garden-beautiful

Dat was toch wel effe kicke vandaag, zoals wij dat vroeger dan zeiden. Op het eerste gezicht zou je denken dat het gewoon ráár is dat iemand die geen flauw benul heeft van klimaat én van Brussel, daarheen wordt gestuurd om de Grote Klimaatpaus Frans Timmermans op te volgen als hoeder van Agenda 2030 en vooral de Green Deal.

Toch denk ik dat dat niet zo is en dat kunt u horen in mijn video van vandaag, die u hieronder vindt. Niet vergeten te liken, in te schrijven voor de nieuwsbrief, reageren, de video delen (in dit artikel of los van YouTube/Rumble) en doneren.

 

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

 

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

YouTube:

 

 

 

Rumble:

 

 

 

 

donaties

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.