Zó greep de Kinderbescherming mijn kinderen

Zó greep de Kinderbescherming mijn kinderen

Het hele verhaal over hoe Veilig Thuis, de ISS (FIOM) en de Raad voor de Kinderbescherming, een drietal gemeentes, een zestal scholen, drie schoolartsen, acht huisartsen, een ziektekostenverzekering, twee ziekenhuizen, twee wijkteams, vier rechtbanken, ongeveer 20 advocaten, 6 rechters, twee moeders met twee zoons, de Vereniging voor de Kwakzalverij en de voltallige regering van Nederland mijn jongens, mijn twee bedrijven, mijn goede naam en mijn gezondheid hebben gesloopt, heb ik al verteld. Wat ik nog níet heb verteld, is hoe precies uiteindelijk een rechter in Leeuwarden en het gebiedsteam Waakhoeke/Menameradiel (wijkteam) mijn zoons met de dood bedreigden. Dat ga ik nu doen en dit verhaal zal hoe dan ook het publiek bereiken.

Hier in dit artikel kunt u de rest van het verhaal lezen. Het is allemaal heel erg ingekort, want over iedere dag die wij in onze vorige gemeente Wageningen én hier in Friesland hebben moeten uitzitten, kan ik een boek van 300 pagina’s schrijven. Er zijn ook dingen waar ik niet over mag schrijven van mijn zoons, maar neemt u van mij aan: ze zijn allebei zo erg mishandeld dat u het niet zult geloven, als ik het op een dag toch kan vertellen. Op school, bij mijn pleeg”vader” en bij mijn ex.

broeke
Brief advocaat ex. Mijn zoon logéérde bij mijn ex en stond op school ingeschreven in Friesland. Kijk hoe ze mij gestoord noemt.

10 augustus 2016 – We verhuisden van Wageningen naar ons nieuwe dorp dat vlak ten noordwesten van Leeuwarden ligt. De jongens waren bang om te verhuizen en weigerden me te helpen een huis te vinden. Toen wist ik nog niets over de satansekte. Ik wist alleen dat dat kreng van een schooldirectrice van mijn jongste zoons basisschool in Wageningen al jaren bezig was om mij de jongens afhandig te maken. Dat ze daar haar leven op had ingezet en dat ze dat bij een paar andere gezinnen al voor elkaar had. Het was dus oppassen geblazen, want die anderen waren goede ouders net zoals ik. En daarom gingen we verhuizen.

Ik wist dus niet dat mijn jongens bedreigd waren door de Kinderbescherming Arnhem om niet mee te werken aan een verhuizing. Als ik niet wegkwam met ze, konden ze namelijk lekker mijn jongste met mijn ex naar Algerije laten vertrekken. Met mijn oudste hadden ze ook plannen, die ze niet konden uitvoeren als ik het voor elkaar kreeg om toch te verhuizen. Toen heb ik zelf met heel erg veel moeite dit huis gevonden. De satansekte bereidt altijd meerdere opties voor, wanneer ze weer snode plannen met iemand hebben. Als ik toch zou verhuizen, hadden ze al jarenlang gewerkt aan een huis in Friesland waar we dan per se moesten wonen. U raadt het al: ja, ze blokkeerden álle wegen om een ander huis te kopen – waar ook in het land – en dwongen ons tegen onze wil dit huis te nemen. Ik vertel dit zodat u weet hoe ze werken. En zij beheersen Jeugdzorg niet, maar Jeugdzorg IS de satansekte.

 

iko-kinderontvoering
Omdat mijn ex veelvuldig had gedreigd met ontvoering van mijn zoon, was ik bij IKO geweest. Lieten me zo stikken.

Toch verhuisd

Wat ze nou exact met dit huis hebben uitgevroten, moet u hun toch echt zelf vragen! Zij zijn satanisten en ik niet. Het is geen magie, het is geen tech, maar er hing een uiterst onaangename sfeer in het huis en ik ontdekte met de tijd maar liefst 36 plekken in het om het huis, die geprogrammeerd waren. De energie was daar ook anders en iedereen die hier kwam, voelde of zag het. Daardoor kregen wij allerlei tegenslagen en konden ze ons uiteindelijk toch nog volkomen slopen. Zoals ik al vertelde, dook heel Friesland gelijk bovenop ons. Tussen de tekst door ziet u fragmenten uit leugens en valse getuigenissen, die over mij en mijn jongens geschreven zijn. Soms ook bewijzen van gebeurtenissen.

aug-school-ulbe
Er waren ordeproblemen in mijn zoons klas in Friesland. Ouders wilden er samen iets aan doen, maar de school sloeg ons uit elkaar.

Het duurde – lang verhaal kort – anderhalf jaar totdat ze me dan eindelijk na 20 jaar lang oorlogvoeren, eerst mijn jongste en daarna mijn oudste konden afpakken. Ze deden dat op een heleboel verschillende manieren: ze zorgden ervoor dat de kwakzalverij, die hun ook toebehoort (!), een nieuwe hetze tegen ons startte, ze stookten een geestelijk gestoorde vrouw die nota bene in een afkickcentrum werkte en wier fantastisch leuke en slimme dochter ik in behandeling had, op om heel Friesland vol te lasteren dat ik haar dochter zogenaamd had ingepikt. Ik heb haar genezen van een paar aandoeningen en haar geholpen haar vwo af te maken, ondanks het constante gekrijs en de constante ruzies bij hen thuis door die moeder. Maar zij mocht uiteraard haar kinderen houden en niemand gaf ene mallemoer om het feit dat haar kinderen totaal verwaarloosd waren. Nee, IK moest mijn kinderen kwijt en daarvoor mocht IEDER middel misbruikt worden.

politie2016
Politie Wageningen loog alles bij elkaar, gehoord van schooldirectrice. In Friesland vroegen ze mij gewoon hoe het zat. Toen zeiden ze dat alles okee was en dat was ook zo.

Een paar maanden later dook ene Marike Galama van het gebiedsteam op, die probeerde zich op te dringen. Ik wimpelde haar af en toen … ging ze achter mijn rug om naar mijn zoons school. Als er IETS in dit land verboden is, dan is het toch wel om iets met je kind te doen achter jouw rug als ouder om. Overal moet je toestemming voor geven, maar niet als je Natassa Vassiliou heet. Dan mogen ze álles met je doen en je kunt je recht nooit halen, want overal krijg je ongelijk. En zo niet, dan wordt het gelijk doodleuk genegeerd. Ze ging met mijn zoon zitten praten op school, die mij niet eens inlichtte en hem maar zo iedere keer uit de les haalde (!). Zij loog na een aantal mislukte gesprekken dat mijn zoon gezegd zou hebben dat hij naar Wageningen terug wilde. Nou, ik kan u één ding zeggen: mijn zoon wilde NOOIT meer terug naar Wageningen. Hij werd zelfs hier nog gestalkt door een jongen die hem altijd en eeuwig op de nek zat en diens moeder. Ze stookten hem op om niet te leren, want dat was zogenaamd cringe.

Einde van het jaar: die jongen mocht naar het VWO en míjn zoon niet. Dat was een enorme klap in het gezicht voor mijn zoon en ook niet eerlijk. Ze gaven hem op de Ulbe van Houten in St. Annaparochie altijd slechte cijfers, hoe goed hij ook presteerde en dat is tot op de dag van vandaag op het Pantarijn in Wageningen het geval. Straks om 9 uur en om half 2 doet hij zijn eerste twee eindexamens – geschiedenis en Engels – en ik weet nu al dat hij slechte cijfers zal halen. Ik heb veel van zijn werk gezien en hem vaak ook geholpen, maar zelfs dan (ik ben toch lerares geweest en weet wat leraren vragen) kreeg hij nooit meer dan een mager zesje. Zo kregen we klap na klap na klap, zowel mijn twee zoons als ik bij letterlijk álles wat we probeerden.

 

brief-W
Sweers is leerplicht Wageningen. Deze moeder had dezelfde problemen met hem en die schooldirectrice en schreef het voor me op.

En toen de rechtszaak

Opeens bleek dat mijn ex me had aangeklaagd met als doel om mijn jongste zoon af te pakken, terug naar Wageningen. Twee weken van tevoren werd ik voor de rechter gedaagd en al mijn vrienden die hadden geprobeerd me te helpen, waren allemaal bedreigd door de Kinderbescherming. Ik had er geen idee van dat de rechtszaak helemaal niet was ingediend door mijn ex maar door die verrotte Kinder’bescherming’, want als je mij bent, hoef je dat niet allemaal te weten natuurlijk. Je moet immers verliezen! Wat ik in dit artikel wil toevoegen aan het verhaal, is HOE het de corrupte “kinder”rechter mw. mr. De Jong is gelukt om mijn zoon zijn moeder af te graaien. Wel …

rappkb-gebteam2017
Leugens uit rapport gebiedsteam. Ze stuurden mijn zoon naar Wageningen zonder te weten wat hem daar te wachten stond. Nooit heeft hij gezegd dit te willen.

Een rechter mag hoogstens een kwartiertje praten met een kind van boven de 12. Mijn zoon was 13 en hij had ermee ingestemd. Ik mocht er niet bij zijn en had hem ook expres niet mijn telefoon meegegeven om het gesprek op te nemen, omdat ik vond dat ik niet zó laag hoefde te zinken. Had ik het wél gedaan, dan hadden ze me dáár wel op gepakt. Het mens praatte maar liefst DRIE KWARTIER met mijn zoon, hetgeen dus verboden is en mijn advocaat weigerde in te grijpen. Tja, die zat immers ook in het complot. Maar nee, er was geen complot hoor. Je bent schizofreen en hoort vastgebonden in een inrichting te zitten als je dat durft te denken. Ze werkten alleen maar met het hele land samen om ons drieën voor altijd kapot te krijgen. Maar geen complot!

WAT ZEI DE RECHTER TEGEN MIJN ZOON?

 Zij zei: “Je mag niet meer bij je moeder blijven, maar mag wel kiezen waar je dan naar toe wilt. Of naar je vader of naar een instelling”. Mijn zoon schrok zich kapot en vroeg wat een instelling was. Nou, een kindertehuis dus. Hij bleef volhouden dat hij gewoon thuis wilde blijven, maar dat mocht dus niet. Zonder enige reden. Toen zei hij dat hij dan maar naar zijn vader moest. Niet wilde, maar moest.

 

Mijn zoon vertelde de rechter over alles wat mijn ex met hem gedaan had aan mishandelingen. Het kon haar niets bommen, want ja, in een inrichting word je immers ook mishandeld en misbruikt. Dus wat maakt het dan uit, niet? Zo is mijn zoon van mij afgejat door de gehele Nederlandse staat en niet omdat ik geen goede moeder zou zijn. Of dat ik een of andere psychische aandoening zou hebben. Niet vergeten: mijn moeder is psychiater en die heeft geen gestoorde dochter!

 

ferdinand
Leerkracht die mijn oudste keihard mishandelde, heeft dit aan de rechter bekend. Rechter vond het héél erg dat de man ontslagen was en vond meer straf niet nodig, ook al had de leerkracht ca 10 misbruikt.

Een jaar later mijn oudste zoon

Zoals ik al in bovengenoemd stuk heb geschreven, graaiden ze daarna mijn oudste zoon ook weg. Die is in Wageningen zo zwaar mishandeld, waarvan akte hiernaast, dat hij feitelijk nooit onderwijs heeft gehad. Na de verhuizing hadden we het plan opgevat dat hij naar het HBO zou gaan. Ik had een opleiding uitgezocht in media en communicatie en leuk: hij ging zelf grasduinen op de website van de school en zocht exact dezelfde opleiding zelf ook uit. Met heel veel moeite had ik hem met hulp van een paar fijne mensen om ons heen zover gekregen dat hij toelatingsexamen durfde doen – een 21+test.

Alles was in kannen en kruiken en we hadden afgesproken dat hij het eerste jaar nog thuis zou wonen, zodat hij rustig kon wennen aan het ritme van de school. Daarna zouden we een leuk appartementje in de stad voor hem zoeken. Nou … dat mocht dus niet van de satansekte oftewel de Nederlandse staat. Mijn zoon werd bedreigd door Hung Pham van weer hetzelfde gebiedsteam dat ook mijn jongste had bedreigd. Hij mocht niet thuis blijven en moest per se in het huis waar een veel oudere man, die hem zeer overheerste en aan de drugs was, ook woonde en nog een andere man. De andere man moest al snel weg, omdat de gemeente Leeuwarden opééns besloot dat ze er niet met z’n drieën mochten wonen. Nadat ze er dus jarenlang wél met z’n drieën hadden gewoond. Het was helemaal geen plan om mijn zoons erfenis van zijn pleegopa op te maken. Neeeee, dat was echt stomtoevallig dat dat nu opeens besloten werd. Me tante op een brommer ja?

 

klacht-geschcom2
Directrice moest zgn. een dossier bijhouden over ons voor leerplicht en schoolarts.

Waar werden mijn zoons nou mee bedreigd?

Mijn zoons werden bedreigd met mijn dood. Dus als ze niet zouden doen wat de Nederlandse staat eiste, dan zou die hun moeder – moi – vermoorden. Mijn jongste zoon 13 en mijn oudste 21. Allebei hadden ze niemand anders om naar toe te gaan als ik vermoord werd. Dit verhaal wilde ik u toch niet onthouden en ieder woord is waar. De man die bij me hoort, maar ook bij me vandaan gehouden wordt, Costas, heeft het dossier waar alles in staat. Af en toe kan ik het even inkijken, maar ik mag geen foto’s maken. Ik word immers in de gaten gehouden. Op zich ben ik uit de sekte en zijn mijn zoons dat ook, nu net deze dagen. Maar er zijn nog wel wat van die dingen die we moeten doen om veilig te zijn. Dat die sekte je loslaat, wil niet zeggen dat je ook meteen veilig bent. Ze hebben ons hele leven op slot gezet en we hebben de hele staat nog tegen ons. Ondanks dat Costas in Athene maar liefst TIEN rechtszaken over mij gewonnen heeft, waaronder één tegen de Nederlandse staat.

Pas als er niemand meer macht over ons heeft, zijn we echt vrij, krijg ik het dossier te zien, dat inmiddels 312 bladzijden beslaat en kan ik mijn zoons terughalen, mijn man en mijn ouders, mijn zoons’ opa en oma. Dan gaat die hele sekte op de schop, waarmee de Nederlandse regering en een hele hoop meer instanties, organisaties en alles. Dan kan niemand meer zeggen dat wij die dit alles allang wisten, wappies en complotgekkies zijn. Dat kunnen ze nu eigenlijk al niet meer, want alles, maar dan ook alles wat wij al zolang zeggen, komt uit. Ik was hun troef en ze zijn mij al heel lang aan het kwijtraken. Daarom komt de waarheid over al hun schandalen uit. En om geen enkele andere reden. Al hun macht hadden ze op mij ingezet.

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.