kindopschool

Zijn de Nederlanders geliefd op de wereld?

Mijn leven lang heb ik het met een Nederlands paspoort moeten doen. Daar heb ik heel wat trammelant mee gehad in de landen waar ik kwam: Nederlanders zijn niet geliefd op de wereld en ik moest douaniers er altijd van overtuigen dat ik eigenlijk Grieks was, maar geadopteerd in Nederland. Ik heb altijd gedacht dat het de arrogantie van de Nederlanders was die de mensen onsympathiek vonden, maar dat blijkt het niet te zijn. We gaan vandaag zien wat de reden wél is en wat u daaraan kunt doen.

Ik voel me nu ontzéttend gemeen dat ik u Nederlanders even de les ga lezen. Maar mijn leven lang hebben zij dat ook bij mij gedaan. Nooit ben ik waar dan ook in dit land gewaardeerd geweest om mijn karakter, mijn uitgebreide kennis of mijn andere kwaliteiten. Nederland heeft iets wat geen enkel ander land heeft en dat is …. de pedofilie!

Nu gaat u natuurlijk gelijk boos reageren met een: “Nou, in moslimlanden kunnen ze er ook wat van” of “in andere landen bestaat pedofilie ook”. Dat klopt! Maar er is één ding anders: andere volkeren halen geen 1,2 miljoen kinderen per jaar op uit vreemde landen om die te misbruiken! Ze zoeken niet massaal arme Aziatische landen op, waar ze geen verweer hebben tegen de pedotoeristen die hun kinderen bruut verkrachten. Andere volkeren misbruiken best eens kinderen, maar geen vreemde kinderen en niet op zó’n gestoorde grote schaal als de Nederlanders. Nog een verschil met andere volkeren is dat Nederlanders de enigen zijn, die pertinent en halsstarrig weigeren te accepteren dat hun elite de grootste kinderverkrachters op de wereld zijn. Nou, als dat níet zo was, dan zat ik nu gewoon in mijn eigen land met mijn eigen familie, mijn eigen man en mijn eigen leven!

Veel andere volkeren hebben hun nationale foutenlijstje wel ingezien en zijn ermee aan het werk gegaan. De Turken hadden altijd harems met vrouwen, maar ook kindertjes erin. De Japanners mishandelden hun kinderen om ze te laten presteren en als die dat niet deden, dwongen ze hen tot harakiri – zelfmoord. In de Stille Zuidzee had je volkeren die wel eens mensen aten, de Duitsers hadden nazistische neigingen, de Filistijnen adoreerden de duivel en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Lang niet alle volkeren hebben alle narigheid van barre vroegere tijden achter zich neergelegd, maar ze weten het wel van zichzelf en werken eraan. Alleen de Nederlanders steken hun kop diep in het zand en weigeren van de kindertjes af te blijven. Nederlanders háten kinderen en zijn keihard voor ze! Er is zelfs een pedofiele politieke partij, er is een handboek pedofilie waarin staat hoe je kindertjes moet verkrachten, heel Maleisie en Thailand bulken van de Nederlanders die op sekstoerisme gaan en ik heb contact met een mevrouw die het in haar omgeving ziet gebeuren en me erover bericht. De politie keert zich er doodleuk vanaf, de regering zegt ijskoud dat ze er niets aan kunnen doen en niemand doet zelfs maar zijn best om het te stoppen.

 

Denkt u even aan het steunen van mijn werk!!!!

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

Zuid-Afrika

Ik heb geprobeerd te achterhalen waarom de Zuid-Afrikanen zo’n hekel aan de Nederlanders hebben, terwijl het de Engelsen zijn die hun hele land veroverd hebben en de discriminerende apartheid begonnen zijn. Andere mensen in het land behalve Nederlanders weigeren Afrikaans te spreken en Engels is de nationale taal geworden. Waarom? Wel, in Zuid-Afrika is een enórm probleem met satanisme en pedofilie. Die twee horen immers bij elkaar, want satanisten worden als kind verkracht, waardoor ze het vaak ook bij anderen gaan doen. Zo krijg je steeds meer slachtoffers en steeds meer getraumatiseerde mensen op de wereld. Trauma’s geef je namelijk door aan je nageslacht.

 

Indonesië

Waarom háten de Indonesiërs de Nederlanders zo? Ook: pedofilie. De koloniale bezetting an sich was al niet leuk, maar u weet dat dit overal op de wereld en in alle tijden voorkwam. Een vreemde, sterkere macht kwam op je land af en ging er de baas spelen, net zolang totdat je ze wist te verjagen. De haat komt voort uit het feit dat de Nederlanders niet alleen Satan aanbaden en gruwelijke rituelen hielden, maar dat ze ook kindertjes verkrachtten, offerden en vermoordden. En niet zo weinig ook. Dát heeft gezorgd voor de blinde haat van de Indonesiërs tegen Nederland en dát heeft een goed afscheid na de onafhankelijkheid van Indonesië in de weg gestaan.

 

Suriname en de Antillen

Denkt u echt dat het de slavernij is die aan de wortel ligt van de haat van de Surinamers en Antillianen tegen Nederland? Nee natuurlijk niet. Slavernij is iets verschrikkelijks en onmenselijks, maar het gros van de slaven in de Amerika’s is door de Portugezen vervoerd. Dat is hún nationale probleem waar ze al voor gestraft zijn met grote armoede. Niet alléén de Nederlanders doen het verkeerd, maar de allerergste zonde tegen God is toch wel pedofilie en kinderhandel op zulke grote schaal. 1,2 miljoen kinderen per jaar verhandeld, verkracht en vaak bovendien geofferd of vermoord. Of doodverkracht door de honden die dit doen. Hoe ik het heb overleefd, weet ik ook nog steeds niet. Gangrapes waren het en ik was tussen de 9 maanden en 4 jaar oud. Dát is waar ook de Surinamers en Antillianen zo kwaad om zijn: de pedofilie. Ik denk dat ze daarom die lege excuses van uw regering niet geaccepteerd hebben.

 

Joden?

Degenen die volgens sommigen de wereld zouden besturen, zouden Joden zijn. Wel, zoals u misschien wel weet, is er inderdaad een groepje Joodse mensen die aan de top van de wereld staan. Maar zoals ik u al gemeld heb, zit het anders in elkaar. Gasten als Klaus Schwab, Ursula von der Leyen of Hillary Clinton (die deel uitmaken van dat groepje) hebben veel macht, maar dat is omdat de Amerikanen per se de macht op de wereld willen hebben en vooral houden. Zíj geven hun die macht en die mensen zelf kunnen daar niet eens aan ontkomen. Dat heeft niets met satanisme te maken, maar met de slechte eigenschap van de verder hartstikke aardige Amerikanen: anderen de les willen lezen. Volgens mij is dat iets Engels, want de Engelsen hadden de meeste koloniën en alleen zij hebben ze nóg altijd niet losgelaten. Ze hebben ze georganiseerd in de Commonwealth, die hen zogenaamd economisch moet helpen. Aangezien ze economisch alleen maar méér problemen krijgen, kunnen we echter vaststellen dat de echte bestaansreden voor de Commonwealth macht is. Ik heb begrepen dat sommige landen er nu eindelijk kunnen uitstappen met de nieuwe koning.

De Amerikanen en niet de Joden willen macht over Oekraïne om Rusland in te palmen, ze willen macht in China en misbruiken Taiwan daarvoor, ze willen macht in Europa via de EU, in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Iedereen moet verplicht naar hen luisteren en als je dat níet doet, maken ze je land stuk. Kijk maar naar Oekraïne. Kijk naar Irak, Syrië, Libië, Afghanistan. De les van de Amerikanen is dat ze hun handen thuis moeten houden en hun eigen land eens gaan opbouwen. Maar de Néderlandse fout is pedofilie. En dat is net zo erg, zo niet nog veel erger. De hele wereld zucht eronder, want alle criminaliteit, prostitutie en heel veel rampen worden door de satanisten-pedofielen in Nederland geregeld. Leest u maar eens hoe het Nederlandse drugsprobleem naar Antwerpen is opgeschoven en hoe de Belgen met een enorm probleem opgescheept zitten. Hun kranten staan er dagelijks vol van.

Als de Joden zo machtig waren, was Israël wel een groot en machtig land. Dat is echter geenszins zo. Het land is de helft van Nederland, bestaat voor de helft uit woestijn en herbergt maar liefst 9 miljoen mensen. Zij hebben vlijtig hun land opgebouwd door hard te werken en ook mensen uit het buitenland te vragen in hun kibboetsen te komen werken. Ze hebben een democratische regering, de enige in het hele Midden-Oosten en dus mogen we concluderen dat het niet de Joden zijn, die de wereld verpesten. De Joodse lobby’s gaan niet over het besturen van de wereld, maar om het veilig houden van Israël. Er zijn natuurlijk een heleboel koppige heethoofden bij elkaar, zoals in Rusland, in China, in Amerika en nog wel een paar landen, maar de Nederlanders verhandelen en misbruiken zoveel kinderen.

Dat is de fout van dit land en dat moet u zien te stoppen.

 

Een volwassen gesprek

Volgens mijn man die geen onzin vertelt en alles uit betrouwbare bron heeft, zijn er ongeveer 5 miljoen satanisten in Nederland. Bijna 1:3! Het zijn echt niet alleen maar een paar doorgedraaide beulen in de regering die aan pedofilie doen. Het is het halve land en dat zijn juist die mensen die het allemaal zó hard ontkennen. Veel van die mensen zijn als kind seksueel misbruikt. Het wordt tijd dat u daar als Nederlanders eens een volwassen gesprek over hebt. Het gróte probleem van misbruikt zijn, is iets wat ik uit eigen ervaring aan u kan melden: je leven gaat kapot als je probeert jezelf te genezen en te ontsnappen uit die vuile sekte. Dát is de reden waarom de mensen die zelf uit zo’n gestoorde familie komen, het zo hard ontkennen en het ten enen male verrekken om aan zichzelf te werken.

Er zijn ook juist hier in Nederland geen fatsoenlijke psychotherapeuten, die de mensen genezen. Ze geven u doodleuk een pot met pillen en dan mag u het uitzoeken. Ze zijn gewoon te laf om een offer te brengen om de kinderen te redden. In Nederland worden de meeste psychofarmaca ter wereld gebruikt en dat komt door al dat misbruik, waar niet over gepraat mag worden. Mensen doen zich voor als “keurig” en gaan braaf mee met de sekte om maar niet in de problemen te komen. U ziet waar ík in zit immers! En ik zit daarin omdat ik niet eens mag weten dat ik als kind misbruikt ben. Anders had ik op heel andere manieren gevochten tegen deze brute neanderthalersekte. Hier kunt u nogmaals het verhaal teruglezen van de moedige mevrouw die me benaderde, omdat er in haar buurt kindertjes verhandeld en verkracht worden. Omdat het de politie en de regering niets boeit. Die leven er immers op, want het brengt lekker makkelijk geld in het laatje om je te laten corrumperen door de kindertjesverkrachters aka drugsbarons aka vette criminelen.

Jullie zijn volwassenen onder elkaar. Je moet elkaar op fouten kunnen wijzen en je moet misdadigers de gevangenis in kunnen krijgen. Pedofielen moeten passend gestraft worden, zodat ze nooit meer een kind kunnen aanraken. Dit is niet mijn land, maar het uwe! Ik heb vele pogingen gedaan om dit probleem aan de kaak te stellen en op te lossen, maar ú allen weigert mij erlangs te laten, zodat het hele land het kan zien en er iets aan kan doen. Uw héle media heeft zich laten corrumperen om míj tegen te werken, omdat ík moedig genoeg ben om dit probleem te durven aanraken. Ik geef u uw eigen probleem nu terug met de goede raad om er rustig over te praten met elkaar. Polderen, weet u wel? Ook Hollands.

Nederland heeft ook mooie dingen, zoals een prachtig land met sprookjesachtige knalgroene weiden en prachtige huisjes. Heerlijke melk, kaas en vlees, schitterende bloemen en molens. Een bevolking die z’n talen spreekt en overal ter wereld zaken doet. Die zaken moeten alleen gedaan worden zonder dat er kindertjes aan te pas komen! Er is heel veel goed aan dit land, maar de terreur waarmee Nederland de hele wereld in de klem houdt met hun pedofiele praktijken moet STOPPEN! Het is tussen haakjes ook de reden waarom de Walen in België zo’n hekel aan de Vlamingen hebben. De meeste Vlamingen zijn van Frankische afkomst en dus niet Hollands, maar de Hollanders deden het. Niet de Vlamingen. Doe er iets aan, mensen! Uw land staat straal voor gek op de hele wereld en u beseft het niet eens. U hebt niet eens door dat iedereen dáárom zo’n hekel aan u heeft. Los het op!

 

 

donations Untold Times

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.