mount-rushmore-america
Mount Rushmore in Zuid-Dakota

Zo beziet een Amerikaanse Democraat de wereld

We hebben het meestal over ‘de Amerikanen’, wanneer we de globalistische top van hun overheid bedoelen. In Amerika heb je echter de twee partijen, Democraten en Republikeinen. De rechtse Republikeinen hebben minder te vertellen, hoewel ze eigenlijk meer aanhang hebben, want de linkse Democraten hebben de hele overheid in hun broekzak. Dat is nogal wat, want alle 50 staten hebben een eigen regering die redelijk onafhankelijk is. Degenen die altijd weer zo’n puinzooi van de buitenlandse politiek weten te maken, zijn de Democraten en daar gaan we het over hebben vandaag. Vooral de top ervan dan, want die maken de diensten uit.

 

In gesprek met Nancy Pelosi, voorzitter van het Amerikaanse parlement

Links Amerika ziet de wereld als een schaakbord, waarbij ze zelf de schaker zijn die zowel voor wit als voor zwart speelt. Alles wat er gebeurt op de wereld, plannen zij, want ze vinden dat ze God zijn. Daarna konkelen en plotten ze net zolang totdat het daadwerkelijk gebeurt. Toen Nancy Pelosi een paar weken geleden met me kwam babbelen, vroeg ze me hoogst verbaasd: “Maar moet niet één iemand de baas zijn over de wereld dan?? En waarom zouden wij dat niet zijn?”. Ik antwoordde zo mogelijk nog verbaasder dat ieder land toch voor zichzelf kan beslissen wat het wil en dat Amerika er toch best een beestenbende van gemaakt had. Kijk maar naar Afghanistan, slechts 7 maanden geleden. Irak? Libië? Syrië? En dan een monsterstaat maken van het agressieve Turkije, dat bovenop het land van de Koerden en de Grieken zit? Het SARS-CoV-2-virus, ook gemaakt door Amerikanen in opdracht van hun gezondheidsinstituut het CDC is nog een voorbeeld, waardoor je dit land toch niet als wereldleider wilt hebben.

Ik zei boos tegen haar dat zij en haar club een enorme werelddictatuur willen, waarin niemand meer iets mag hebben of zelf beslissen. “Niet China 2.0, maar Sovjetunie 2.0, want bezit mogen we ook niet meer van jullie”, sloot ik mijn tirade boos af. “Nee hoor”, was het antwoord in mijn verbijsterde gezicht. “Wij willen alleen maar de baas zijn en we willen geen tweede baas erbij. Dat is alles”.
‘Hm”, smaalde ik, “en waarvoor is die Great Reset dan? Het You will own nothing and you’ll be happy van Klaus Schwab? Dat is zeker een sprookje dan?”. Nee nee, zo moest ik dat toch niet zien. Ja nee, eigenlijk was het toch wel zo dat ze één werelddictatuur wilden. Ze kon het welbeschouwd niet ontkennen.

Ik vroeg haar langs mijn neus weg of het haar nog iets kon schelen dat niemand van de 7 miljard mensen op deze planeet óók iets ziet in hun plannen en het viel stil. “Ja”, zei ik, “Wij willen jullie vuile machtspel niet. Wij willen vrede. Wij willen problemen die er zijn, oplossen en dan een mooi leven voor iederéén. Niet alleen voor jullie. En jij wilt dit zelf ook niet, Nancy! Dat jij over straat loopt als de koningin van ‘t geheel en dat je dan over onze lijken heen moet stappen en ons moet zien lijden van honger en ellende. Dat wil je niet zien als je koningin bent, dat maak je me echt niet wijs”. Nou, beste dames en heren, ze was het met me eens hoor. Ze kwam daarna nog een paar keer praten en de laatste keer zei ze heel zachtjes: “Wij willen dit ook niet meer. Niet met Oekraïne en niets meer. Je hebt gelijk, het is tijd voor verandering”. De Democratenclub heeft eigenlijk al heel lang de strijd verloren, maar wist zich iedere keer nog weer op te hijsen. Nu het Russische leger echter ingegrepen heeft in Oekraïne, is het over.

“Grapje”, probeerde ik, maar nee: ze meende het echt. “Nou, zeg maar tegen Mister Poetin dat hij die nazitypetjes in Oekraïne gewoon in alle rust kan arresteren en dat Oekraïne niet meer bij de NAVO hoeft”. Mooi, dacht ik. Da’s geregeld. “Of moet het land dan nog weer bij de EU soms?”. Nou nee, dat hoefde niet, want … jawel: Europa en de Verenigde Staten zaten niet op één lijn, vertelde Pelosi. De EU wilde zélf de baas zijn op de wereld en werkte maar al te vaak tegen de Amerikaanse Congressclub, zoals ze zichzelf kennelijk noemen, in. Ahaaa, dacht ik, dus die twee moeten we dan tegen elkaar uitspelen. Daar is Costas een meester in, die moet ik er maar eens bij halen. Hij weet vast wel iets om een einde te maken aan deze twee om een bot vechtende honden. Maar de wereld wist het antwoord zelf al: een derde hond, genaamd Rusland, kwam eraan en nam het bot (de macht) mee.

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

De strategie van de macht

Strategie der Democraten om aan de macht te blijven: problemen creëren en bestaande problemen niet (helpen) oplossen. Voorbeeldje: toen ze 100 jaar geleden – als Engelsen nog, want die zijn het die de macht zo erg willen – met hun arrogante hersens grenzen in het Midden-Oosten en op de Balkan zouden maken, gaven ze expres aan geen enkel volk gewoon hun eigen land terug. Driekwart van Griekenland wordt nog altijd bezet door een nieuw land dat toen is opgericht en dat Turkije heet, ter illustratie. De Koerden kregen helemaal niets, de Bulgaren wilden graag een uitgang naar de Egeïsche Zee, maar Turkije kreeg onze hoofdstad Constantinopel toebedeeld en liet de Bulgaren er uit rancune niet langs. Alleen op de Zwarte Zee mochten ze varen en dat was het.

Moet u zich voorstellen: de Engelsen, samen met de Fransen op de tweede viool, zitten daar met hun kapsones een beetje de wereld te verdelen onder allerlei volkeren. Niet met een goede intentie zodat iedereen een goed leven kan opstarten, maar met de boze intentie om expres trauma’s te creëren onder al die volkeren. Waarom kreeg Albanië wél een stuk Griekenland en wel onze mooiste sprookjesstad Argyrókastro, maar niet hun eigen stuk land de Kosovo? Zomaar een voorbeeld. De Joegoslaven werden in stukjes onderverdeeld, die bijeengehouden dienden te worden door de leider die ook de Engelsen aanstelden. Vindt u het gek dat die mensen elkaar een paar tientallen jaren later afmaakten in een brute oorlog? Ze nemen het tegen elkaar op, omdat ze de dader – de Engelsen of die nu in het VK wonen of in de VS – niet aankonden en de Engelsen staan erom te lachen.

Die hebben dit expres zo gedaan, zodat ze iedere keer wanneer een land – ook op andere plekken op de wereld pasten ze dezelfde truc toe – in de trauma’s van verloren stukken land of van burgers van het ene land die het moeilijk hadden in een vreemd land, konden roeren. Dan ontstond er daar oorlog en hadden de machthebbers geen last meer van allerlei opkomende landen, die óók iets te zeggen kregen op de wereld. Alleen landen die zich naar de nukken en grillen van de Engelsen-Democraten voegden, mochten zich ontwikkelen. Zo kreeg je een rijtje machtige landen in Amerika’s zog, zoals China, Japan, Australië, Canada en de EU die inmiddels bijna een land is geworden. Rusland was en is een doorn in het oog van deze Democraten aka Engelsen, want dit land past zich niet aan de westerse eisen aan. Dat is de enige reden waarom het zo per se kapot moet: de Democraten dulden geen concurrentie en dat is het hele eiereneten op onze wereld.

 

De gnostisch-satanische zienswijze

Heel vaak wordt er geïnsinueerd dat de machthebbers van de wereld satanisten zouden zijn. Hele verhalen zijn erover, maar niemand kan het helemaal goed uitgezocht krijgen. Logisch ook, want iemand die de duivel adoreert, gaat dat echt niet hardop zeggen. Satanisten doen zich voor als christenen, als moslims, als atheïsten, als gnostici, als ‘spiritueel’ en noem het maar op allemaal. Dat wat hen tot satanisten maakt, is ten eerste het verbond tussen hen en verder het verkrachten van hun kinderen vanaf babyleeftijd (!) op een aantal momenten in hun leven, die voor iedere familie dezelfde zijn. De basis van hun overtuiging is dat zij in trauma’s geloven: je moet je kinderen traumatiseren, want dan zijn ze genoodzaakt – lees: geprogrammeerd – om precies te doen wat de sekte van ze wil en al willen ze anders, dat kunnen ze niet. Je gaat helemaal kapot als je probeert tegen de wil van de sekte in te gaan en dat gaat volautomatisch, omdat je brein in vier delen opgedeeld raakt door het trauma van de verkrachting op de leeftijd van 18 maanden.

Deze mensen zijn er verder volkomen van overtuigd dat zij, juist omdát zij dit onzinnige geloof hebben, hoger en meer ontwikkeld zouden zijn dan anderen. Daarom moeten zij de wereld leiden, want dat zegt hun geloof en dat wordt er van kinds af aan ingehamerd. Hoe ongeloofwaardig het ook klinkt, ik verzin het echt niet. Ik ben zoals u weet zelf slachtoffer van deze monsters en heb ze helemaal uitgekamd, toen ik erachter kwam wie ze waren. Ze hielden alles geheim voor me, maar hadden me stiekem geprogrammeerd om voor “Maria Magdalena” te spelen en nou, die was dus prostituee. Dat moest ik dan ook maar worden en dan zou degene die dan voor Jezus moest spelen, me wel ‘redden’. Omdat ik echter van niets wist, probeerde ik uit alle macht om GEEN prostituee te worden, wat al moeilijk zat was, en om een normaal leven op te bouwen. Daarmee ging ik faliekant tegen hun programma’s in en gingen mijn bloedeigen hersenen mijn leven saboteren.

Daarnaast ging de sekte me ook nog dagelijks zitten vervloeken, programmeren en me onderuit zitten halen, dus dat is dan de reden waarom ik geen leven heb gekregen. Ze hebben me nu, voor zover ik begrepen heb, eindelijk echt losgelaten, maar wel zo van: wil je je huis houden? Nou, hier heb je het dan, maar we slopen het wel eerst even. Wil je je leven terug? Hier, hier is het! Je kinderen allebei op een ander slecht adres, helemaal geprogrammeerd en getraumatiseerd, je drie bedrijven aan de grond, geen bereik op het internet of daarbuiten om mensen te bereiken zodat je iets nieuws kunt opstarten, alles in huis kapot en doodziek. Met je ziel onder je arm en eigenlijk nog niet eens vrij, want je kunt nog altijd niets ondernemen.

 

Buigen of barsten

En dit wat deze onoorbare sekte mij en mijn familie heeft geflikt, dat flikken ze ook in de politiek op mondiaal gebied. Dat is de echte oorzaak waardoor de Sovjetunie in één klap ineenstortte, toen hun leider Michail Gorbachov in 1989 het IJzeren Gordijn neerhaalde. Inmiddels heeft Rusland zich kunnen herstellen, maar de satellietstaten die in die tijd bij Rusland hoorden, hebben zich laten inpalmen door de Amerikanen en Europeanen van de EEG, vervolgens EG en nu EU. Met hen gaat het 28 jaar na de val van de Muur nóg altijd heel slecht en moeizaam. Dat zijn niet alleen de Oost-Europese landen als Polen, de Baltische staten, Slovenië enzovoort, maar ook landen als Afghanistan, Georgië, Armenië, Kazachstan en zelfs Mongolië (als satellietstaat) hoorden bij de Sovjetunie. U hoeft het nieuws maar open te slaan om te zien dat het in bijna geen enkel van deze landen lekker gaat. Noch qua economie noch qua politiek of wat voor andere zaken ook. Rusland heeft zich weten te herstellen door de status van wereldmacht tijdelijk op te geven en zich van het wereldtoneel terug te trekken.

En wat dacht u van Centraal- en Zuid-Amerika? Eén grote ruïne is dat continent geworden, alleen maar omdat de Engelsen ondanks alle pogingen in Amerika om hen aan de kant te zetten, toch de baas in het land zijn geworden. Centraal- en Zuid-Amerikaanse landen moeten verplicht een pro-Amerikaanse regering hebben, terwijl ze dat zelf niet willen en dat ook niet goed voor ze is. Marionet zijn en bespeeld worden door een ander is nooit goed immers. Je wilt je eigen bedoeninkje besturen, of dat nou een persoonlijk leven, een huis of een land is. Daar ben je als leider ook prima toe in staat, maar niet als de linkse Amerikanen je op het oog hebben. De hele wereld is een dikke soep geworden van landen waar alles moeizaam gaat en nu willen die Amerikanen ook nog de héle macht grijpen. NEE! Dat moeten we niet toelaten als wereld. Zij zijn met éen miljard leden wereldwijd en wij zijn dus met veel meer.

Nog iets: de Republikeinen in Amerika, die de centrumrechtse en rechtse flank in de politiek vertegenwoordigen, zijn misschien nog wel erger tegen Rusland dan de Democraten. Met het verschil dat het niet de burgers zijn die op deze partij stemmen, maar de politici zelf. Ik denk dat veel van hen zich niet voor Rusland durven uit te spreken, omdat ze bang zijn uitgelachen of erger: uit de politiek gewerkt te worden om hun mening. Mensen die zo denken als de top van de Democraten voelen zich immers bedreigd als iemand anders denkt dan zij – en eigenlijk ook al als iemand überhaupt denkt. Zo iemand moet onmiddellijk gecancelled worden en zo gaat de Republikeinse partij straks in november bij de tussentijdse parlementsverkiezingen waarschijnlijk heel veel stemmen verliezen. En zo is het kringetje rond, maar wij moeten dat doorbreken door wél onze mening te zeggen. Door de mensen uit te leggen welk spel er wordt gespeeld op de wereld en hun dan te vragen of zij zo willen leven. Een paar mafketeltjes daargelaten zult u op die vraag niet vaak ‘ja’ als antwoord krijgen!

 

 

U kunt ook doneren via het platform BackMe.org door hier te klikken.

OF

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.