duivel-schaak
Laten we de duivel schaakmet zetten

Zó pak je pedofilie aan

Ik denk dat dit de vreselijkste titel is, die ik een artikel ooit heb gegeven: “zó pak je pedofilie aan”, alsof je dat zo even fluitend doet. Nee, zo ligt het niet, maar de mensen die proberen wat voor zaak ook over kindermisbruik aan te kaarten bij de rechter of in de media en die de daders opgesloten willen hebben, vangen allemaal bot. Omdat ik toevallig weet hoe dat komt en wat we daaraan kunnen doen om wél succes te hebben, schrijf ik het toch maar weer op. Gisteren drong ik opeens door tot een paar mensen over het onderwerp van hoe je de grote problemen van de politiek en maatschappij oplost, dus wie weet word ik eindelijk na jaren gehoord. Door slachtoffers, let wel, want die luisteren net zo hard niet als de media en de rechters.

 

De eindbazen van de wereld

Ik vertel dus al jaren dat er een club echt totaal koekoek-gestoorde gekken is, die de wereld bestuurt en dat die niet die Cabal zijn, waar iedereen het altijd over heeft. Die staan ook wel heel hoog hoor, daar niet van, maar ze zijn niet de eindbazen. Omdat die clan mij als baby ontvoerd, verkracht en in een satanskinderhandelhuis gestopt heeft en me daarna heeft laten adopteren door een stel zo mogelijk nóg meer van het padje af zijnde bruten, kan ik in ieder geval zeggen dat kinderhandel, pedofilie en satanisch ritueel misbruik bestaan. Anders was ik er immers geen slachtoffer van. Dat wist ik ook allang voordat ik mijn geheugen wist terug te halen, want ik had eens een buurman die er alles over wist. Hij was de vertrouwenspersoon (proctor) van één van de allerhoogste hogepriesteressen van Satan op de hele wereld en … die kende ik al, maar op een heel andere manier. Het mens had immers deelpersoonlijkheden en wist niet eens wat ze allemaal deed. Ze had een soort relatie met die man, maar woonde als een andere deelpersoonlijkheid ook samen met een ander en had een kind van weer een andere man. En niemand die het van elkaar wist, alleen ik.

Ik heb echter meer kennis dan dat, want ik ben in de allerhoogste top van die omgedraaide toko opgegroeid. Dat was omdat deze clan mij ‘bijzonder‘ acht, in hun verscheurde illusie dat ik zogenaamd de verloren Maria Magdalena zou zijn, die prostituee uit de bijbel weet u wel, die volgens sommigen getrouwd zou zijn geweest met Jezus. Onzin natuurlijk, maar zij denken daarmee dat ik God ben, omdat Jezus ook God was en dan zou zijn vrouw logischerwijze Moeder God geweest zijn. Ik heb dat allemaal moeten debunken en dat heb ik de afgelopen 25 jaar gedaan. Wat zij wilden, was mij van mijn twee moedige schatten van Griekse ouders die na 55 jaar nóg altijd vechten voor mij en mijn jongens, weggraaien en mij opvoeden volgens de eh .. normen en waarden of liever het gebrek daaraan, van het satanisme. Vandaar al het rituele misbruik, de vreselijke mishandelingen en mijn kapotte leven. En vandaar dat ze eerder ook al mijn moeder grepen en haar naar Duitsland ontvoerden, waar ze jarenlang in een nazigezin moest overleven. Ze lieten haar daarna niet vrij omdat zij zich wist te bevrijden, maar ze hadden haar “voorbereid” om mij als kind te krijgen. Ik zeg het toch al: volkomen koekoek en nog bruut gewelddadig ook.

Ik wilde weten wie ik echt was en bleef dus altijd heel dicht bij mezelf. Zij wilden echter met mij als hoogste leider en mijn oudste zoon als Antichrist = die wereldleider die zij zo per se willen instellen, de wereldse macht grijpen. Wat ons betreft mislukte dat dus nogal, want ik kreeg een andere identiteit op mijn 4e jaar en daarbij hoorde een nep-biologische moeder. Zij zit bij die negen kabbalisten die de wereld besturen, dus ja, ik ken hen. Ze moest en zou voor elkaar hebben dat ik mijn vader, die ik zocht omdat ik intuïtief wist dat het om hém ging en niet om haar, zou vergeten en haar achternaam zou aannemen. Dat deed ik niet, want als ik de achternaam van die pleeg’ouders’ wijzig, dan wil ik mijn eigen naam terug. Ik had het nooit door, maar dat was de reden waarom ze me zo ontzettend achternajoegen en -jagen: ze willen mij in die clan van ze, maar ik wilde mijn familie terug. En ik heb ze uiteindelijk gevonden, waardoor zij heel veel macht kwijt zijn.

 

Plan B

Dus toen moest er op stel en sprong een nieuwe leider van ‘t geheel komen en een nieuwe toekomstige wereldleider. De nieuwe leider is uiteraard Klaus Schwab geworden (wie anders?) en zijn ngo The World Economic Forum werd in allerijl omgeturnd tot het belangrijkste instituut ter wereld. In mijn kindertijd was mijn pleegopa die wereldleider. Hij was alleen undercover, waarschijnlijk omdat deze clan nogal had gefaald met Adolf Hitler en ze nu de wereld weer in slaap wilden sussen door middel van materiële welvaart. Mijn pleegopa was absoluut geen slecht mens en ik hield dan ook bijzonder veel van hem en van mijn pleegoma. Ik heb nog iemand ontdekt, die ook aan z’n haren bij deze hoogste club op aarde erbij is gesleept en die ook geen slecht mens is. Die kabbalisten willen het evenwicht bewaren tussen goed en kwaad – zogenaamd dan en dus is niet iedereen die in de wereldtop zit, een slecht mens. Maar Klaus Schwab is iemand met een naziverleden en als je zijn website leest, zie je wel dat hij er behoorlijk enge ideeën op nahoudt, die maar zo nazistisch genoemd zouden kunnen worden. Op déze website vindt u wat meer over hem.

Maar de cijfertjesclub bestaat uit 9 leden. Ik kan ze niet allemaal noemen, omdat sommigen geen lid van het WEF zijn. Dat is omdat ze met de coronacrisis bezig zijn en twee ervan moeten mij in toom zien te houden. Grappig toch. Deze allerhoogste club, zette dus zolang het nog werkte, allerlei boze plannen voor de wereld in elkaar en programmeerde die vervolgens vast middels numerologie, zodat er nog meer kans op bestond dat ze ook echt zouden uitkomen. Ze hadden alles helemaal volgepland tot ongeveer het jaar 2150 aan toe, dus nog meer dan een eeuw vooruit. Ik heb in deze twee artikelen, hier en hier, er meer over geschreven. Het is net als in de film The Wizard Of Oz: zodra die boze god zich laat zien, blijkt het een verdrietige man te zijn die zich achter een groot kerkorgel verschuilt. Die 9 kabbalisten die o-zo machtig zijn, zijn uiteindelijk ook maar gewoon mensen met allerlei complexen en een hele hoop poeha.

De allerhoogste leider is dus die Schwab nu, nadat George Soros is afgetreden (of wellicht overleden). Degene die nu wereldleider moet worden, dat is (niet schrikken) Mark Rutte. Hij is ook lid van het WEF en als u hun site leest, ziet u wel wat deze enge krentenclub allemaal wil. Sigrid Kaag is ook lid van het WEF én van de 9 Cyborgse Cijfertjesgekken en dan inmiddels niet meer Hillary, maar Chelsea Clinton en wie anders dan Bill Gates uiteraard en Anthony Fauci. De reden waarom deze figuren maar nooit eens uitgespeeld zijn in de machtposities die ze bekleden, is dus dat zij de hoogste personen op aarde zijn. Als kabbalisten wanen zij zich hoger dan alle anderen, want … zij helpen zogenaamd God, die in hun bekrompen ideeën vindt dat er zowel goed als kwaad zou moeten zijn en dat deze toko van minne minkukels hem daarbij moet helpen. Die arme stumperd van een God – zo vinden zij – kan helemaal niet naar de aarde komen, want dan zou hij sterfelijk en onzuiver worden. Nou, God komt gewoon hoor en Hij was er toch al als Jezus? Maar dat accepteert het kabbalistische geloof dus niet, want dan zijn zij niet meer de hoogste autoriteit. Alles draait om hén, denken zij. Koekoek, ik zei het niet voor niets.

 

Pedofilie aanpakken? Pak de top!

Dus als u de pedofilie wilt aanpakken en dan merkt dat dat niet maar zo even lukt, kunt u eens bij mij hier op de website komen kijken en dan zien dat we eerst de allerbovenste laag van de wereldmacht moeten omvertrekken. Daarna kunnen we het eens hebben over pedofilie. Het wordt trouwens al veel minder sinds 1 à 2 jaar, want die machtsclan kan hun geheimen niet meer bewaren nu ze mij kwijt zijn en dus is het verkrachten, martelen en vermoorden van kindertjes gevaarlijk geworden. En dat komt omdat ik hen op de manier waarop het wél werkt – al gaat het niet snel, maar dat komt vooral omdat ú mij allemaal niet steunt – aanpak. U kunt geen betere adviezen krijgen dan die van degene die in de top is opgegroeid en het klappen van de zweep kent.

Ik weet echt niet alles over satanisme en kindermisbruik en ken al die netwerken niet uit mijn hoofd, maar dat komt omdat ik de top aanpak. Daartoe heb ik jarenlang de wereld, die zo vastgeprogrammeerd zat door die kliek, dat geen mens meer normaal kon ademhalen, zitten deprogrammeren. We worden door míjn werk steeds vrijer van hun indoctrinatie en steeds wakkerder. We zien de waarheid steeds duidelijker en als we nou ook eindelijk eens Mark Rutte en Sigrid Kaag uit hun zetels weten weg te jagen, zijn we al een heel end gevorderd. We moeten hen goed laten voelen dat het volk hen niet pruimt en wat dat betekent. We moeten hen zo erg pesten dat ze zelf weggaan en dat moment is veel dichterbij dan u denkt. En dán kunt u al uw rechtszaken tegen welke pedofiel ook, beginnen. Dan zult u ze ook glansrijk winnen, maar nu moet eerst de top van die clan nog weg.

U kunt het goed met me maken door u in te schrijven voor mijn nieuwsbrief, door mijn artikelen te delen, want net als iedereen die de waarheid durft te schrijven, heb ook ik geen bereik – en door een donatie te doen. Iedereen die onafhankelijke media is, maar wél veel mensen bereikt, is niet 100% vrij. Dat u dat maar goed weet! Alles om mij te steunen kan hier vlak onder het artikel met één druk op de knop. Leuker kunnen we het niet maken …

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow The News by Email

 

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.