frisse lucht vertelt uw lichaam dat het vitamine D moet aanmaken, dat ook weer uw immuunsysteem krachtig maakt. Vitamine D zit bovendien in fruit (-sap) en in alles wat u eet. Alles heeft vitamine D uit de zon nodig om te groeien, niet? Als uw voeding in een kas is gekweekt, zit er ook heus vitamine D in, maar wat minder. Het grootste deel van deze vitamine dient u binnen te krijgen door naar buiten te gaan, dus doet u dat zoveel u kunt. Snoep geen vitamines uit een pot als u ze ook gewoon uit uw voeding kunt krijgen! Er zit misschien mindere hoeveelheid in, maar u neemt het beter op uit voeding, omdat dat de normale manier is.
  5. Zink: niet nodig. Als u het tóch wilt, dan is het geneeskrachtige middel met zink de aardbezie in dit geval. In broccoli zit ook wel zink, maar dat is weer om iets anders mee te genezen.

 

Verwerk het verleden

massage-aziatisch
Massage helpt ook op voorwaarde dat u uw verleden daarnaast verwerkt.

Toch is er nog iets waar ik altijd op hamer als u wilt genezen: verwerk uw oud zeer! Ik weet wel dat het niet hot is en ook niet populair om urenlange sessies met uzelf of met iemand anders te houden om oude pijn te verwerken, maar als u niet steeds zieker wilt worden, is het toch nodig. U kunt mij nu wel aan de kant blijven gooien met de smoes dat ik geen arts of psycholoog ben en het dus zogenaamd niet weet, maar ík heb als enige honderden mensen echt helemaal van ziektes afgeholpen. U hebt dat nog nooit gedaan, maar ik wel. Toen ik mijn praktijk nog had, had ik een pagina vol met getuigenissen, die ongeloooofelijk lang was. Op een dag wiste ik hem per ongeluk, maar gelukkig had ik er nog wel een aantal. Ik ga nu op mijn nieuwswebsite geen oude getuigenissen zetten over mijn werk als docent, trainer, coach en genezer, maar een paar van genezingen zal ik hieronder neerzetten. Het zijn echte, van echte personen. Hun namen zet ik er niet bij, want dat is niet netjes na zoveel jaar.

 

-Natassa heeft mij genezen van migraine, ziekte van Pfeiffer en hooikoorts, waardoor ik weer naar school kon. Ook coacht en helpt ze me bij mijn huiswerk en schoolopdrachten. Dankzij haar zit ik nu in vwo-6 en gaat het heel goed met mij. (Later zelfs op de universiteit). Ook heeft ze mijn broertje en mijn vader genezen van dyslexie.

-Ik ben van mijn wiet- en gameverslaving af en van de ADD, heb een goede baan en een gezin en dat alles dankzij jou.

-Mijn ADD en die van mijn zoon zijn helemaal weg dankzij Natassa.

-Ik was ziek (thalassemie) en Natassa heeft mij heel goed geholpen om er weer bovenop te komen.

Al jaren heb ik last van diabetes en daardoor overgewicht. Na één behandeling van Natassa is mijn suikerwaarde heel goed en stabiel. Ik begin ook af te vallen. (40 kilo)

-Ik had een tandvleesontsteking waar ik al 9 dagen last van had. De ontsteking zat aan de binnenkant van het gebit en trok door naar de buitenkant. Alles begon op te zwellen. Tijdens het kauwen drukte het door tot in de botten aan de bovenkant van mijn gezicht. Na één behandeling van Natassa was de pijn helemaal weg. Nooit meer teruggekomen ook.

Je hebt me van mijn schizofrenie, die gepaard ging met waanbeelden over letterlijk alles, afgeholpen. De COPD waarvoor ik steeds in het ziekenhuis lag, is ook weg en stemmen hoor ik al jaren niet meer.

 

Als u deze dingen doet, versterkt u uw immuunsysteem. Dan wordt u al veel minder snel ziek dan anders en áls er toch een virus of een ander ziektekiem langs uw verdediging piept, hebt u hem sneller weg dan anders. Verwerkt u ook nog uw verleden, dan geneest u. Dat is hoe het werkt. Het verleden hoeft niet per se te bestaan uit vreselijke trauma’s. Het kan ook bijvoorbeeld een fysiek ongeluk zijn, waardoor u een klap hebt gehad. De schrik zit mogelijk nog in uw zenuwstelsel en de herinnering eraan houdt u ziek. Ik heb afgelopen week op een video verteld hoe dat gaat, het verleden verwerken. Ik zet hem hier nog even neer. Hij duurt 9 minuten en dan weet u alles. Wel vreemd trouwens, want toen ik hem op de computer gemaakt had, duurde hij 7 minuten. Hij speelt misschien langzamer af op het internet. Hoe dan ook: hier komt hij en ik ga er weer van tussen. Als u dit aan iedereen doorgeeft en iedereen dit gaat doen, is straks niemand meer bang voor dat vervelende virus en kan de wereld weer aan het werk. Of u dat coronavaccin dan nog wilt, kan ik niet voor u beslissen. Zelf vind ik het niet echt veilig lijken met dat mRNA erin, maar ik zal niemand overhalen om het wel of juist niet te nemen.

 

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.